Maşaallah tüm bunları nasıl yapabiliyorsun?Hocaya attım videoyu, selam verdim borçlu çıktım
Sizlere de yardımcı olsun diye yorumlarını yazayım dedim.
Şöyle ki ben mekik hiç sevmem ve çok zorlanırım. Hocada karın merkezdir, güçlü olmadıkça çoğu hareketi yapamazsın der hep bana.sedulu senin videoyu gönderdim “hevesini kırmak istemem ama karın ve kardiyo yaparsan benim derslerimle birleşince çok daha etkili olur” dedi.
Eğer kaldırabileceksen yap bugün sana ödev vereyim o zaman dedi.
Öncelikle 150 mekik
Ardından sedulunun gönderdiği video
Sonra ip atlama benzeri kardiyo
En son gönderdiğim yoga videosunun ilk başlangıç için olanı
Mekik ve videodan sonra kardiyo yaparsan yağ yakacaksın dedi. En son yoga ile esneyeceksin kasların ağrısı az olacak yada hiç olmayacak dedi.
Hadi kim var benimle
Hadi bakalım incelsin bacaklarYapabildiğimiz kadar, zamanla daha iyi olacak.
10 gun önce olmayan pantolonum dun oldu, beli bol ama basen sıfır duruyor.
Bir haftadır bu programdaki benzer hareketleri zorluyorum, tam olarak yapamıyorum, ama buna rağmen incelme var, ben bu programı tuttumpazartesi başlıyorum. Öneri için sağol
Ben dün ip atlamıştım chloe sonrasıŞimdi 45 dklık chloe bitirdim, ben de bittim. Resmen şapır şapır su aktı. Kardiyo olarak ne yapıyorsunuz kızlar? Ben de deneyeyim. Şu an bayağı ısındım, yağ yakarım diye düşünüyorum.
Akşam icin ya sebze ya da proteinli bir şeyler yersen daha dogru olur. Patates yedigin an ekmek yemekten farksız maalesefAksam da bu küçük kase kısır yicem
Ben de ip atladım şimdi ama 100 tane. İp atlarken ben çok zorlanıyorum, genel olarak zıplamalı hareketler beni rahatsız ediyor. Ona eğileyim biraz.Ben dün ip atlamıştım chloe sonrası
Bugün dans ettimfazla zorlamadım
Alisinca degisiyorBen de ip atladım şimdi ama 100 tane. İp atlarken ben çok zorlanıyorum, genel olarak zıplamalı hareketler beni rahatsız ediyor. Ona eğileyim biraz.
Tesekkur ederimArrietty_ tatlım
Önce 150 mekikle başlıyoruz
Ardından Chloe Ting - 5 Weeks Booty Challenge - Free Workout Program
bu programı yapıcam ben bacaklarıma takığım çünkü. Sen istersen başka programı da yapabilirsin.
Bitince ip atlamalı JJ yada ayakları karna çekerek zıplama tarzı bir kardiyo. Templu yürüyüşte olur. Senin koşu bandın var bence oda güzel olur. Sen daha tecrübelisin benden yağ yakacak kardiyo programı yapacaksın. Süresini bilemedim ama en az 20 dk iyi olur.
En son
ile esniyoruz. Ben daha başlamadım işlerim vardı. Bitirebileceğim konusunda endişeliyim.
Valla ben Bahçeye geldim gelmeden 30 dk leslie mi yaptım da geldim boş duramadım öğlene kadarKolay gelsin diyip kacicam
Bugun dinlenme gunum, adimlama bile gozumde buyuyor. Dur tembellik yapmayayim da az dolanayim bari
Bende başlıyayım bu programaArrietty_ tatlım
Önce 150 mekikle başlıyoruz
Ardından Chloe Ting - 5 Weeks Booty Challenge - Free Workout Program
bu programı yapıcam ben bacaklarıma takığım çünkü. Sen istersen başka programı da yapabilirsin.
Bitince ip atlamalı JJ yada ayakları karna çekerek zıplama tarzı bir kardiyo. Templu yürüyüşte olur. Senin koşu bandın var bence oda güzel olur. Sen daha tecrübelisin benden yağ yakacak kardiyo programı yapacaksın. Süresini bilemedim ama en az 20 dk iyi olur.
En son
ile esniyoruz. Ben daha başlamadım işlerim vardı. Bitirebileceğim konusunda endişeliyim. Yoga konusunda çok hevesliyim bu videonun derslerine devam edeceğim.
Ahahah adı cıkmasın insanınKızz simit yazısını görünce dedim yine simite başladı yemeye haha
Kac kac yapıyosun canım 12:00-20:00 miGünaydın kızlaresmeriiim nasılsın canım benim saat 12.00 da 20 saatlik orucum doluyor inşallah bu ıf işe yarayacak sonra kahvaltı yapacam
Inceltıyormu bu prograö benm ıncelmem lazımBende başlıyayım bu programaama muhtemelen yarın olur
Bugün menümü yazayım hemen yeme işim bitti kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz peynir 4 zeytin bolca yeşillik 1 tk kadar çemen
Öğle 1 kase yeşil salata içinde 3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
Akşam 1 tabak etli güveç 3 kaşık pilav
Su 3 olacak eve gidince
Sporu da eve gidince yazayım tamamlayınca adımımı
Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys
Kardio ile zayıflayıp kas yapmaInceltıyormu bu prograö benm ıncelmem lazım
Afiyet olsun menü güzel sporlar şahane. Bu gidişle bu hafta güzel bir eksi gelir.Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.00
Kavurmalı yumurta
Peynir
Domates
Zeytin
1 dilim ekmek
Yeşilçay
Ara öğün 15.30
6 çiğ badem
Akşam 18.00’de yiyeceğiz.
2 adet kabak karnıyarık ( tamamen fırında yapıldı, kızartma işlemi yok)
Salata
Yoğurt
Şimdiye kadar 2 litre su içtim. Daha da içerim.
Spor:
45 dk chloe 450 puan
100 ip atlama 50 puan
10 extra squat 20 puan
20 adet bölgesel egzersiz 10 puan
2500 adım 75 puan
Toplam 605 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?