Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nEEEEE

Bir ki üç bir ki üç. Huh. Bir ki üç bir ki üc. Huh. (Kaptan yazarken bile spor yaptım bak vermeyin kart mart.)
Tamam agzimi fermularladim . İstemem sarı kart neyin. Rockandroll sari kart yemiş de-dirt-mem!!

nEEEEE

Bir ki üç bir ki üç. Huh. Bir ki üç bir ki üc. Huh. (Kaptan yazarken bile spor yaptım bak vermeyin kart mart.)
Tamam agzimi fermularladim . İstemem sarı kart neyin. Rockandroll sari kart yemiş de-dirt-mem!!
Ilk olmak istemezsin dimi
1 gün gun 1 gun dolu dolu Carb hatta islak kek islak kurabiye vs oluyor.

Ben haber vereyim Sana dedim

40 mekik 80 p
10 dk bacak 10 dk karın chloe 2.gün 100 p
80 JJ 160 p
Plank ve wallsit challenge 100 p
7.000 adım 350 p
Toplam 790 p

Arrietty_ sedulu chloe 2.gün karın hareketlerinde zorlandım baya. Tüm hareketleri plank eşliğinde yaptırıyor namussuz. Çoğunda 30 sn tamamlayamadım. O yüzden puanımıda %50 kırdım. Yogaya halim kalmadı hiç yapamadım. Benim daha erken kalkıp spor yapmaya alışmam lazım. Akşama enerjim kalmıyor.

Merhaba

11:30
Etli Şehriye pilavi 2 kaşık
Yogurtlu karnabahar yarım tabak
Domatea çorbasi
1 elma

16:00
Yarim tabak taze fasulye
1 köfte
2 kasik yogurt

20:0₺
4 köfte
1 parça ekmek

Su:
2 lt

Spor:
200 mekik ceza . Kaptan yaza
six packlerimle gireceğim sanirim sedulu

23722 adım
1186puan

Arrietty_ H3RA_ Oaktree

Eklentiler

• 20210316_234836.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 26
Benim eşimde işte kalmadığı zamanlar salonda.spora.gidiyor normalde gelince yemek büsküvi falan yerdi 3 gündür akşamları bişey yemez oldu 800 gr verdim diye seviniyor .

Olsun canim aciyor diye bırakma ama cokda zorlama ben ilk zamanlar sunnetli çocuklar gibi yürüyordum. Hatta bilen bilir chole tramvadir bende
valla ayakkabı bağcığımı zor bağladım bugün ara verdim yürüyüş yaptım tek yarın devam ederim inş
Menü güzel canım
Arrietty_ sedulu H3RA_ Melegimkorusun
10000 adim 500 puan
50 mekik 100 paun
50 squat 100 puan
50 high kness 100 puan
Toplam 800 puan
3 litre su
Spor ve su da şahane suyu arttırmışsın iyi olmuş

İyi akşamlar hanımlar
Salı menüm
Sabah
1 dilim ananas, 1 bardak süt, 2 ceviz

Ara
50gr ekmek ile peynirli tost, yeşil salata

Ara
Kefir, yaban mersini

Akşam
Haşlanmış kabak ve kapya biber

Su: 2,5litre
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş: 600puan
15000adım: 750puan
Toplam: 1350puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08

Benim eşimde işte kalmadığı zamanlar salonda.spora.gidiyor normalde gelince yemek büsküvi falan yerdi 3 gündür akşamları bişey yemez oldu 800 gr verdim diye seviniyor .
Benim ki bir haftada 2 kg vermiş gözüküyor. Benden bile az yiyor neredeyse.

Arrietty_ çok yavaş yiyerek kilo verebilirsiniz diye bir yazı paylaşmıştın ya. Eşim diyetle birlikte o yöntemi de deniyor. Normalde ben ilk tabaktayken o 3. tabağı yer sofradan kalkardı Şimdi ben neredeyse hazmediyorum o daha tabağıyla boğuşuyor Baya baya gülme konusu oluyor evde Her gün diyet menüsü konuşuyoruz evde. Rüyamda görsem inanmayacağım olaylar yaşanıyor evde

Böyle bir six pack olmasın da karbonhidratlardan dolayı

Bizim evde tek diyet yapan kişi benim herif gece 2 de yarım ekmek tost yiyip yatiyor vücut banamisin demiyor deliricem

Sabah yulaf lapası 1 küçük muz öğlen 1 haşlama yumurta 1 dilim peynir 7 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği akşam 2 tam bugday ekmeği arasına kokoreç. Salata turşu sporum 10200 adım 510 puan 80 mekik 160 puan toplam 670 puan sedulu A arrietty H3RA_ S Sade_Bilge

Eklentiler

• Screenshot_20210317_000000_com.huawei.health.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 29
Her ne kadar tam buğday masum gibi gözükse de karbonhidrat hem öğlen hem akşam ekmek yemek fazla olmuş turşu da ödem yapar bol su iç ki etki etmesin

Yarin granola yesem mi derken...
Peki bekletiyor musun sut icinde, yoksa yiyecegin zaman mi karistiriyorsun?

Valla dün birseylere başladım ama bugün yataktan kalkınca zor yürüdüm bugün yapmaya korkuyorum

İlk günler aynılarını yaşadım ve benim evim merdivenli. Yatak odasına çıkmaya korkuyordum hele geri inmesi daha da zorluyordu. Yan yan penguen gibi yürüyordum evde. Kademe kademe azaldı ağrılarım şimdi yaptığım spordan sonra yorgunluk hassasiyeti oluyor ertesi güne bir şey kalmıyor. Bu fark 2/3 haftada falan olmuştur.

Ağır spor yaptığının ertesi günü adımlama ve kardiyo yap. Sonraki gün tekrar kas çalış.
Benim ilk dersten sonra bacak ağrılarım için 3*10 sguat önermişti hoca. Buz masajı ve duşta o bölgeyi sertçe liflemekde iyi geliyor. Birde ağır sporlardan sonra protein yemek gerekiyormuş oda ağrıya etki edermiş. Hatta sıvı protein öneriyorlar daha hızlı etki etsin diye.
Ağrılar geçsin diye kalkıp adımlama yaptığımda olmuştur. Gerçekten hareket ettikçe azalıyordu.

Normalde biz de salona giderdik ama pandemi de cesaret edemedik pek. Normalde halısaha yaparlardı onu bile yapamıyorlar pandemi yüzünden. Vurdu bizi bu pandemi. Benim eşim zayıf, bir de yer de yer kilo almaz. Demin önümde süt helvası gömdü. 1.78-70. Erkek olmak güzel ya. Sabahları bir ekmek yer bana mısın demiyor. Ben mutfağın önünden geçsem kilo alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…