- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Aynen bir tek sen yazıyorsun kuşumben boşuna a'lı b'li C'li market diye yazıyorum.
ben menopozluyum ama arada cöööö diyor...yılda 3 kere falanKadınların çilesi biter mi
reklam yapınca bana para vermiyorlar ondanAynen bir tek sen yazıyorsun kuşum
Bugün menün harika eşim. Tebrik ederim seni.Bugünün menüsü
Kahvaltı
Bol yeşillikli yumurta salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 buçuk domates
1 dilim beyaz peynir
1 avuç çiğ kabak ve ayçekirdeği
Ara
1 kupa form kayısı çayı
1 avuç kuruyemiş
Akşam (16:15'te yeme işi bitti.)
1 tabak etli nohut yemeği
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Bolca salata
Arrietty_ sedulu H3RA_ noram
Benim troidler den dolayı regliden 10 gün sonra tekrar oldum yani aslında olmama daha 12 gün varken arada bi daha oldum .
Bence giderek güçlenecek gibi 60 sn durması zor gelirken şimdi onu yapıyoruz. O yüzden pes etme olacakBu arada wallsit yaparken son 15 saniye zangır zangır titredi bacaklarım. 70’i görünce bildiğiniz jöle gibi bırakıyorum kendimi yere. Çok zor ya. 300 sn duramam gibi geliyor bana.
Adımlar fotolu olacak, o şekilde paylaşırmısın tekrar. Tabloya geçiremeyince bende üzülüyorumMerhaba kizlar
Sabah
Menemen
Zeytin
Peynir
Yeşillik
öğle yok
Aksam
5 kucuk kofte brokoli ve salata
30 dk leslie 90 p
4000 adim 120 p
2 litre su icildi daha da içerim
banada troidlerine baktır dediler çok hızlı kilo alıyorum diye ama ben doktora gitmekten nefret ediyorum.Benim troidler den dolayı regliden 10 gün sonra tekrar oldum yani aslında olmama daha 12 gün varken arada bi daha oldum .
Cuma günü endokrine gidicem tahlil ultrason çekincem.
Bende plankları yaptım, walsittlere başlamadım daha. Dün kasları çok yormuşum gözüm korkuyor. 300 sn yi düşünemiyorum bile.Bu arada wallsit yaparken son 15 saniye zangır zangır titredi bacaklarım. 70’i görünce bildiğiniz jöle gibi bırakıyorum kendimi yere. Çok zor ya. 300 sn duramam gibi geliyor bana.
kızlar ben gene bişeylerimi kaçırdım neden wallsit ve plank işini anlamadım.Bence giderek güçlenecek gibi 60 sn durması zor gelirken şimdi onu yapıyoruz. O yüzden pes etme olacak
Bende plankları yaptım, walsittlere başlamadım daha. Dün kasları çok yormuşum gözüm korkuyor. 300 sn yi düşünemiyorum bile.
Banada erken menopoz başlangıcı dedi doktor.ben menopozluyum ama arada cöööö diyor...yılda 3 kere falan
reklam yapınca bana para vermiyorlar ondanverseler neti bırak çatılara çıkar bağırırım
Karın ve bacak kaslarını güçlendirelim biraz dedik. Plank ve wallsit challenge yapıyoruz canım. Her gün süreyi artırarak.kızlar ben gene bişeylerimi kaçırdım neden wallsit ve plank işini anlamadım.
Canım geçen günlerde plank ve wallsit yapalım dedik challenge ilk sayfaya bugün ekledi kaptanım 7. gündeyiz katılmak isteyenler bildirdi tablo oluşturduk. Bir ay sonunda gelişmeleri takip edeceğizkızlar ben gene bişeylerimi kaçırdım neden wallsit ve plank işini anlamadım.
olmasın çok kötü. hayatın altüst oluyor. tek bir soru soracağım kocana karşı bakışın değişti mi? ben ilk girdiğimde bulsam öldürecek seviyedeydim. hala yaşıyor bilginizeBanada erken menopoz başlangıcı dedi doktor.
Daha fiziksel belirti yok bakalım görücez.
ay aman neyse kişiselmiş yoksa kötü hissederdim kendimi. bacak kaslarım çok güçlü olduğu için yaptığım her harekette kas oranı artıyor şimdi hiç sırası değil kaslanmanın.Karın ve bacak kaslarını güçlendirelim biraz dedik. Plank ve wallsit challenge yapıyoruz canım. Her gün süreyi artırarak.
Açıktan yazsam ne olacakben boşuna a'lı b'li C'li market diye yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?