Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biraz önce eve geldim açlıktan midem gurul gurul ötüyor
Tartıya baktım 68.5 kg yim sabah ki kilom ile aynıyım

Kahvaltımı her zamanki klasik kahvaltı olarak yaptım

Aralarda

Su
200 ml Türk kahvesi
125 ml kayısı form çayı

2 minnak amasya elması

Akşam yemeğimi şu anda yiyiyorum

3 kepçe sebze çorbası

tarti bagimlisi olduk iyicene

Arrietty_ kaptanım vermek istediğim kiloların yarısını verdim. Kalan 5 kilodan önce izin almak istiyorum 2 hafta. Kilo almadan hatta belki vermiş olarak doncem soz
Bu aralar bildirimleri dahi zor yapıyorum işlerimi yoluna koyup dönmek istiyorum. Enerjik bir şekilde ikinci yarıya başlayıp mezun olmak için

Ay cok guzel bı konu. Ramazandan hep kılo alatak cıkarım ben. Uatelık sahura kalkmam cunku yemek yıyemıyorum gece hıc oyle bı huyum olmadı. Iftarda yerım cok yemem ama serbetlı tatlı falan yerdım. Bu ramazan cok dıkat edıp eksıyle cıkmak ıstyorum

oy oy serbetli en tehlikelisi,

tatlidan mumkun oldugu surece uzak durmak lazim,
ama odul olarak belki gullac yiyebilirsin,

kendin yaparsan biraz malzemeden calarsin

Sabah
1 yumurta
4 dilim sucuk
1 dilim peynir
Şekersiz çay
1 dilim ekmek
Domates salatalık

akşam
Karışık türlü
2 kaşık pirinç pilavı
Salata

spor yok doktora gittim belimde kaslarda sıkıntı varmış bi süre devem edermiş ilaç ve kremler verdi düzelene kadar hareket edemeyeceğim yavaş yavaş açılırmış düzelirmiş
Arrietty_ sedulu H3RA_

Bugün menumle geldim kizlar
Uzun zamandir ekmek makarna bulgur pirinc yemiyordum. Artik canim son derece karbonhidrat çekti. Dün gece eşimin kollarını ısırıyordum ama o da protein olunca karbonhidrat eksikligimi bastırmadı
Neyse bugun kendime haftalik kilo verme durumum da iyi olunca azicik izin verdim. Diyetimi etkilemeyecek kadar tabiki...

Sabah

Yarım dilim tam buğday ekmeği
Menemen
Peynir
Küçük Muz

Oglen çeyrek elma

Aksam
Salata
Tavuk göğsü haşlaması ile cok az kepekli makarna karistirdim yağsız tabiki biraz daha baharat ekledim ve yedim. Kendime kızıp sonra leslie yaptim

Adim 6.000 30*6= 180 p
Leslie 2 mil 30 dk = 90 p

Bugün ender saracın videosunu izledim. Kaynar su bi sürahi icin bi tepeleme yemek kaşığı Yeşilçay 1 buçuk tatil kaşığı turk kahvesi 1 kabuk tarçın 6 karanfil demledim ictim ama en iyisi aksamdan yapmak gerekiyormus. Birde yasemin çayı kakule falan da dedi ama bende yoktu ekleyemedim
Birde uygun fiyatlı adimsayar saat önerecek varmi internetten alabilecegim memnun kaldığınız?

Arrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll Bugün yeşilçay +süt detoksu vardı
9.30: yeşilçay +süt
11.00: yeşilçay+süt
13.30: yeşilçay+süt
15.30: yeşilçay+süt
17.30: yeşilçay
Akşam belki filtre kahve içerim
2 litre su
Sporları akşam bildiricem
Yarın hacamat yaptıracağım için ağır spor yapamıcam bugün ama adımlarım baya var

Benim kullandığım xiaomi miband 4 burada bir çok arkadaşta var aynı marka kimisinde aynı markanın miband 5 i var. Benim işimi epey görüyor memnunum. Netten almıştım bende bir gün sonra teslim edilmişti

Selam canim
Cuma günü bildirim sonrasi izne ayira bilirim seni . Cumaya kadar dikkatli devam et sonra rahatca ayril izne : ))

Xiomi 4 band epey araştırıp aldım ve memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…