onu da alayimgecen icememistim. belki bu sefer basaririm
senelerdir alışmış tabi haklı olarak hergün ister2gun yürüme bandina cikmadim
Paslanmis gibi gicir gicir ediyor
varmis burada da soyledigin iyi oldu alayim bunubende su marka var oneririm, 0 kalori ve hic bir ekleme yok
acikirsam ayran veya cacik kurtaricim oluyor.kinoali salata guzel,
cok da ac birakma kendini, sonra kazalar oluyor biliyorsun.
su menune belki yogurt ve kuruyemis ekleyebilirsin eger doymayip ac hissedersen.
varmis burada da soyledigin iyi oldu alayim bunu
ana diyorlar turkcede.evet mother da icinde (turkcesi ne ki)
calkalayip icmen gerekiyor yoksa dibe cokuyor.
her gun 1 yemek kasigi tuketebilirsin,
salataya katabilir veya direk su ile karistirip ogunlerinden once tuketebilirsin,
ya da aksam yatmadan once.
Harika Canım çok teşekkürler bilgiler için bende de selülit çok var at kılı deneyeceğim . bişeyi karıştırıyorum ama önce kardiyo yapıp ısındıktan sonra mı bölgesel çalışcaz yoksa önce bölgesel sonra mı kardiyo burayı anlamadımKızlar cumartesi spor hocasının söylediklerini sizinle de paylaşayım, bilenler vardır muhtemelen bilmeyenlere fikir olsun.
Mesela değişik versiyonları ile sguat yaptık, kas çalıştık. İç bacak, ön bacak, kalça çalıştı.
Hemen ardından kardiyo ile devam edersen çalıştırıp ısıttığın kasdan yağ yakıyorsun.
1-2 dk dan fazla beklemek yok yani. Soluklanıp spora devam etmek gerekiyor.
Gün içinde atılan adım sayısının tek seferde 5.000 olması ile 1.000*5 olması aynı oranda yağ yakmıyor.
Adım bile yapsanız başlayınca en az 30-40 dk devam edin.
Ben min 1 saat tempolu yürüyüşyapmaya çalışıyorum 35-40 dk sonra vücut yakmaya geçiyor.
Spor şişlikleri 45 dk dinlenmeden sonra iner, bir kaç gün süren kas şişkinliği olmaz.
Ödem farklı bir şey onun için bol su içmek lazımmış.
Bölgesel incelme ve selülit problemleri için pahalı ürünler almana gerek yok. Ben hayatım boyunca kullanmadım.
İnternette yazan doğal karışımları dene dedi.
Ben her spor sonrası duşa girince (sguat pozisyonuna yakın bir pozisyon gösterdi) bu şekilde at kılı fırçası ile üst bacakları toplamda 10 dk olacak şekilde 1'er dk fırçalarım, bundan iyi selülit ve incelme tedavisi yoktur dedi.
Aslında iki şekilde de faydalı, hareket ediyorsun sonuçta. Ama bana uyguladığı yöntem önce kas sonra kardiyo oluyor.Harika Canım çok teşekkürler bilgiler için bende de selülit çok var at kılı deneyeceğim . bişeyi karıştırıyorum ama önce kardiyo yapıp ısındıktan sonra mı bölgesel çalışcaz yoksa önce bölgesel sonra mı kardiyo burayı anlamadım
Yok canım önemli değilCanım fotosuz ve geç bildirimleri eklemeyeceğiz diye daha önce bildirmiştik.
Seni eklesem başkasına haksızlık oluyor.
Benim açımdan da bir gün öncesini tekrar geçmiş yapmam gerekiyor, tabloyu tekrar düzenlemem gerekiyor vs vs.
Bu tarz problemler yaşanmasın diye her gün uyarı da yapıyorum. Ben tamamen masumum yani :)
İnş canım bu hafta ketojeniğe yakın beslenme vücudu şaşırtır umarım da güzel eksi geliren azından eksi var kuzum demek ki cuma harika bir sonuç gelecek.
Canım tartı sonuçlarını ters yazdığını düşünüyorum yoksa bu kadar sevinmezdin
yok canım vallahi doğru. sistem şöyle işliyor: ben basküle ters biniyorum kızım o anki kilomu görüyor ben görmüyorum. sonra başlangıç kilomdan düşüp bana toplam rakamı söylüyor. cuma başlangıçtan 3,4 kg daha eksik çıktım. dün yine başlangıç kilomdan 3,8 kg eksik çıktım. misal cuma hayal ama neyse 60 kilo isem şimdi 59,6 kg oldum gibi.İnş canım bu hafta ketojeniğe yakın beslenme vücudu şaşırtır umarım da güzel eksi gelir
Canım tartı sonuçlarını ters yazdığını düşünüyorum yoksa bu kadar sevinmezdin2 gün için Harika sonuç Cuma’ya güzel bir eksi geliyor
canın sağolsun ne olacak sen o adımı attın mı attın ben biliyorum. ikimiz kafamızda ekler kendimize yeni sıralama belirleriz.CEYDOS canım yaa dün için özür dilerim adım puanları için resim atmayı unutmuşum çok bir adım yoktu ama yinede gitti kusura bakma eşim
Brokoli o kadar bekleyince gider. Zaten mevsimi de geçiyor kabak falan varsa yoğurtlu kabak yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?