Direkt bu isimle videosunu bulamadım sitesinde.Aslında chloe booty and legs partlarını yapabilirsin. Onları sadece ve tamamen kalça- bacak çalıştırıyor. 15 dklık videolar.
Chloe hep gözümi korkutmuştur. Korkunun ecele faydası yok ama :) Güneşi gördükçe hız vermem gerektiğini düşünüyorum.Yazdıklarınızı okurken ben niye başlatıyorum dedim. Kendimi daha iyi hissediyorum, ben de özellikle basen ve bacak istiyorum. Hangisine başlayacaksan ben de katılırım.
Ben onu hem hamburger hem 1 dilim ekmek olarak anladım. Ayrı ayrı yazıncaKarbonhidrat fazlaligi ? :) proteini maalesef et tüketmedugim icin doldurmam cok zor oluyor.
Kendi yaptigim 1 adet tam bugday eksi mayali ekmek ve sabah yedigim yulaf
Yaa ben bu orucu çok tuttum ama bende kolesterol yüksekliği olmasa denedim. Yumurtayı çook severim.Yumurta orucu genelde ketonejik / Low Carb beslenen kisiler icin. Kilo verme durduysa metabolizmaniza tekme atip uyandiriyor diyelim :))
Altda nasil uygulandigi yaziyor. Ufak bir not yazayim uygulama icin. Peynir miktari ne kadar az olursa okadar iyi. Illa yumurta basina 30gr gerekmiyor. Peynir miktari daha az olursa daha cok kilo kaybi oldugunu deneyimlemis kisiler var.
Eki Görüntüle 2801511
Flat belly gobek bel kalça bacaklari güzel toparladı bir aylık program ama değişimi muhteşem oluyor. Bende şimdi 2 haftalık chloe yapıyorum bu bitsin tekrar flat belly başlarım yaza az kaldıÇok sağol, ben sen hangi programına başlasam diye düşünüyordum, buna başlarım o zaman.
İlk videosuna göz attım çoğu yapabildiğim hareketler aslında. Ufak ufak başlayayım ben buna. Hocaya hiç sormasam mı
Yapabildiğimiz kadar, zamanla daha iyi olacak.Direkt bu isimle videosunu bulamadım sitesinde.
Chloe hep gözümi korkutmuştur. Korkunun ecele faydası yok ama :) Güneşi gördükçe hız vermem gerektiğini düşünüyorum.
Atıyorum 20 tekrarsa 10/15 yapılır. En azından diğer programlar için vücudunu hazırlamış olursun.
10 gun önce olmayan pantolonum dun oldu, beli bol ama basen sıfır duruyor.Bugün bayadır giymediğim bir pantolonumu giydim. Bel bollaşmış sürekli yukarı çektiriyor, kalça potlatmış ama bacaklar yine sıfıra sıfır sarıyor. Genelde pantolon giydiğim için kilo verdiğim anlaşılmıyor bacaklar yüzünden. Sinir oluyorum motivasyonum düşüyor.
Köprücük kemiklerim daha belirgin oldu, gıdım vardı çekildi ama bacaklarda tık yok.
Bir haftadır bu programdaki benzer hareketleri zorluyorum, tam olarak yapamıyorum, ama buna rağmen incelme var, ben bu programı tuttum
Neler yedin ictin su ana kadar?Kızlar cokmu acele ettim bi dilim cavdar ekmegine dusmekle acliktan ölüyorum
Ara ögün ne olacagina bagliUnutmadan suraya guzel bir pazar kahvaltisi birakayim.
Aksam komsuya davetliyiz yemek için, sorun olmaz diye dusunuyorum, belki icecek kismi biraz bozar, onu da az icerim.
Yemek 5.30 da. O zamana kadar ara ogun yapmasam mi diyorum.
10. 30
2 dilim tb ekmegi
Lor peyniri
5 zeytin
Domates ve yeşillik
Yarim h. Yumurta
Ara ögün ne olacagina bagli
Kahve ve biraz Kuruyemis ise es gecmeye gerek yok
Daha 17 30 a cok var
1 porsiyon meyve iyidir kendin bilirsinUnutmadan suraya guzel bir pazar kahvaltisi birakayim.
Aksam komsuya davetliyiz yemek için, sorun olmaz diye dusunuyorum, belki icecek kismi biraz bozar, onu da az icerim.
Yemek 5.30 da. O zamana kadar ara ogun yapmasam mi diyorum.
10. 30
2 dilim tb ekmegi
Lor peyniri
5 zeytin
Domates ve yeşillik
Yarim h. Yumurta
Zararsiz hatta yarar cok olan bir ara ögün olur :)Aynen o sekil,
yeni kavrulmamis findik aldim bugun, agzimi sulandiriyor
1 porsiyon meyve iyidir kendin bilirsin
Ya da gel sana tarçınlı tereyağlı kahve ikram edeyim
İki haslanmis yumurta bi dilim cavdar ekmegi kivircik maydonozNeler yedin ictin su ana kadar?
Asagi yukari saat kacda onlarda yazar misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?