90'lar partisi yap kendine. Bir şarkıda 400-500 adım garanti.burada deli dolu yağıyor benim yürüyüş alışverişim iptal oldu
Harika fikir90'lar partisi yap kendine. Bir şarkıda 400-500 adım garanti.
1.olan takım hangısıKızlar bu hafta çok dikkatli olmalıyız takım olarak artık ilk 3 te yer almamız gerekiyor.
Kacamak görmek istemiyorum menülerde akşam yemeklerinde fazla gördüğüm karbonhidrata ceza keseceğim. Pilav makarna gibi gıdaları akşam 3 yemek kaşığından fazla tutmayın. Masum gibi gözüken bulgur bile yüksek karbonhidrata sahip.
Takim olarak en kısa sürede toparlanmamız lazım.
Fikir almak için diğer takımlarda yarışan arkadaşların menülerine de bakabilirsiniz. Özellikle birinci olan takıma. Belki yaptığınız hataları görürsünüz
benim niyetim sahurda tam bugday tost 2 yumurta ve 1 avuc ceviz (cok halsiz dusuyorum daha azini yersemKızlar merhaba bişey sorcam Ramazan'da kilo vermek için nasıl bir plan uygulayacağız daha önceki yıllarda ramazanda kilo veren var mı varsa normal zamana göre kilo kaybetme hızınız nasıl ben bu zamana kadar hiç kilo veremedim ramazanlarda genelde kilo alıyorum ve bu yüzden yaklaştıkça beni korkutuyo
Kızlar merhaba bişey sorcam Ramazan'da kilo vermek için nasıl bir plan uygulayacağız daha önceki yıllarda ramazanda kilo veren var mı varsa normal zamana göre kilo kaybetme hızınız nasıl ben bu zamana kadar hiç kilo veremedim ramazanlarda genelde kilo alıyorum ve bu yüzden yaklaştıkça beni korkutuyo
su fasulyeden yiyecegim.100 gr Eki Görüntüle 2806799 35 kaloriymis
Aaaaaaa kaptanlar lütfen görevesedulu Arrietty_ Sismaniye
yediklerimi yazayim yoksa unutucam.
11.30
Elma sirkeli su
12.10
2 yumurta ile pastirmali omlet
2 catal kek
avuc ici kadar peynir
4 zeytin
avus ici kadar kuruyemis
Bitkisel yogurt ile taze armut karisimi 1 kase
17.00(plan)
Taze fasulye yemegi (1.5 posiyon)
Bezelyeli bulgur pilavi (4 kasik)
Ayy evet gerçekten alışveriş benim için işkence idi ama şimdi keyifli hale gelecek kaptanımBende artıdayım ve reglim gelemedi bir türlü. Ama senin kadar üzülmedim. Deneyimlere göre 1- 1.5 kg kadar farkedebiliyorum ben.
Diyetime ve sporuma devam edersem biliyorum ki vücut vermeye devam edecek. Regl bitince güzel bir eksi göreceğim.
Yeşilçay iyidir devam et ama hepsini bir anda yapma derim bende.
Hedefine ulaşınca terzi masrafı çıkacak sana. Benim en sevdiğim para harcama kısmı bu :))
Canım senşn listeler fena değildi bence ödemdir ya da kas kütlen çoğlamışda olabilir bu kadar spordan dolayı moral bozmak yokcok fazla artiyim
moralim gitti.
dun gece yarim saat leslie boosted walk sonrasinda da jumping jack cezami ve tum challangelari arka arkaya yaptim. ondan olabilir mi acaba cok fena moral kalmadi. 100 200 arti bekliyordum ama bu kadar degil
Ha bu arada tek öğün beslenerek geçen sene ramazandan -2 ile çıkmıştım.SsSiMqE benim planım omad yapmak.
Sahur için gece uyanırsam kolay kolay uyuyamıyorum tekrar, ertesi gün iş yerinde uykusuzluktan başım ağrıyor.
Gece 1 gibi tarçınlı süt tarzı bir şeyle niyetlenirim diye düşünüyorum.
En mantıklısı bu gibi benim için. İlk günlere bakacağım vücudumu sarsarsa plan değiştirebilirim.
Gece yemeden tutamam dersen kalorisi az ve tok tutacak besinler tüketmeye çalış.
Haşlanmış yumurta, yeşil mercimek, köfte vb. Karbonhidratı minimum tut, protein ve sebze tüketmekten korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?