Su dunde azdi canim. 2L e tamamlaya bilirsen cok iyi olurKahvaltı 11:00
Bir adet salçalı sosis
1 ince dilim kaşar
1 haşlanmış yumurta
3/4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ara Türk kahvesi 1 adet büyük hurma
1 muz 1 mandalina
19:00 Akşam yemeği
2 adet kuzu şiş
1 köfte
Domatesli göbek salata
2 kaşık yoğurtlu köz patlıcan salatası
Saat 20:00 gibi yağ yakan curciminli yoğurt yiyeceğim bir kase.
Koşturmalı bir gündü bugün suyu az içtim. Tarçınlı limonlu 1 lt su hazırlayıp yatana kadar içeceğim.
Arrietty_ sedulu
Abooo 4 dk diyo kaptanım ne diyo bu
En en sona oAbooo 4 dk diyo kaptanım ne diyo bu
Süper olur harika fikir. Her fırsatı değerlendiriyorsun kaptanımAslinda plank Challenge olsa takimda. Isteyen katilsin. Boylece aliskanlik haline getirirz.
Alışır mıyım diyosun yapa yapaEn en sona o
Ben varım, her gün yapıyorum zaten. Ben de 10 gün önce 10. Saniyede titrerken şu an 1 dk rahat duruyorum. Gerçekten kollar ve karın çok güçleniyor.Aslinda plank Challenge olsa takimda. Isteyen katilsin. Boylece aliskanlik haline getirirz.
Ben churchill her zaman içebilirim 4 mevsim her öğün ac tok farketmezKız sütlü kahve sonrası churchill nasıl içtinbenim midem sisiyor sütlü kahve içersem
Ee tabii ki. Denede görAlışır mıyım diyosun yapa yapa
JahaSüper olur harika fikir. Her fırsatı değerlendiriyorsun kaptanım
Wall sit ve plank challenge olur. Takımca güçlü karın kaslarına sahip oluruz. Zaten planka alışan diğer sporları rahat rahat yapar.
Ben 30 sn yapabiliyorum şu anda. 1 dakikalara çıkabilsem çelik gibi kaslarım olur resmen.
Haftasonu düzenim kaçıyor benim. Mataramıda ofiste unutmuşum onunda etkisi oldu. Yatana kadar içeceğim sözSu dunde azdi canim. 2L e tamamlaya bilirsen cok iyi olur
Sosis nasil canim istedi varya bugun. Sende görünce aklima geldi yine
Menüyu begendim
Ee tabii ki. Denede gör
Dün spor yapamadım eşim, @Arriety_ kaptanım yarim saat yap demişti öyle niyetlendim ama ishal oldumBen uykulu yazdım sanıyordum ama yazmamışım
Ben de geçem haftayı es geçtim bu hafta yapmak için zorlayacağım , hafta sonu da ev işleriyle gwçiyor pazartesiden başlarım artık, spor meşer yapıyorsun
Afiywt oslun eşim su? Spor?
Evet suyumu artırmakta zorlanıyorum.dışarıya çıkımca da hiç içemiyorum
Ben çok memnun olurum
Ah kaptanım listeler filan çok uğraşıyo sunuz hakkınız ödenmez ben varım diyim hemenJaha
Ee yaz geliyor. Bikini nasil giyecegiz
E baslatalim ozaman. Bu aksam dan?
Isimleri alayim wallsit ve plank Challenge e katilan kisileri. Liste yapayim. Cok severim liste yapmayi
Sedulu ya çıtır çerez ilk başa onu yazJaha
Ee yaz geliyor. Bikini nasil giyecegiz
E baslatalim ozaman. Bu aksam dan?
Isimleri alayim wallsit ve plank Challenge e katilan kisileri. Liste yapayim. Cok severim liste yapmayi
Tarcinli süt denesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?