Şu an içiyorum bileAyyyyy yapsana.
Hem bir fincsn kahvenin gercekten kirk yil hatri var bence
Yapmis kadar oldun canim sagolasin.
Ben adimsayari takmadim bugun. Baya geriden geliyorum
Sabah 20dk bikeerg de interval yaptim. Onda zaten adim saymiyor
30dk tempolu yurudum. Yurume bandi 4300 gosteriyordu.
15dk chloe ting yaptim. Daha dayanamadim. 2.videoyu aksam tekrar deneyecegim
Alys senin paylastigin görsel i Direnc bandi ile yapacagim.
Bir elbisem var. Sirt fermuarinin sonunu cekemiyorum. Senin görsel iyi oldu
Şu an içiyorum bile
Kötü birsey yok. Hatta iyi benceİki haslanmis yumurta bi dilim cavdar ekmegi kivircik maydonozbitki cayi ve bi litre su
Ben sana oğlanlar için yaptığım birşeyi de ikram ederdim ama cısssssAfiyet olsun
Ben baya cay ictim simdi, kahveyi biraz daha sonra yaparim.
Öğlen için çavdar ekmeği ile yağsız bı tost yanına pul biber nane li yoğurt kürü yapicamKötü birsey yok. Hatta iyi bence
Ögle ve aksam menülerin belli mi?
Aksam da bu küçük kase kısır yicemÖğlen için çavdar ekmeği ile yağsız bı tost yanına pul biber nane li yoğurt kürü yapicam
Dandik olurmu hicYa ben elastik bantla cok onceden calisiyordum, dandik gibi gorunuyor ama cok acayip iyi is yapiyor bence.
Spor salonlari acilacak diye inatla eve bir sey almiyorum bir minimalist olarak, ama alicam galiba en azindan bir ip atlama ipi ve elastik bant.
Ben sana oğlanlar için yaptığım birşeyi de ikram ederdim ama cısssss
Tek tek videolari siralarsan varimHocaya attım videoyu, selam verdim borçlu çıktım
Sizlere de yardımcı olsun diye yorumlarını yazayım dedim.
Şöyle ki ben mekik hiç sevmem ve çok zorlanırım. Hocada karın merkezdir, güçlü olmadıkça çoğu hareketi yapamazsın der hep bana.sedulu senin videoyu gönderdim “hevesini kırmak istemem ama karın ve kardiyo yaparsan benim derslerimle birleşince çok daha etkili olur” dedi.
Eğer kaldırabileceksen yap bugün sana ödev vereyim o zaman dedi.
Öncelikle 150 mekik
Ardından sedulunun gönderdiği video
Sonra ip atlama benzeri kardiyo
En son gönderdiğim yoga videosunun ilk başlangıç için olanı
Mekik ve videodan sonra kardiyo yaparsan yağ yakacaksın dedi. En son yoga ile esneyeceksin kasların ağrısı az olacak yada hiç olmayacak dedi.
Hadi kim var benimle
Hocaya attım videoyu, selam verdim borçlu çıktım
Şöyle ki ben mekik hiç sevmem ve çok zorlanırım. Hocada karın merkezdir, güçlü olmadıkça çoğu hareketi yapamazsın der hep bana.sedulu senin videoyu gönderdim “hevesini kırmak istemem ama karın ve kardiyo yaparsan benim derslerimle birleşince çok daha etkili olur” dedi.
Öncelikle 150 mekik
Mekik ve videodan sonra kardiyo yaparsan yağ yakacaksın dedi. En son yoga ile esneyeceksin kasların ağrısı az olacak yada hiç olmayacak dedi.
Hadi kim var benimle
Tamamdir.Öğlen için çavdar ekmeği ile yağsız bı tost yanına pul biber nane li yoğurt kürü yapicam
Aa yok yeme KisirAksam da bu küçük kase kısır yicem
Ah canim yaHocaya attım videoyu, selam verdim borçlu çıktım
Öncelikle 150 mekik
Hadi kim var benimle
Kısırı yapmıştım o yüzden peki patates salatası olur muAa yok yeme Kisir
Dengelemen icin protein ve buyuk kase salata
Oda karbonhidrat, nisasta canim. Dunde yemedin miKısırı yapmıştım o yüzden peki patates salatası olur mu
Kısır yesen patates salatasindan iyidir ama ikisini de yemeKısırı yapmıştım o yüzden peki patates salatası olur mu
Şahane bir programmış gerçektenHocaya attım videoyu, selam verdim borçlu çıktım
Öncelikle 150 mekik
Hadi kim var benimle
Buna bir çay bardağı kadar ceviz ya da kavrulmamış fındık, badem vs eklersen tokluk hissini artırır. Aslında çok iyi bir kahvaltı olmuş. Ama açlık hissi yaşıyorsan bence kuruyemiş çok iyi bir seçenek.İki haslanmis yumurta bi dilim cavdar ekmegi kivircik maydonozbitki cayi ve bi litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?