Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4.Takım 719. Etap Adım Tablosu

EslerCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
E English_teacherrr
H3RA_
14.106
9.017
14.131
11.059
Alys
Sismaniye
22.012
3.644
15.016
8.049
bnnu
K klbk33

1.242
Oaktree
esmeriiim

6.973
4.621
rockandroll
Asi Matmazel
12.329
1.244
10.204
Melegimkorusun
CEYDOS
10.228
2.023
8.030
10.006
Ozzybal
E Emeeelll
4.489
8.943
5.548
8.667
graphicdesigner
stitch

11.560

12.147
istanbulin
9 92kubra

Lenochka
noram

7.306
sedulu
AppLesma
12.156
13.022
7.235
Aomine Daiki
Arrietty_

11.031

7.262

Fotoğrafsız adım bildirimleri tabloya eklenmiyor.
Defalarca uyarıya rağmen günlük bildirimini yapmayıp eşini yarışta mağdur edenler var. Eşleşmek istemeyenler diye soruyorumda oysa ki..

Eline sağlık kaptan bugün planın nedir ben bugün akşama kıymalı dolma yaptım içine az pirinç ve bulgur koydum ama nedense dolma yemeye korkuyorum bişe olmaz demi yesem spor planım bugün aslında plates de rest yapmak ama leslie ye devam bakalım vaktim olursa plates de yaparım ama yine 2 gündür sporlarımdan memnunum böyle devam edebilirim inşallah

Ben fotoğraf olayını kaçırmışım ya çok özür diliyorum bundan sonra foto atacağım muhakkak

Günaydin güzel bir pazar diliyorum sizlere
Ben biraz daha hizli kilo vermek istiyorum. Ne yapabilirim? Bunalima girecegim yoksa gercekten.
benim listeme bak istersen bende bunalıma girmemek için 15 günlük hızlandırma yaptım. bugün başlangıç kilomdan -3800 sonucu aldım.
o bölge kaslarını sık bırak egzersizini sürekli yapıyorum. wc'de idrar yaparken ara ara kesip tekrar devam ediyorum bunlar en etkilisi. yerde sırt üstü uzanıp dizlerini üçgen yaparak pilates topunu bacak içine önce dizlerin az üstüne yerleştir (25 cm caplı pilates topu) derin nefes al topu sık , yavaş yavaş nefesini bırakırken topu gevşet ama tam değil. bunu 15 adet yap. sonra topu pelvis tabanına iyice yerleştir. aynı şekilde hareket ederek yine 15 adet yap. ilk başlangıç bu her hafta sayıyı arttırmaya çalış. aynı zamanda bu iç bacak kaslarını en güzel toparlayan çalışma. top tavsiyesi istersen ben bir dünya aldıktan sonra en son bir tanesine denk geldim hem kaymıyor hem esnekliği daha iyi tavsiye verebilirim.

Son düzenleme:
Az önce kahvaltımı yaptım canım.Bugün üst bacak ve kalçalarım ağrıyor. Dün spor hocası söylemişti yarın biraz ağrın olur, çok yüklendik diye. Ama biraz esneme ve hareketle açılırım diye düşünüyorum. Bugün hava yağmurlu burada, benimde canım yağmurda yürümeyi çekti. Evi biraz toparlayıp çıkacağım.Dönüşte de sguat cezamı yaparım, plank ve walsitleri yaparım.

Dünden mercimek çorbası, bezelye ve tavuk var evde. Sanırım az az onlardan ve bol salata yerim.

Senin reformer persembe ve cumartesi mi?
Guzelmis
Lutfen burada da acilsin spor salonlari yaaaaa.

Ben sık bırak yaparım genelde, ceydoşun dediği gibi idrarını yaparken yap/bırak yapabilirsin. Karın/kalça kaslarımızı sıkarak yaptığımız hareketlerin çoğunda kengel kaslarıda çalışıyor aslında.

Senin reformer persembe ve cumartesi mi?
Guzelmis
Lutfen burada da acilsin spor salonlari yaaaaa.
evet canım perşembe akşam ile
cumartesi sabah
Ama haftada 3 gün olsun isterdim. Cumartesi ile perşembe arasında 5 gün ara çok bence. O arada da bir gün ders olsa keşke.

Selam kızlar dün aksam menümüzü yazamdım
Sabah kahvaltı yumurta peynır yarım dılım ekmek
Ara turk kahvesı
Saat 15:00 haslanmıs tavuk 2 kasık bulgur pılavı

saat 19:00 kıymalı patlıcan salata
Su 1.5 lt
Haftasonları duzen olmuyor ya
Spor leslıe adımlar
Wallist plank
Arrietty_ H3RA_ Oaktree

Eklentiler

• 4B2856DD-FEBC-4BD9-9472-81B0C349C5F2.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 21
Puanlar degil sporunuz azaldi
Yumurta orucu guzel eksi getirmis sana
Simdi duzen nasil olcak?
Ay bılmıyorum ya yeın bakalım bı duzen tutturcaz. Yumurta dıyetı sonrası almaktan korkuyorum o yuzden haslanmıs tavukla falan gecıstıryorum. Belkı yumueta dıyetı yaparım yarın. Yada yesılcay detoksu mu yapsam

Ben bir saatlik zumba maratonundan çıktım birazdan wallsit yapicam plank artık çocuk uyuyunca yoksa tepeme çıkıyor
Haha seninki demi bende sadece bizimki yapıyo sanıyodum içeri oda da yapıyorum mecbur bende

Bugun itibariyle neredeyse 6 kilo gitmis,
Gobek baya azaldi,
Popis hala yerinde (kiymetlim cok nazlidir)

Ama olsun, tisortler simdiden daha guzel oturuyor,
Sort sezonuna daha var zaten dimi
harikasın canım çok hızlı gitmiş maşallah. popişte gider yakında. bende de totişim harika olmasına rağmen ilk giden o olur. o kadar ki hızlıca sert zemine oturamaz hale gelirim. göbek 60 kg da bile yerinde durur.

yeniden yumurta diyeti yapmak için bir süre beklemen gerek. üst üste yapamazsın. yeşil çay detoksu gibi düşün 1 ay ara vermen gerekiyor onda bunda da aynısı geçerli.

Afiyet olsun eşim

Çok teşekkür ederim canım. 2 tanesi bir dilim ekmek yerine geçiyor. Üzerine peynir sürüyorum. Kıtır kıtır çok seviyorum. Dene bakalım sevecek misin sen de?

Sabah ve arayi yaptim bile.

10.00
Elma sirkeli su

10.30
1 yumurta ile pastirmali omlet
1.5 dilim tereyagli salcali ekmek
Avus ici kadar beyaz peynir
4 zeytin
Yesillik

12.30
Bir mini kase bitkisel yogurt icine taze mango ekledim, 2 avuc ici kadar mango

1 hurma

Aksama yemek esimden.
Gulas yemegi yapacak. Yanina belki yarim dilim ekmek eklerim. Sabah ogunumden sakladim
Aksam yemegi 16.30 da.

sedulu Arrietty_ Sismaniye

Benim de sezeryan kesiginin cevresi halen cok kotu, ama genel olarak toparlandi.

Popo da bence sekilleniyor ama olctugumde incelme yok gibi, degisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…