Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizim evde tek diyet yapan kişi benim herif gece 2 de yarım ekmek tost yiyip yatiyor vücut banamisin demiyor deliricem
Benimkinin göbeği var adamın bacaklar incecik sütun gibi, popoda yok. Göbeği erittimi hiç sorunu kalmayacak ne şanslı.

Benimkinin göbeği var adamın bacaklar incecik sütun gibi, popoda yok. Göbeği erittimi hiç sorunu kalmayacak ne şanslı.
Ya erkek vücudu daha farklı hormonlar vs etkiliyor. Benimki boy uzun oradan da yırtıyor ne gobek var ne simit fistik gibi kız olurmuş senden 1.86 boy var bacaklar sütun bi agdaya bakar bu iş diyorum bazen

ne çok evde yazmışım benim uykum gelmiş iyi geceler kızlar

Bizim 4-5 gun sürdü hastalık, hepimize bulaştı, ama tamamen atlattık şükür.
Cok gecmis olsun ortak korona cikali evde durmaktan cocuklarin bu sene burnu bile tikanmamisti bi haftasonu bahçeye gittik hemen burunlar tikanmaya basladi bende surekli takip ediyorum boğaz agrisi yada ates olursa diye. Simdilik serum fizyolojik yapiyorum sadece insallah daha da iyi olacak gibiler.
Kac günlük detox yapıyorsun? Sabah en azindan bi haslanmis yumurta yesen kendini daha iyi hissedersin belki de. İyi yine sonradan tamamen bırakmamışsin benim detoxlarin sonucu hüsran oluyor genelde
Sporda cok iyisin benim bugun bitik spor olayi ama yarina artik az da olsa yapicam birseyler.

Menün çok güzel ve besleyici.
Bir senedir evdeydik bizde ama iki hafta önce oglum kreşe başladı, ben onun taşıdığını düşünüyorum, ama havalarda dengesiz, üşütmüş de olabiliriz.
Ben üç günlük bir detoksa niyetlendim, %70 uyum sağlayabildim, kilo verme hızımı arttırmaya çalıştım. Yarindan itibaren normal beslenme duzenime döneceğim. Sen güzelce dinlenmeye bak, enerji lazım oluyor çocuklarla ilgilenmek için, ben de geçen hafta spora pek vakit ayiramadim. Her fırsatta uyudum.

iyi geceler

1 minicik yesil elma

Sabah peynirli 2 yumurtali omlet
1 dlm tb ekmegi

ara
1 bardak sutlu kahve
protein bar 84 kalori

1 tabak nohut ve marul salatasi niyetim

cay 1 biskuvi (hic niyetimde yoktu kiz getirmis farkinda olmadan yutmusum )

plank ve wallsit challange 100 puan
100 jumping jack (20serli) 200 puan
20 leg raise 10 puan
2500 adim(saat yine saymayi mi birakti anlamadim) 125 puan
15 dk bisiklet kac puan

su 2 ltyi gecti
sedulu H3RA_ Arrietty_ Lenochka

Bisikletin dksi 7 puan :)

aa mercimek ekmeğini görünce hemen tarife baktım çok güzel gözüküyor afiyet olsun
benim regl günlüğü2
sabah
1 h yumurta

ara
2 kuru erik

öğle
1 kase süte nesfit

akşam
1p etli taze fasulye
1 kase yoğurt

ara
2kare bitter

su:15lt
adım: regl sancısı ve halsizliği 2515 adım-126 puan
Arrietty_ H3RA_ istanbulin
sedulu dün yarım saat dansımı yaptım hem oğlumla ilgilendim onla hopladık ama sancım vardı çok fazla hoplayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…