Haklısın canım ama işte sabah erken saatte yiyebilsem. Okul da erken başlıyor, orada da simit, poğaça filan yemek istemediğimden böyle oldu. Bundan sonra daha çok dikkat edeyim, teşekkürlerEşim senin menün de güzel ama kahvaltın besleyici değil. Güçsüz düşersin bu şekilde. Sabah sadece muz yiyip 1-2 saat sonra kahvaltı yapabilsen çok iyi olur. Ya da Muzun yanına süt ve kuru yemiş ilave etsen daha iyi olur. Diğeri hem kalorili diyet yazdığına bakma hem de sağlıklı değil. Tok tutmaz akşama kadar seni.
Gayet güzel geçti dün bugünde ilk öğünü yedim ve gayet doyurucuBen de geçen hafta yapmaya çalıştım bu detoksu, %70 uyum sağladım ve gayet güzel bir sonuç aldim. Eminim sen de tartıda güzel bir eksi goreceksin
Esler | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
E
English_teacherrr
| 795 620 | 870 1031 | ||||||
| 660 365 | 950 240 | ||||||
K klbk33 | 127 | |||||||
| 490 | |||||||
| 770 | 62( -150 ) 330 | ||||||
| 450 60 | 890 464 | ||||||
E Emeeelll | 300 348 | 466 720 | ||||||
| 816 | 724 | ||||||
9 92kubra | 210 ( -150 ) | |||||||
| 280 750 | 180 880 | ||||||
| 1120 384 | 1280 650 | ||||||
| 135 360 | 217 | ||||||
| 120 | 240 | ||||||
| 240 | |||||||
S sadece_ben | 220 | 500 | ||||||
S Sade_Bilge |
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ |
| |||||||
@Serina08 | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
E Emeeelll | |||||||
| |||||||
| |||||||
E English_teacherrr | |||||||
A Aylakkadin | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ |
K klbk33 | |||||||
| |||||||
| |||||||
S sadece_ben | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
9 92kubra | |||||||
S Sade_Bilge |
Ben yokum listede
719. Etap Spor Puan Tablosu
Spor puanlarini hesaplamayi unutmayin
Hesplanmayan sporlari tabloya gecirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmiyorum !
Kacamaklardan dolayi puan kiriyorum
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
1 Hafta Toplam -500 puani olan kisiler sari kart aliyor. Ertesi hafta devam ederse Kirmizi kart.
Egerki Bir sonraki hafta sporda ilk 3 de yer aldiniz. O zaman Kart cezaniz siliniyor.
Esler Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam E English_teacherrr
H3RA_ 795
620870
1031Alys
Sismaniye 660
365950
240bnnu
K klbk33
127Oaktree
esmeriiim
490
rockandroll
Asi Matmazel
77062( -150 )
330Melegimkorusun
CEYDOS 450
60890
464Ozzybal
E Emeeelll300
348466
720graphicdesigner
stitch
816
724istanbulin
9 92kubra
210
Lenochka
noram 280
750180
880sedulu
AppLesma 1120
3841280
650Aomine Daiki
Arrietty_ 135
360
217Dilber Hala 120 240 Ceyhans 240 S sadece_ben 220 500
Kartli üyeler :
9 92kubra
Kartli üyeler :
***Puan hesabi Yanlis/ Eksik/ Spor yok iseemojisi eklidir
Puan hesabi yanlis -> eski spor puanina göre hesap yapmak.
Uyarilari / Duyurulari okunmadigi algisi olursturuyor
*** 2 günde bayavar. Bir kismi puanlama yapilmadi /eski puan sistemi yapildi diye
bir kismida eslerin bildirim veya spor yapmamasi. Lütfen eslerinizi magdur etmeyin.H3RA_ kaptan katilmak istemeyen bildirsin derken tamda magdur etmemek icin soruyor..
Bu uyarilari tekrar yapmayacagim
Ben yokum listedeTUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Varyemez İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ H3RA_ ÖDÜL 100S @Serina08 İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ istanbulin ÖDÜL sedulu ÖDÜL Alys ÖDÜL E Emeeelll bnnu Ceyhans ÖDÜL E English_teacherrr ÖDÜL A Aylakkadin İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ Cikocev rockandroll ÖDÜL 150S graphicdesigner ÖDÜL Ozzybal Dilber Hala SsSiMqE İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ K klbk33 Oaktree Melegimkorusun S sadece_ben ÖDÜL esmeriiim Sismaniye ÖDÜL 100JJ Aomine Daiki ÖDÜL Asi Matmazel noram AppLesma CEYDOS Lenochka stitch 9 92kubra
3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
Sismaniye kilo vermen sabit çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam üzerine bir de pasta yiyip midene oturmasın diye 100 adet jumpin jack
rockandroll bunların hepsini ödül kabul etmem mümkün değil 150 squat
H3RA_ mantılar totoya yerleşmesin diye 100 squat
Dünden önceki gün bildirim yapmadın yeni tablo hazırladım ya ondan adını görmedim canım. Menü paylaşanları ekledim hep tabloya bir de izinlileri. Düzenledim şimdi. Ama cuma paylaşım yapmamışsın.Ben yokum listede
YapmamismiyimDünden önceki gün bildirim yapmadın yeni tablo hazırladım ya ondan adını görmedim canım. Menü paylaşanları ekledim hep tabloya bir de izinlileri. Düzenledim şimdi. Ama cuma paylaşım yapmamışsın.
Bu sıra bende takıldım azar azar gidiyor. Detoks yapanlar var geçen hafta yumurta detoksuyla kilo veren oldu bir bak istersen bana da mantıklı gelmeye başladıGünaydin güzel bir pazar diliyorum sizlere
Ben biraz daha hizli kilo vermek istiyorum. Ne yapabilirim? Bunalima girecegim yoksa gercekten.
Sabah erken kalktigin icin aksamdan birsey hazirlayip okulda ilk firsat da yeseniz? Biskuvi kepekli yulaflida olsa hic masum degil Paketin arkasini okuyunca bana hak vereceginize eminimBugünkü menü
Sabah: 5 kepekli yulaflı bisküvi ve 1 küçük muz. (Sabah okula gitmek için çok erken kalkıyorum o saatlerde pek bir şey yiyemiyorum maalesef.)
Öğle: 1 avuç kuruyemiş
Akşam: 1 tabak etli nohut yemeği
1 yemek kaşığı pirinç pilavı
Salata
Su neredeyse 3 litre oldu daha da içerim.
Spor 6000 adım 180 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ noram
Masallah hemen eski düzene dönülmüs
güzel birgün olmus . Sadece yesillikler eksik. Aksam yemegi yanina guzel yakisirdiMerhabalar
Menümü yazayım
Sabah
1pors sucuklu yumurta
3 zeytin
1d ekmek
Ara sütlü kahve
Akşam
1pors mercimek çorbası
1/2 kase yoğurt
1dilim pizza
Su 2 lt
Spor
200 ip = 200 p
1 er dk plank ve wall sit = 20 puan
Adım 1063= 53 puan
Toplam 273 puan
Adım 1063
Kitap okudum tüm gün. Birazda camları sildim. Verimli gün mü oldu verimsiz mi bilemedim.
Arrietty_
sedulu
H3RA_
bnnu
Nerelerdesin eşim
Ouw naber ex eliptikcisedulu
Henüz spor yapacak vakit bulamadim 22 30 'dan sonra başlayabilirimdiye umuyorum
Sabah 》 1 dilim mercimek ekmegi, 3 dilim sucuk
Oglen》 1 dilimin dörtte birinin dörtte üçü browni ( yememek için çok direndim ama arkadaşım çok ısrar etti, ben cezasını dansı 30 dk yaparak halletcemkaptancim :))
Akşam 》 Tavuk şiş, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
Gecmis olsun canimSabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 tane yeşil zeytin
2 tane sucuk
Şekersiz çay
2 dilim haşhaşlı ekmek
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 parça tavuk
spor yok kaptanım hala yatıyorum ağrı kesiciler kas gevşetici ve kremler kullandım ama geçmedi Çelik korse taktım yatıyorum
@arrietysedulu H3RA_ Arrietty_
Ben göremedim bu fotografi diger gün. Yukleyip sanip hata vermis olabilirCuma günü bana uyarı yazmışsınız ama ben adımlarımı yazmıştım
Eki Görüntüle 2805771
Buda bugünkü adım ve egzersiz sonucu
Eki Görüntüle 2805775
Bugün yüne sabahtan 1 litre su ile vitaminler
Filtre kahve hc yağlı
12:00 de kahvaltım
Mantarlı omlet, cherry domates, salatalık, pastırma çiğ badem
hindistan cevizi sütlü latte
Yeşil çay
4 bardak su
Türk kahvesi
2 bardak su
akşam 19:00
Ciğer ve sumaklı soğan
yeşilçay
Normal çay
3 bardak su
adım sayıları yukarıda
Arrietty_ sedulu H3RA_ esmeriiim
Olur tabi. Ekliyorum ilk sayfa az sonraBu plank hergün değilmi
Plank tablosunu ilk sayfaya ekleme durumu olabilir mi
Kaptan cosmusKahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz yeşil çay 20 gr peynir 2 tk tahin pekmez
Akşam
Zeytinyağlı pırasa yemeği 3 yk yoğurt
Su 2lt
Chloe ting 30 dk 300 puan
300 ip atlama 200 puan
30 dk cardio dans 90 puan
13000 adım 390 puan
10 dk plank 200 puan
Wallsit challenge 100 puan
Toplam 1280 puan
Arrietty_ H3RA_ AppLesma
Eki Görüntüle 2805820
Bir bol karbonhidrat daha . WihuuKiz yumurta orucu neehic enerji almamissin.
Yumurta da yememişsin..
Senin yerine ben yedim ama merak etme
Bugunku menum:
Yagsiz 2 dilim kaşarlı tost
Poaca kurabiye daldım valla. Bugun stresten şaşirdım biraz kendimi. Ödul gunu olsun bugun.
Akşam 9 a kadar oturup bi yemek yemedim ama girdim çiktim mufaga yemek kasikladim.
Tavuk corbasi ve yesil mercimek vardi bugun.
2 ser tabak yemisimdir toplamda gun icinde.
1 tabak salata
2 avuc ceviz
2.5 litre su
Yarim litre dukan
Spor : ders calismaktan, oturmaktan emboli atmasın beynime diye de kalkip ev icinde dolandim bi iki yalandan.
1244 adim=
62 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Asi Matmazel
Cok zorlamissindir ceydosum. Dikkat et kendinebelimin ağrıyor ölüyorum ilk günden çok mu zorladım ? hemen ip almam lazım o zaman saçma sapan bir ipmiş habire düğüm oldu.
fazlasıyla doğru hesaplamışsın canım benden bile doğru hattaip atlama challenge *2 yapılacaktı onu atlamışım bende. Arrietty_ hazır uykudayken düzeltme yapıyım hemen. Sağol valla sen beni düzelttin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?