Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bu hafta çok dikkatli olmalıyız takım olarak artık ilk 3 te yer almamız gerekiyor.
Kacamak görmek istemiyorum menülerde akşam yemeklerinde fazla gördüğüm karbonhidrata ceza keseceğim. Pilav makarna gibi gıdaları akşam 3 yemek kaşığından fazla tutmayın. Masum gibi gözüken bulgur bile yüksek karbonhidrata sahip.
Takim olarak en kısa sürede toparlanmamız lazım.
Fikir almak için diğer takımlarda yarışan arkadaşların menülerine de bakabilirsiniz. Özellikle birinci olan takıma. Belki yaptığınız hataları görürsünüz

1.olan takım hangısı

Kızlar merhaba bişey sorcam Ramazan'da kilo vermek için nasıl bir plan uygulayacağız daha önceki yıllarda ramazanda kilo veren var mı varsa normal zamana göre kilo kaybetme hızınız nasıl ben bu zamana kadar hiç kilo veremedim ramazanlarda genelde kilo alıyorum ve bu yüzden yaklaştıkça beni korkutuyo

benim niyetim sahurda tam bugday tost 2 yumurta ve 1 avuc ceviz (cok halsiz dusuyorum daha azini yersem )

iftarda
hurma, salata, hafif bir corba ve meyve (ara sira meyve yerine hafif bi sutlu tatli olabilir)

tatli, hamur isi olmadiktan sonra verilir diye dusunuyorum. iftarda hemen doyuyor zaten insan. iftar sahur arasi tatliya abanmamak lazim.

benim favori hocam Canan Karatayi izleyin,
kendisinin cok iyi onerileri var bu konuda.

aslinda 2 ogunluk if gibi dusunebilirsiniz. Sahuru kahvalti olarak; yumurta, peynir zeytin yesillik, ekmek isterseniz tam bugday cesitlerinden, yine tam bugdayli krepler falan da cok doyurucu oluyor.

aksama da sebze veya protein agirlikli,
yaninda icecek gerekirse bol ayran,

veya tatli bir seyler isterseniz
kuru meyveleri suda bekleterek yapilan sekersiz hosaf.
meyveli yogurt kwark turevleri.

hem doyurucu hem de cok sekerinizi yukseltmeyecek seyler.

SsSiMqE
aslinda cok oruc psikolojisine girmezseniz daha iyi olur,
ben genel olarak 18 saatlik if yapiyorum zaten, hic acikmiyorum diyebilirim

tabi ki sivi almanin ozellikle kahve cayin etkisi cok buyuk. Ramazan orucunda sivi alinmadigi icin o biraz zorlayacaktir,
yine de acikirim diye degil susarim diye odaklanirsaniz belki kilo verme acisindan daha motive edici olur.

yine iftar sofrasini vaktiniz olursa cesitli hazirlarsaniz cok faydasi olur,
iste sofrada corba, salata, sebze ve et turevi bulunursa, bundan daha dengeli nasil beslenilir ki degil mi.

yemek yemekten korkmayin, zararli seyleri yemekten korkun

Aaaaaaa kaptanlar lütfen göreve Alys kek yemiş ben yiyemiyorum ceza kesin

Ayy evet gerçekten alışveriş benim için işkence idi ama şimdi keyifli hale gelecek kaptanım

cok fazla artiyim
moralim gitti.
dun gece yarim saat leslie boosted walk sonrasinda da jumping jack cezami ve tum challangelari arka arkaya yaptim. ondan olabilir mi acaba cok fena moral kalmadi. 100 200 arti bekliyordum ama bu kadar degil
Canım senşn listeler fena değildi bence ödemdir ya da kas kütlen çoğlamışda olabilir bu kadar spordan dolayı moral bozmak yok cuma ya kadar devam

SsSiMqE benim planım omad yapmak.
Sahur için gece uyanırsam kolay kolay uyuyamıyorum tekrar, ertesi gün iş yerinde uykusuzluktan başım ağrıyor.
Gece 1 gibi tarçınlı süt tarzı bir şeyle niyetlenirim diye düşünüyorum.
En mantıklısı bu gibi benim için. İlk günlere bakacağım vücudumu sarsarsa plan değiştirebilirim.
Gece yemeden tutamam dersen kalorisi az ve tok tutacak besinler tüketmeye çalış.
Haşlanmış yumurta, yeşil mercimek, köfte vb. Karbonhidratı minimum tut, protein ve sebze tüketmekten korkma.

Ha bu arada tek öğün beslenerek geçen sene ramazandan -2 ile çıkmıştım.
İftarda pide vs. götürüyordum üstelik, ev yapımıydı hemde :))
Bu sene daha dikkatli olacağım için korkmuyorum ramazandan.
Tek korkum susuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…