Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşaallah tüm bunları nasıl yapabiliyorsun?
Ben o kadar zorlanıyorum ki nefes nefese kalıyorum, her yerim ağrıyor. Şunları yapmaya kalksam beni yerden kazımak zorunda kalırlar. Dün ip atlama işini bile parça parça yaptım ki yaptığım da 150 idi zaten. Umarım ben de bir gün bu seviyelere gelirim

Hadi bakalım incelsin bacaklar

Şimdi 45 dklık chloe bitirdim, ben de bittim. Resmen şapır şapır su aktı. Kardiyo olarak ne yapıyorsunuz kızlar? Ben de deneyeyim. Şu an bayağı ısındım, yağ yakarım diye düşünüyorum.
Ben dün ip atlamıştım chloe sonrası
Bugün dans ettim fazla zorlamadım

Arrietty_ tatlım
Önce 150 mekikle başlıyoruz

Ardından Chloe Ting - 5 Weeks Booty Challenge - Free Workout Program

bu programı yapıcam ben bacaklarıma takığım çünkü. Sen istersen başka programı da yapabilirsin.

Bitince ip atlamalı JJ yada ayakları karna çekerek zıplama tarzı bir kardiyo. Templu yürüyüşte olur. Senin koşu bandın var bence oda güzel olur. Sen daha tecrübelisin benden yağ yakacak kardiyo programı yapacaksın. Süresini bilemedim ama en az 20 dk iyi olur.

En son

ile esniyoruz. Ben daha başlamadım işlerim vardı. Bitirebileceğim konusunda endişeliyim. Yoga konusunda çok hevesliyim bu videonun derslerine devam edeceğim.

Tesekkur ederim

Teleofnu sarja taktim. Dolsun baslayacagim. Spor saatinden egzersiz kisminida seceyim. Asagi yukari kac kalori yaktiracak bakayim. Bazen nabzimi yanlis olcuyor ama

Yag yakacak kardio kismini bugun bisiklet ile yapayim. Interval yapinca baya nabzim yukseliyor. 180 gördüm bugun sabah ki interval de.
Yarin de sag cikarsam bu egzersizden ip atlama mi 20dk?
Kirmizi yaptigim yeri tam anlamadim

Kolay gelsin diyip kacicam
Bugun dinlenme gunum, adimlama bile gozumde buyuyor. Dur tembellik yapmayayim da az dolanayim bari
Valla ben Bahçeye geldim gelmeden 30 dk leslie mi yaptım da geldim boş duramadım öğlene kadar

Bugün menümü yazayım hemen yeme işim bitti kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz peynir 4 zeytin bolca yeşillik 1 tk kadar çemen
Öğle 1 kase yeşil salata içinde 3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
Akşam 1 tabak etli güveç 3 kaşık pilav
Su 3 olacak eve gidince
Sporu da eve gidince yazayım tamamlayınca adımımı
Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys

Bende başlıyayım bu programa ama muhtemelen yarın olur

Super bir gun olmus, leslie ile başlamak da cok iyi.
Ben ancak 8 bin adim attim, yemekten donunce de evde biraz turlarım ve kapatirim.

Inceltıyormu bu prograö benm ıncelmem lazım
Kardio ile zayıflayıp kas yapma
Chole ting ile incelme
Yoga ile esneme
Ne ararsanız var bu programda  ama sadece incelme istiyorsanız Chole ting diye bir sayfa var youtube da onun videoları tamamen inceltmeye dayalı ona bakın derim

Bugünkü menüm

Kahvaltı 11.00
Kavurmalı yumurta
Peynir
Domates
Zeytin
1 dilim ekmek
Yeşilçay

Ara öğün 15.30
6 çiğ badem

Akşam 18.00’de yiyeceğiz.
2 adet kabak karnıyarık ( tamamen fırında yapıldı, kızartma işlemi yok)
Salata
Yoğurt

Şimdiye kadar 2 litre su içtim. Daha da içerim.

Spor:
45 dk chloe 450 puan
100 ip atlama 50 puan
10 extra squat 20 puan
20 adet bölgesel egzersiz 10 puan
2500 adım 75 puan

Toplam 605 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_

Afiyet olsun menü güzel sporlar şahane. Bu gidişle bu hafta güzel bir eksi gelir.
Ben de akşama ton balıklı salata planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…