CEydoş dibe çekmek ne demek aşk olsun. Ben zaten ödül falan da yapmıyorum çok önemli değil sporda 1. Veya sonuncu olmakbende geri dönüp düzelttim.aklıma gelmedi ilk başta x 2 faslı neyse hatanın neresinden dönersek kardır.
alışır herhalde yakın zamanda seni dibe çekmek istemiyorum.
Harika bir gün olmuş canım21 Mart 14. Gün
Orucu 4. Gün 13:30 = 2 adet haşlanmış
+ 35 gr + 1 adet füme + 1 halka 16:30 = 2 adet
ve 35 gr ile 1 tereyağda hazırlanmış omlet 19:30 = 2 adet
ve 35 gr ile 1 tereyağda hazırlanmış omlet Su = 2250 ml
11051 adım = 331 puan
Eki Görüntüle 2806446
Şahanesin eşimPlanima uydum, ama eklemeler oldu, 18:30 da yukaridakine ek olarak tabak karnabahar yemeği yedim ve saat 20:30 gibi bir bardak süt içtim.
2.5 litre su ve 1 maden suyu içtim.
10340 adim: 310 puan
Challenge: 200 puan
2 mile leslie: 90 puan
Toplam: 600 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ E Emeeelll
Eki Görüntüle 2806480
Kaptanım hafta sonu olduğu için gitmedim yarın sabah gideceğim inşallah çok feci duramıyorum zaten MR çekeceğim sabahFizik tedaviye gitsen ya da doktora iyi olmaz mi belki başka bir problem var ? Bu kadar uzun süre bel agrisi normal degil çünkü
Bugün çok.zorlandim zaten . Belki yarın yapamayabilirimCanım plank challenge 100 puan
Wallsit challenge 100 puan
İkisini bir yapınca 200 puan yapıyor. Yanmasın puanlar
Bende yapamıyorum o kadar adımı çocuklar hiç fırsat vermiyorlar . Zorla ellerinden telefonu alıpta biraz yırtınırsam ancak bu kadar oluyorbre vijdansız bu nasıl spor bir taraflarımıda yırtsam bu puanı yakalamam mümküm değil. maşallah nazarlardan saklasın mı desem demesem mi bilemedim.
Her zamanki gibi çok güzel bir menun var
ayva ve yesıl elma zararsız sanırım. Detoks cayı olur yapalım. Ben bu hafta 2 öğün yapayım. Nescafe ıcmemek ıcın artık turk kahvesıne süt eklıyıp ıcıyorum.Meyvelerin cinsi önemli
Mesela ayva istediğin kadar ye
Ama portakal mandalina muz kesinlikle yeme
İşlenmiş gıda tüketme sosis gibi içinde egluten patates var içinde ne olduğunu bildiğin sucuk yesen daha iyi ama kadap sucuğu hazır değil
pizza malesef olmamış direk şeker
Bence bu hafta detox çayları yapalım beraber 2öğünde kal ama sana başka önerim sen sen ol sakın yemek yerken içecek tüketme yemeklerden 1 saat önce içecek tüketimini kes yemeklerden 1saat sonra içecek içmeye başla
nescafe gibi hazır kahveleri sakın tüketme
başka ne desem bilemedim bu hafta hedefimizi gerçekleştirelim beraber
Bu hafta 2 öğün gıdeyım o zman. Ama bugun hafıf gecıreyım pızza erisinçok zorlama ama vücudunu. bence 1 hafta normal diyet yap sonra detoksu yaparsın.
Pazartesine ne guzel bir eksi ile uyanmissiniz. Tebrikler
Regl den herhalGünaydın kızlar
Cuma günü 67.9 kg
Bugün 68.5 kg
Bana eş dayanmıyor kaptişimGünaydın kızlar
Dun pek giremedim
Bugun adim Challenge var. Ve puan 2 kat.
Ayrica kontrol tarti günü
Cuma :
Pazartesi :
Cuma Hedefi :
Diye belirtmelisiniz
Plank ve wallsit Challenge de 8. Gündeyiz
45 sn plank
80 sn wallsit
Aomine Daiki etiketledigin esin artik takimda degil.
Bu hafta esin benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?