Siz iki spor delisi iyi es olmussunuz :))Afiyet olsun menü güzel sporlar şahane. Bu gidişle bu hafta güzel bir eksi gelir.
Ben de akşama ton balıklı salata planlıyorum
Hepimize bol eksiler gelir inşallah.Afiyet olsun menü güzel sporlar şahane. Bu gidişle bu hafta güzel bir eksi gelir.
Ben de akşama ton balıklı salata planlıyorum
Haha aynen takımda bir chloe sever olduSiz iki spor delisi iyi es olmussunuz :))
H3RA_ simdi bitirdim sporu. Canim cikti
20dklik interval bisiklet ve 150 mekik bitirdi beni. Chloe Yanlarinda hafif kaldi. Karin Kasim cok gucsuz benim. Yarin cok agrim olacak eminim :)
Bugun cok spor yaptim
Bakayim canimHaha aynen takımda bir chloe sever oldukarın kası güçlendirmek için chloe nin core serisi var ona baksana canım link attım o güçlendirmeye yönelik
Chloe bitince kaslar ısınmışken kardiyo yapıyoruz. Kendi yaptığım kardiyolardan örnekledim sadece.Tesekkur ederim
Teleofnu sarja taktim. Dolsun baslayacagim. Spor saatinden egzersiz kisminida seceyim. Asagi yukari kac kalori yaktiracak bakayim. Bazen nabzimi yanlis olcuyor ama
Yag yakacak kardio kismini bugun bisiklet ile yapayim. Interval yapinca baya nabzim yukseliyor. 180 gördüm bugun sabah ki interval de.
Yarin de sag cikarsam bu egzersizden ip atlama mi 20dk?
Kirmizi yaptigim yeri tam anlamadim
Geçmiş olsun canımAtesi cikiyor canimya birkac gun surer boyle. Gece surekli uyandim atesi varmi yokmu ilac ver bekle atesi dussun falan. Ve cok huysuuzz
Güzel bir menü olmuş canımArrietty_ sedulu H3RA_ Melegimkorusun
2 litre su
Sabah 2 h yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 1 sqlatalik ve cay
Ara 2 kuru incir
Ogle tavuk suyu corba 1 mandalina yarim elma
Aksam ispnak yemegi yogurt ve salata
Harika gidiyorsun ortak masallahMerhabalar,
10:30 4 ceri domates, 4 kasik menemen, 1 salatalık, 2 kk peynir, 1 dilim ekmek, 4 zeytin
13:00 1 fincan türk kahvesi, 2 dilim elma
17:00 1 kase arpa şehriye çorbası, 1 kase yoğurt, 4 kasik patates salatası
19:00 1 adet zuber protein bar, 1 bardak süt
2 litre su
6000 adim: 300 puan
200 ipsiz ip atlama: 200 puan
50 squat: 100 puan
Tollam: 600 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Dilber Hala
Esnemeleri güzel yapınca ağrın olmuyor. Ben programı yarı yarıya yaptım diyebilirimSiz iki spor delisi iyi es olmussunuz :))
H3RA_ simdi bitirdim sporu. Canim cikti
20dklik interval bisiklet ve 150 mekik bitirdi beni. Chloe Yanlarinda hafif kaldi. Karin Kasim cok gucsuz benim. Yarin cok agrim olacak eminim :)
Bugun cok spor yaptim
Plank harika bir şey karın için ben buraya da attim plankin her çeşidini günde 5 dk ayırarak yapabilirsiniz. Eskiden 30 sn zor dayanan ben 1 dk çok rahat duruyorumHa birde karın kası güçlenmesi için plankı çok önerdi hoca. Ama doğru yapıyormusun bir sonraki derste onu deneyelim dedi.
Evet sen geldin aklıma hocayla konuşurken. Her gün düzenli yapabilsem tüm vücuda faydası var farkındayım.Plank harika bir şey karın için ben buraya da attim plankin her çeşidini günde 5 dk ayırarak yapabilirsiniz. Eskiden 30 sn zor dayanan ben 1 dk çok rahat duruyorum
Ben de katılırım canım ama 30 sn zor duruyom valla ne yalan söyleyim tombul kuş olduğum içinAslinda plank Challenge olsa takimda. Isteyen katilsin. Boylece aliskanlik haline getirirz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?