Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı 11:00
Bir adet salçalı sosis
1 ince dilim kaşar
1 haşlanmış yumurta
3/4 zeytin
1 dilim tb ekmeği

Ara Türk kahvesi 1 adet büyük hurma

1 muz 1 mandalina

19:00 Akşam yemeği
2 adet kuzu şiş
1 köfte
Domatesli göbek salata
2 kaşık yoğurtlu köz patlıcan salatası

Saat 20:00 gibi yağ yakan curciminli yoğurt yiyeceğim bir kase.

Koşturmalı bir gündü bugün suyu az içtim. Tarçınlı limonlu 1 lt su hazırlayıp yatana kadar içeceğim.

Arrietty_ sedulu

Su dunde azdi canim. 2L e tamamlaya bilirsen cok iyi olur
Sosis nasil canim istedi varya bugun. Sende görünce aklima geldi yine

Menüyu begendim

Aslinda plank Challenge olsa takimda. Isteyen katilsin. Boylece aliskanlik haline getirirz.
Süper olur harika fikir. Her fırsatı değerlendiriyorsun kaptanım

Wall sit ve plank challenge olur. Takımca güçlü karın kaslarına sahip oluruz. Zaten planka alışan diğer sporları rahat rahat yapar.
Ben 30 sn yapabiliyorum şu anda. 1 dakikalara çıkabilsem çelik gibi kaslarım olur resmen.

Jaha

Ee yaz geliyor. Bikini nasil giyecegiz

E baslatalim ozaman. Bu aksam dan ?

Isimleri alayim wallsit ve plank Challenge e katilan kisileri. Liste yapayim. Cok severim liste yapmayi

Su dunde azdi canim. 2L e tamamlaya bilirsen cok iyi olur
Sosis nasil canim istedi varya bugun. Sende görünce aklima geldi yine

Menüyu begendim
Haftasonu düzenim kaçıyor benim. Mataramıda ofiste unutmuşum onunda etkisi oldu. Yatana kadar içeceğim söz
Sosisi ben pek sevmem, eşim koymuş tabağıma onun hatırına 1 tane yedim

Menüde Alys e sürpriz yaptım ama ayrıntıyı farkedebilecek mi bekliyorum

Dün spor yapamadım eşim, @Arriety_ kaptanım yarim saat yap demişti öyle niyetlendim ama ishal oldum önce tuvaletten ayrılamadım sonra halsizlestim uyudum. Su pek içemiyorum ben ama kaptanın attığı bi tarif var onu deniycem son çare

Jaha

Isimleri alayim wallsit ve plank Challenge e katilan kisileri. Liste yapayim. Cok severim liste yapmayi
Ah kaptanım listeler filan çok uğraşıyo sunuz hakkınız ödenmez ben varım diyim hemen yaz listeye beni

Jaha

Sedulu ya çıtır çerez ilk başa onu yaz

Alys i ikinci sıraya yaz, onun için sade kahve içtim bugün bende bir gıcıklık yapayım ona içim ferahlasın

Şaka bir yana ben ok im. Ama öyle büyük rakamlar beklemeyin benden. Kasları yordum bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…