Benimkinin göbeği var adamın bacaklar incecik sütun gibi, popoda yok. Göbeği erittimi hiç sorunu kalmayacak ne şanslı.Bizim evde tek diyet yapan kişi benimherif gece 2 de yarım ekmek tost yiyip yatiyor vücut banamisin demiyor deliricem
Ya erkek vücudu daha farklı hormonlar vs etkiliyor. Benimki boy uzun oradan da yırtıyor ne gobek var ne simitBenimkinin göbeği var adamın bacaklar incecik sütun gibi, popoda yok. Göbeği erittimi hiç sorunu kalmayacak ne şanslı.
ne çok evde yazmışımBenim ki bir haftada 2 kg vermiş gözüküyor. Benden bile az yiyor neredeyse.
Arrietty_ çok yavaş yiyerek kilo verebilirsiniz diye bir yazı paylaşmıştın ya. Eşim diyetle birlikte o yöntemi de deniyor. Normalde ben ilk tabaktayken o 3. tabağı yer sofradan kalkardı Şimdi ben neredeyse hazmediyorum o daha tabağıyla boğuşuyor Baya baya gülme konusu oluyor evde Her gün diyet menüsü konuşuyoruz evde. Rüyamda görsem inanmayacağım olaylar yaşanıyor evde
Biz de ailecek gecen hafta burun tıkanıklığı yaşamıştık, 4-5 gunde tamamen geçti, eşim de boğaz ağrısı da vardı, ne olur olmaz test verdi, ama negatif çıktı. Hic ateş olmadı. Serum fizyolojik ile bol bol burun açtık.
Cok gecmis olsun ortak korona cikali evde durmaktan cocuklarin bu sene burnu bile tikanmamisti bi haftasonu bahçeye gittik hemen burunlar tikanmaya basladi bende surekli takip ediyorum boğaz agrisi yada ates olursa diye. Simdilik serum fizyolojik yapiyorum sadece insallah daha da iyi olacak gibiler.Bizim 4-5 gun sürdü hastalık, hepimize bulaştı, ama tamamen atlattık şükür.
Kac günlük detox yapıyorsun? Sabah en azindan bi haslanmis yumurta yesen kendini daha iyi hissedersin belki de. İyi yine sonradan tamamen bırakmamışsin benim detoxlarin sonucu hüsran oluyor geneldeMerhabalar,
Benim detoks günümdü, ama tansiyon biraz etkilenince aksam normal şekilde yemeye karar verdim.
10:00 yeşil çay + süt
12:00 yeşil çay + süt
14:00 yeşil çay + süt
16:00 yeşil çay + süt
18:00 1 tabak brokolili yeşil salata
19:00 1 kase yoğurt, 2 yk tavuk, 2 yk bulgur pilavı
3.5 litre su
10000 adim: 500 puan
30 dakika chloe: 300 puan
Plank+wallsit challenge: 100 puan
Toplam: 900 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Dilber Hala
Ahahahaha
Yok bekletmiyorum. Bekletirsen çıtırlığı gider yumuşar yani tavsiye etmem ben sütle yedikten sonra yarım avuç kadar kahveyle yemiştim o gün,Yarin granola yesem mi derken...
Peki bekletiyor musun sut icinde, yoksa yiyecegin zaman mi karistiriyorsun?
Evet haklısın. Öyle yapacağım yarın da akşam sebze yemeği ile dengeleyeceğimHer ne kadar tam buğday masum gibi gözükse de karbonhidrat hem öğlen hem akşam ekmek yemek fazla olmuş turşu da ödem yapar bol su iç ki etki etmesin
Menün çok güzel ve besleyici.Kızlar telefondan çok zorlaniyorum yazmakta alintilari bazen yanlis alıyorum suanda bunu silemedim. Kusura bakmayin.Asagi inerken mesaj da bi anda gidiyor. Aliscam ama ne zaman
Sabah
Yulafli omletle yaptigim fit tost
Maydanoz domates maydanoz
Öğlen yarim tarcinli elma
Aksam
Kurufasulye salata 2 tane mucver
2 litre su
Bir senedir evdeydik bizde ama iki hafta önce oglum kreşe başladı, ben onun taşıdığını düşünüyorum, ama havalarda dengesiz, üşütmüş de olabiliriz.Cok gecmis olsun ortak korona cikali evde durmaktan cocuklarin bu sene burnu bile tikanmamisti bi haftasonu bahçeye gittik hemen burunlar tikanmaya basladi bende surekli takip ediyorum boğaz agrisi yada ates olursa diye. Simdilik serum fizyolojik yapiyorum sadece insallah daha da iyi olacak gibiler.
Kac günlük detox yapıyorsun? Sabah en azindan bi haslanmis yumurta yesen kendini daha iyi hissedersin belki de. İyi yine sonradan tamamen bırakmamışsin benim detoxlarin sonucu hüsran oluyor genelde
Sporda cok iyisin benim bugun bitik spor olayi ama yarina artik az da olsa yapicam birseyler.
Selam canimSelamlar herkese, bol eksiler
Arrietty_ kaptanım selam, takımda bana da yer var mıdır acaba? Ben geri döndüm dükkana eğer yer varsa xx
Bisikletin dksi 7 puan :)iyi geceler
1 minicik yesil elma
Sabah peynirli 2 yumurtali omlet
1 dlm tb ekmegi
ara
1 bardak sutlu kahve
protein bar 84 kalori
1 tabak nohut ve marul salatasi niyetim
cay 1 biskuvi (hic niyetimde yoktukiz getirmis farkinda olmadan yutmusum )
plank ve wallsit challange 100 puan
100 jumping jack (20serli) 200 puan
20 leg raise 10 puan
2500 adim(saat yine saymayi mi birakti anlamadim) 125 puan
15 dk bisikletkac puan
su 2 ltyi gecti
sedulu H3RA_ Arrietty_ Lenochka
Günaydın, 1 turk kahvesi içip başlayayımGünaydın kızlar
Bugun zumba günü
Onun disinda plank ve wallsit e devam
3.gun plank 30sn
3. Gün wallsit 30 sn
Kolay gelsin
Günaydınnn 30 sn umarım yapabilirimGünaydın kızlar
Bugun zumba günü
Onun disinda plank ve wallsit e devam
3.gun plank 30sn
3. Gün wallsit 30 sn
Kolay gelsin
aa mercimek ekmeğini görünce hemen tarife baktım çok güzel gözüküyor afiyet olsunsedulu
bnnu
Şeker orucu 4. Gün
Sabah 》 Domates ve eski kasar
Öğlen 》 Sütlü kahve , 2 minik çiğköfte (diyetime uygun değil ama mercimekli ekmegin yetişmedi ve çok acikmistim)
Ara 》 Filtre kahve, 8-10 tane çığ fındık
Akşam 》 3 dilim mercimek ekmegi , 250 ml kefir , 2 minik domates
Mercimek ekmeğinin içine epey yesillik de koydum, eski kasar da ekledim çok lezzetli ve doyurucu oldu.
Arrietty_ H3RA_
Spor
8000 adım: 400 p
Plank + wallsit challenge 100 p
Toplam 500 p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?