Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında mercimek ekmeğinde çok karbonhidrat yok bulgur pilavı bozuyor işi j
Eliptik çamaşır askısı oldu harekete gecmemlazım ama çok iş var ya

Hmm aslında güvenilir site olunca sıkıntı olmuyor demek ki beni hep iade konusu düşündürmüştür ama denemekte fayda var diye düşünmeye başladım sayende

CEYDOS ekmegi azalt dedi, aksam yemeginin yanina kirmizi pancar ile yogurtlu meze yaptim.
1 mini kase meze ve 1 buyuk porsiyon yemek

Hmm aslında güvenilir site olunca sıkıntı olmuyor demek ki beni hep iade konusu düşündürmüştür ama denemekte fayda var diye düşünmeye başladım sayende
Evimin bütün beyaz eşyalarını, elektrikli ev aletlerini ,telefonumu netten aldım
Hepsiburada ve n11 den

alışveriş yapacağın sitenin önce yorumlarını oku internetten şikayet var sayfasına bak sorunlara nasıl yaklaşıyorlar ona göre alışveriş yap. ben senelerdir hep alırım ilk defa geçen yıl bir siteden üzüm çekirdeği unu sipariş ettim. piyasaya ve nete göre daha ucuzdu. bekledim bekledim sipariş gelmedi. iptal için yazdım iptal ettik dediler ama para hesaba yatmadı. 10 gün iletişim vs dayandım en sonunda bilişim suçlarına yazıcam sizi şu saatte para elimde olsun dedimde aldım iademi. ama ilk kez oldu çünkü araştırmadım siteyi

İyi akşamlar bugün menüm
Sabah 1 pors menemen 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bol yeşillik 4 zeytin
Öğle tavuk göğüslü salata ve 2 kaşık yoğurt
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz hc yağlı türk kahvesi
Akşam 1 kase mercimek çorbası 3 etli dolma üstüne yoğurt ve salata biliyorum dolma çok oldu o yüzden yemekten sonra ceza verdim kendime 30 dk dans edeceğim başka ceza verirseniz de razıyım
Su 3 lt sporları sonra ekleyeceğim
Arrietty_ sedulu H3RA_ bugünde regl oldum yarın artı çıkmam muhtemel canım ama cumaya iner diye seviniyorum erken olduğum için

Dolmalara pirinç ve bulguru çok az koydum demiştin. Karbonhidrat az olduğu için çoğunlukta protein ve sebze tüketmiş oluyorsun. 2 deseydin cezalık bir şey yoktu bence. 3. cü için biraz hareketle günlük kalori alımını azaltmış olacaksın. 30 dk dans iyidir.

Aferin kız kendine ceza kesen insana bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…