- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 28
- 42
Aslında mercimek ekmeğinde çok karbonhidrat yokSabah erken kalktigin icin aksamdan birsey hazirlayip okulda ilk firsat da yeseniz? Biskuvi kepekli yulaflida olsa hic masum degil Paketin arkasini okuyunca bana hak vereceginize eminim
Masallah hemen eski düzene dönülmüs
güzel birgün olmus . Sadece yesillikler eksik. Aksam yemegi yanina guzel yakisirdi
Ouw naber ex eliptikci
Bol karbonhidratli oldugunu hic dememe gerek yok herhal
sedu ya gerek durmadan vermissin cezani. Ustune puan da kirildi
Gecmis olsun canim
Ben göremedim bu fotografi diger gün. Yukleyip sanip hata vermis olabilir
Puan hesabi yapmiyorsun. Es listesindesin ,o yuzden hesapda yapmalisin. Esin magdur oluyor..
Olur tabi. Ekliyorum ilk sayfa az sonra
Kaptan cosmus
Bir bol karbonhidrat daha . Wihuusedulu seni bekliyorum spor cezasi icin
Ama sunuda söylemem gerek. Biliyordun böyle olacagini. Plan yapma fikri iyi olur dedik. Günün tamda su yukarida gönderide gibi kötü gecmesin diye.
Ilk sayfadaki Kurallari tekrar okumani rica edecegim. Umarim neden tekrar oku dedigimi anlarsin
Cok zorlamissindir ceydosum. Dikkat et kendine
Cok guzel uyuyordum valla
Hmm aslında güvenilir site olunca sıkıntı olmuyor demek ki beni hep iade konusu düşündürmüştür ama denemekte fayda var diye düşünmeye başladım sayendeyok valla ben net alışverişçisiyim. iadeler bile daha kolay mağazadan alıyorsun iade için bin takla attırıyorlar, nette beğenmedim de gönder iade tamam oluyor. az önce h'li bir iinternet sitesinden dijital atlama ipi sipariş verdim. sonra baktım a'lı bir internet sitesinde (global düşünün bunu) 40 tl daha ucuzunu gördüm. birini iptal ettim diğerinden aldım.
Sabah ve arayi yaptim bile.
10.00
Elma sirkeli su
10.30
1 yumurta ile pastirmali omlet
1.5 dilim tereyagli salcali ekmek
Avus ici kadar beyaz peynir
4 zeytin
Yesillik
12.30
Bir mini kase bitkisel yogurt icine taze mango ekledim, 2 avuc ici kadar mango
1 hurma
Aksama yemek esimden.
Gulas yemegi yapacak. Yanina belki yarim dilim ekmek eklerim. Sabah ogunumden sakladim
Aksam yemegi 16.30 da.
sedulu Arrietty_ @pisi pisi kopatim
Evimin bütün beyaz eşyalarını, elektrikli ev aletlerini ,telefonumu netten aldımHmm aslında güvenilir site olunca sıkıntı olmuyor demek ki beni hep iade konusu düşündürmüştür ama denemekte fayda var diye düşünmeye başladım sayende
alışveriş yapacağın sitenin önce yorumlarını oku internetten şikayet var sayfasına bak sorunlara nasıl yaklaşıyorlar ona göre alışveriş yap. ben senelerdir hep alırım ilk defa geçen yıl bir siteden üzüm çekirdeği unu sipariş ettim. piyasaya ve nete göre daha ucuzdu. bekledim bekledim sipariş gelmedi. iptal için yazdım iptal ettik dediler ama para hesaba yatmadı. 10 gün iletişim vs dayandım en sonunda bilişim suçlarına yazıcam sizi şu saatte para elimde olsun dedimde aldım iademi. ama ilk kez oldu çünkü araştırmadım siteyiHmm aslında güvenilir site olunca sıkıntı olmuyor demek ki beni hep iade konusu düşündürmüştür ama denemekte fayda var diye düşünmeye başladım sayende
ben boşuna a'lı b'li C'li market diye yazıyorum.Evimin bütün beyaz eşyalarını, elektrikli ev aletlerini ,telefonumu netten aldım
Hepsiburada ve n11 den
Dolmalara pirinç ve bulguru çok az koydum demiştin. Karbonhidrat az olduğu için çoğunlukta protein ve sebze tüketmiş oluyorsun. 2 deseydin cezalık bir şey yoktu bence. 3. cü için biraz hareketle günlük kalori alımını azaltmış olacaksın. 30 dk dans iyidir.İyi akşamlar bugün menüm
Sabah 1 pors menemen 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bol yeşillik 4 zeytin
Öğle tavuk göğüslü salata ve 2 kaşık yoğurt
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz hc yağlı türk kahvesi
Akşam 1 kase mercimek çorbası 3 etli dolma üstüne yoğurt ve salata biliyorum dolma çok oldu o yüzden yemekten sonra ceza verdim kendime 30 dk dans edeceğim başka ceza verirseniz de razıyım
Su 3 lt sporları sonra ekleyeceğim
Arrietty_ sedulu H3RA_ bugünde regl oldum yarın artı çıkmam muhtemel canım ama cumaya iner diye seviniyorum erken olduğum için
afiyet olsun canım çok doğru bir karar vermişsin. mutlu oldum .CEYDOS ekmegi azalt dedi, aksam yemeginin yanina kirmizi pancar ile yogurtlu meze yaptim.
1 mini kase meze ve 1 buyuk porsiyon yemek
Aferin kız kendine ceza kesen insana bayılıyorumİyi akşamlar bugün menüm
Sabah 1 pors menemen 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bol yeşillik 4 zeytin
Öğle tavuk göğüslü salata ve 2 kaşık yoğurt
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz hc yağlı türk kahvesi
Akşam 1 kase mercimek çorbası 3 etli dolma üstüne yoğurt ve salata biliyorum dolma çok oldu o yüzden yemekten sonra ceza verdim kendime 30 dk dans edeceğim başka ceza verirseniz de razıyım
Su 3 lt sporları sonra ekleyeceğim
Arrietty_ sedulu H3RA_ bugünde regl oldum yarın artı çıkmam muhtemel canım ama cumaya iner diye seviniyorum erken olduğum için
Artık öğrendim valla kendime fazla gelen şeyi ama bide onu yemeden önleyebilsem keşke neyse buda bişeAferin kız kendine ceza kesen insana bayılıyorum
Benimki haftaya gösteriyorE English_teacherrrVaryemez oldunuz mu regl
Ceyhans sen ne durumdasin. 2 gun var diyor benim ajanda ama kizlar olduguna gore gece olmadi sabah olurum. Topluca regl zamanimiz gelmis
Oldum kızzz bugün hemdeE English_teacherrrVaryemez oldunuz mu regl
Ceyhans sen ne durumdasin. 2 gun var diyor benim ajanda ama kizlar olduguna gore gece olmadi sabah olurum. Topluca regl zamanimiz gelmis
Eşim gözüme batmaya başladı bugün. Demek benimki de ha geldi ha gelecekE English_teacherrrVaryemez oldunuz mu regl
benide okuyup üfürün belki olurum.E English_teacherrrVaryemez oldunuz mu regl
basküller ondan fazla gelmiştir bu hafta . regl kadar havalı olabilirim keto flu oldum.illa bişey olmak zorundayım.eskiden ben bu kadar kıskanç bir kadın değildim ne oldu bana
Kadınların çilesi biter mibenide okuyup üfürün belki olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?