Sagol canim simdi anladimhayır kuzum her hafta takım içi eşleşmeler oluyor. sen ve istanbul, eşleşmişsiniz. menü paylaşımında etiketliyor ki sen onun menüsüne yorum yapabilesin sende onu etiketlemelisin menü spor paylaşımında
Yaa sağol ceydoşum abla mı diyim sana büyüksün benden . valla didiniyom bişeler içinde artık gram gram gidiyo malesef hele bunları yapmasam hiç gitmeyecek gibi hissediyorum zorunluluktan yanibre vijdansız bu nasıl spor bir taraflarımıda yırtsam bu puanı yakalamam mümküm değil. maşallah nazarlardan saklasın mı desem demesem mi bilemedim.
Cocuklar oyun yüklemek icin telefondan bazi programını siliyor surekli aksam yine adım programini silmisler malesef bilmedigim icin foto cekmedim yarindan itibaren artik fotoğraflı paylasicamAdımlar fotolu olacak, o şekilde paylaşırmısın tekrar. Tabloya geçiremeyince bende üzülüyorum
ceydoş yeter kuzum abla falan boşver. çok güzel yapıyorsun. azalması çok normal kilo vermenin şaşırtacak bişeyler yaparsan yeniden hızlanır.Yaa sağol ceydoşum abla mı diyim sana büyüksün benden . valla didiniyom bişeler içinde artık gram gram gidiyo malesef hele bunları yapmasam hiç gitmeyecek gibi hissediyorum zorunluluktan yani
Aslında şu sizin yumurta diyetini yapmak istiyorum da niyeyse cesaret edemiyorumceydoş yeter kuzum abla falan boşver. çok güzel yapıyorsun. azalması çok normal kilo vermenin şaşırtacak bişeyler yaparsan yeniden hızlanır.
Evt hıc ykısmadı evdekıler cok ıstedı pızza bnde baaka bısey yapmadım yedım. Senın cacıklı detoksunu yapayım ben bu haftabende geçen diyetimde iki öğün yediğimde daha az ekstra bir ara öğün koyduğumda daha fazla kilo verdiğimi fark etmiştim.
pizza yakışmamış oruç sonrasına su çok az olmuş
Merhaba canım biz eş olduğunuz için birbirimizin menülerine bakıyoruz. Kaçamak varsa uyarıyoruz yani benim menum bu sen mercimekli ekmek arama :)))Canim bu benim menum mu mercimekli ekmek bulamam ama tam buğday var
Meyvelerin cinsi önemliAynen bılemıyorum valla ne yapacagımı suan her yedıgım kıloya dönüyor gıbı hıssedıyorum. Bormalde beslenme tarzım 2 öğün yıyorum ama if yapıyorum dıyemem arada meyve yada aksam meyve falan. Ama veremıyordum sabıt kalıyordum yumurta detoksuyla bı hareket gordum 1 aydr ılkkez. Suan ne yapacagını bılmeyen gurbetçiler gıbıyımartık duraklama olmadan vermek ıstıyorum. Her kıloda 1 ay takılmaktan sıkıldım cunku
bende geçen diyetimde iki öğün yediğimde daha az ekstra bir ara öğün koyduğumda daha fazla kilo verdiğimi fark etmiştim.
pizza yakışmamış oruç sonrasına su çok az olmuş
Akşam 9 da filtre kahveden sonra uyku sırasında kalbin çarpmıyor mu veya saat kaçta uyuyorsun ben mesela şimdi uyuyucam bu nedenle 5 ten sonra kafein almamaya çalışıyorumMerhabaa
Dünkü geçici oburluğumdan sonra bugün bence güzel oldu.
Menüm:
11:00
Buyük bir kase karisik salata
Yumurta ve 1 kasik ton baligi da ekledim.
15:00
1 kepce tavuk corbasi
2 yemek kasigi kiymali mercimek
18:30
1 tabak mercimek yemeği
21:00
Filtre kahve
Atistirmalik 1 avuc ceviz içi
Su:
2.5 litre su
1 lt dukan
Spor:
5741 adım
150 tane squat ( ceza ) hissediyorum, yarina bacaklara bay bay
Arrietty_ sedulu H3RA_
Naber eşim@Asi Matmazel
Anladim cnmMerhaba canım biz eş olduğunuz için birbirimizin menülerine bakıyoruz. Kaçamak varsa uyarıyoruz yani benim menum bu sen mercimekli ekmek arama :)))
Çok iyi düşünmüşsün canım. Dengelemek önemliMerhaba, menumu yazayim:
10:00 2 haşlanmış yumurta, salatalık, domates, 2 kk peynir, 1 etimek, maydanoz
14:00 1/2 portakal, 1/2 muz, 1 çilek
16:30 2 dilim tam buğday ekmeği ile peynirli sandviç, 1 bardak kefir (plan)
18:30 1 kase yoğurt ya da 1 kase cacık (plan)
Dun yedigim tantuni biraz yagliydi, o yüzden bugünü biraz daha hafif geçirmek istiyorum.
Arrietty_ sedulu E Emeeelll
Ben açılışı yaptımVe adet belirtilerim başladı
Haydi bakalım torpikce adet haftası başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?