Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Varyemez İZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİ
H3RA_ ÖDÜL
@Serina08İZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİ
istanbulin ÖDÜL
sedulu ÖDÜL
Alys ÖDÜL
E Emeeelll
bnnu
Ceyhans ÖDÜL
@Ayse_M ÖDÜL
A Aylakkadin İZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİ
Cikocev
rockandroll ÖDÜL
graphicdesigner ÖDÜL
Ozzybal
Dilber Hala
SsSiMqE İZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİ
K klbk33
Oaktree
Melegimkorusun
S sadece_ben ÖDÜL
esmeriiim
@pisi pisi kopatim ÖDÜL
Aomine Daiki ÖDÜL
Asi Matmazel
noram
AppLesma
CEYDOS
@nurdeva
stitch
9 92kubra
S Sade_Bilge

3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

canim bu kadar moralini bozma, cok da zorlama vucudunu,
reglken vucut biraz su toplar ayrica fazladan hormon uretir, ondan dolayi arti cikmak cok normal, ama reglle birlikte biter gider bunlar, cok fazla detoks yapmasan bu donem.
Fiziksel aktiviteni eksik etme, bol bol yuruyus yap yeterli.
zaten vucut reglken otomatik daha fazla kalori harcar, cok asiri bir sey yapmana gerek yok yani.

Ama bu kadin vucudu, boyle yani, kabullenmek gerek.

Bende artıdayım ve reglim gelemedi bir türlü. Ama senin kadar üzülmedim. Deneyimlere göre 1- 1.5 kg kadar farkedebiliyorum ben.
Diyetime ve sporuma devam edersem biliyorum ki vücut vermeye devam edecek. Regl bitince güzel bir eksi göreceğim.
Yeşilçay iyidir devam et ama hepsini bir anda yapma derim bende.
Ayyy bugün şahane bişey oldu yazdan beri giymediğim çok dar olan pantolonumu giyeyim dedim totişimden düştü pantolon önceden dar olduğu için giyemiyordum şimdi de çok bol olduğu için giyemicem
Hedefine ulaşınca terzi masrafı çıkacak sana. Benim en sevdiğim para harcama kısmı bu :))

Yaa ben resmî çekip foto atmayı unutmuşum

Eklentiler

• 719AB219-38D9-49B8-AC14-1073FD3DB777.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın kizlar, kızım hasta 3 gündür, dün ben de artık çok yorulmusum, uyuyakalmisim menü yazamadan
21 mart menü
Sabah 2 adet mısır patlağı üzerine lor peyniri, birer dilim salam ve yarım avokadoyu paylastirdim, bir küçük dilim börek
16:00 bir tabak pırasa yemeği
19:00 2 tabak çorba
Aralarda kuruyemiş yedim, sanırım başka birşey yoktu menumde
Su iyi değildi, spor da yapamadım, adım sadece 3bin civariydi

bana bildirim hiç gelmedi bilsem paylaşırdım en son eş listesi bildiriminiz var bende
Bildirimler kişiye özel değil tüm gruba yapılıyor. Geçen perşembeden bu yana her gün en az 2 defa yazmışımdır gerek kişiye uyarı gerek tüm grubu kapsayacak şekilde.
Ayrıca sadece bende değil Arrietty_ ve sedulu da yazdılar.

Kirmizi kart ne oluyor canim ben durumu bildirmistim hasta cocugum oldugu için yürüyüş yapamiyorum ama onun yerine leslie ve dans yapicam demistim

Kirmizi kart ne oluyor canim ben durumu bildirmistim hasta cocugum oldugu için yürüyüş yapamiyorum ama onun yerine leslie ve dans yapicam demistim
Allah şifa versin.
Yürüyüş derken dışarıda yürümekten bahsediyorsun sanırım. Leslie ve dansta da adım çıkıyor paylaşabilirsin.
Adım saymak istemiyorum diyorsan, eşleşmeyi istemeyebilirdin.

Eşlemesiz nasil oluyor canim sadece tarti bildirimi falan mi yapiliyor
Adım ve sporda eş yarışına girmiyorsun.
Daha önce açıklaması yapılmıştı. Eşleşmek istemeyenler bildirsin diye perşembe günü sordum. Cuma istemeyenleri gösterir liste paylaştım, bunlar dışında var mı diye tekrar sordum.

Kaptanlarım adım puan 150puan toplamı doğru yaptım ama 5000 karşısı yanlış ben gün içinde yaptığım sporları not alıp karşına puan hesaplıyorum adımı da 7000 yaparım diyordum sonra 5000 yapınca onu yazıp toplam puandan eksiltmişim ama karşısını düzenlememişim çok uykum vardı yarım yarım olmuş resmî atmayı unutmuşum onu bugün attım ama geç olduğu için eklenmez sanırım sağlık olsun Arrietty_ sedulu H3RA_

Ay ben görmedim ki canim yada gorduysem de anlamadim . Ben bunlari mecburi saniyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…