Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla her türlü tavsiye ye açığım @ceydoscum çok sevinirim

Evet denicem bende sık bırak yapmayı atlamayı fazla kilomdan dolayı yapamıyorum zannediyordum zayıfladım daha iyi olur dedim ama meğerse benim sıkıntı başkaymış onuda yine burda farkettim

Ben yeşilçay detoksu u çok sevdim dün yeşilçay bugün yumurta gayet keyifli

Yesilcay da sütlü mu oluyor cay?

esmeriiim kuzum yumurta detoxu olmaz yine. O duraklamada yapilir. Ogunlerin de bol yesillik olsun. Hepsinde. Kahven hala sütlü mu?
Evet kaptanım sütlü yeşilçay yalnız ben yeşilçayı çok bekletmişim demlerken tadı acıydı zaten çok aram yok yeşilçay la ama yine de fena değildi. Yatın poşet yeşilçay la deneyip çok bekletmeden çıkarıcam k zaman daha hafif olur

Benim de sezeryan kesiginin cevresi halen cok kotu, ama genel olarak toparlandi.

Popo da bence sekilleniyor ama olctugumde incelme yok gibi, degisik
birden incelme bekleme asıl bundan sonra başlayacak vücut kendini toparlamaya. her 5 kiloda vücut yeni bir şekillenme yaşıyor. şöyle düşün bir dolaptan malzeme çıkardın orada bir boşluk oldu ama sen düzgün görünmesini istiyorsun o dolabı yeniden düzenlemen lazım. vücudunda bunu yapıyor bir boşluk yarattın ama henüz o boşluğu düzenleme şansı olmadı sabret yavaş yavaş hepsi düzene girecek.

Merhaba, menumu yazayim:
10:00 2 haşlanmış yumurta, salatalık, domates, 2 kk peynir, 1 etimek, maydanoz
14:00 1/2 portakal, 1/2 muz, 1 çilek
16:30 2 dilim tam buğday ekmeği ile peynirli sandviç, 1 bardak kefir (plan)
18:30 1 kase yoğurt ya da 1 kase cacık (plan)

Dun yedigim tantuni biraz yagliydi, o yüzden bugünü biraz daha hafif geçirmek istiyorum.

Arrietty_ sedulu E Emeeelll

ben bu mesajı görmemişim canım yumurta orucu değil sen yeşil çay detoksu yapıyorsun. 1 gün çay bir gün yumurta bir gün çay şeklinde. yumurta orucu 3 ile 5 gün yapılabilen günde 6 yumurta 120 gr peynir ve bol tereyağlı bir oruç .aklında yanlış kalmasın

Ayy evet isim karışıklığı olmuş yeşilçay detoksu yapıyorum ama şu avokado ne menem bişeymiş ilk kez yedim tadını bişeyede benzetememdim ama ne yapalım mecbur

Artık bu detoks bitince hakiki yumurta orucuna başlarım ara vermek gerektir mi yoksa hemen ardından yapabilir miyim CEYDOS

Ayy evet isim karışıklığı olmuş yeşilçay detoksu yapıyorum ama şu avokado ne menem bişeymiş ilk kez yedim tadını bişeyede benzetememdim ama ne yapalım mecbur
avokadoyu rendeleyip üstüne pul piber koyup limon sıkıyor musun?
Artık bu detoks bitince hakiki yumurta orucuna başlarım ara vermek gerektir mi yoksa hemen ardından yapabilir miyim CEYDOS
ben ardışık yaptım. geçiş kolay oluyor diye düşünüp detoks sonrası hemen başladım.

Suan haftalik ortalaman ne, neyi hedefliyorsun?

Aklimda iyi kilo veriyorsun diye kalmis da.
En son kilom 69,8 idi. Ocagin sonunda yani iki ay önce 73 kiloydum. Ama cok yavas gibi geliyor bana boyum 1,57 kilom yüksek ben ve nisanlimda rahatsiz belli etmesede ben hissediyorum ve bu moralimi bozuyor

Bugünün menüsü

Kahvaltı
Bol yeşillikli yumurta salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 buçuk domates
1 dilim beyaz peynir
1 avuç çiğ kabak ve ayçekirdeği

Ara
1 kupa form kayısı çayı
1 avuç kuruyemiş

Akşam (16:15'te yeme işi bitti.)
1 tabak etli nohut yemeği
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Bolca salata

Arrietty_ sedulu H3RA_ noram

En son kilom 69,8 idi. Ocagin sonunda yani iki ay önce 73 kiloydum. Ama cok yavas gibi geliyor bana boyum 1,57 kilom yüksek ben ve nisanlimda rahatsiz belli etmesede ben hissediyorum ve bu moralimi bozuyor
geçmiş menülerine dönüp ben nerede hata yapıyorum diye bakarsan sorununun çözüleceğini düşünüyorum. herkesin kilo verme hızı metabolizması farklı işliyor hızlandırmak için farklı diyetlere bakabilirsin.

tatlım üşenmedim menülerini inceledim. şimdi 30 ocakta buraya katılmışsın. 48 günlük menü paylaşmış olmalısın saymadım ama ortalama 20 tane falan menü paylaşmışsın sen bu aralarda neler yedin ne yaptın mechul. gelelim menülerine baktıklarımın çoğunda üzgün surat göreceksin çünkü safi karbonhidratla besleniyorsun. ya makarna ya noodle ya mercimek ya patates yada bulgur mevcut. su miktarların zaten yerlerde. su hesabı yaparken ağırlığın x 3 olarak hesaplayacaksın yani 70 kg x 3 = 2100 ml bunun üstüne çıkabilirsen başarı oranın artar.

avokadoyu rendeleyip üstüne pul piber koyup limon sıkıyor musun?

ben ardışık yaptım. geçiş kolay oluyor diye düşünüp detoks sonrası hemen başladım.
Valla zaten baya olgundu kaşıkla kazıdım kabuğundan pul biber döktüm yedim çeyreğini diğer çeyreğini de sade yedim. Kalan yarımıda yine çeyrek çeyrek pul biber limonla denerim muhtemelen bende öyle yapıcam cumaya kadar ne yapabilirsem tartıda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Merhaba kızlar

Bugün kahvaltı sonrası A 101den xiomi 4 band akıllı bileklik aldım

Sonra anneme gittim
Arkadaş aradı annemi de alıp yürüyüş yaptık
6000 adim artık
Sonra da arkadaşı bırakıp annemi arabayla biraz gezdirdim
Ve nihayet eve girebildim

Akşam menüm

Kremalı tavuk
Makarna
Sebze çorbası

Şu saat oldu aralarda sadece su ve metabolizma hızlandırıcı çay içtim

Ve adet belirtilerim başladı

Haydi bakalım torpikce adet haftası başlasın

makarna ne kuzum olmaz diyettesin sil onu aklından da menünden de . görmemiş olalım.

Valla benim de adet takviminde cuma başlayacak görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…