Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ sedulu H3RA_ Melegimkorusun
3 litre su
Sabah 1 dilim kizarmis ekmek 5 zeytin 1 dilim peynir 1tk tereyağ cay
Ara 2 kuru incir
Ogle tavuk sote 1 kase tarhana corbasi
Aksam 2 cig kofte salata 2 bardak ayran
40 dk zumba 560 puan
8600 adim 430 puan
Topla 990 puan

İnşallah iyi kilo verecek gibiyiz bu hafta boyle giderse super. İyi yine pirasa yemeğinden birsey olmaz o kadar detox sonrasi yine iyi gidiyorsun maşallah. Fitness partnerim diye bi kanal Var ayakta göbek eritme adında videosu var onu yaptım ama zumba gibi mi hesaplicam arada kaldim ya bilemedim

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz 20 gr örgü peyniri yeşil çay domates
Akşam
1.5 porsiyon nohut yemeği 3 yk pilav salata
Su 2 lt
Chloe ting 30 dk 300 puan
Plank challenge ve wallsit challenge 200 puan
50 dk zumba 700 puan
20 dk koşu 200 puan
16000 adım 800 puan
Toplam 2200 puan
Arrietty_ H3RA_ noram

Kaslar en çok ilk 3 gün yorulur diren biraz daha yarına da çok agri olursa bırakırsın ya da cuma günü yapmayı deneyebilirsin. Bir de hepsini yapmak zorunda değilsin sen bir iki tane yap bırak maksat kasların açılsın sonraki günler daha iyi yaparsın zorlama hiç

Merhabalar
100 dk dans 70 puan
1 dk squat 2 puan
Bes bin adım 250 puan
On mekik 20 puan
Diyet menusu yok normal yemek yedim butun gün maalesef malzemem yoktu yarında eşim pide yaptiricak off
Diyet menüsü yok derken yine tüm yediklerini yazmalı ve çıkacak sonuca göre alacağın cezaya razı olmalısın

Merhabalar
100 dk dans 70 puan
1 dk squat 2 puan
Bes bin adım 250 puan
On mekik 20 puan
Diyet menusu yok normal yemek yedim butun gün maalesef malzemem yoktu yarında eşim pide yaptiricak off
Hep bu aileler bozuyor canım porsiyon ögesine dikkat edersen her yemeği yiyebilirsin enişte de sanırsam yemeğe düşkün

Acaba üç gün bu detoksla kaç kg gitti tartıldınız mı çok merak ettim belki bende yaparım
başlangıç 10 gün önceydi 7 gün tek besinli tarzında bir diyetim vardı onu uyguladım. 3 gün detoks yaptım toplamda 10 günde 2700 gr gitti. şimdi yumurta orucum olacak 5 gün. hedefim 15 gün hızlandırma yapmaktı. sonuç ne olacak bende merak ediyorum.
Oo full sütlü 1 litre sut ıcıyomussun gunde
Ben ıkı kez kahve ıçsem toplamda yarım cay bardagı olur süt. Gerısı su koyuyorum
ben dibine vurmadan rahat edemiyorum ne yapayım sütü çok seviyorum. kestim bitti artık içmiyorum.rakamı yükseltelim x2 yapalım. 450 ml alıyor kupalarım

İyi gitmiş on günde inşallah daha fazla verirsiniz

Canim bence yeterince dinlenme arasi vermiyorsun kendine.

Reformer cok zorluyor zaten diyorsun. Tam nasil birseydir bu ben bilmiyorum dogrusunu soylemek gerekirse.
Ancak ben salona gittiğim donem hocam 1 gun hatta daha iyisi 2 gun ara vermem gerektigini soylemisti.

Tabi herkesin seviyesi farkli, sana baska bir program uyabilir. Ancak bence reformer hocanla bu durumu degerlendir.

Bir de sunu unutmamak gerekir. Her turlu spor insana zarar verir. Amacimiz da budur aslinda. Vucut yikilacak sonra iyilesecek ve kaslari artiracak. Ancak sen iyilesmesine izin vermezsen faydadan cok zararini gorebilirsin sporun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…