Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel olmus gunun canım yok ıcmedım yesılcay sımdı bı bardak yapıcam sallama yesılcay kendıme

Saat 09:00 1 yumurta, 1 dılım peynır, yarım dılım ekmek cay

Saat14:30 haslanmıs tavuk salata

Aksam üstü 10-15 badem fındık

su 2.5 lt

wallist plank(cok zorluyor ya)
Bolgesel bıkac hareket
7 bın adım
620 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Oaktree

Eklentiler

• 3D1A3888-4AC5-4950-897B-15C724780592.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 14
90'lar partisi yap kendine. Bir şarkıda 400-500 adım garanti.
90 lar partisi ne ola hiç bilmiyorum 90'lar kızı olmama rağmen. ama dolu beni yıldırmadı canımcım hava düzeldi dedik giyindik çıktık koşa koşa. önce telefonu almadığımı fark ettim acil kızımın telefona programı yükledik yola deva ettik daha 1 km gittik nasıl dolu başladı tekrar resmen dövdü bizi. ama dönmedik ve yürüyüşü tamamladık.
vallahi ben nazar etmedim. tam tersi sizler verince ben anne , abla moduna geçiyorum ah kızlarım maşallah diyorum.
evet Ankara'dayım. korkunç bir gündü. sabah saatlerinde bilmiyorum kaç bir gümbürtüyle uyandık önce ne olduğunu anlamadım o kadar uzun gümbürdedi ki eyvah bişeyler oluyor dedim. sonra kesildi. ama cidden bişey olmuş meclisin önünde bir ağaca yıldırım düşmüş. iptal etmedik yürüyüşü hava açınca ama dayak yedik doluda. fenaydı.

Selam hanımlar
Bugünkü menüm:
Kahvaltı 10.00
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salata
Tek şekerli çay

Ara 15.00
2 hurma
1 maden suyu

Akşam 19.00
Bir kabağı baharatlayıp fırına attım, üzerine de yoğurt
Domates-salata

Spor:
45 dk chloe 450 puan
Plank CH. 200 puan
10232 adım 610 ouam
Toplam 1260 puan

Az su içtim bugün 1 litre ama yatana kadar 2lerim onu.

sedulu Arrietty_ H3RA_ Lenochka

Eşim menün müko. Afiyet bal şeker olsun, bol eksiler getirsin sana.

Çok azimli gördüm seni,
ben tırsağımdır, doluda yürüyemezdim korkudan.
90 lar partisi o yıllardan en sevdiğin içini kıpır kıpır eden müzikleri bangır bangır açıp zıp zıp
zıplamak oluyor
Ben acayip eğleniyorum en kolay ve hızlı adımları o zaman atıyorum
Benim şerbetli tatlılarla aram yoktur şanslıyım o yüzden. Güllaça bayılırım her ramazan yaparım mutlaka. Bu sene şeker oranını düşürüp, tadımlık yerim sanırım.
Ramazanda bende tek öğün besleniyorum iftar ve sahur arası yakın olduğundan acıkmıyor insan. Bilmeden omad yapıyormuşum meğer.
İftarda çok yememek için çorbayı içip oyalanırım biraz. Beyin doydun emrini göndersin mideye diye.
Canım pide çektiyse 1 dilim yerim ama aynı öğünde başka karbonhidrat almam, bu gibi kontrollerim olur bu ramazanda. Dur bakalım güzel menüler paylaşırız iftarlar için. Bir sürü güzel fikir çıkar eminim.
Geçmiş olsun, sıkma canını diyetine dikkat ettiğin sürece kilo vermeye devam edersin.
Ben yeterince zayıfım galiba.
Daha fazlası olmuyor demekki.
Belki de bu çabayı bırakmam laazım. Ben bunu bi düşüneyim.
Ben senin kilonda olduğumu hayal bile edemiyorum. İnşallah büyük konuşmuşumdurda başıma gelir .
Açıkcası senin yerinde olsam korumaya geçer, sıkılaştırıcı sporlara yönelir vücudumu sıkılaştırırım.

Ayni fikirdeyim :) K klbk33 . Koruma senin icin uygun belki. 52-53 arasi devam ediyorsun. En iyisi spor ile sklasmak

11:00 2 kk peynir, 3 dilim hindi füme et, 1 kayısı,1/2 yesil elma, 1/4 greyfurt, 1/2 muz
14:00 1 bardak kefir, 2 wasa
18:30 kabak sote, salata, yoğurt, vee maalesef esim ve oğluma yaptığım 1 kase tavuklu arpa sehriye çorbası

1.5 litre su, 1 duble turk kahvesi

Sporlari sonra yazacağım.

sedulu

benim hayatımın ilk yılları dolu yağmur altında geçti. sonra Türkiye'de minikler bilmez bele kadar kar yağarken okula gidip tatil olduğunu okulda öğrenip aynı karda eve dönen bir son nesil var ya o da biziz. ama azimliyimdir de yapacağım dedim mi mutlaka olur. komşumdan gelen pasta kekleri ya kendisine iade ettim ya da kızlarıma verdim. her seferinde kızdım ben bunları yemiyorum bana getirmeyin lütfen diye...

kimdi o bugün komşusunun kekini tadan bakayım bakayım ???​

Menü takibi yapan biri olarak şikayet edeceğim öğretmenim Alys 2 çatal tatmış

Oy ben serbetli sütlü cıkolata hepsıne bayılırım keske sevmesem ama aramız cok ıyı kendılerıyle

Dur birazcik dinlen,
yorgunlugunu soyle bir silkele,
sonra Ayseye verdigin oneriyi kendin uygula, ac muzik dans et, en iyi o gider
leslie ile walk walk walk da yorgunken guzel secenek.

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz yeşil çay 30 gr örgü peyniri
Akşam
Ev yapımı 100 gr cordon bleu bol salata ( hatta baya bol canım salata çekti ) 200 ml ayran
Su 2.5 lt
60 dk zumba 240 puan
Plank ve wallsit challenge 200 puan
10 dk plank varyasyonları 200 puan
19000 adım 1140 puan
Toplam 1780 puan
Arrietty_ H3RA_ AppLesma

dur dur hemen kizma,
komsumun da aklini celiyorum,
o da baslamis if yapmaya ,
daha tam diyete adapte olmadi ama yavas yavas onu da kazanicaz.
Keki de cidden saglikli diyebilecegim bir versiyonda yapmis (kotunun iyisi diyeyim).

Naptın sen hacıı..
Offf sedu ya serinlede yarışılmıyo hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…