Guzel olmus gunun canım yok ıcmedım yesılcay sımdı bı bardak yapıcam sallama yesılcay kendıme
90 lar partisi ne ola hiç bilmiyorum 90'lar kızı olmama rağmen. ama dolu beni yıldırmadı canımcım hava düzeldi dedik giyindik çıktık koşa koşa. önce telefonu almadığımı fark ettim acil kızımın telefona programı yükledik yola deva ettik daha 1 km gittik nasıl dolu başladı tekrar resmen dövdü bizi. ama dönmedik ve yürüyüşü tamamladık.90'lar partisi yap kendine. Bir şarkıda 400-500 adım garanti.
vallahi ben nazar etmedim. tam tersi sizler verince ben anne , abla moduna geçiyorum ah kızlarım maşallah diyorum.
evet Ankara'dayım. korkunç bir gündü. sabah saatlerinde bilmiyorum kaç bir gümbürtüyle uyandık önce ne olduğunu anlamadım o kadar uzun gümbürdedi ki eyvah bişeyler oluyor dedim. sonra kesildi. ama cidden bişey olmuş meclisin önünde bir ağaca yıldırım düşmüş. iptal etmedik yürüyüşü hava açınca ama dayak yedik doluda. fenaydı.Ankara'dasin galiba, kızımla yürüyüşe ciktim 15 dakikada geri döndüm mecburen. Az önce de dolu yağdı, kızım çığlık çığlığa uyandı, sanki cama taş atıyorlar
Cok yasadigim bir durum, o yüzden artık aldığım gibi hasliyorum.
Eşim menün müko. Afiyet bal şeker olsun, bol eksiler getirsin sana.Menu time ☺
Kahvaltı
Tereyağlı yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 dilim sucuk
7 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı acı biber salçası
1buçuk domates
1 avuç ceviz
Ara: 1 elma
Form kayısı çayı
1 şişe maden suyu
Akşam (yemek 16:30'da bitti)
1 kase mercimek çorbası
2 tabak haşlanmış karnabahar-brokoli-havuç (havuçtan azıcık yedim)
Sarımsaklı yoğurt
1 yemek kaşığı kıymalı pırasa yemeği
Arrietty_ sedulu H3RA_ noram
Önümüzdeki 3 gun, olabildiğince düşük karbonhidratli beslenecegim. Hedefi tutturacagimi düşünüyorum.cumaya vermis olacagina eminim
Çok azimli gördüm seni,90 lar partisi ne ola hiç bilmiyorum 90'lar kızı olmama rağmen. ama dolu beni yıldırmadı canımcım hava düzeldi dedik giyindik çıktık koşa koşa. önce telefonu almadığımı fark ettim acil kızımın telefona programı yükledik yola deva ettik daha 1 km gittik nasıl dolu başladı tekrar resmen dövdü bizi. ama dönmedik ve yürüyüşü tamamladık.
Benim şerbetli tatlılarla aram yoktur şanslıyım o yüzden. Güllaça bayılırım her ramazan yaparım mutlaka. Bu sene şeker oranını düşürüp, tadımlık yerim sanırım.Ay cok guzel bı konu. Ramazandan hep kılo alatak cıkarım ben. Uatelık sahura kalkmam cunku yemek yıyemıyorum gece hıc oyle bı huyum olmadı. Iftarda yerım cok yemem ama serbetlı tatlı falan yerdım. Bu ramazan cok dıkat edıp eksıyle cıkmak ıstyorum
Geçmiş olsun, sıkma canını diyetine dikkat ettiğin sürece kilo vermeye devam edersin.1 yumurta
4 dilim sucuk
1 dilim peynir
Şekersiz çay
1 dilim ekmek
Domates salatalık
akşam
Karışık türlü
2 kaşık pirinç pilavı
Salata
spor yok doktora gittim belimde kaslarda sıkıntı varmış bi süre devem edermiş ilaç ve kremler verdi düzelene kadar hareket edemeyeceğim yavaş yavaş açılırmış düzelirmiş
Arrietty_ sedulu H3RA_
Ben senin kilonda olduğumu hayal bile edemiyorum. İnşallah büyük konuşmuşumdurda başıma gelirBen yeterince zayıfım galiba.
Daha fazlası olmuyor demekki.
Belki de bu çabayı bırakmam laazım. Ben bunu bi düşüneyim.
Ayni fikirdeyim :) K klbk33 . Koruma senin icin uygun belki. 52-53 arasi devam ediyorsun. En iyisi spor ile sklasmakÇok azimli gördüm seni,
ben tırsağımdır, doluda yürüyemezdim korkudan.
90 lar partisi o yıllardan en sevdiğin içini kıpır kıpır eden müzikleri bangır bangır açıp zıp zıp
zıplamak oluyor
Ben acayip eğleniyorum en kolay ve hızlı adımları o zaman atıyorum
Benim şerbetli tatlılarla aram yoktur şanslıyım o yüzden. Güllaça bayılırım her ramazan yaparım mutlaka. Bu sene şeker oranını düşürüp, tadımlık yerim sanırım.
Ramazanda bende tek öğün besleniyorum iftar ve sahur arası yakın olduğundan acıkmıyor insan. Bilmeden omad yapıyormuşum meğer.
İftarda çok yememek için çorbayı içip oyalanırım biraz. Beyin doydun emrini göndersin mideye diye.
Canım pide çektiyse 1 dilim yerim ama aynı öğünde başka karbonhidrat almam, bu gibi kontrollerim olur bu ramazanda. Dur bakalım güzel menüler paylaşırız iftarlar için. Bir sürü güzel fikir çıkar eminim.
Geçmiş olsun, sıkma canını diyetine dikkat ettiğin sürece kilo vermeye devam edersin.
Ben senin kilonda olduğumu hayal bile edemiyorum. İnşallah büyük konuşmuşumdurda başıma gelir.
Açıkcası senin yerinde olsam korumaya geçer, sıkılaştırıcı sporlara yönelir vücudumu sıkılaştırırım.
Off yine süpersin canım.H3RA_ Arrietty_ Sismaniye
60 dak disarida yuruyus 60 p
30 dak bisiklet 120p
12bin adim 720p
Toplam 900 puan
Eki Görüntüle 2807086
benim hayatımın ilk yılları dolu yağmur altında geçti. sonra Türkiye'de minikler bilmez bele kadar kar yağarken okula gidip tatil olduğunu okulda öğrenip aynı karda eve dönen bir son nesil var ya o da biziz. ama azimliyimdir de yapacağım dedim mi mutlaka olur. komşumdan gelen pasta kekleri ya kendisine iade ettim ya da kızlarıma verdim. her seferinde kızdım ben bunları yemiyorum bana getirmeyin lütfen diye...Çok azimli gördüm seni,
ben tırsağımdır, doluda yürüyemezdim korkudan.
90 lar partisi o yıllardan en sevdiğin içini kıpır kıpır eden müzikleri bangır bangır açıp zıp zıp
zıplamak oluyor
Ben acayip eğleniyorum en kolay ve hızlı adımları o zaman atıyorum
Benim şerbetli tatlılarla aram yoktur şanslıyım o yüzden. Güllaça bayılırım her ramazan yaparım mutlaka. Bu sene şeker oranını düşürüp, tadımlık yerim sanırım.
Ramazanda bende tek öğün besleniyorum iftar ve sahur arası yakın olduğundan acıkmıyor insan. Bilmeden omad yapıyormuşum meğer.
İftarda çok yememek için çorbayı içip oyalanırım biraz. Beyin doydun emrini göndersin mideye diye.
Canım pide çektiyse 1 dilim yerim ama aynı öğünde başka karbonhidrat almam, bu gibi kontrollerim olur bu ramazanda. Dur bakalım güzel menüler paylaşırız iftarlar için. Bir sürü güzel fikir çıkar eminim.
Geçmiş olsun, sıkma canını diyetine dikkat ettiğin sürece kilo vermeye devam edersin.
Ben senin kilonda olduğumu hayal bile edemiyorum. İnşallah büyük konuşmuşumdurda başıma gelir.
Açıkcası senin yerinde olsam korumaya geçer, sıkılaştırıcı sporlara yönelir vücudumu sıkılaştırırım.
Menü takibi yapan biri olarak şikayet edeceğim öğretmenimbenim hayatımın ilk yılları dolu yağmur altında geçti. sonra Türkiye'de minikler bilmez bele kadar kar yağarken okula gidip tatil olduğunu okulda öğrenip aynı karda eve dönen bir son nesil var ya o da biziz. ama azimliyimdir de yapacağım dedim mi mutlaka olur. komşumdan gelen pasta kekleri ya kendisine iade ettim ya da kızlarıma verdim. her seferinde kızdım ben bunları yemiyorum bana getirmeyin lütfen diye...
kimdi o bugün komşusunun kekini tadan bakayım bakayım ???
Oy ben serbetli sütlü cıkolata hepsıne bayılırım keske sevmesem ama aramız cok ıyı kendılerıyleBenim şerbetli tatlılarla aram yoktur şanslıyım o yüzden. Güllaça bayılırım her ramazan yaparım mutlaka. Bu sene şeker oranını düşürüp, tadımlık yerim sanırım.
Off yine süpersin canım.
Eve yarım saat önce girdim, benim kızın dershanesinde soru çözüm kampı yapıyorlar. 20:30 dan önce çıkamıyor artık. Spor yapmayı hiç gözüm almıyor biri beni dürtüklesin hiç halim yok.
benim hayatımın ilk yılları dolu yağmur altında geçti. sonra Türkiye'de minikler bilmez bele kadar kar yağarken okula gidip tatil olduğunu okulda öğrenip aynı karda eve dönen bir son nesil var ya o da biziz. ama azimliyimdir de yapacağım dedim mi mutlaka olur. komşumdan gelen pasta kekleri ya kendisine iade ettim ya da kızlarıma verdim. her seferinde kızdım ben bunları yemiyorum bana getirmeyin lütfen diye...
kimdi o bugün komşusunun kekini tadan bakayım bakayım ???
Naptın sen hacıı..İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz yeşil çay 30 gr örgü peyniri
Akşam
Ev yapımı 100 gr cordon bleu bol salata ( hatta baya bol canım salata çekti ) 200 ml ayran
Su 2.5 lt
60 dk zumba 240 puan
Plank ve wallsit challenge 200 puan
10 dk plank varyasyonları 200 puan
19000 adım 1140 puan
Toplam 1780 puan
Arrietty_ H3RA_ AppLesma
Eki Görüntüle 2807113
Naptın sen hacıı..
Offf sedu ya serinlede yarışılmıyo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?