- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
TeşekkürlerBenim gibi ekran görüntüsü alabilirsinbugün plsnkta izin günü idi
Kiz yumurta orucu neeArrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll bugün yumurta orucuna başladım ilk gün yeşilçay+süt karışımı içtim.
9.00:
11.00:
13.00:
16.30:
Kanal tedavisi yaptırdığım için bu kadar içebildim
1.5 lt. Su içtim
Spor olarak adım ve challenge var ekstra bişey yapamıcam bugün çok ağrım var. Spor puanlarımı yazıcam inşeAllah
Eyvah eyvah ne yaptın eşim yarına hem ödem hem kilo olarak geri döner tartıdaKiz yumurta orucu neehic enerji almamissin.
Yumurta da yememişsin..
Senin yerine ben yedim ama merak etme
Bugunku menum:
Yagsiz 2 dilim kaşarlı tost
Poaca kurabiye daldım valla. Bugun stresten şaşirdım biraz kendimi. Ödul gunu olsun bugun.
Akşam 9 a kadar oturup bi yemek yemedim ama girdim çiktim mufaga yemek kasikladim.
Tavuk corbasi ve yesil mercimek vardi bugun.
2 ser tabak yemisimdir toplamda gun icinde.
1 tabak salata
2 avuc ceviz
2.5 litre su
Yarim litre dukan
Spor : ders calismaktan, oturmaktan emboli atmasın beynime diye de kalkip ev icinde dolandim bi iki yalandan.
1244 adim=
62 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Asi Matmazel
Ben de geçen hafta yapmaya çalıştım bu detoksu, %70 uyum sağladım ve gayet güzel bir sonuç aldim. Eminim sen de tartıda güzel bir eksi goreceksinArrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll bugün yumurta orucuna başladım ilk gün yeşilçay+süt karışımı içtim.
9.00:
11.00:
13.00:
16.30:
Kanal tedavisi yaptırdığım için bu kadar içebildim
1.5 lt. Su içtim
Spor olarak adım ve challenge var ekstra bişey yapamıcam bugün çok ağrım var. Spor puanlarımı yazıcam inşeAllah
☹ yarina sebze yiyecegim sadece. Biraz da et.Eyvah eyvah ne yaptın eşim yarına hem ödem hem kilo olarak geri döner tartıdamuhakkak 1 2 gün dikkat edip spora ağırlık vermelisin. Benim yaptığım şey ise Taylan kümeli'nin 3 günlük detoksu var onun ilk günü idi yarın yumurta olacak inşeAllah
Harika canım doğru hesaplamışsın. 10000adım şahane20 Mart 13. GünOrucu 3. Gün
14:00 = 2 adet haşlanmış+ 35 gr
17:00 = 1 adetve 35 gr ile 1 tereyağda hazırlanmış omlet
20:00 = 3 adetve 35 gr ile 1 tereyağda hazırlanmış omlet
Su = 2500 ml
1006 Adım : 300 puan
246 İp Atlama : 82 puan x 2 : 164 puan (lütfen ben yeni bir ip alana kadar başka challenge olmasın ipli anam ağladı bununla)
Toplam : 464 Puan
kızlar lütfen kontrol eder misiniz? doğru hesaplamış mıyım? Aylardır yapmadığım için emin olamadım.
Arrietty_ H3RA_ sedulu Melegimkorusun
Eki Görüntüle 2805837 Eki Görüntüle 2805838
belimin ağrıyor ölüyorum ilk günden çok mu zorladım ? hemen ip almam lazım o zaman saçma sapan bir ipmiş habire düğüm oldu.Harika canım doğru hesaplamışsın. 10000adım şahaneip challange her Cumartesi , haftaya kadar rahatsın Pazartesi günü adımlama challange var ne kadar adım o kadar puan
ohh ne güzel hareketli bir gün olmuş, menünde sporların kadar güzel
fazlasıyla doğru hesaplamışsın canım benden bile doğru hatta20 Mart 13. Gün Orucu 3. Gün
14:00 = 2 adet haşlanmış+ 35 gr
17:00 = 1 adetve 35 gr ile 1 tereyağda hazırlanmış omlet
20:00 = 3 adetve 35 gr ile 1 tereyağda hazırlanmış omlet
Su = 2500 ml
1006 Adım : 300 puan
246 İp Atlama : 82 puan x 2 : 164 puan (lütfen ben yeni bir ip alana kadar başka challenge olmasın ipli anam ağladı bununla)
Toplam : 464 Puan
kızlar lütfen kontrol eder misiniz? doğru hesaplamış mıyım? Aylardır yapmadığım için emin olamadım.
Arrietty_ H3RA_ sedulu Melegimkorusun
Eki Görüntüle 2805837 Eki Görüntüle 2805838
Aman dikkat et belini, zorlamanın alemi yok olduğu kadar sakatlama kendini. Ne kadar yapabilirsenbelimin ağrıyor ölüyorum ilk günden çok mu zorladım ? hemen ip almam lazım o zaman saçma sapan bir ipmiş habire düğüm oldu.
bende geri dönüp düzelttim.aklıma gelmedi ilk başta x 2 faslı neyse hatanın neresinden dönersek kardır.fazlasıyla doğru hesaplamışsın canım benden bile doğru hattaip atlama challenge *2 yapılacaktı onu atlamışım bende. Arrietty_ hazır uykudayken düzeltme yapıyım hemen. Sağol valla sen beni düzelttin
alışır herhalde yakın zamanda seni dibe çekmek istemiyorum.Aman dikkat et belini, zorlamanın alemi yok olduğu kadar sakatlama kendini. Ne kadar yapabilirsen
08:30 Limonlu su
12:00 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 küp peynir
3/4 adet zeytin
3/4 yuvarlak dilim salatalık
1 çeri domates
1 dilim tb ekmeği
Sade türk kahvesi
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
3/4 adet yaprak sarması (serçe parmağı büyüklüğünde)
2 yk mantı
Biliyorum dolma ve mantı çok oldu. Annem dolma ve mantısıyla gelince oldu olanlarKes cezamı seducum.
Anneciğimin sürprizini bilseydim dün ödül yemezdim hatta bugün omed bile yapabilirdim. Söz yarın tüm gün ultra dikkat edip yakacağım.
50 dk reformer 500 p
1 saat tempolu yürüyüş 150 p
11.000 adım 331 p
200 ipsiz atlama 25 p
Toplam 1.006 p
Arrietty_ sedulu E English_teacherrr
Eki Görüntüle 2805840
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?