Biraz önce eve geldim açlıktan midem gurul gurul ötüyor
Tartıya baktım 68.5 kg yimsabah ki kilom ile aynıyım
Kahvaltımı her zamanki klasik kahvaltı olarak yaptım
Aralarda
Su
200 ml Türk kahvesi
125 ml kayısı form çayı
2 minnak amasya elması
Akşam yemeğimi şu anda yiyiyorum
3 kepçe sebze çorbası
Evde yapabildiğin kadar yap artık Ceydoşburada deli dolu yağıyor benim yürüyüş alışverişim iptal oldu
Ankara'dasin galiba, kızımla yürüyüşe ciktim 15 dakikada geri döndüm mecburen. Az önce de dolu yağdı, kızım çığlık çığlığa uyandı, sanki cama taş atıyorlarburada deli dolu yağıyor benim yürüyüş alışverişim iptal oldu
Cok yasadigim bir durum, o yüzden artık aldığım gibi hasliyorum.
Benim karnım aç
1 tane yumurta haşlıyorum
1 tane madensuyu +3 fındık +2kuru kayısı + 2 altınbaşak kepekli yulaflı bisküvi + 2 / 3 tane de tavuk sote
Bunlarla açlığımı bastırmaya çalışacağım
Ay cok guzel bı konu. Ramazandan hep kılo alatak cıkarım ben. Uatelık sahura kalkmam cunku yemek yıyemıyorum gece hıc oyle bı huyum olmadı. Iftarda yerım cok yemem ama serbetlı tatlı falan yerdım. Bu ramazan cok dıkat edıp eksıyle cıkmak ıstyorumHa bu arada tek öğün beslenerek geçen sene ramazandan -2 ile çıkmıştım.
İftarda pide vs. götürüyordum üstelik, ev yapımıydı hemde :))
Bu sene daha dikkatli olacağım için korkmuyorum ramazandan.
Tek korkum susuzluk
Ay cok guzel bı konu. Ramazandan hep kılo alatak cıkarım ben. Uatelık sahura kalkmam cunku yemek yıyemıyorum gece hıc oyle bı huyum olmadı. Iftarda yerım cok yemem ama serbetlı tatlı falan yerdım. Bu ramazan cok dıkat edıp eksıyle cıkmak ıstyorum
3 kepçe sebze çorbasını içtimE sebzeye ne oldu? Iptal mi?
3 kepçe sebze çorbasını içtim
Yumurta hariç yazdıklarımı yedim
O ara bulaşık yıkarken tokluk hissetmeye başladım ama yumurtayı yemem lazım sabaha çok var
Benim kullandığım xiaomi miband 4 burada bir çok arkadaşta var aynı marka kimisinde aynı markanın miband 5 i var. Benim işimi epey görüyor memnunum. Netten almıştım bende bir gün sonra teslim edilmiştiEki Görüntüle 2806954
Bugün menumle geldim kizlar
Uzun zamandir ekmek makarna bulgur pirinc yemiyordum. Artik canim son derece karbonhidrat çekti.Dün gece eşimin kollarını ısırıyordum ama o da protein olunca karbonhidrat eksikligimi bastırmadı
Neyse bugun kendime haftalik kilo verme durumum da iyi olunca azicik izin verdim. Diyetimi etkilemeyecek kadar tabiki...
Sabah
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Menemen
Peynir
Küçük Muz
Oglen çeyrek elma
Aksam
Salata
Tavuk göğsü haşlaması ile cok az kepekli makarna karistirdim yağsız tabiki biraz daha baharat ekledim ve yedim. Kendime kızıp sonra leslie yaptim
Adim 6.000 30*6= 180 p
Leslie 2 mil 30 dk = 90 p
Bugün ender saracın videosunu izledim. Kaynar su bi sürahi icin bi tepeleme yemek kaşığı Yeşilçay 1 buçuk tatil kaşığı turk kahvesi 1 kabuk tarçın 6 karanfil demledim ictim ama en iyisi aksamdan yapmak gerekiyormus. Birde yasemin çayı kakule falan da dedi ama bende yoktu ekleyemedim
Birde uygun fiyatlı adimsayar saat önerecek varmi internetten alabilecegim memnun kaldığınız?
Selam canimArrietty_ kaptanım vermek istediğim kiloların yarısını verdim. Kalan 5 kilodan önce izin almak istiyorum 2 hafta. Kilo almadan hatta belki vermiş olarak doncem soz
Bu aralar bildirimleri dahi zor yapıyorum işlerimi yoluna koyup dönmek istiyorum. Enerjik bir şekilde ikinci yarıya başlayıp mezun olmak için
Xiomi 4 band epey araştırıp aldım ve memnunumEki Görüntüle 2806954
Bugün menumle geldim kizlar
Uzun zamandir ekmek makarna bulgur pirinc yemiyordum. Artik canim son derece karbonhidrat çekti.Dün gece eşimin kollarını ısırıyordum ama o da protein olunca karbonhidrat eksikligimi bastırmadı
Neyse bugun kendime haftalik kilo verme durumum da iyi olunca azicik izin verdim. Diyetimi etkilemeyecek kadar tabiki...
Sabah
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Menemen
Peynir
Küçük Muz
Oglen çeyrek elma
Aksam
Salata
Tavuk göğsü haşlaması ile cok az kepekli makarna karistirdim yağsız tabiki biraz daha baharat ekledim ve yedim. Kendime kızıp sonra leslie yaptim
Adim 6.000 30*6= 180 p
Leslie 2 mil 30 dk = 90 p
Bugün ender saracın videosunu izledim. Kaynar su bi sürahi icin bi tepeleme yemek kaşığı Yeşilçay 1 buçuk tatil kaşığı turk kahvesi 1 kabuk tarçın 6 karanfil demledim ictim ama en iyisi aksamdan yapmak gerekiyormus. Birde yasemin çayı kakule falan da dedi ama bende yoktu ekleyemedim
Birde uygun fiyatlı adimsayar saat önerecek varmi internetten alabilecegim memnun kaldığınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?