@SsSiMqE benim planım omad yapmak.
Sahur için gece uyanırsam kolay kolay uyuyamıyorum tekrar, ertesi gün iş yerinde uykusuzluktan başım ağrıyor.
Gece 1 gibi tarçınlı süt tarzı bir şeyle niyetlenirim diye düşünüyorum.
En mantıklısı bu gibi benim için. İlk günlere bakacağım vücudumu sarsarsa plan değiştirebilirim.
Gece yemeden tutamam dersen kalorisi az ve tok tutacak besinler tüketmeye çalış.
Haşlanmış yumurta, yeşil mercimek, köfte vb. Karbonhidratı minimum tut, protein ve sebze tüketmekten korkma.
aslinda sebzeyi asiri severim.ben de ben de bundan yicem aksama.
gunluk totalde 250 gr sebze yemelisin diyor benim diyetisyen abla.
sabah sifir sebze yedigim icin, aksam bu yemege abanacagim, zeytinyagli hem gayet saglikli bir secenek.
yami yami...
meyveleri de yiyoruz degil mi sadece suyu degilcanim karatay hosafi yap, her bir seye iyi gelir, susuzluga da demis hocam:
Hoşafın susuzluğu giderdiğini belirten ünlü diyetisyen, canlı yayında hoşafın tarifini böyle verdi:
-Bir avuç kayısı
-Bir avuç incir
-Bir avuç mürdüm eriği
-Bir avuç besi üzümü veya kara üzüm
-İki çubuk tarçın
-5-6 karanfil konulacak.
-Şeker eklemek ve kaynatmak yok.
Bunları tencereye koyun ve oda sıcaklığında su ekleyin. Asla kaynatılmıyor. Kap kapatılıyor buzdolabına konuyor. İçindekiler bu suyla şişiyor içlerinde doğal vitamin ve mineraller suya geçiyor. O su iftarda tatlı ihtiyacını giderir, sahurda da bol bol içilir.
aslinda sebzeyi asiri severim.
evdekiler sevmeyince bayagi azalmis sebze tuketimim onu farkettim.
meyveleri de yiyoruz degil mi sadece suyu degil
canim karatay hosafi yap, her bir seye iyi gelir, susuzluga da demis hocam:
Hoşafın susuzluğu giderdiğini belirten ünlü diyetisyen, canlı yayında hoşafın tarifini böyle verdi:
-Bir avuç kayısı
-Bir avuç incir
-Bir avuç mürdüm eriği
-Bir avuç besi üzümü veya kara üzüm
-İki çubuk tarçın
-5-6 karanfil konulacak.
-Şeker eklemek ve kaynatmak yok.
Bunları tencereye koyun ve oda sıcaklığında su ekleyin. Asla kaynatılmıyor. Kap kapatılıyor buzdolabına konuyor. İçindekiler bu suyla şişiyor içlerinde doğal vitamin ve mineraller suya geçiyor. O su iftarda tatlı ihtiyacını giderir, sahurda da bol bol içilir.
Favorilere ekledim bunları.Karatay ramazan menu onerisi:
Canan Karatay Ramazan Diyeti - Canan Karatay Diyeti | Diyeti.gen.tr
Ramazan ayında da sağlıklı bir şekilde beslenerek kilo verebilirsiniz. Kahvaltı yerine sahurda tercih edilecek besinler ramazandan önce kahvaltıda olduğu gibidiyeti.gen.tr
Ramazanda Karatay Diyeti Nasıl Yapılır - Dengeli Beslenmek
Favorilere ekledim bunları.
Ramazanda keşke evde olsam kahve, çay, su olmadan masa başı gün nasıl biter bilmiyorum.
Bırak leslieyi, müzik aç oyna kıvırta kıvırta. Hem moral olsun hem hareket :)
Ben 2000 lerdeyim daha, 3-4 saatten öncede gidemem eve.ay benim bahanem de yok,
spor kiyafetlerim bile uzerimde
ama 4bin adim ancak yapmisim sabah beri.
hava bozuk burada, hemen modum dusmus.
Muhasebe olunca biraz zor oluyor. Kasa, banka işleri, tahsilatlar, ödemeler derken burada olmam lazım.evden calisma imkani var mi?
Bak ben kalktım yaptım bile 30 dk leslie hadi sende kalkay benim bahanem de yok,
spor kiyafetlerim bile uzerimde
ama 4bin adim ancak yapmisim sabah beri.
hava bozuk burada, hemen modum dusmus.
Onu da akşama saklıyorumBırak leslieyi, müzik aç oyna kıvırta kıvırta. Hem moral olsun hem hareket :)
Bak ben kalktım yaptım bile 30 dk leslie hadi sende kalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?