Ben yumurta tatlimi yiyorum. Hic tiksinmedim. Bugun 3ogun oldu Bununla. Bitiremedim cunku kizim goz koyduYıyesım yok yumurta kuzum. Öğün atlıyorum yumurtadan kacmak ıcın. Sadece onu yemek tıhaf. Karbonhıdrat ıstemıyor canım zaten. Şöyle en azından sabah yumurta öğle ve aksam tavuk yıyesım var
2gün yeter bana. Ama eşim ne olacak. Mağdur olmazmı
Ahah dikkat et Yemek icin yapardim ben cunku boyle birseyAyyy kızlar bugün 2-3 aydır görmediğim iki kişi ve ofisteki bir arkadaş "Sen kilo mu verdin" dediler.
Dedim "sizin ağzınız ne güzel konuşuyor öyle"
Yemek ısmarladım iki kişiye. Böyle olacaksa her sabah telefon açar zayıfladın abla deriz diyorlar
Afiyet olsun canım çekirdeği çok seviyorsun sanırım11.00
Elma sirkeli su
12.45
2 dilim tereyagli baharatli ekmek
1 h yumurta
Domates, maydanoz
Avuc ici kadar beyaz peynir
5 zeytim
1 minicik kase tuzlu cekirdek
17.00(plan)
1 buyuk kase ezogelin
1 buyuk kase kis salatasi
sedulu Arrietty_ E English_teacherrr
pek sanmam sadece diyet yemekleri ısmarlayabiliyorum içgüdüsel olarakAhah dikkat et Yemek icin yapardim ben cunku boyle birsey
Ne demekTeşekkürler kaptanım
Bugün tartıldım, fotoğrafı ekliyorum, çok fena durumdayım. İlk hedef 63. İlk sayfadaki formu doldurma gerek var mı?
B Une kız. Ben. Nıye sadece haslanmıs ve yagda yumurta yıyorum. Sen tatlısını bıle yıyosunBen yumurta tatlimi yiyorum. Hic tiksinmedim. Bugun 3ogun oldu Bununla. Bitiremedim cunku kizim goz koydu
Surekli haslanmis olunca tiksiniyorum Bende
Ee dedim ben alternatif cook. Labne, mozarella, mascarpone yani peynirin her turu serbest. Tereyag da, Baharatlar da. Binlerce sey yapilir. Mayonez de izinliB Une kız. Ben. Nıye sadece haslanmıs ve yagda yumurta yıyorum. Sen tatlısını bıle yıyosun
Gunah degılmı bana
Tamam. Teşekkürler.H3RA_ kaptan 2 günlük es olacak Asi Matmazel ile. Boylece magdur olmaz canim. Sen dinlen iyice, kendine gel
Sifa olsun insallahTamam. Teşekkürler.
Elmalı tarçınlı çay yaptım içiyorum.
Ama kabak detoksu falan fılan hepsıne yanlıs dıyor. Yanı bu dıyetısyene göre sadece if dogruEki Görüntüle 2803519
Arkadaşlar bu diyetisyeni bayağı beğeniyorum ve şu an sayfada uygulanan kürlerle ilgili açıklama yapmış. İsterseniz bir sayfasını gezin.
Afiyet olsun canım çekirdeği çok seviyorsun sanırımbende çok severdim de diyete başladığımdan beri hiç çitmedim bırakamıyorum başlayınca
Tobee ben sımdı aksam nasıl yıyım o zamn. Soğanlıya olmaz dedın gecen gun. Hadı bı fıkır verEe dedim ben alternatif cook. Labne, mozarella, mascarpone yani peynirin her turu serbest. Tereyag da, Baharatlar da. Binlerce sey yapilir. Mayonez de izinli
Ee soganli olmaz :)) baharatmi oTobee ben sımdı aksam nasıl yıyım o zamn. Soğanlıya olmaz dedın gecen gun. Hadı bı fıkır ver
Şapkalı olan çok tatlı@Serina08 E English_teacherrr
Kizlar ben paylasirken bu kadar eglenceli oldugunu bilmiyordum. Cok iyiler ya,
Isinmalari ve sogumalari da cok tatliydi
Cocuklar da sevdiler ama onlar daha kasli genc erkekleri seviyorlar, idol yapiyorlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?