Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah
2 yumurtali peynirli omlet
2 mantar
1 tk aci sos
sutlu kahve

orta buyuklukte bi muzun yarisi

planim:
ogle brokoli haslayip limonlayip yiyecegim

aksam:
kinoali salata dusundum ama kinoa da mi yemesem?
Alys Arrietty_

kinoali salata guzel,
cok da ac birakma kendini, sonra kazalar oluyor biliyorsun.

su menune belki yogurt ve kuruyemis ekleyebilirsin eger doymayip ac hissedersen.

varmis burada da soyledigin iyi oldu alayim bunu

evet mother da icinde (turkcesi ne ki)

calkalayip icmen gerekiyor yoksa dibe cokuyor.

her gun 1 yemek kasigi tuketebilirsin,
salataya katabilir veya direk su ile karistirip ogunlerinden once tuketebilirsin,
ya da aksam yatmadan once.

evet mother da icinde (turkcesi ne ki)

calkalayip icmen gerekiyor yoksa dibe cokuyor.

her gun 1 yemek kasigi tuketebilirsin,
salataya katabilir veya direk su ile karistirip ogunlerinden once tuketebilirsin,
ya da aksam yatmadan once.
ana diyorlar turkcede.
annem demisti cok gulmustum meger ingilizcede de anne deniyormus

Kızlar cumartesi spor hocasının söylediklerini sizinle de paylaşayım, bilenler vardır muhtemelen bilmeyenlere fikir olsun.

Mesela değişik versiyonları ile sguat yaptık, kas çalıştık. İç bacak, ön bacak, kalça çalıştı.
Hemen ardından kardiyo ile devam edersen çalıştırıp ısıttığın kasdan yağ yakıyorsun.
1-2 dk dan fazla beklemek yok yani. Soluklanıp spora devam etmek gerekiyor.

Gün içinde atılan adım sayısının tek seferde 5.000 olması ile 1.000*5 olması aynı oranda yağ yakmıyor.
Adım bile yapsanız başlayınca en az 30-40 dk devam edin.
Ben min 1 saat tempolu yürüyüşyapmaya çalışıyorum 35-40 dk sonra vücut yakmaya geçiyor.

Spor şişlikleri 45 dk dinlenmeden sonra iner, bir kaç gün süren kas şişkinliği olmaz.
Ödem farklı bir şey onun için bol su içmek lazımmış.

Bölgesel incelme ve selülit problemleri için pahalı ürünler almana gerek yok. Ben hayatım boyunca kullanmadım.
İnternette yazan doğal karışımları dene dedi.
Ben her spor sonrası duşa girince (sguat pozisyonuna yakın bir pozisyon gösterdi) bu şekilde at kılı fırçası ile üst bacakları toplamda 10 dk olacak şekilde 1'er dk fırçalarım, bundan iyi selülit ve incelme tedavisi yoktur dedi.

Harika Canım çok teşekkürler bilgiler için bende de selülit çok var at kılı deneyeceğim . bişeyi karıştırıyorum ama önce kardiyo yapıp ısındıktan sonra mı bölgesel çalışcaz yoksa önce bölgesel sonra mı kardiyo burayı anlamadım

Aslında iki şekilde de faydalı, hareket ediyorsun sonuçta. Ama bana uyguladığı yöntem önce kas sonra kardiyo oluyor.
Elime ağırlık verip sguatın farklı versiyonlarını yaptırdı mesela. İç bacak, yan bacak, kalça çalıştıracak şekilde. Sonra ip atlattırıyor.
Reformer aletinde bacak çalışıp kalkıp ip atlıyorum gibi gibi. Bölgesel hareketlerin hepsini mutlaka ağırlıkla yaptırıyor ayrıca.

Yok canım önemli değil benim dikkatsizliğim resmî çekip atmamışım

en azından eksi var kuzum demek ki cuma harika bir sonuç gelecek.
İnş canım bu hafta ketojeniğe yakın beslenme vücudu şaşırtır umarım da güzel eksi gelir
Canım tartı sonuçlarını ters yazdığını düşünüyorum yoksa bu kadar sevinmezdin 2 gün için Harika sonuç Cuma’ya güzel bir eksi geliyor

yok canım vallahi doğru. sistem şöyle işliyor: ben basküle ters biniyorum kızım o anki kilomu görüyor ben görmüyorum. sonra başlangıç kilomdan düşüp bana toplam rakamı söylüyor. cuma başlangıçtan 3,4 kg daha eksik çıktım. dün yine başlangıç kilomdan 3,8 kg eksik çıktım. misal cuma hayal ama neyse 60 kilo isem şimdi 59,6 kg oldum gibi.

CEYDOS canım yaa dün için özür dilerim adım puanları için resim atmayı unutmuşum çok bir adım yoktu ama yinede gitti kusura bakma eşim
canın sağolsun ne olacak sen o adımı attın mı attın ben biliyorum. ikimiz kafamızda ekler kendimize yeni sıralama belirleriz.

sedulu Arrietty_ Sismaniye

yediklerimi yazayim yoksa unutucam.

11.30
Elma sirkeli su

12.10
2 yumurta ile pastirmali omlet
2 catal kek
avuc ici kadar peynir
4 zeytin
avus ici kadar kuruyemis
Bitkisel yogurt ile taze armut karisimi 1 kase

17.00(plan)
Taze fasulye yemegi (1.5 posiyon)
Bezelyeli bulgur pilavi (4 kasik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…