- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
Hoşgeldin canimTeşekkürler kaptanım
Bugün tartıldım, fotoğrafı ekliyorum, çok fena durumdayım. İlk hedef 63. İlk sayfadaki formu doldurma gerek var mı?
Çok geçmiş olsunBen üşütmüşüm kızlar
Sabah ve öğle yürüyüşümü yapamadım. İştahım da yok. Yemek de yiyemiyorum.
A arrietty
sedulu
H3RA_
Asi Matmazel
evet bende döndüm. iyi olmaya calışıyorum koşturmaca bitmiyor bu şehirde. yerleştim diyorum ama hala ayakta aslında el atmam gereken işler var ama askıya aldım çok daraldım bu sefer.aaa Ceydos sen burada misin?
nasilsin? yeslestin alistin mi?
her sutlu kahve icerken aklima geliyorsun, aniyorum seni. Ceydos icmezdi, sen de icme diye
Teşekkür ederimHoşgeldin canim
Ben ve ceydosta geldi gruba
Rahtca yediğimiz hurmalar yüzünden burdayiz
Çok geçmiş olsun
Çok saol canım tavsiyelerin içinİlk günler aynılarını yaşadım ve benim evim merdivenli. Yatak odasına çıkmaya korkuyordum hele geri inmesi daha da zorluyordu. Yan yan penguen gibi yürüyordum evde. Kademe kademe azaldı ağrılarım şimdi yaptığım spordan sonra yorgunluk hassasiyeti oluyor ertesi güne bir şey kalmıyor. Bu fark 2/3 haftada falan olmuştur.
Ağır spor yaptığının ertesi günü adımlama ve kardiyo yap. Sonraki gün tekrar kas çalış.
Benim ilk dersten sonra bacak ağrılarım için 3*10 sguat önermişti hoca. Buz masajı ve duşta o bölgeyi sertçe liflemekde iyi geliyor. Birde ağır sporlardan sonra protein yemek gerekiyormuş oda ağrıya etki edermiş. Hatta sıvı protein öneriyorlar daha hızlı etki etsin diye.
Ağrılar geçsin diye kalkıp adımlama yaptığımda olmuştur. Gerçekten hareket ettikçe azalıyordu.
Aaa hoşgeldin canımSelamlar herkese, bol eksiler
Arrietty_ kaptanım selam, takımda bana da yer var mıdır acaba? Ben geri döndüm dükkana eğer yer varsa xx
Yaa bende sutlu ıcerım hep. Turk kahvesıne granül kahveye fıltre kahveye falan çeyrek cay bardagı koyarım ne olacakkı o kadarcık süttenevet bende döndüm. iyi olmaya calışıyorum koşturmaca bitmiyor bu şehirde. yerleştim diyorum ama hala ayakta aslında el atmam gereken işler var ama askıya aldım çok daraldım bu sefer.
sütlü kahve enfes bişey keşke yeniden içebilsem ama ben kilo alma rekorumu bu yıl fulledim yeni bir rekorum var. ödül mödül yok bana 10 kg vermeden.
sen ne hallerle döndün anlat bakalım
Yook yavrucum ben sade sütlü birde günde en az 4 kupa içiyorum içince sen hesapla kaloriyiYaa bende sutlu ıcerım hep. Turk kahvesıne granül kahveye fıltre kahveye falan çeyrek cay bardagı koyarım ne olacakkı o kadarcık sütten
bende de ödem olabilir mi 20 kg kadarİyi akşamlar herkese
Çarşamba menüm
Sabah
1 bardak yoğurt, 3yk çok az suda haşlanmış yulaf, tarçın, 3 gün kurusu, 7 çiğ badem
Öğle
Fırında sebze baharatlı , yağsız ( kabak, biber, soğan), 3yk yoğurt
Ara
Yoğurtlu maydanoz
Akşam
Haşlanmış tavuk, ayran
Ara
Maydanozlu yoğurt (21 de yiyeceğim)
Su: 2,5 litre
Spor:
150 mekik: 300puan
20dk chloe: 200puan
60dk zumba:420puan*2 challange: 840puan
9000adım: 450puan
Top: 1790puan
Gün içinde 1 bardak kiraz sapı çayı, 1 bardak biberiye çayı içtim
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08
( bu 3 gün ödem atmaya yönelik bir beslenme verdi diyetisyenim, 2 haftadır çok az verdiğim için belki ödemdir dedi) online nın en kötü yanı bu ödem mi kas mı belli olmuyorÖdem olduğunu düşünen yapabilir bu menüyü)
Unsuz çekirdek çıkartmışlar bilginizeTok karna yemesem ben de birakamam, bilerek yemek sonrası koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?