Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaa Ceydos sen burada misin?
nasilsin? yeslestin alistin mi?
her sutlu kahve icerken aklima geliyorsun, aniyorum seni. Ceydos icmezdi, sen de icme diye
evet bende döndüm. iyi olmaya calışıyorum koşturmaca bitmiyor bu şehirde. yerleştim diyorum ama hala ayakta aslında el atmam gereken işler var ama askıya aldım çok daraldım bu sefer.
sütlü kahve enfes bişey keşke yeniden içebilsem ama ben kilo alma rekorumu bu yıl fulledim yeni bir rekorum var. ödül mödül yok bana 10 kg vermeden.
sen ne hallerle döndün anlat bakalım

Çok saol canım tavsiyelerin için bende ertesi gün yürüyüş yaptım bugün 2.günü yaptım bakalım yarın iyi olursam 3.günü yaparım inş

İyi akşamlar herkese
Çarşamba menüm
Sabah
1 bardak yoğurt, 3yk çok az suda haşlanmış yulaf, tarçın, 3 gün kurusu, 7 çiğ badem

Öğle
Fırında sebze baharatlı , yağsız ( kabak, biber, soğan), 3yk yoğurt

Ara
Yoğurtlu maydanoz

Akşam
Haşlanmış tavuk, ayran

Ara
Maydanozlu yoğurt (21 de yiyeceğim)

Su: 2,5 litre
Spor:
150 mekik: 300puan
20dk chloe: 200puan
60dk zumba:420puan*2 challange: 840puan
9000adım: 450puan
Top: 1790puan

Gün içinde 1 bardak kiraz sapı çayı, 1 bardak biberiye çayı içtim
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08

( bu 3 gün ödem atmaya yönelik bir beslenme verdi diyetisyenim, 2 haftadır çok az verdiğim için belki ödemdir dedi) online nın en kötü yanı bu ödem mi kas mı belli olmuyor Ödem olduğunu düşünen yapabilir bu menüyü)

Yaa bende sutlu ıcerım hep. Turk kahvesıne granül kahveye fıltre kahveye falan çeyrek cay bardagı koyarım ne olacakkı o kadarcık sütten

bende de ödem olabilir mi 20 kg kadar

Arrietty_ sedulu ben bu chloeya devam edemicem sanırım. Bugün yaptığımın programın 2. gününü tekrar yapayım dedim, dün tam yapamadım sayıları diye. Yine yapamadım o plankla yapılan hareketleri 3/5 kez yapıyorum bitiyor enerjim. Dünden daha beterdim bugün. Süründüm resmen yerlerde. İlk gün videosundan sonra sevinmiştim yapabiliyorum diye

Bari zumba yapayım diye çekik gözlü ablanın videolarına açtım şimdilik izliyorum, kızlar güzel dans ediyor enerjim gelirse kalkacağım.
Bir kaç defadır hapşırıyorum bugün boğazlarımda karıncalanmaya başladı. Hastamı oluyorum acaba ondanmıdır bu isteksizlik bilemedim

Tok karna yemesem ben de birakamam, bilerek yemek sonrası koydum
Unsuz çekirdek çıkartmışlar bilginize bende çok seyorum bende serbest unsuzu serbet ve kabak serbest çekirdeklerde tuzu tutturmak için un kullanıyorlarmış bir süre siyah çekirdek yiyemedim şimdi süpper oldu

Selam kızlar
Sabah menümü gündüz paylaşmıştım

öğlen the life co nun sinco haplarını aldı 2 adet güzel tok tutuyor
1 litre su öğlen içmişimdir

akşam 19:00 yemeğim etli güveç sebzeli
Fasülye turşusu ve jalepon turşusu
Ayva kiwi

veeee unsuz çekirdek

yaseminli yeşilçay
2 bardak su
Sabah tartıda 64,70 idim inşallah cumaya kadar 63,90 olurum
Sadece evin içinde 7.047 adım ve 550 kalori harcamışım kendimi tebrik ediyorum Arrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll

Hayırlı akşamlar bugün çok giremedim gruba Arrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33 bugünkü menüm
11.30: 2 çatal menemen, çeyrek açma, 5 zeytin
19.00: 1 tam ceviz, çok az salata (canım bişey istemiyordu)
22.00: açık çay (şimdide acıktım ama direniyorum)
2 lt. Su
5.000 adım (250 p.)
Plank & wallsit Challenge (200 p.)
Yarım saat zumba (420 p.)
Toplam : 870 p.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…