Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında chloe booty and legs partlarını yapabilirsin. Onları sadece ve tamamen kalça- bacak çalıştırıyor. 15 dklık videolar.
Direkt bu isimle videosunu bulamadım sitesinde.
Yazdıklarınızı okurken ben niye başlatıyorum dedim. Kendimi daha iyi hissediyorum, ben de özellikle basen ve bacak istiyorum. Hangisine başlayacaksan ben de katılırım.
Chloe hep gözümi korkutmuştur. Korkunun ecele faydası yok ama :) Güneşi gördükçe hız vermem gerektiğini düşünüyorum.
Atıyorum 20 tekrarsa 10/15 yapılır. En azından diğer programlar için vücudunu hazırlamış olursun.

Bugün bayadır giymediğim bir pantolonumu giydim. Bel bollaşmış sürekli yukarı çektiriyor, kalça potlatmış ama bacaklar yine sıfıra sıfır sarıyor. Genelde pantolon giydiğim için kilo verdiğim anlaşılmıyor bacaklar yüzünden. Sinir oluyorum motivasyonum düşüyor.
Köprücük kemiklerim daha belirgin oldu, gıdım vardı çekildi ama bacaklarda tık yok.

Yaa ben bu orucu çok tuttum ama bende kolesterol yüksekliği olmasa denedim. Yumurtayı çook severim.

Çok sağol, ben sen hangi programına başlasam diye düşünüyordum, buna başlarım o zaman.
Flat belly gobek bel kalça bacaklari güzel toparladı bir aylık program ama değişimi muhteşem oluyor. Bende şimdi 2 haftalık chloe yapıyorum bu bitsin tekrar flat belly başlarım yaza az kaldı

Yapabildiğimiz kadar, zamanla daha iyi olacak.
10 gun önce olmayan pantolonum dun oldu, beli bol ama basen sıfır duruyor.
Bir haftadır bu programdaki benzer hareketleri zorluyorum, tam olarak yapamıyorum, ama buna rağmen incelme var, ben bu programı tuttum pazartesi başlıyorum. Öneri için sağol

Unutmadan suraya guzel bir pazar kahvaltisi birakayim.
Aksam komsuya davetliyiz yemek için, sorun olmaz diye dusunuyorum, belki icecek kismi biraz bozar, onu da az icerim.
Yemek 5.30 da. O zamana kadar ara ogun yapmasam mi diyorum.

10. 30
2 dilim tb ekmegi
Lor peyniri
5 zeytin
Domates ve yeşillik
Yarim h. Yumurta

Ara ögün ne olacagina bagli

Kahve ve biraz Kuruyemis ise es gecmeye gerek yok
Daha 17 30 a cok var

1 porsiyon meyve iyidir kendin bilirsin

Ya da gel sana tarçınlı tereyağlı kahve ikram edeyim

Ben adimsayari takmadim bugun. Baya geriden geliyorum

Sabah 20dk bikeerg de interval yaptim. Onda zaten adim saymiyor
30dk tempolu yurudum. Yurume bandi 4300 gosteriyordu.

15dk chloe ting yaptim. Daha dayanamadim. 2.videoyu aksam tekrar deneyecegim

Alys senin paylastigin görsel i Direnc bandi ile yapacagim.
Bir elbisem var. Sirt fermuarinin sonunu cekemiyorum. Senin görsel iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…