Ne yaptın o kadar kaptanAfiyet olsun
Ben yeminle popomu sabah 5.30 dan beri yeni Koltuga koydum. Aksam yemegine gececegiz. Esim cocuklari yikiyor.
Adim sayim baya yuksek bugun
Isden Eve yurudum. Arabayi aldim anneme ugradim. Sonra arabayi Eve birakip kizi almaya gittim. Eve ciktim. Eksikler var diye mutfak alisverisine gittim. Aradigim birsey yakinda yoktu. Araba ile baska markete gittim. Eve geldim Yemek yaptim. Sonra 5dk oturdumNe yaptın o kadar kaptan
Oy oy yogun geçmiş dinlen kaptan başka gün yaparsın spor bugünkü adımların sana yeter zatenIsden Eve yurudum. Arabayi aldim anneme ugradim. Sonra arabayi Eve birakip kizi almaya gittim. Eve ciktim. Eksikler var diye mutfak alisverisine gittim. Aradigim birsey yakinda yoktu. Araba ile baska markete gittim. Eve geldim Yemek yaptim. Sonra 5dk oturdum
Daha ev isi var.
Kim yapacak? Sporda oyle
Canim leslie adımlarını da dahil edebilirsin toplam adıma herkes öyle yapıyor ayırma hiç
Vaay mükkemel sin maşallahH3RA_ Arrietty_ E English_teacherrr
60 dak dans 840p
10 dak bolgesel 70p
30 dak bisiklet 210p
20 bin adim 1000p
2120 puan toplam
Öyle mi bilmiyordum. Ben de leslie yaparken telefonu cebime koymadıydım karışmasın diye. Bir dahakine öyle yapayım teşekkürlerCanim leslie adımlarını da dahil edebilirsin toplam adıma herkes öyle yapıyor ayırma hiç
Hedeflediğin kiloyu gecmen cok guzel, ben de en az 1 kilo vermeyi umuyorum, takım olarak da guzel kilolar vereceğiz bu haftaAynen bu aralar üşütme ve soğuk algınlığı da çok fazla artti Allah korusun hepimizi.
Ben bugun daha iyiyim leslie ve karin hareketleri bile yaptim. İlk gun sanki hic iyilesecek gibi değildim oysa. Senin detoxlar yuzde 70 uyum bile cok guzel benim aksamlari genelde sonu hüsran oluyor. Ben tartılıyorum gecen hafta bu hafta icin belirlediğim hedefi gecmisim bile
İnşallah bu hafta kilolar çok çok gidecek.
Menumu yazayim gelmişken
Sabah yumurta salatası
Küçük bi avuc citir leblebi (eşim almis dun aksam yemedim sabahi bekledim)
Ara yok bugün
Aksam
Pırasa yemegi ve ton balıklı salata
Pirasa yemeginin yarisi kaldi yiyemedim
Yeşilçay da ictim bugun iki bardak
2 litre suyumu ictim
Leslie
30 dk 210 puan
20 dk karin hareketi yaptim ayakta olandan ama hesaplayamıyorum
Bizim evde tek diyet yapan kişi benimherif gece 2 de yarım ekmek tost yiyip yatiyor vücut banamisin demiyor deliricem
Benim eşimde öyle ben onun kadar yesem ne olurdum bilmemNormalde biz de salona giderdik ama pandemi de cesaret edemedik pek. Normalde halısaha yaparlardı onu bile yapamıyorlar pandemi yüzünden. Vurdu bizi bu pandemi. Benim eşim zayıf, bir de yer de yer kilo almaz. Demin önümde süt helvası gömdü. 1.78-70. Erkek olmak güzel ya. Sabahları bir ekmek yer bana mısın demiyor. Ben mutfağın önünden geçsem kilo alıyorum.
2.500*0.05= 125 puan yapıyor canım. Sadece adım challenge günlerinde (pazartesi) 2 katı hesaplanacak.
125*2=250 puan hesaplayacaksın
Çok teşekkür.ederim1000 adım 50 puan canım
Bugunun wallisti plankı kac puan yapıyor toplam kaptan2.500*0.05= 125 puan yapıyor canım. Sadece adım challenge günlerinde (pazartesi) 2 katı hesaplanacak.
125*2=250 puan hesaplayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?