- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Bende bakıyorumMerhaba kızlar
Bugün kahvaltı sonrası A 101den xiomi 4 band akıllı bileklik aldım
Sonra anneme gittim
Arkadaş aradı annemi de alıp yürüyüş yaptık
6000 adim artık
Sonra da arkadaşı bırakıp annemi arabayla biraz gezdirdim
Ve nihayet eve girebildim
Akşam menüm
Kremalı tavuk
Makarna
Sebze çorbası
Şu saat oldu aralarda sadece su ve metabolizma hızlandırıcı çay içtim
Ve adet belirtilerim başladı
Haydi bakalım torpikce adet haftası başlasın
En son kilom 69,8 idi. Ocagin sonunda yani iki ay önce 73 kiloydum. Ama cok yavas gibi geliyor bana boyum 1,57 kilom yüksek ben ve nisanlimda rahatsiz belli etmesede ben hissediyorum ve bu moralimi bozuyor
netten al daha ucuza bulursun tekno marketler pahalı oluyor.Bende bakıyorumCEYDOS un demesiyle A'lı markete ama yok bulamadım akıllı bileklik ten bir türlü bizim buradakiler halletmiş demek ki artık hafta içi teknoloji mağazalarına gidicem
ne yapsam ben pekiyeniden yumurta diyeti yapmak için bir süre beklemen gerek. üst üste yapamazsın. yeşil çay detoksu gibi düşün 1 ay ara vermen gerekiyor onda bunda da aynısı geçerli.
Ykac gundur yapıyosunBen yeşilçay detoksu u çok sevdim dün yeşilçay bugün yumurta gayet keyifli
Kahvem 1 kere sütlü ama ceyrek cay bardagı koyuyorum maksat rengı degişsin diye. Sen ne onerırsın kuzum. Yumurta yaptım bundan sonra napayım. Normal beslnme mi. Yoksa ceydoş lıstesı vardı ya cacık lı oyle mı yapayım bu haftaYesilcay da sütlü mu oluyor cay?
esmeriiim kuzum yumurta detoxu olmaz yine. O duraklamada yapilir. Ogunlerin de bol yesillik olsun. Hepsinde. Kahven hala sütlü mu?
benim bildiğim kilo vermek sadece hafiflemek değil ama. kilo verirken yağ yakmakta önemli. bizi yağlandıran zaten karbolar. kesilsin demiyorum ama yüksek oranda azaltmak gerekiyor.misal sabah kahvaltısında tahıllı ince bir dilim ekmek bu oranı tutturur. yok ben daha fazla karbo istiyorum dersenizde bunu yoğurt kuruyemiş türlerinin bazılarını az oranda tüketerek giderebilirsiniz. yararlı karbonhidratlar yani. böylece sadece boş kilo değil yağdan da vermiş olursunuz.Haftada yarim kilo normal ve saglikli deniyor.
O yuzden cok problem yok gibi, ama haftada 1 kg de cok dikkatli olunursa gidebilir yine saglikli menulerle.
CEYDOS guzel incelemis menulerini.
Su cok onemli, su az oldugunda vucuttan atamiyorsun cogu seyi.
Bir de sana hangi yiyecekler iyi geliyor hangileri siskinlik yapiyor gozlemlemeni oneririm, gunluk tutuyorsun zaten. Ertesi gun o gun nasil hissettigini de yaz mesela.
Ben gecen hafta ana yemek olarak nohut yedim, 3 gunde onun siskinligini attim, bu hafta da nohut vardi ama yan yemek olarak koydum etkilemedi.
Bir de mesela beni ekmek de cok kotu etkilemez enteresan sekilde ama makarna turevi cok etkiler.
Bu tarz kisisel durumlarini da gozlemlemeye calis.
benim bildiğim kilo vermek sadece hafiflemek değil ama. kilo verirken yağ yakmakta önemli. bizi yağlandıran zaten karbolar. kesilsin demiyorum ama yüksek oranda azaltmak gerekiyor.misal sabah kahvaltısında tahıllı ince bir dilim ekmek bu oranı tutturur. yok ben daha fazla karbo istiyorum dersenizde bunu yoğurt kuruyemiş türlerinin bazılarını az oranda tüketerek giderebilirsiniz. yararlı karbonhidratlar yani. böylece sadece boş kilo değil yağdan da vermiş olursunuz.
kıyamam ya insan ne yapacağını ilemiyor değil mi yumurta orucundan çıkınca. yumurta orucunun asıl maksadı ketojenik diyete daha hızlı giriş yapmak. kilo verme sürecinide hızlandırıyor bu oruç. ketoya başlayabilirsin istersen yada beslenme tarzın neydi yumurta orucundan önce ona göre öneride bulunayım.ne yapsam ben peki
Ykac gundur yapıyosun
Kahvem 1 kere sütlü ama ceyrek cay bardagı koyuyorum maksat rengı degişsin diye. Sen ne onerırsın kuzum. Yumurta yaptım bundan sonra napayım. Normal beslnme mi. Yoksa ceydoş lıstesı vardı ya cacık lı oyle mı yapayım bu hafta
işlenmiş tahıllardan yapılan ekmeklerden ziyade daha farklı un çeşitleri var. onlardan ekmeğini kendin yaparak. daha sağlıklı beslenebilirsin. susam unu, tahin, badem unu, fındık unu , hindistan cevizi unu bunlar gibi unları kullanırsan kafanda rahat olurOrasi oyle,
Ben de ekmegi azaltacagim zaten,
Simdilik kilo vermemde sorun yok, ama yavaslamaya basladigi an kesecegim yeri biliyorum
Size de yazayim, daha onceden yazmistim, ben buralara yarim baget beyaz ekmeklerden geldim, simdi 2 dilim yiyorum o da bulabildigim en saglikli versiyonundan eksi mayali tam bugday unlu falan.
O da azalacak tabi ki hedefe yaklastikca
Tatlım makarna oğlan için bana sebze çorbası tavuk salata ve yoğurtmakarna ne kuzum olmaz diyettesin sil onu aklından da menünden de . görmemiş olalım.
gerçekten korktum neyse boşaymış demek ki... sevindim.Tatlım makarna oğlan için bana sebze çorbası tavuk salata ve yoğurt
Ben oldum bile hahaha valla hep berabee oluyoz ablaMerhaba kızlar
Bugün kahvaltı sonrası A 101den xiomi 4 band akıllı bileklik aldım
Sonra anneme gittim
Arkadaş aradı annemi de alıp yürüyüş yaptık
6000 adim artık
Sonra da arkadaşı bırakıp annemi arabayla biraz gezdirdim
Ve nihayet eve girebildim
Akşam menüm
Kremalı tavuk
Makarna
Sebze çorbası
Şu saat oldu aralarda sadece su ve metabolizma hızlandırıcı çay içtim
Ve adet belirtilerim başladı
Haydi bakalım torpikce adet haftası başlasın
Bulgur ve nohut bende de çok şişkinlik yapıyor, ertesi gün kilomu da etkiliyor.Haftada yarim kilo normal ve saglikli deniyor.
O yuzden cok problem yok gibi, ama haftada 1 kg de cok dikkatli olunursa gidebilir yine saglikli menulerle.
CEYDOS guzel incelemis menulerini.
Su cok onemli, su az oldugunda vucuttan atamiyorsun cogu seyi.
Bir de sana hangi yiyecekler iyi geliyor hangileri siskinlik yapiyor gozlemlemeni oneririm, gunluk tutuyorsun zaten. Ertesi gun o gun nasil hissettigini de yaz mesela.
Ben gecen hafta ana yemek olarak nohut yedim, 3 gunde onun siskinligini attim, bu hafta da nohut vardi ama yan yemek olarak koydum etkilemedi.
Bir de mesela beni ekmek de cok kotu etkilemez enteresan sekilde ama makarna turevi cok etkiler.
Bu tarz kisisel durumlarini da gozlemlemeye calis.
Nete de çok güvenemiyorum baktım ama iyice bir araştırayım barinetten al daha ucuza bulursun tekno marketler pahalı oluyor.
Yeşilçay detoksun da bugün 2.günümne yapsam ben peki
Ykac gundur yapıyosun
Kahvem 1 kere sütlü ama ceyrek cay bardagı koyuyorum maksat rengı degişsin diye. Sen ne onerırsın kuzum. Yumurta yaptım bundan sonra napayım. Normal beslnme mi. Yoksa ceydoş lıstesı vardı ya cacık lı oyle mı yapayım bu hafta
Hayırlı pazarlar güzelliklerCEYDOS Arrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33 daha önceki mesajlarda kegel egzersizini okumuştum. ben hiç atlamalı zıplamalı egzersizler yapamıyorum 2 haftadır ip atlama challenge na başlıyorum hemen bırakıyorum tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Mesajlarda kegel egzersizi işe yarıyor demiştiniz internetten baktım ama sizin yaptığınız belirli hareket var mı?
yok valla ben net alışverişçisiyim. iadeler bile daha kolay mağazadan alıyorsun iade için bin takla attırıyorlar, nette beğenmedim de gönder iade tamam oluyor. az önce h'li bir iinternet sitesinden dijital atlama ipi sipariş verdim. sonra baktım a'lı bir internet sitesinde (global düşünün bunu) 40 tl daha ucuzunu gördüm. birini iptal ettim diğerinden aldım.Nete de çok güvenemiyorum baktım ama iyice bir araştırayım bari
su içmeye devam edeceksin diye muhteşem dedim, ama yok ben 1,5 lt de kalacağım diyorsan geri alacağım like işaretimi üzgün surat yapacağım.
Yok yok içmem lazım. Zaten spor yapınca terler içerimsu içmeye devam edeceksin diye muhteşem dedim, ama yok ben 1,5 lt de kalacağım diyorsan geri alacağım like işaretimi üzgün surat yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?