Ayşecim ben çekirdek yiyeceğim zaman 1 ya da 2 yk çekirdeği kaseye alıyorumAfiyet olsun canım çekirdeği çok seviyorsun sanırımbende çok severdim de diyete başladığımdan beri hiç çitmedim bırakamıyorum başlayınca
Öğle
Sebze çorbası
Akşam
Kuru fasulye
Yoğurt
Birazcık soğan
Krep ıyımıs peynırlı yumurtaya krep demişleresmeriiim benim tatlinin videosu
Login • Instagram
8 yumurta
225 gr labne
1 tkTarcin
1 tk muskat isimli baharat. Turkcesi nedir bilmiyorum
1 tk kabartma tozu
Yumurta ve labneyi yariya indirip Yarim porsiyon da yapabilirsin
Buda Bulut ekmek. Ustune istedigin peyniri veya sahanda yumurta ekleye bilirsin yumurta orucunda
Eki Görüntüle 2803544
Eki Görüntüle 2803550
Ve keto yumurta orucu krep
Eki Görüntüle 2803546
Tarifi
60gr labne
2 yumurta
Cirpilir
1 ck Tarcin
1 ck Tatlandirici, istege bagli
Sonra tavada 1 yk kasigi tereyag ile cevrilir
Ustune tekrar tarcin serpe bilirsin.
Geçmiş olsun eşim sen iyileş önemli olan oBen üşütmüşüm kızlar
Sabah ve öğle yürüyüşümü yapamadım. İştahım da yok. Yemek de yiyemiyorum.
@arrietty
sedulu
H3RA_
Asi Matmazel
yaaaa çok sevindim hoşgeldin.Selamlar herkese, bol eksiler
Arrietty_ kaptanım selam, takımda bana da yer var mıdır acaba? Ben geri döndüm dükkana eğer yer varsa xx
Bugün menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz peynir 4 zeytin bolca yeşillik
Öğle 1 tane haşlanmış yumurta ile bol yeşillikli salata
Ara yarım armut hc yağlı türk kahvesi
Akşam 5 köfte yanında 1 biber 1 patlıcan köz bunlar yeşil salata
Su 3 lt
Spor 40 dk zumba 560 puan
Challenge ların hepsi tamam 200 puan
14000 adım 700 puan
10 dk plates 70 puan
Toplam 1530 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys
aaa Ceydos sen burada misin?yaaaa çok sevindim hoşgeldin.
Yaa inşallah valla ben normalde hergün tartılıyorum bu hafta pazartesi den beri tartılmadım stres olmayım diye. Ama meraktan da çatlıyorumSuper
Ikimizden de cok umutluyum bu hafta.
Guzel bir hafta gecirdik bence.
Yarin dinlenme günümüz. Ve aksam menusunu simdiden dusunelim, hic karbonhidrat olmasin aksama.
Cuma da rekor mu kirsak ne yapsak
Yaa inşallah valla ben normalde hergün tartılıyorum bu hafta pazartesi den beri tartılmadım stres olmayım diye. Ama meraktan da çatlıyorumbende çok güzel bi hafta geçirdiğimizi düşünüyorum seninle . yarın ne yapcez o zaman sebze olsun madem ben ıspanak yapabilirim yemedim bu hafta
Aslında evet yemekten sonra da adım atıyorum bazen buraya yazdığım adım sayısını geçiyo da neyse olsun o kadar diyorumE English_teacherrr bu arada aksam yemeginden sonraki yarim saati yapiyorsun dimi
Ben de sporlarimi bitirdim, aksam yemeginden sonra adimlari tamamlayip yazacagim.
Oo süper bi perşembe menüsü bencede balık güzel olur şimdiden afiyet olsunIspanak super olur. Yumurtali ya da yogurtlu.
Ben baligi sakladım haftasonundan beri yarin icinsomon, pirasa ve salata olacak. Gecen haftalarda boyle bir persembe menusu cok iyi gelmisti
Aynen bu aralar üşütme ve soğuk algınlığı da çok fazla artti Allah korusun hepimizi.Menün çok güzel ve besleyici.
Bir senedir evdeydik bizde ama iki hafta önce oglum kreşe başladı, ben onun taşıdığını düşünüyorum, ama havalarda dengesiz, üşütmüş de olabiliriz.
Ben üç günlük bir detoksa niyetlendim, %70 uyum sağlayabildim, kilo verme hızımı arttırmaya çalıştım. Yarindan itibaren normal beslenme duzenime döneceğim. Sen güzelce dinlenmeye bak, enerji lazım oluyor çocuklarla ilgilenmek için, ben de geçen hafta spora pek vakit ayiramadim. Her fırsatta uyudum.
İf ve keto ayrıca tek öğün yapıyor. Ama kimlerin if ve keto yapamayacağını da söylüyor. Yani bilmiyorum yapan arkadaşlar belki karşı bir görüş de okumak ister diye paylaştım.Ama kabak detoksu falan fılan hepsıne yanlıs dıyor. Yanı bu dıyetısyene göre sadece if dogru
Afiyet olsunBende yemeğimi yedim erken kapattım bir saat oluyor bitireli yemek sonrası market falan derken yürüdüm yolu uzattım iyi geldi midem rahatladı. Şimdi evde adımlama yapıyorum biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?