Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne yaptın o kadar kaptan
Isden Eve yurudum. Arabayi aldim anneme ugradim. Sonra arabayi Eve birakip kizi almaya gittim. Eve ciktim. Eksikler var diye mutfak alisverisine gittim. Aradigim birsey yakinda yoktu. Araba ile baska markete gittim. Eve geldim Yemek yaptim. Sonra 5dk oturdum
Daha ev isi var.
Kim yapacak? Sporda oyle

Oy oy yogun geçmiş dinlen kaptan başka gün yaparsın spor bugünkü adımların sana yeter zaten

İyi akşamlar kızlar bugün tartida çok güzel bi sonuç gördüm inşallah cumaya daha da iyisini görürüm
Sabah
2 yumurta ile omlet

Ara
Yarim avuç içi çiğ fındık
1 portakal

Akşam
1 haşlanmış patats ile bol salata
1 bardak ayran

Spor
5000 adım =250 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_

Canim leslie adımlarını da dahil edebilirsin toplam adıma herkes öyle yapıyor ayırma hiç

Hedeflediğin kiloyu gecmen cok guzel, ben de en az 1 kilo vermeyi umuyorum, takım olarak da guzel kilolar vereceğiz bu hafta

Ben detoks sonrasi iştahımı dizginlemekte zorlanıyorum. Ben de pirasa yemeği yaptım, gittim geldim tirtikladim

Ayakta olan karin hareketi zumba class in videosu ise onu dans olarak sayabilirsin. 20×7x2 olarak, bugun iki kat puanlanıyor.

Bizim evde tek diyet yapan kişi benim herif gece 2 de yarım ekmek tost yiyip yatiyor vücut banamisin demiyor deliricem

Benim eşimde öyle ben onun kadar yesem ne olurdum bilmem

Kahvaltı 08:30
2 kaşık kıymalı yumurta
3/4 zeytin
2 küp kaşar peyniri
1 dilim tb ekmeği

Duble türk kahvesi

14:00 Yağsız tavuklu salata
Ayran

20:00
Arpa şehriye çorbası
3 kaşık patlıcan oturtma (patlıcanları fırında çok az yağla kızarttım)
1 yk Kırmızı lahana salatası

Arrietty_ sedulu

2 lt su

Iyi aksamlar bugün telefonum elime gecmedi bir de misafirim geldi kahve içtik beraber
Menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Yeşillik
Ara
1 elma
Ara
1 t kahvesi şekersiz
Akşam
Koz patlıcan salatası
1 kepçe yoğurtlu çorba
1 dilim tb ekmeği
Su
2 litre
Spor
2500 adim kaç puan yapiyor kaptanim bu adim konusunu anlamadım
2x20 mekik 120
2x20 yan mekik 120
2x20 makas 120
2x20 alt karın icin makas 120
200 bisiklet çevirme 200puan
Plank + wallsit 100 puan
Adımlar hariç 780 puan
@Arriety_
sedulu
H3RA_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…