Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende bakıyorum CEYDOS un demesiyle A'lı markete ama yok bulamadım akıllı bileklik ten bir türlü bizim buradakiler halletmiş demek ki artık hafta içi teknoloji mağazalarına gidicem

En son kilom 69,8 idi. Ocagin sonunda yani iki ay önce 73 kiloydum. Ama cok yavas gibi geliyor bana boyum 1,57 kilom yüksek ben ve nisanlimda rahatsiz belli etmesede ben hissediyorum ve bu moralimi bozuyor

Haftada yarim kilo normal ve saglikli deniyor.
O yuzden cok problem yok gibi, ama haftada 1 kg de cok dikkatli olunursa gidebilir yine saglikli menulerle.
CEYDOS guzel incelemis menulerini.

Su cok onemli, su az oldugunda vucuttan atamiyorsun cogu seyi.

Bir de sana hangi yiyecekler iyi geliyor hangileri siskinlik yapiyor gozlemlemeni oneririm, gunluk tutuyorsun zaten. Ertesi gun o gun nasil hissettigini de yaz mesela.
Ben gecen hafta ana yemek olarak nohut yedim, 3 gunde onun siskinligini attim, bu hafta da nohut vardi ama yan yemek olarak koydum etkilemedi.

Bir de mesela beni ekmek de cok kotu etkilemez enteresan sekilde ama makarna turevi cok etkiler.
Bu tarz kisisel durumlarini da gozlemlemeye calis.

yeniden yumurta diyeti yapmak için bir süre beklemen gerek. üst üste yapamazsın. yeşil çay detoksu gibi düşün 1 ay ara vermen gerekiyor onda bunda da aynısı geçerli.
ne yapsam ben peki

Ben yeşilçay detoksu u çok sevdim dün yeşilçay bugün yumurta gayet keyifli
Ykac gundur yapıyosun
Yesilcay da sütlü mu oluyor cay?

esmeriiim kuzum yumurta detoxu olmaz yine. O duraklamada yapilir. Ogunlerin de bol yesillik olsun. Hepsinde. Kahven hala sütlü mu?
Kahvem 1 kere sütlü ama ceyrek cay bardagı koyuyorum maksat rengı degişsin diye. Sen ne onerırsın kuzum. Yumurta yaptım bundan sonra napayım. Normal beslnme mi. Yoksa ceydoş lıstesı vardı ya cacık lı oyle mı yapayım bu hafta

benim bildiğim kilo vermek sadece hafiflemek değil ama. kilo verirken yağ yakmakta önemli. bizi yağlandıran zaten karbolar. kesilsin demiyorum ama yüksek oranda azaltmak gerekiyor.misal sabah kahvaltısında tahıllı ince bir dilim ekmek bu oranı tutturur. yok ben daha fazla karbo istiyorum dersenizde bunu yoğurt kuruyemiş türlerinin bazılarını az oranda tüketerek giderebilirsiniz. yararlı karbonhidratlar yani. böylece sadece boş kilo değil yağdan da vermiş olursunuz.

Orasi oyle,
Ben de ekmegi azaltacagim zaten,
Simdilik kilo vermemde sorun yok, ama yavaslamaya basladigi an kesecegim yeri biliyorum

Size de yazayim, daha onceden yazmistim, ben buralara yarim baget beyaz ekmeklerden geldim, simdi 2 dilim yiyorum o da bulabildigim en saglikli versiyonundan eksi mayali tam bugday unlu falan.
O da azalacak tabi ki hedefe yaklastikca

kıyamam ya insan ne yapacağını ilemiyor değil mi yumurta orucundan çıkınca. yumurta orucunun asıl maksadı ketojenik diyete daha hızlı giriş yapmak. kilo verme sürecinide hızlandırıyor bu oruç. ketoya başlayabilirsin istersen yada beslenme tarzın neydi yumurta orucundan önce ona göre öneride bulunayım.

işlenmiş tahıllardan yapılan ekmeklerden ziyade daha farklı un çeşitleri var. onlardan ekmeğini kendin yaparak. daha sağlıklı beslenebilirsin. susam unu, tahin, badem unu, fındık unu , hindistan cevizi unu bunlar gibi unları kullanırsan kafanda rahat olur

Ben oldum bile hahaha valla hep berabee oluyoz abla

Bulgur ve nohut bende de çok şişkinlik yapıyor, ertesi gün kilomu da etkiliyor.

Yeşilçay detoksun da bugün 2.günüm yarın son gün 3 günlük zaten gayet iyi gidiyor

Ben doğum yaptıktan sonra sürekli wc tutup bırakma hareketi olarak bi süre yapmıştım.

Nete de çok güvenemiyorum baktım ama iyice bir araştırayım bari
yok valla ben net alışverişçisiyim. iadeler bile daha kolay mağazadan alıyorsun iade için bin takla attırıyorlar, nette beğenmedim de gönder iade tamam oluyor. az önce h'li bir iinternet sitesinden dijital atlama ipi sipariş verdim. sonra baktım a'lı bir internet sitesinde (global düşünün bunu) 40 tl daha ucuzunu gördüm. birini iptal ettim diğerinden aldım.

su içmeye devam edeceksin diye muhteşem dedim, ama yok ben 1,5 lt de kalacağım diyorsan geri alacağım like işaretimi üzgün surat yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…