Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sporlarımı ekleyim
14000 adım 420 puan
Challenge lar 200 puan
2 mile leslie 90 puan
30 dk dans cezam 90 puan
Toplam 800 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
bre vijdansız bu nasıl spor bir taraflarımıda yırtsam bu puanı yakalamam mümküm değil. maşallah nazarlardan saklasın mı desem demesem mi bilemedim.

bre vijdansız bu nasıl spor bir taraflarımıda yırtsam bu puanı yakalamam mümküm değil. maşallah nazarlardan saklasın mı desem demesem mi bilemedim.
Yaa sağol ceydoşum abla mı diyim sana büyüksün benden . valla didiniyom bişeler içinde artık gram gram gidiyo malesef hele bunları yapmasam hiç gitmeyecek gibi hissediyorum zorunluluktan yani

Merhabaa
Dünkü geçici oburluğumdan sonra bugün bence güzel oldu.

Menüm:

11:00
Buyük bir kase karisik salata
Yumurta ve 1 kasik ton baligi da ekledim.

15:00
1 kepce tavuk corbasi
2 yemek kasigi kiymali mercimek

18:30
1 tabak mercimek yemeği

21:00
Filtre kahve

Atistirmalik 1 avuc ceviz içi

Su:
2.5 litre su
1 lt dukan

Spor:
5741 adım
150 tane squat ( ceza ) hissediyorum, yarina bacaklara bay bay

Arrietty_ sedulu H3RA_

Naber eşim @Asi Matmazel

Eklentiler

• 20210321_220547.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 21
Adımlar fotolu olacak, o şekilde paylaşırmısın tekrar. Tabloya geçiremeyince bende üzülüyorum
Cocuklar oyun yüklemek icin telefondan bazi programını siliyor surekli aksam yine adım programini silmisler malesef bilmedigim icin foto cekmedim yarindan itibaren artik fotoğraflı paylasicam zaten bu hafta kola takilanlardan alcam artik boyle zor oluyor.

Yaa sağol ceydoşum abla mı diyim sana büyüksün benden . valla didiniyom bişeler içinde artık gram gram gidiyo malesef hele bunları yapmasam hiç gitmeyecek gibi hissediyorum zorunluluktan yani
ceydoş yeter kuzum abla falan boşver. çok güzel yapıyorsun. azalması çok normal kilo vermenin şaşırtacak bişeyler yaparsan yeniden hızlanır.

ceydoş yeter kuzum abla falan boşver. çok güzel yapıyorsun. azalması çok normal kilo vermenin şaşırtacak bişeyler yaparsan yeniden hızlanır.
Aslında şu sizin yumurta diyetini yapmak istiyorum da niyeyse cesaret edemiyorum şu hafta da geçsin de regl bitimi yaparım belki. İnşallah

bende geçen diyetimde iki öğün yediğimde daha az ekstra bir ara öğün koyduğumda daha fazla kilo verdiğimi fark etmiştim.

pizza yakışmamış oruç sonrasına su çok az olmuş
Evt hıc ykısmadı evdekıler cok ıstedı pızza bnde baaka bısey yapmadım yedım. Senın cacıklı detoksunu yapayım ben bu hafta

11:00 Kahvaltı
1 yumurta kadar tereyağlı omlet
1 wasa
1 ince dilim beyaz peynir
3/4 zeytin
8/10 sap maydonoz
2 adet yaprak sarması

Sade türk kahvesi
1 Mandalina

Akşam 18:00
1 adet fırında tavuk pirzola
1 bardak ayran

45*3 plank challenge 100 p
1 saat tempolu yürüyüş 150 p
10.000 adım 300 p
110 sn wallsit 36 p
Toplam 586 p

Walsitt challengecı bugün yapamadım Arrietty_ 3 kez denedim en fazla 40-40-30 sn durabildim.

Arrietty_ sedulu E English_teacherrr

sedulu H3RA_ Arrietty_ benim bugün iştah tavan yaptı doymayi bilemedim o yüzden benim ki de eli kulağında perşembe cuma olur gibi
Sabah
3 kaşık patatesli yumurta
10 zeytin

Ara
1 Muz
1 armut
1 avuç leblebi

Akşam
1 tabak etli nohut yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Salata

Spor
8400 adım =250 puan

Eklentiler

• Screenshot_20210321-223802_Health.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 13
Meyvelerin cinsi önemli
Mesela ayva istediğin kadar ye
Ama portakal mandalina muz kesinlikle yeme
İşlenmiş gıda tüketme sosis gibi içinde egluten patates var içinde ne olduğunu bildiğin sucuk yesen daha iyi ama kadap sucuğu hazır değil

pizza malesef olmamış direk şeker
Bence bu hafta detox çayları yapalım beraber 2öğünde kal ama sana başka önerim sen sen ol sakın yemek yerken içecek tüketme yemeklerden 1 saat önce içecek tüketimini kes yemeklerden 1saat sonra içecek içmeye başla

nescafe gibi hazır kahveleri sakın tüketme

başka ne desem bilemedim bu hafta hedefimizi gerçekleştirelim beraber

bende geçen diyetimde iki öğün yediğimde daha az ekstra bir ara öğün koyduğumda daha fazla kilo verdiğimi fark etmiştim.

pizza yakışmamış oruç sonrasına su çok az olmuş
Akşam 9 da filtre kahveden sonra uyku sırasında kalbin çarpmıyor mu veya saat kaçta uyuyorsun ben mesela şimdi uyuyucam bu nedenle 5 ten sonra kafein almamaya çalışıyorum
2 gece moringa çayını akşam 8 de içtim gece uyuyamadım ben ama benim kalp atışım normalde 55 sanırım çok düşük olduğu için çarpma yapıyor

Çok iyi düşünmüşsün canım. Dengelemek önemli
Ve adet belirtilerim başladı

Haydi bakalım torpikce adet haftası başlasın
Ben açılışı yaptım

İyi geceler kızlar
Kahvaltı
2 yumurtadan dereotlu omlet
30 gr örgü peyniri
Salatalık
Maydanoz

Akşam
Tavuk ızgara
Salata
300 ml ayran

Su 2.5 lt
Plank ve wallsit challenge 200 puan
60 dk zumba 240 puan
10 dk plank çeşitleri 200 puan
15500 adım 465 puan
Toplam 1105 puan
Arrietty_ H3RA_ AppLesma

21 Mart 14. Gün Orucu 4. Gün​

13:30 = 2 adet haşlanmış + 35 gr + 1 adet füme + 1 halka

16:30 = 2 adet ve 35 gr ile 1 tereyağda hazırlanmış omlet​

19:30 = 2 adet ve 35 gr ile 1 tereyağda hazırlanmış omlet​

Su = 2250 ml​

11051 adım = 331 puan​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…