- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Benim yok canım netten bakıp yapıyordum ben doğumdan sonraHayırlı pazarlar güzelliklerCEYDOS Arrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33 daha önceki mesajlarda kegel egzersizini okumuştum. ben hiç atlamalı zıplamalı egzersizler yapamıyorum 2 haftadır ip atlama challenge na başlıyorum hemen bırakıyorum tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Mesajlarda kegel egzersizi işe yarıyor demiştiniz internetten baktım ama sizin yaptığınız belirli hareket var mı?
bildirim yapmadigin icin gözden kacmis. Puanlari yazarken tek tek sayfalari okuyorum 2 defa. Bosda kalan varsa mutlaka kullanici ismini aratip postlarina bakiyorum gözden mi kacti diye.Ben yokum listede
bildirim yapmadigin icin gözden kacmis. Puanlari yazarken tek tek sayfalari okuyorum 2 defa. Bosda kalan varsa mutlaka kullanici ismini aratip postlarina bakiyorum gözden mi kacti diye.
düzenleme vakti gecmedi diye ekledim. Ama spor ve puan yokmus
Ay ben total yazıcağımızı bilmiyordum ne olur kusura bakmayın hemen hesaplarım hergün mü sadece cuma günü mü totalSabah erken kalktigin icin aksamdan birsey hazirlayip okulda ilk firsat da yeseniz? Biskuvi kepekli yulaflida olsa hic masum degil Paketin arkasini okuyunca bana hak vereceginize eminim
Masallah hemen eski düzene dönülmüs
güzel birgün olmus . Sadece yesillikler eksik. Aksam yemegi yanina guzel yakisirdi
Ouw naber ex eliptikci
Bol karbonhidratli oldugunu hic dememe gerek yok herhal
sedu ya gerek durmadan vermissin cezani. Ustune puan da kirildi
Gecmis olsun canim
Ben göremedim bu fotografi diger gün. Yukleyip sanip hata vermis olabilir
Puan hesabi yapmiyorsun. Es listesindesin ,o yuzden hesapda yapmalisin. Esin magdur oluyor..
Olur tabi. Ekliyorum ilk sayfa az sonra
Kaptan cosmus
Bir bol karbonhidrat daha . Wihuusedulu seni bekliyorum spor cezasi icin
Ama sunuda söylemem gerek. Biliyordun böyle olacagini. Plan yapma fikri iyi olur dedik. Günün tamda su yukarida gönderide gibi kötü gecmesin diye.
Ilk sayfadaki Kurallari tekrar okumani rica edecegim. Umarim neden tekrar oku dedigimi anlarsin
Cok zorlamissindir ceydosum. Dikkat et kendine
Cok guzel uyuyordum valla
Hepinize de geçmiş olsun canım Allah şifalar versinGünaydın cok sukur bugün geceyi iyi atlattık . Kızım sabaha kadar terledi üstünü degistirdim . Oğlumda hafif ateşlendi.ilac vermedim. Kahvaltıdan sonra vericem . Dün yazamadım. Bende regli oldum her yerim ağrıyor. Karnım elim hep sis.
Çok geçmiş olsunGünaydın cok sukur bugün geceyi iyi atlattık . Kızım sabaha kadar terledi üstünü degistirdim . Oğlumda hafif ateşlendi.ilac vermedim. Kahvaltıdan sonra vericem . Dün yazamadım. Bende regli oldum her yerim ağrıyor. Karnım elim hep sis.
Canım teşekkürler iyi eşim sinirler gerildi filan ama kamera kayıtlarımız var peşini bırakmıcazbnnu gecmis olsun adalet arayın diyeceğim de maalesef tanıdık ivir zivir olmadan zor anlaşın geçin diyorlar. Milletin tahammül seviyesi kalmamış resmen herkes saldırgan modda. Eşin nasıl iyi mi biraz daha ?
@Cikocev gecmis olsun fazla zorlama eğilip kalkma sıcak suyla masaj ve yine sıcak tutan bantlar var onlardan alıp yapıştır iyi geliyor. Bende fıtık olduğundan bolca tecrübe edindim bel konusunda
Eşim merhaba hafta sonları oğlumla yemekle evle geçiyor sık giremiyorum forumaMerhabalar
Menümü yazayım
Sabah
1pors sucuklu yumurta
3 zeytin
1d ekmek
Ara sütlü kahve
Akşam
1pors mercimek çorbası
1/2 kase yoğurt
1dilim pizza
Su 2 lt
Spor
200 ip = 200 p
1 er dk plank ve wall sit = 20 puan
Adım 1063= 53 puan
Toplam 273 puan
Adım 1063
Kitap okudum tüm gün. Birazda camları sildim. Verimli gün mü oldu verimsiz mi bilemedim.
Arrietty_
sedulu
H3RA_
bnnu
Nerelerdesin eşim
EşimSabah erken kalktigin icin aksamdan birsey hazirlayip okulda ilk firsat da yeseniz? Biskuvi kepekli yulaflida olsa hic masum degil Paketin arkasini okuyunca bana hak vereceginize eminim
Günaydin güzel bir pazar diliyorum sizlere
Ben biraz daha hizli kilo vermek istiyorum. Ne yapabilirim? Bunalima girecegim yoksa gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?