Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

esmeriiim benim tatlinin videosu
Login • Instagram

8 yumurta
225 gr labne
1 tkTarcin
1 tk muskat isimli baharat. Turkcesi nedir bilmiyorum
1 tk kabartma tozu

Yumurta ve labneyi yariya indirip Yarim porsiyon da yapabilirsin

Buda Bulut ekmek. Ustune istedigin peyniri veya sahanda yumurta ekleye bilirsin yumurta orucunda

Ve keto yumurta orucu krep

Tarifi
60gr labne
2 yumurta
Cirpilir
1 ck Tarcin
1 ck Tatlandirici, istege bagli
Sonra tavada 1 yk kasigi tereyag ile cevrilir
Ustune tekrar tarcin serpe bilirsin.

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım çekirdeği çok seviyorsun sanırım bende çok severdim de diyete başladığımdan beri hiç çitmedim bırakamıyorum başlayınca
Ayşecim ben çekirdek yiyeceğim zaman 1 ya da 2 yk çekirdeği kaseye alıyorum
Yavaş yavaş yiyiyorum hatta başka şeylerle meşgul olup çok uzun sürede bitirebiliyorum

Krep ıyımıs peynırlı yumurtaya krep demişler

Menüyü yazayım unutmamak için

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 uzun dilim sucuk
11 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Acı biber salçası
2 dilim kızarmış tereyağlı tam buğday ekmeği
1 avuç ceviz

Ara: şekersiz Türk kahvesi
Ara: quark

Akşam:
1 kase yoğurt çorbası
Havuç, turp, domates, soğan cücüğü
Haşlanmış karnabahar

Su ile sporu da akşam ekleyeyim
Arrietty_ sedulu H3RA_ Sismaniye

Bugün menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz peynir 4 zeytin bolca yeşillik
Öğle 1 tane haşlanmış yumurta ile bol yeşillikli salata
Ara yarım armut hc yağlı türk kahvesi
Akşam 5 köfte yanında 1 biber 1 patlıcan köz bunlar yeşil salata
Su 3 lt
Spor 40 dk zumba 560 puan
Challenge ların hepsi tamam 200 puan
14000 adım 700 puan
10 dk plates 70 puan
Toplam 1530 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys

Super
Ikimizden de cok umutluyum bu hafta.
Guzel bir hafta gecirdik bence.

Yarin dinlenme günümüz. Ve aksam menusunu simdiden dusunelim, hic karbonhidrat olmasin aksama.

Cuma da rekor mu kirsak ne yapsak

Super
Ikimizden de cok umutluyum bu hafta.
Guzel bir hafta gecirdik bence.

Yarin dinlenme günümüz. Ve aksam menusunu simdiden dusunelim, hic karbonhidrat olmasin aksama.

Cuma da rekor mu kirsak ne yapsak
Yaa inşallah valla ben normalde hergün tartılıyorum bu hafta pazartesi den beri tartılmadım stres olmayım diye. Ama meraktan da çatlıyorum bende çok güzel bi hafta geçirdiğimizi düşünüyorum seninle . yarın ne yapcez o zaman sebze olsun madem ben ıspanak yapabilirim yemedim bu hafta

Ispanak super olur. Yumurtali ya da yogurtlu.

Ben baligi sakladım haftasonundan beri yarin icin somon, pirasa ve salata olacak. Gecen haftalarda boyle bir persembe menusu cok iyi gelmisti

E English_teacherrr bu arada aksam yemeginden sonraki yarim saati yapiyorsun dimi

Ben de sporlarimi bitirdim, aksam yemeginden sonra adimlari tamamlayip yazacagim.
Aslında evet yemekten sonra da adım atıyorum bazen buraya yazdığım adım sayısını geçiyo da neyse olsun o kadar diyorum

Ispanak super olur. Yumurtali ya da yogurtlu.

Ben baligi sakladım haftasonundan beri yarin icin somon, pirasa ve salata olacak. Gecen haftalarda boyle bir persembe menusu cok iyi gelmisti
Oo süper bi perşembe menüsü bencede balık güzel olur şimdiden afiyet olsun

Aynen bu aralar üşütme ve soğuk algınlığı da çok fazla artti Allah korusun hepimizi.
Ben bugun daha iyiyim leslie ve karin hareketleri bile yaptim. İlk gun sanki hic iyilesecek gibi değildim oysa. Senin detoxlar yuzde 70 uyum bile cok guzel benim aksamlari genelde sonu hüsran oluyor. Ben tartılıyorum gecen hafta bu hafta icin belirlediğim hedefi gecmisim bile
İnşallah bu hafta kilolar çok çok gidecek.
Menumu yazayim gelmişken

Sabah yumurta salatası
Küçük bi avuc citir leblebi (eşim almis dun aksam yemedim sabahi bekledim)

Ara yok bugün

Aksam
Pırasa yemegi ve ton balıklı salata
Pirasa yemeginin yarisi kaldi yiyemedim

Yeşilçay da ictim bugun iki bardak

2 litre suyumu ictim

Leslie

30 dk 210 puan
20 dk karin hareketi yaptim ayakta olandan ama hesaplayamıyorum

Ama kabak detoksu falan fılan hepsıne yanlıs dıyor. Yanı bu dıyetısyene göre sadece if dogru
İf ve keto ayrıca tek öğün yapıyor. Ama kimlerin if ve keto yapamayacağını da söylüyor. Yani bilmiyorum yapan arkadaşlar belki karşı bir görüş de okumak ister diye paylaştım.

Bende yemeğimi yedim erken kapattım bir saat oluyor bitireli yemek sonrası market falan derken yürüdüm yolu uzattım iyi geldi midem rahatladı. Şimdi evde adımlama yapıyorum biraz daha
Afiyet olsun

Ben yeminle popomu sabah 5.30 dan beri yeni Koltuga koydum. Aksam yemegine gececegiz. Esim cocuklari yikiyor.
Adim sayim baya yuksek bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…