- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 28
- 42
önce oruçHalbuki daha cok yiyor insan. Yumurta ve avokado bol protein ve yagli
Yarin son gun neyseki
Sonra keto ?
evet 30 gun30 gun yapiyoruz bunu degil mi,
Dur daha 2. Gunu kiz, dokulmeye baslarmisiz yakinda
benim jeton düşmedi, plank ve wallsit challenge bitince yeni planın ne kievet 30 gun
o yuzden manyaklik
bence 1 ay sonra farki kizlar gorunce kendileri isteyecek yeni challenge
ne orucu? su orucu?önce oruçsonra keto. bak şimdi hani bir pirinç markası vardı biz ketolar kullanabiliyorduk hatırlıyor musun? birde teff unu biz kullanabiliyor muyuz? daha önce kullanmamıştım ben
pasta kurabiye poğaça vs yaparım diye stok yapıyorum. keten tohumu badem hindistan keçiboynuzu susam unu ve konjac ekledim şimdilik. gözüm döndü ya ne varsa ekliyorum sepetene orucu? su orucu?
ketolarin tek kullana bildigi pirinc, karnibahar : )))
teff unu nedir bilmiyorum. Hatta teff i de. Google baktim ama birsey cagristirmadi
Keto veya lchf de badem ve h.ceviz unu serbest
Unu ne icin kullanacaksin?
Süprizbenim jeton düşmedi, plank ve wallsit challenge bitince yeni planın ne ki
:))pasta kurabiye poğaça vs yaparım diye stok yapıyorum. keten tohumu badem hindistan keçiboynuzu susam unu ve konjac ekledim şimdilik. gözüm döndü ya ne varsa ekliyorum sepete
ekmekte badem pişmeyen tariflerde h.c unu kullanıyorum ben aslında ama çeşni çekiyor canım. teffi gördüm çok faydalıymış ama ketoya uygun mu bilemedim . karbo oranı çok düşük teyid edebilirsem butaya yazarım.ama tarifi önümüzdeki hafta için istiyorum yumurta orucu final salıya denk geliyor.o gün yapayım:))
Ben bademi kullanyroum herseye
Harika pizza hamuru tarifim var
Onun hamurundan soganli,peynirli,ve aci biber salcali harika bir tarifim var. Isim koyamadim kendisine.Olsada yesem
h.c unu pek sevemedim yaptigim tariflerde.
Tamam kaptanım. Olur tabiAomine Daiki canim senin esinden ses seda yok
E Emeeelll senin esinde ailenin yanina gidecegi icin ikinizi es yapalim diyoruz canim
Ne dersiniz?
Yulaf lapasina baktım şimdi 100 gr 137 kal diyor ortalama akşam yemeği üzerine yemiştin dimi ?sedulu yulaf lapasından koca kaseyi yedim ben. İçine muz ezip, kuru kayısı, kuru üzüm, bal ve dondurulmuş böğürtlen koymuştum. Bu haliyle kalorili oldumu bilmiyorum.
Tatlı sever biri değildim ama bu ara hiç tüketmediğim için vücut istiyor sanırım, kıtlıktan çıkmış gibi durduramadım kendimi. Cezası varsa kes canım banada.
Kalori yakimi yüksek sporlar yaparsan 500 u görürsün. Dans mesela ekle sporuna yapımı kolay gibi duran ama temposu yüksek bir sporSabah 1d ekmek Bir salatalık 1kk b peynir 6 zeytin 1h yumurta
Öğle 1pors çorba 2küçük parça et 1pors salata
Akşam 1d ekmek 1por kuru fasülye
Su 2lt
Spor
toplam 9589 adım
2dk plank 20p
2dk wallsit 20p
33dk tempolu yürüyüş 330p
82dk normal yürüyüş 574p
Toplam 944
197 cal yaktım görünüyor. Günde 500 çok zor gibi.
Arrietty_
sedulu
H3RA_
Asi Matmazel
Kalori yakimi yüksek sporlar yaparsan 500 u görürsün. Dans mesela ekle sporuna yapımı kolay gibi duran ama temposu yüksek bir spor
Bana uyar canım sen nasıl uygun görürsenAomine Daiki canim senin esinden ses seda yok
E Emeeelll senin esinde ailenin yanina gidecegi icin ikinizi es yapalim diyoruz canim
Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?