Acaba üç gün bu detoksla kaç kg gitti tartıldınız mı çok merak ettim belki bende yaparım17 Mart 10. Gün Detoks 3. Gün
11:45 = Detoks
13:45 = Detoks
15:45 = Detoks
17:45 = Detoks
19:45 = Detoks
21:45 = Detoks
Su = 1500
Yeşil çay detoksu bitti çok şükür
Oo full sütlü 1 litre sut ıcıyomussun gundeYook yavrucum ben sade sütlü birde günde en az 4 kupa içiyorum içince sen hesapla kaloriyi
Bu detoksla 3 gunde 4 kılo veren var yaw bnde sasrdım ama cesaretım yokAcaba üç gün bu detoksla kaç kg gitti tartıldınız mı çok merak ettim belki bende yaparım
Evet canım ya bakıyorum netten görmüştüm o yüzden merak ettim bende yapmak istiyorum ama böyle detokslara çok cesaretim yokBu detoksla 3 gunde 4 kılo veren var yaw bnde sasrdım ama cesaretım yok
İnşallah iyi kilo verecek gibiyiz bu hafta boyle giderse super. İyi yine pirasa yemeğinden birsey olmaz o kadar detox sonrasi yine iyi gidiyorsun maşallah. Fitness partnerim diye bi kanal Var ayakta göbek eritme adında videosu var onu yaptım ama zumba gibi mi hesaplicam arada kaldim ya bilemedimHedeflediğin kiloyu gecmen cok guzel, ben de en az 1 kilo vermeyi umuyorum, takım olarak da guzel kilolar vereceğiz bu hafta
Ben detoks sonrasi iştahımı dizginlemekte zorlanıyorum. Ben de pirasa yemeği yaptım, gittim geldim tirtikladim
Ayakta olan karin hareketi zumba class in videosu ise onu dans olarak sayabilirsin. 20×7x2 olarak, bugun iki kat puanlanıyor.
Afiyet olsun sevgili partnerim senin azmine hayranim ben yapamıyorum o kadar
Yavaş yavaş bir de partnerim pcosla mücadele ediyorum ne yesem yarıyorAfiyet olsun sevgili partnerim senin azmine hayranim ben yapamıyorum o kadar
Kaslar en çok ilk 3 gün yorulur diren biraz daha yarına da çok agri olursa bırakırsın ya da cuma günü yapmayı deneyebilirsin. Bir de hepsini yapmak zorunda değilsin sen bir iki tane yap bırak maksat kasların açılsın sonraki günler daha iyi yaparsın zorlama hiçArrietty_ sedulu ben bu chloeya devam edemicem sanırım. Bugün yaptığımın programın 2. gününü tekrar yapayım dedim, dün tam yapamadım sayıları diye. Yine yapamadım o plankla yapılan hareketleri 3/5 kez yapıyorum bitiyor enerjim. Dünden daha beterdim bugün. Süründüm resmen yerlerde. İlk gün videosundan sonra sevinmiştim yapabiliyorum diye
Bari zumba yapayım diye çekik gözlü ablanın videolarına açtım şimdilik izliyorum, kızlar güzel dans ediyorenerjim gelirse kalkacağım.
Bir kaç defadır hapşırıyorum bugün boğazlarımda karıncalanmaya başladı. Hastamı oluyorum acaba ondanmıdır bu isteksizlik bilemedim
Pcos nedir ?Yavaş yavaş bir de partnerim pcosla mücadele ediyorum ne yesem yarıyor
Diyet menüsü yok derken yine tüm yediklerini yazmalı ve çıkacak sonuca göre alacağın cezaya razı olmalısınMerhabalar
100 dk dans 70 puan
1 dk squat 2 puan
Bes bin adım 250 puan
On mekik 20 puan
Diyet menusu yok normal yemek yedim butun gün maalesef malzemem yoktu yarında eşim pide yaptiricak off
Hep bu aileler bozuyor canım porsiyon ögesine dikkat edersen her yemeği yiyebilirsin enişte de sanırsam yemeğe düşkünMerhabalar
100 dk dans 70 puan
1 dk squat 2 puan
Bes bin adım 250 puan
On mekik 20 puan
Diyet menusu yok normal yemek yedim butun gün maalesef malzemem yoktu yarında eşim pide yaptiricak off
başlangıç 10 gün önceydi 7 gün tek besinli tarzında bir diyetim vardı onu uyguladım. 3 gün detoks yaptım toplamda 10 günde 2700 gr gitti. şimdi yumurta orucum olacak 5 gün. hedefim 15 gün hızlandırma yapmaktı. sonuç ne olacak bende merak ediyorum.Acaba üç gün bu detoksla kaç kg gitti tartıldınız mı çok merak ettim belki bende yaparım
ben dibine vurmadan rahat edemiyorum ne yapayım sütü çok seviyorum. kestim bitti artık içmiyorum.rakamı yükseltelim x2 yapalım. 450 ml alıyor kupalarımOo full sütlü 1 litre sut ıcıyomussun gunde
Ben ıkı kez kahve ıçsem toplamda yarım cay bardagı olur süt. Gerısı su koyuyorum
İyi gitmiş on günde inşallah daha fazla verirsinizbaşlangıç 10 gün önceydi 7 gün tek besinli tarzında bir diyetim vardı onu uyguladım. 3 gün detoks yaptım toplamda 10 günde 2700 gr gitti. şimdi yumurta orucum olacak 5 gün. hedefim 15 gün hızlandırma yapmaktı. sonuç ne olacak bende merak ediyorum.
ben dibine vurmadan rahat edemiyorum ne yapayım sütü çok seviyorum. kestim bitti artık içmiyorum.rakamı yükseltelim x2 yapalım. 450 ml alıyor kupalarım
Arrietty_ sedulu ben bu chloeya devam edemicem sanırım. Bugün yaptığımın programın 2. gününü tekrar yapayım dedim, dün tam yapamadım sayıları diye. Yine yapamadım o plankla yapılan hareketleri 3/5 kez yapıyorum bitiyor enerjim. Dünden daha beterdim bugün. Süründüm resmen yerlerde. İlk gün videosundan sonra sevinmiştim yapabiliyorum diye
Bari zumba yapayım diye çekik gözlü ablanın videolarına açtım şimdilik izliyorum, kızlar güzel dans ediyorenerjim gelirse kalkacağım.
Bir kaç defadır hapşırıyorum bugün boğazlarımda karıncalanmaya başladı. Hastamı oluyorum acaba ondanmıdır bu isteksizlik bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?