Sana ne zamandır yazacağım unutuyorum. Gerçi burada ki arkadaşlarda yazıyorlar. Bugün eksidesin ama çok az yiyorsun.Merhaba :)
Guncel 60.200
Cuma 59.95
Hedef 59.500
Yok kiz artidaSana ne zamandır yazacağım unutuyorum. Gerçi burada ki arkadaşlarda yazıyorlar. Bugün eksidesin ama çok az yiyorsun.
Yediklerini biraz artırmaya çalış. Mesela öğlen güzel bir sebze yemeği ve yoğurt yapabilirsin. Akşamda et ve bol salata. Aralara meyve, kuru meyve serpiştir. Bence vücudunu biraz şaşırtman gerekiyor.
kesinlikle oyle yapicam artikBen yediklerimi her yemek sonrası telefonumun not kısmına kaydediyorum. Akşam yemeğinden sonra kopya yapıştır yapıyorum.
Bu şekilde unutmazsın.
Aaa evet yanlış bakmışım. O kadar az yemeye artı çıkmak vücudun sinyal veriyor demek A Aylakkadin cım.Yok kiz artida
Hicbirsey yemiyorsun A Aylakkadin . Haftasonu cok az beslendin. Lutfen yemekden korkma
2 tane yumurta hasladim bir dilimde ekmek üstüne pekmez surdum canim. Çünkü cidden bende hafıza sorunu falan oldu.Ne yicen bugun :))
Kesinlikle canim. Beslenmemi düzenliyorum artikSana ne zamandır yazacağım unutuyorum. Gerçi burada ki arkadaşlarda yazıyorlar. Bugün eksidesin ama çok az yiyorsun.
Yediklerini biraz artırmaya çalış. Mesela öğlen güzel bir sebze yemeği ve yoğurt yapabilirsin. Akşamda et ve bol salata. Aralara meyve, kuru meyve serpiştir. Bence vücudunu biraz şaşırtman gerekiyor.
Guzel bak2 tane yumurta hasladim bir dilimde ekmek üstüne pekmez surdum canim. Çünkü cidden bende hafıza sorunu falan oldu.
Hem diyet yapacağım hem kendime guzel bakacagim insallah
Pekmez yedim bugunYok kiz artida
Hicbirsey yemiyorsun A Aylakkadin . Haftasonu cok az beslendin. Lutfen yemekden korkma
AnlastikGuzel bak
Yesillikde olsa sahane olurdu. Ama omsun
Bir sonraki ogun veya aksama mutlaka ekle.
Vucud alarm veriyor resmen
Yemezsin sen onuPekmez yedim bugunkizim bile sasirdi ama saglik herseyden onemli. (Tabi suyunu cikarmamak.lazim o ayri profetrol yermisim )
Profiterol bile yesen faydası olur. Ciddiyim vücut depoları doldurup normale döner belki. Şaşırtma bu yüzden yapılmıyor mu?Pekmez yedim bugunkizim bile sasirdi ama saglik herseyden onemli. (Tabi suyunu cikarmamak.lazim o ayri profetrol yermisim )
Açıkçası 2 gündür sıkımtı var.. bitki çayı deneyeceğim bugün teşekkür ederimTuvalete çıktınız mı? Birde vücudunuz ödem tutmuş olabilir böyle zamanlarda yeşilçay detoksu yapabilirsiniz.
7100 adımdayım 279 cal yakmış görünüyorum.Günlük 500 Hedef koy derim :)
Bende cocuklari biraktim. Markete gidiyorum. 5 farkli yere gidecegim
Daha ilkine ulasmadim. 6bin adim olmus
İkisinden de az az yersen sorun olmaz bence. Tarif hoşuma gitti ama not edeyim bende.aksama sunu yapayim diyorum :
Falafel Gibi: Sebzeli Nohut Köftesi Tarifi - Yemek.com
Kıvamını haşlanmış nohuttan, tadını renkli sebzelerden alan sebzeli nohut köftesi hazırlıyor, yoğurt ya da çeşitli dip soslara bandırıp bandırıp yiyoruz.yemek.com
aslinda yumurtali ispanak yapacaktim, yanina ne yapayim diye araniyordum. simdi bu ikisi cok mu gelir onu dusunuyorum. kararsiz kaldim
telefonumun oyle ozelligi yokmus sanirimTelefonunda uygulama varsa o kaydeder en azından. Hiç yoktan iyidir.
Yok kız sizi terk eder miyim hiç 58 e kadar sizinle devam ama mezun olmak ıstiyorum strese girdim iyiceevren mezun olup bizi terk etmeni istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?