Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı pazarlar güzellikler CEYDOS Arrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33 daha önceki mesajlarda kegel egzersizini okumuştum. ben hiç atlamalı zıplamalı egzersizler yapamıyorum 2 haftadır ip atlama challenge na başlıyorum hemen bırakıyorum tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Mesajlarda kegel egzersizi işe yarıyor demiştiniz internetten baktım ama sizin yaptığınız belirli hareket var mı?

Benim yok canım netten bakıp yapıyordum ben doğumdan sonra

Gercekten cuma bildirim yapmayi unutmusum

neyse saglik olsun yapacak birsey yok.
Ben yinede ne yediklerimi yazayim. Defter tutuyorum cünkü.
Cuma günü yediklerim
sabah: 1 quark, ananas, 3 yk yulaf

aksam: yesil fasulye, cacik, 2 yk bulgur, tofu

11255 adim atmisim.
Cok yogundum ondan aksam bildirim yapmayi unutmusum sanirim.

Arrietty_ sedulu H3RA_

Spor puani 337

Eklentiler

• 9E20B201-85A5-44C5-AEA3-237AB75EC5B0.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Mesajimi düzenledim. Puanida hesaplayim bir. Puanlar degismisti sanirim.

Ay ben total yazıcağımızı bilmiyordum ne olur kusura bakmayın hemen hesaplarım hergün mü sadece cuma günü mü total

Günaydın kızlar

Sabah 1 litre su vitaminler alındı
Ve şimdi sıcak sıcak filtre kahvem hc yağlı

12:00 de kahvaltıda 2 haşlanmış yumurtalı salata ve pastırma zeytin çiğ badem domates salatalık

öğlende bol içecekli bir pazar geçireceğim

akşma menü devamını bildirirrim

Arrietty_ sedulu H3RA_ esmeriiim

Hepinize de geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Çok geçmiş olsun

Canım teşekkürler iyi eşim sinirler gerildi filan ama kamera kayıtlarımız var peşini bırakmıcaz
Eşim merhaba hafta sonları oğlumla yemekle evle geçiyor sık giremiyorum foruma
1 dilim pizza kaçamak olmuş
Sucuk gibi işlenmiş gıdalar zararlı aslında ama burada farklı bir diyet türünde serbestmiş hangisi bilmiyorum
Bu arada hangi kitabı okuuorsun merak ettim

Cuma menüm
Sabah
1 h yumurta

Ara
2 küçük dilim ıspanaklı börek-ödül

öğle
1 p kıymalı taze fasulye

Akşam
1 p Kuşbaşı-Sebze türlü
1 kase yoğurt

su:2 lt
Adım: 1400 -42 puan

cumartesi menüm
Sabah:
1 h yumurta

öğle
1 kase yoğurt çorbası

akşam
1 pKuşbaşı-sebze türlü

su:1 lt
Adım: 2541- 76 puan
Tüm gün ev işi yaptım oğlumla koşturdum 2500 adım çıktı ben bilekliği biraz daha sıkayım

Arrietty_ sedulu K klbk33

Sabah erken kalktigin icin aksamdan birsey hazirlayip okulda ilk firsat da yeseniz? Biskuvi kepekli yulaflida olsa hic masum degil Paketin arkasini okuyunca bana hak vereceginize eminim
Eşim noram da söyleyince hak verdim evet arka tarafına bakmak istemem bile aslında. Bundan sonra 1 dilim peynir, zeytinle de olsa kahvaltı yapmaya çalışacağım ya da dediğiniz gibi akşamdan hazırlamak da güzel fikir. Salı günü okul var yine bu sefer düzgün bir şeyler yiyeceğim ya evde ya da okulda, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…