Ah bu esler
Ben varım kaptanımJaha
Ee yaz geliyor. Bikini nasil giyecegiz
E baslatalim ozaman. Bu aksam dan?
Isimleri alayim wallsit ve plank Challenge e katilan kisileri. Liste yapayim. Cok severim liste yapmayi
Haha onlara sormayalim zaten. Kesin katilirlar :))Sedulu ya çıtır çerez ilk başa onu yaz
Alys i ikinci sıraya yaz, onun için sade kahve içtim bugün bende bir gıcıklık yapayım ona içim ferahlasın
Şaka bir yana ben ok im. Ama öyle büyük rakamlar beklemeyin benden. Kasları yordum bugün.
Ooo nasil Sevindim buna bilemezsinBen varım kaptanım
Menun cok guzel, regl doneminde yürüyüşten başka birsey yapılamıyor maalesef.Harika gidiyorsun ortak masallah
Ozellikle spor konusunda cok iyisin keske senin kadar yapabilsem bugun regl oldum sadece yürüyüş yapabildim ilk gunler spor baya zorluyor malesef yürüyüşü biraz artirdim bende...
Bende menumu yazayim
Arrietty_ sedulu H3RA_
Sabah
Haslanmis yumurta
Salatalik domates
Zeytin 5 tane
Peynir kk
Marul
Arada hicbirsey yiyemedim
Aksam
Tavuk
Salata, yogurt
Aci biber turşusu
8000 adim 400 puan
2 litre su
Leslie veya eliptik veya ip atlama varsa ben de katılırım kaptancim:)Plank ve wallsit e katilanlar
noram
H3RA_
E English_teacherrr
Asi Matmazel
Arrietty_
sedulu
esmeriiim
Alys
Ip Challenge Cumartesi takimca var :)Leslie veya eliptik veya ip atlama varsa ben de katılırım kaptancim:)
Canım sanki çok az gibi geldi bana yediklerin halsiz düşme sonra
Ben de katılmak istiyorum, cok sağol kaptanım emeklerin içinPlank ve wallsit e katilanlar
noram
H3RA_
E English_teacherrr
Asi Matmazel
Arrietty_
sedulu
esmeriiim
Alys
Tatli krizini cozerse ic kuzum :)Ben en iyisi açık bir çay içeyim
Var mi arttiran :))Plank ve wallsit e katilanlar
noram
H3RA_
E English_teacherrr
Asi Matmazel
Arrietty_
sedulu
esmeriiim
Alys
istanbulin
Ozzybal
Aslinda plank Challenge olsa takimda. Isteyen katilsin. Boylece aliskanlik haline getirirz.
Vay vay vay kulaklarım çınlamıştı boşuna değilmişSedulu ya çıtır çerez ilk başa onu yaz
Alys i ikinci sıraya yaz, onun için sade kahve içtim bugün bende bir gıcıklık yapayım ona içim ferahlasın
Şaka bir yana ben ok im. Ama öyle büyük rakamlar beklemeyin benden. Kasları yordum bugün.
Bu wallsit çok zor geldi bana dün akşam yaptım da. Nasıl yapacağız peki? Bütün gün kaç kere kaçar sn durduğumuzu mı söyleyeceğiz?
Nasil yapalim dersiniz?Bu wallsit çok zor grldi bana dün akşam yaptım da. Nasıl yapacağız peki? Bütün gün kaç kere kaçar an durduğumuzu mı söyleyeceğiz?
Gayet güzel kahvaltı çok falan degil böyle sağlıklı gıdalar olsun varsın çok ye kaloriyi anca doldurur zatenSabah
12.00
3 küçük sosis
2 kk peynir
2 közde biber
1 domates
1 salatalık
şekeraiz çay
1 dilim ekmek
(Ne çok yemişim sanki)
akşam 16.00
2 yk pirinç pilavı
2 kaşık tavuk sote
400 ip atlama 150 puan
5000 adım. 250 puan
Toplam. 400 puan
şuana kadar 2 litre su
Arrietty_ sedulu H3RA_
E esmeriim canım 12 ile 16 da yiyorum 2 öğün sonrası 20 saat oruçbu hafta böyle devam edeceğim inşallah Allahtan bi mani olmazsa
Şimdi denedim gördükten sonra 25 sn durdum ama cayır cayır yandı bacaklarım. Günde 3 iyi bence. Zaten çok vakit de almıyor.Nasil yapalim dersiniz?
Günde 3 mesela? Sabah, Ögle, aksam?
Ne kadar süre yapabildin?
Bacaklari felaket yakiyor. Bir video gördüm, kadin Ilk gün nasil titriyor
Kelas diet online | langsing | kurus, Instagram: "KONSISTEN 50 HARI‼️ Cobain yuk! setiap hari wallsit! Siappp?? 💪🏻 Olahraga wall sit ini juga bisa membuat paha menjadi lebih kuat dan akan memiliki banyak manfaat jika dilakukan secara teratur.
3,208 likes, 53 comments - addemutia, November 12, 2020: "KONSISTEN 50 HARI‼️ Cobain yuk! setiap hari wallsit! Siappp?? 💪🏻 Olahraga wall sit ini juga bisa membuat paha menjadi lebih kuat dan akan memiliki banyak manfaat jika dilakukan secara teratur. Tag tantang temanmu juga! 💖 SLOT...www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?