Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba :)
Guncel 60.200
Cuma 59.95
Hedef 59.500
Sana ne zamandır yazacağım unutuyorum. Gerçi burada ki arkadaşlarda yazıyorlar. Bugün eksidesin ama çok az yiyorsun.
Yediklerini biraz artırmaya çalış. Mesela öğlen güzel bir sebze yemeği ve yoğurt yapabilirsin. Akşamda et ve bol salata. Aralara meyve, kuru meyve serpiştir. Bence vücudunu biraz şaşırtman gerekiyor.

Yok kiz artida
Hicbirsey yemiyorsun A Aylakkadin . Haftasonu cok az beslendin. Lutfen yemekden korkma

Kesinlikle canim. Beslenmemi düzenliyorum artik

2 tane yumurta hasladim bir dilimde ekmek üstüne pekmez surdum canim. Çünkü cidden bende hafıza sorunu falan oldu.
Hem diyet yapacağım hem kendime guzel bakacagim insallah
Guzel bak
Yesillikde olsa sahane olurdu. Ama omsun
Bir sonraki ogun veya aksama mutlaka ekle.
Vucud alarm veriyor resmen

Yok kiz artida
Hicbirsey yemiyorsun A Aylakkadin . Haftasonu cok az beslendin. Lutfen yemekden korkma
Pekmez yedim bugun kizim bile sasirdi ama saglik herseyden onemli. (Tabi suyunu cikarmamak.lazim o ayri profetrol yermisim )

Pekmez yedim bugun kizim bile sasirdi ama saglik herseyden onemli. (Tabi suyunu cikarmamak.lazim o ayri profetrol yermisim )
Profiterol bile yesen faydası olur. Ciddiyim vücut depoları doldurup normale döner belki. Şaşırtma bu yüzden yapılmıyor mu?
Ben mi yanlış değerlendiriyorum?
Bir haftalık plan yap kendine. Yeşillik, protein, sebze, meyveyi böl gün içine. Bu şekilde spor yapmaya bile hali kalmaz insanın.

aksama sunu yapayim diyorum :

aslinda yumurtali ispanak yapacaktim, yanina ne yapayim diye araniyordum. simdi bu ikisi cok mu gelir onu dusunuyorum. kararsiz kaldim

Günlük 500 Hedef koy derim :)
Bende cocuklari biraktim. Markete gidiyorum. 5 farkli yere gidecegim
Daha ilkine ulasmadim. 6bin adim olmus
7100 adımdayım 279 cal yakmış görünüyorum.
Bakalım max kaç yapacağım. Hızlı yürüyüş yaptım geldim şimdi.

İkisinden de az az yersen sorun olmaz bence. Tarif hoşuma gitti ama not edeyim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…