mümkün değil sıkı takipçileriyim zaten bir dünya bayılıyorum hepsine birde bedava reklam mı yapayım. 1 gün demediler ki al ceydoş bakıyoruz kampanya günleri hep bizdesin al bu da senin olsun. hadi onu geçtim 10 dk geç kalınca istediğim ürünü satmasalar o bile yetecek.Açıktan yazsam ne olacak
Bana da birşey diyen yokmümkün değil sıkı takipçileriyim zaten bir dünya bayılıyorum hepsine birde bedava reklam mı yapayım. 1 gün demediler ki al ceydoş bakıyoruz kampanya günleri hep bizdesin al bu da senin olsun. hadi onu geçtim 10 dk geç kalınca istediğim ürünü satmasalar o bile yetecek.
yuppi yok gerçekten, bu menüyü bekliyordum.Akşam
2 kepçe sebze çorbası
2 /3 yk kremalı körili tavuk
5 /6 yk salata
3 yk yoğurt
Makarna ve de sütlaç yemedim
Benimki dengesiz bazen görmeyince göresim, bazen görünce öldüresim geliyorolmasın çok kötü. hayatın altüst oluyor. tek bir soru soracağım kocana karşı bakışın değişti mi? ben ilk girdiğimde bulsam öldürecek seviyedeydim. hala yaşıyor bilginize
doktor doğru söylemiş giriyorsun hadi geçmiş olsun. sonraki aşama onu görmediğinde öldürsem ne olur faslı. onu canlı atlatırsanız sonrası kolay.Benimki dengesiz bazen görmeyince göresim, bazen görünce öldüresim geliyor
Başım daha sık ağrımaya başladı ama o kesin
Bende akşam 1 litre su ve
Çok iyisin canım tebriklerSelamlar herkese
Bugünkü menüm:
Kahvaltı 11.00
Sucuklu yumurta
Peynir
2 dilim ekmek
Tek şekerli çay
Ara 16.00
Şekersiz Türk kahvesi
1 hurma
Akşam 18.00
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
2-2.5 litre su
Hanımlar ben bu sabah tartıldım ve 63’ü gördüm. Güzel bir gün geçirdim moral olarak.
Spor:
Plank CH. 200 puan
2 dk plank 40 puan
2500 adım 75 puan
Toplam:315 puan
sedulu Arrietty_ H3RA_ Lenochka Eki Görüntüle 2806339
doktor doğru söylemiş giriyorsun hadi geçmiş olsun. sonraki aşama onu görmediğinde öldürsem ne olur faslı. onu canlı atlatırsanız sonrası kolay.
atlatırız gibime geliyor. Dengelerin değişmeye başladığı dönemleri yaşıyoruz. Hani şu evin reisi benim karım ne derse onu yaparım kısmına doğru evrilmeye başladı
Aynen bılemıyorum valla ne yapacagımı suan her yedıgım kıloya dönüyor gıbı hıssedıyorum. Bormalde beslenme tarzım 2 öğün yıyorum ama if yapıyorum dıyemem arada meyve yada aksam meyve falan. Ama veremıyordum sabıt kalıyordum yumurta detoksuyla bı hareket gordum 1 aydr ılkkez. Suan ne yapacagını bılmeyen gurbetçiler gıbıyımkıyamam ya insan ne yapacağını ilemiyor değil mi yumurta orucundan çıkınca. yumurta orucunun asıl maksadı ketojenik diyete daha hızlı giriş yapmak. kilo verme sürecinide hızlandırıyor bu oruç. ketoya başlayabilirsin istersen yada beslenme tarzın neydi yumurta orucundan önce ona göre öneride bulunayım.
Canım plank challenge 100 puanIyi aksamlar
Bugün Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 tb ekmeği
2 küp peynir
Ara
2 kucuk yaş hurma
Akşam
Yoğurtlu çorba
Et sote
Bol salata
Su
2.5 litre
Spor
4400 adim 130 puan
120 ipsiz ip atlama40 puan
30x2 setten
Mekik.yan mekik.makas. bacaklarla makas. Ayaklari açma kapama
5x60 = 360 60 puan
Palank+ wallsit 100 puan
Toplam 330 puan
Canim bu benim menum mu mercimekli ekmek bulamam ama tam buğday var
bende geçen diyetimde iki öğün yediğimde daha az ekstra bir ara öğün koyduğumda daha fazla kilo verdiğimi fark etmiştim.Aynen bılemıyorum valla ne yapacagımı suan her yedıgım kıloya dönüyor gıbı hıssedıyorum. Bormalde beslenme tarzım 2 öğün yıyorum ama if yapıyorum dıyemem arada meyve yada aksam meyve falan. Ama veremıyordum sabıt kalıyordum yumurta detoksuyla bı hareket gordum 1 aydr ılkkez. Suan ne yapacagını bılmeyen gurbetçiler gıbıyımartık duraklama olmadan vermek ıstıyorum. Her kıloda 1 ay takılmaktan sıkıldım cunku
pizza yakışmamış oruç sonrasına su çok az olmuşBugunku yedıklerım( sacma sapan oldu sankı)
Dabah 10:30 kahvaltı( 1 haslanmıs yumurta, 1 sosıs, peynır, 1 dılım ekmek, domates sosu)
Ara hafıf sutlu fıltre kahve
Saat 16:00 1 ınce dılım pizza
Su 1.5 lt
Spor
plank wallist
Uzanarqk Bısıklet cevırme hareketi 50
Bolgesel hareketler 50
Yan bacak acma 50
Arrietty_ sedulu H3RA_ Oaktree
hayır kuzum her hafta takım içi eşleşmeler oluyor. sen ve istanbul, eşleşmişsiniz. menü paylaşımında etiketliyor ki sen onun menüsüne yorum yapabilesin sende onu etiketlemelisin menü spor paylaşımındaCanim bu benim menum mu mercimekli ekmek bulamam ama tam buğday var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?