Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende geri dönüp düzelttim.aklıma gelmedi ilk başta x 2 faslı neyse hatanın neresinden dönersek kardır.

alışır herhalde yakın zamanda seni dibe çekmek istemiyorum.
CEydoş dibe çekmek ne demek aşk olsun. Ben zaten ödül falan da yapmıyorum çok önemli değil sporda 1. Veya sonuncu olmak ben elimden geleni yapıyorum bu ara Ramazan’a kadar verebildiğim kadar vermek istiyorum
Harika bir gün olmuş canım yarın adım challange var adım puanları*2

İyi akşamlar bugün giremedim hiç
Pazar menüm
Sabah
2 yumurtalı omlet, 30gr peynir, 3 ceviz, domates, roka

Ara
Yarım avakado,
1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı chia, tarçın, yeşil çay

Ara
Sütlü kahve, 15 kadar çiğ badem

Akşam
Haşlanmış tavuklu salata, ayran

Gün içinde 2 tane yeşil çay, 1 tane biberiye çayı içtim.

Su: 3lt
Spor:
110 mekik: 18p
30dk chole ting: 300p
30dk kardio: 180p
100jj: 50p
5000adım: 210p
Top: 698p
Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS

bre vijdansız bu nasıl spor bir taraflarımıda yırtsam bu puanı yakalamam mümküm değil. maşallah nazarlardan saklasın mı desem demesem mi bilemedim.
Bende yapamıyorum o kadar adımı çocuklar hiç fırsat vermiyorlar . Zorla ellerinden telefonu alıpta biraz yırtınırsam ancak bu kadar oluyor

Her zamanki gibi çok güzel bir menun var, afiyet olsun. Sporlar da cok iyi

ayva ve yesıl elma zararsız sanırım. Detoks cayı olur yapalım. Ben bu hafta 2 öğün yapayım. Nescafe ıcmemek ıcın artık turk kahvesıne süt eklıyıp ıcıyorum.

çok zorlama ama vücudunu. bence 1 hafta normal diyet yap sonra detoksu yaparsın.
Bu hafta 2 öğün gıdeyım o zman. Ama bugun hafıf gecıreyım pızza erisin

Günaydın kızlar bugün her ne kadar tartıya çıkmak istemesem de çıktım sabah her yerim şiş ve bir karın ağrısı ile uyandım e malum sebepler den
Cuma 89.5
Bugün 90.9 malesef yine 90 ı gördüm regl şişliğinden
Cumaya hedef 89.5 a geri düşmek diyim madem hiç sevmiyorum bu haftayı
Arrietty_ sedulu H3RA_

Bana eş dayanmıyor kaptişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…