Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sedulu
bnnu
Şeker orucu 4. Gün
Sabah 》 Domates ve eski kasar
Öğlen 》 Sütlü kahve , 2 minik çiğköfte (diyetime uygun değil ama mercimekli ekmegin yetişmedi ve çok acikmistim)
Ara 》 Filtre kahve, 8-10 tane çığ fındık
Akşam 》 3 dilim mercimek ekmegi , 250 ml kefir , 2 minik domates
Mercimek ekmeğinin içine epey yesillik de koydum, eski kasar da ekledim çok lezzetli ve doyurucu oldu.
Arrietty_ H3RA_
Spor
8000 adım: 400 p
Plank + wallsit challenge 100 p
Toplam 500 p

Halbuki daha cok yiyor insan. Yumurta ve avokado bol protein ve yagli
Yarin son gun neyseki
Sonra keto ?
önce oruç sonra keto. bak şimdi hani bir pirinç markası vardı biz ketolar kullanabiliyorduk hatırlıyor musun? birde teff unu biz kullanabiliyor muyuz? daha önce kullanmamıştım ben

önce oruç sonra keto. bak şimdi hani bir pirinç markası vardı biz ketolar kullanabiliyorduk hatırlıyor musun? birde teff unu biz kullanabiliyor muyuz? daha önce kullanmamıştım ben
ne orucu? su orucu?
ketolarin tek kullana bildigi pirinc, karnibahar : )))
teff unu nedir bilmiyorum. Hatta teff i de. Google baktim ama birsey cagristirmadi
Keto veya lchf de badem ve h.ceviz unu serbest
Unu ne icin kullanacaksin?

ne orucu? su orucu?
ketolarin tek kullana bildigi pirinc, karnibahar : )))
teff unu nedir bilmiyorum. Hatta teff i de. Google baktim ama birsey cagristirmadi
Keto veya lchf de badem ve h.ceviz unu serbest
Unu ne icin kullanacaksin?
pasta kurabiye poğaça vs yaparım diye stok yapıyorum. keten tohumu badem hindistan keçiboynuzu susam unu ve konjac ekledim şimdilik. gözüm döndü ya ne varsa ekliyorum sepete

pasta kurabiye poğaça vs yaparım diye stok yapıyorum. keten tohumu badem hindistan keçiboynuzu susam unu ve konjac ekledim şimdilik. gözüm döndü ya ne varsa ekliyorum sepete
:))
Ben bademi kullanyroum herseye
Harika pizza hamuru tarifim var
Onun hamurundan soganli,peynirli,ve aci biber salcali harika bir tarifim var. Isim koyamadim kendisine.Olsada yesem
h.c unu pek sevemedim yaptigim tariflerde.

:))
Ben bademi kullanyroum herseye
Harika pizza hamuru tarifim var
Onun hamurundan soganli,peynirli,ve aci biber salcali harika bir tarifim var. Isim koyamadim kendisine.Olsada yesem
h.c unu pek sevemedim yaptigim tariflerde.
ekmekte badem pişmeyen tariflerde h.c unu kullanıyorum ben aslında ama çeşni çekiyor canım. teffi gördüm çok faydalıymış ama ketoya uygun mu bilemedim . karbo oranı çok düşük teyid edebilirsem butaya yazarım.ama tarifi önümüzdeki hafta için istiyorum yumurta orucu final salıya denk geliyor.o gün yapayım

Merhaba hanımlar dün spor puanımı yazmadım çünkü 2 gün ayak ağrısından yapamadım ama bugün yaptım 180 bölgesel hareket 90 puan 10.000 adım 500 puan sabah 1 dilim peynir yarım bulgur pilavı akşam çeyrek tava patetrs çeyrek ekmek A arrietty H3RA_ sedulu 9 92kubra

Yulaf lapasina baktım şimdi 100 gr 137 kal diyor ortalama akşam yemeği üzerine yemiştin dimi ?

Sabah 1d ekmek Bir salatalık 1kk b peynir 6 zeytin 1h yumurta
Öğle 1pors çorba 2küçük parça et 1pors salata
Akşam 1d ekmek 1por kuru fasülye
Su 2lt
Spor
toplam 9589 adım
2dk plank 20p
2dk wallsit 20p
33dk tempolu yürüyüş 330p
82dk normal yürüyüş 574p
Toplam 944

197 cal yaktım görünüyor. Günde 500 çok zor gibi.

Arrietty_
sedulu
H3RA_
Asi Matmazel

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 20 gr örgü peyniri maydanoz yeşil çay 3 zeytin 2 salam
Akşam
2 yumurtadan patatesli yumurta ayran
Su 2 lt
1 saat cardio dans 420 puan
Plank ve wallsit challenge 100 puan
10 dk plank çeşitleri 100 puan
20 dk tempolu yürüyüş akşam yemeği sonrası 200 puan
14000 toplam adım 700 puan
Toplam 1520 puan
Arrietty_ H3RA_ noram

Kalori yakimi yüksek sporlar yaparsan 500 u görürsün. Dans mesela ekle sporuna yapımı kolay gibi duran ama temposu yüksek bir spor

sabah
Bir dilim ıspanaklı börek
şekersiz çay
(Bunu yediğim için başka hiç bir şey yemedim

akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kadar tavuk
1 kase mercimek çorbası

300 ip atlama 150 puan
5000 adım 250 puan
Toplam 400 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ esmeriiim

Arrietty_ kaptanım öyle yapayım cumadan sonra en az 7000 adım hedef koyacam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…