Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün menün harika eşim. Tebrik ederim seni. Lenochka

Selamlar herkese
Bugünkü menüm:

Kahvaltı 11.00
Sucuklu yumurta
Peynir
2 dilim ekmek
Tek şekerli çay

Ara 16.00
Şekersiz Türk kahvesi
1 hurma

Akşam 18.00
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
2-2.5 litre su
Hanımlar ben bu sabah tartıldım ve 63’ü gördüm. Güzel bir gün geçirdim moral olarak.

Spor:
Plank CH. 200 puan
2 dk plank 40 puan
2500 adım 75 puan
Toplam:315 puan
sedulu Arrietty_ H3RA_ Lenochka

Bu arada wallsit yaparken son 15 saniye zangır zangır titredi bacaklarım. 70’i görünce bildiğiniz jöle gibi bırakıyorum kendimi yere. Çok zor ya. 300 sn duramam gibi geliyor bana.
Bence giderek güçlenecek gibi 60 sn durması zor gelirken şimdi onu yapıyoruz. O yüzden pes etme olacak

Merhaba kizlar

Sabah
Menemen
Zeytin
Peynir
Yeşillik

öğle yok

Aksam
5 kucuk kofte brokoli ve salata

30 dk leslie 90 p
4000 adim 120 p
2 litre su icildi daha da içerim
Adımlar fotolu olacak, o şekilde paylaşırmısın tekrar. Tabloya geçiremeyince bende üzülüyorum

Benim troidler den dolayı regliden 10 gün sonra tekrar oldum yani aslında olmama daha 12 gün varken arada bi daha oldum .
Cuma günü endokrine gidicem tahlil ultrason çekincem.
banada troidlerine baktır dediler çok hızlı kilo alıyorum diye ama ben doktora gitmekten nefret ediyorum.

Bu arada wallsit yaparken son 15 saniye zangır zangır titredi bacaklarım. 70’i görünce bildiğiniz jöle gibi bırakıyorum kendimi yere. Çok zor ya. 300 sn duramam gibi geliyor bana.
Bende plankları yaptım, walsittlere başlamadım daha. Dün kasları çok yormuşum gözüm korkuyor. 300 sn yi düşünemiyorum bile.

sedulu
9 92kubra
Sabah 》 2 küçük dilim mercimek ekmegi , 1 yumurta omlet, 2 dilim süzme peynir , domates
Öğlen 》 1 fincan sütlü türk kahvesi
Akşam 》 2 kabak bir minik kase yoğurt ile kabak tarator , 5 köfte

H3RA_ Arrietty_
Spor
30 dk tempolu yürüyüş: 75 p
7000 adım: 210 p
Toplam : 285 p

Bence giderek güçlenecek gibi 60 sn durması zor gelirken şimdi onu yapıyoruz. O yüzden pes etme olacak
kızlar ben gene bişeylerimi kaçırdım neden wallsit ve plank işini anlamadım.
Bende plankları yaptım, walsittlere başlamadım daha. Dün kasları çok yormuşum gözüm korkuyor. 300 sn yi düşünemiyorum bile.

kızlar ben gene bişeylerimi kaçırdım neden wallsit ve plank işini anlamadım.
Canım geçen günlerde plank ve wallsit yapalım dedik challenge ilk sayfaya bugün ekledi kaptanım 7. gündeyiz katılmak isteyenler bildirdi tablo oluşturduk. Bir ay sonunda gelişmeleri takip edeceğiz

Banada erken menopoz başlangıcı dedi doktor.
Daha fiziksel belirti yok bakalım görücez.
olmasın çok kötü. hayatın altüst oluyor. tek bir soru soracağım kocana karşı bakışın değişti mi? ben ilk girdiğimde bulsam öldürecek seviyedeydim. hala yaşıyor bilginize

Karın ve bacak kaslarını güçlendirelim biraz dedik. Plank ve wallsit challenge yapıyoruz canım. Her gün süreyi artırarak.
ay aman neyse kişiselmiş yoksa kötü hissederdim kendimi. bacak kaslarım çok güçlü olduğu için yaptığım her harekette kas oranı artıyor şimdi hiç sırası değil kaslanmanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…