Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Açıktan yazsam ne olacak
mümkün değil sıkı takipçileriyim zaten bir dünya bayılıyorum hepsine birde bedava reklam mı yapayım. 1 gün demediler ki al ceydoş bakıyoruz kampanya günleri hep bizdesin al bu da senin olsun. hadi onu geçtim 10 dk geç kalınca istediğim ürünü satmasalar o bile yetecek.

Bana da birşey diyen yok

olmasın çok kötü. hayatın altüst oluyor. tek bir soru soracağım kocana karşı bakışın değişti mi? ben ilk girdiğimde bulsam öldürecek seviyedeydim. hala yaşıyor bilginize
Benimki dengesiz bazen görmeyince göresim, bazen görünce öldüresim geliyor
Başım daha sık ağrımaya başladı ama o kesin

Benimki dengesiz bazen görmeyince göresim, bazen görünce öldüresim geliyor
Başım daha sık ağrımaya başladı ama o kesin
doktor doğru söylemiş giriyorsun hadi geçmiş olsun. sonraki aşama onu görmediğinde öldürsem ne olur faslı. onu canlı atlatırsanız sonrası kolay.

Bende akşam 1 litre su ve
19:00 da bol acı biberli kıymalı menemen

yeşilçay normal çay
Ve tuzlu su ile kapanış
2.982 adım 149 puanmalesef evde kalınca böyle oldu

Arrietty_ sedulu H3RA_

Çok iyisin canım tebrikler

doktor doğru söylemiş giriyorsun hadi geçmiş olsun. sonraki aşama onu görmediğinde öldürsem ne olur faslı. onu canlı atlatırsanız sonrası kolay.
atlatırız gibime geliyor. Dengelerin değişmeye başladığı dönemleri yaşıyoruz. Hani şu evin reisi benim karım ne derse onu yaparım kısmına doğru evrilmeye başladı

Iyi aksamlar
Bugün Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 tb ekmeği
2 küp peynir

Ara
2 kucuk yaş hurma

Akşam
Yoğurtlu çorba
Et sote
Bol salata

Su
2.5 litre
Spor
4400 adim 130 puan
120 ipsiz ip atlama40 puan
30x2 setten
Mekik.yan mekik.makas. bacaklarla makas. Ayaklari açma kapama
5x60 = 360 60 puan

Palank+ wallsit 100 puan

Toplam 330 puan

Eklentiler

• Screenshot_20210321-212520_Samsung Health.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 20
atlatırız gibime geliyor. Dengelerin değişmeye başladığı dönemleri yaşıyoruz. Hani şu evin reisi benim karım ne derse onu yaparım kısmına doğru evrilmeye başladı
gücümüz daim olsun. kalkıyorum azıcık daha evde turlayayım. bu arada harika bir motivasyon keşfettim. evde adımlıyordum ama canım sıkılıyordu bugün atlama ipini belime bağladım diğer ucunu serbest bıraktım ben kaçtım pisilerim kovaladı bir hunim eksikti ama çok keyifliydi herkese tavsiye ederim

Aynen bılemıyorum valla ne yapacagımı suan her yedıgım kıloya dönüyor gıbı hıssedıyorum. Bormalde beslenme tarzım 2 öğün yıyorum ama if yapıyorum dıyemem arada meyve yada aksam meyve falan. Ama veremıyordum sabıt kalıyordum yumurta detoksuyla bı hareket gordum 1 aydr ılkkez. Suan ne yapacagını bılmeyen gurbetçiler gıbıyım artık duraklama olmadan vermek ıstıyorum. Her kıloda 1 ay takılmaktan sıkıldım cunku

Bugunku yedıklerım( sacma sapan oldu sankı)
Dabah 10:30 kahvaltı( 1 haslanmıs yumurta, 1 sosıs, peynır, 1 dılım ekmek, domates sosu)
Ara hafıf sutlu fıltre kahve
Saat 16:00 1 ınce dılım pizza
Su 1.5 lt
Spor
plank wallist
Uzanarqk Bısıklet cevırme hareketi 50
Bolgesel hareketler 50
Yan bacak acma 50
Arrietty_ sedulu H3RA_ Oaktree

Eklentiler

• 417FB3B2-4F6A-4F3B-9ABE-6BD850D5DF41.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 28
Canım plank challenge 100 puan
Wallsit challenge 100 puan
İkisini bir yapınca 200 puan yapıyor. Yanmasın puanlar

Canim bu benim menum mu mercimekli ekmek bulamam ama tam buğday var

bende geçen diyetimde iki öğün yediğimde daha az ekstra bir ara öğün koyduğumda daha fazla kilo verdiğimi fark etmiştim.
pizza yakışmamış oruç sonrasına su çok az olmuş

Canim bu benim menum mu mercimekli ekmek bulamam ama tam buğday var
hayır kuzum her hafta takım içi eşleşmeler oluyor. sen ve istanbul, eşleşmişsiniz. menü paylaşımında etiketliyor ki sen onun menüsüne yorum yapabilesin sende onu etiketlemelisin menü spor paylaşımında

Hayirli aksamlar kizlar dun misafir vardi yazamadim . Börekler çörekler havada uçuştu gece 12 ye kadar da gitmediler yazamadim kisaca geciyim cikolatali tart yedim bi dilim ispanaklo borek yapmistim bi dilim ondan sutlu kahve cay simdi bana coook kizicaksiniz ama yemeyince sen niye yemiyosun diyolar ayip oluyo e birazda benim yuzumden dayanamadim yedim ve sonuc sabah kalktigimda arti bes gr la uyandim psikolojim altüst oldu spor yapcak zamanim hic olmad ama hic oturmadim yemek temizlik hizmet derken. Gel gelelim bugune

sabah kahvaltisi
bi dilim peynir
Kivircik maydonoz
İlik su
Tam bugday bi dilim

Öğlen üç sıkım cigkofte (dunden kalmisti)
Bir portakal
Az sekerli cay

Aksam menusu
4 kaşık kurufasulye
Bi kabak dolmasi az yağlı yemekler
Yagsiz yogurtla bol yesillikli cacik
Salata
1.5 lt su

Spor yarim saat dans

Yürüyüş yapamadim ama onikiye kadar evde ne yuruyebilirsem atarim

Arrietty_ sedulu H3RA_ istanbulin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…