Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Naptın sen hacıı..
Offf sedu ya serinlede yarışılmıyo hiç
yavrum kaç gündür adımlar azdı anca bugün oldu hava güzel vesileyle gezdim azıcık
onun da yorgun gununu bulacaksin, o zaman yarisacaksin.

olmaz demeyin sansinizi deneyin.

ben bosuna paylasmiyorum seduluyu puanda gectigimde
Hahah kız siz spor yapın da beni geçin yeter ki bak bugün chloe yapmak istemedi canım o yok puanlamada

yavrum kaç gündür adımlar azdı anca bugün oldu hava güzel vesileyle gezdim azıcık

Hahah kız siz spor yapın da beni geçin yeter ki bak bugün chloe yapmak istemedi canım o yok puanlamada
Chloe ben yapmak istiyorumda vücudum kabul etmiyor Planklara kadar her şey güzeldi iyiymiş dedim. Sonra aldım ağzımın payını.

Bende bugün a101 den xiaomi mi pad 4 aldım her yerde kalmamış ama 169₺ liradan aldım. A101 in İnternet sitesinden bakabilirsiniz kalmışsa online alışverişte ona bakabilirsiniz

Sporları yazığ kaçıyım çok kötüyüm bugün
10000 adım 600 puan
Challenge lar 200 puan
30 dk leslie 90 puan
Toplam 890 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ kusuruma bakma eşim bugün böyle oldu

Eklentiler

• 20210322_220450.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 34
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
2 dilim ekmek

Öğle
Yoğurt yulaf chia keten tohumu badem fındık karışımı

Akşam
Kurufasulye salata yoğurt

Su
2.5 su

Spor
4723 adim 135 puan
Lesie 2 mil 90 puan
2x30
Mekik .yan mekik .makas 30 puan
Toplam 250puan
@Arriety_
sedulu
H3RA_

Eklentiler

• Screenshot_20210322-220629_Samsung Health.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 23
İyi akşamlar
Pazartesi menüm
Sabah
2 yumurtalı omlet, 30gr peynir, 5-6 kadar zeytin, roka, domates

Ara
Yarım avakado, 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı chia tohumu, tarçın

Ara

Sütlü kahve, 20 kadar çiğ badem

Akşam
Ispanak yemeği, yoğurt, salata

Gün içinde 2 tane de yeşil çay içtim

Su: 2,5lt
Spor:
2 saat tempolu yürüyüş: 300puan
15000adım: 450*2: 900p
Top: 1200p
Arrietty_ sedulu H3RA_ @ceydoş

Arkadaşla çıktım bugün yürüyüşe muhabbet ederken baya yürümüşüz bir baktım 2 saat olmuş

Eklentiler

• 36929C66-5BD0-4D8A-9EF0-C33094A73189.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 28
Senin Yürüyüş maceraya dönmüş
Chloe ben yapmak istiyorumda vücudum kabul etmiyor Planklara kadar her şey güzeldi iyiymiş dedim. Sonra aldım ağzımın payını.
Ayy plank deme dirseklerimin yaraları daha geçmedi

Bende ilk başlarda epey zorlandım da şimdi o kadar koymuyor ama low hareketlerle yapmayı denedin mi ?

arandaki herseyi karistirdin mi nasil yaptin, foto varsa atar misin?

merak ediyorum boyle degisik seyleri ama cok da denemeye cesaret edemiyorum

4. Takımın harika ama bir o kadarda vurdumduymaz kadınları lütfen hepiniz bu yazımı dikkatle okuyunuz.
8 mart tarihinden beri aranızdayım ve takımı gözlemleme şansı buldum. sistem ve kader size harika bir kaptan ve iki adet kaptiş bahşetmiş. sistemi çok güzel oturtmuşlar açıkçası geçen yıl kaptişlik yaptığımda ben bu kadar güzel bir sistem oturtamamıştım. kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.
şimdi gelelim bu mesajı sizlere neden yazdığıma arkadaşlarım, canlarım burası laylaylom kilo verelim ama nasıl olsa verelim konusu değil. takımlar yarışıyor bu konular altında (rahat rahat kilo vermek istiyorsanız başka gruplar var onlara katılmak sizi daha mutlu edebilir) buraya gelmeyi talep ettiğinizde bunu kabul etmiş oluyorsunuz. düzenli menü paylaşmak, haftalık olarak kilo vermek (özellikle asıl takımdakiler), arkadaşlarınızı takip etmek sadece eşlerinizi değil tüm takım arkadaşlarınızı ve yanlış yapanları uyarmak sorumluluğunuz oluyor. işi sadece kaptan ve kaptişlere bırakmamanız gerekiyor. gerekirse ciğerini sökün yanlış yapanın ama yanlıştan döndürün onu.
cuma günleri kilo bildirimleri yapılıyor sonra bir bakıyorum herkes bir kenara çekilmiş bir heyecan bir tutku yok takım kaçıncı olacak, eyvah bu hafta dereceye giremezsek kaptanın başı yanar mı (siz derece alamazsanız kaptana yönetim tarafından ekstra görevler veriliyor) kimse bunları düşünmüyor. bir kaç notadan sonra takım kapatılır mı endişesi bile yaşamıyorsunuz. kaptan ve kaptişlerimiz ailelerinden işlerinden fedakarlık ederek emek veriyor bizlere, emeklerini takımı liderliğe taşıyarak alkışlayalım arkadaşlar lütfen.
4. takım 703. etapta en son bir birincilik almış. biz 719. etaba merhaba demek üzereyiz. hiç mi o coşkuyu yaşamak istemiyorsunuz. nasıl güzel bir duygudur bilemezsiniz. hadi artık hep beraber takımı liderlik koltuğuna oturtmak için çalışalım. hepimizin yüzü gülsün
nasıl mı yapacağız çok kolay aslında karbonhidratı sadece sabah öğünlerinde alıp ,akşam yemeklerini hafif ve bol salatalı yiyeceğiz. günde 2,5 lt den az su içmeyeceğiz. sporumuzu düzenli yapacağız. menüler bir gün var bir gün yok olmayacak şeffaf ne yedik ne içtik yazacağız. olur bir gün işiniz çıkar yazamazsınız not alın ertesi gün yazamadığınız menüyü de yazın. kontrol günü ölçümünü atlamamalısınız. cuma sonucunu gösterecek olan kilo kontrol kilosudur. olmazsa ne durumdasınız bilinmesi mümkün değil.

VAKİT 4. TAKIMI LİDER YAPMA VAKTİDİR KIZLAR
HADİ GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

CUMA VE PAZARTESİ ARASINDAKİ FARK TABLOSU KİMLER KAÇAMAK YAPMIŞ İFŞA EDİYOR.
REGL OLANLAR ÜSTÜNE ALINMASIN

hiç bildirim yapmayan arkadaşlarım durumlar çok fena diye düşündürüyor beni.
İSİMCUMAPAZARTESİFARK
E English_teacherrr
89,5
90,9
-1,4
bnnu
61,4
62,5
-1,1
AppLesma
71,85
72,8
-1,0
graphicdesigner
71,8
72,6
-0,8
E Emeeelll
72,6
73,3
-0,7
Oaktree
64,1
64,7
-0,6
Ceyhans
60,9
61,5
-0,6
K klbk33
52,6
53,2
-0,6
Varyemez
67,9
68,5
-0,6
stitch
71,2
71,7
-0,5
H3RA_
63,7
64,1
-0,4
Ozzybal
76,9
77,3
-0,4
istanbulin
55,2
55,5
-0,3
Aomine Daiki
59,6
59,8
-0,2
noram
64
63,9
0,1
Melegimkorusun
65,8
65,6
0,2
Lenochka
63,3
62,9
0,4
sedulu
64,8
64,1
0,7
Alys
63,1
62,3
0,8
Asi Matmazel
77,8
76,5
1,3
SsSiMqE
82,2
80,8
1,4
9 92kubra ??
#####
Cikocev ??
#####
Dilber Hala ??
#####
esmeriiim mazeretlimazeretli
#####
Sismaniye ??
#####
rockandroll ??
#####
S Sade_Bilge ??
#####
S sadece_ben ??
#####
@Serina08??
#####

Menü takibi yapan biri olarak şikayet edeceğim öğretmenim Alys 2 çatal tatmış
ifşa etmeyeyim kendi çıksın dedim suçlu kesinlikle
dur dur hemen kizma,
komsumun da aklini celiyorum,
o da baslamis if yapmaya ,
daha tam diyete adapte olmadi ama yavas yavas onu da kazanicaz.
Keki de cidden saglikli diyebilecegim bir versiyonda yapmis (kotunun iyisi diyeyim).
hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz... hemen lavaboya git ağzını çalkala tövbe et
çok güzel kuzum hepsi bayıldım. yürüyüşte harika olmuş.

Iyi geceler kızlar
Bugünkü menüm:
Sabah:
2 wasa
4 adet yeşil ızgara zeytin
1 dilim hellim peyniri
1 dilim beyaz peynir

Ara:
Yarım avuç kuruyemiş
Kayısılı form çay

Aksam:
2 tavuk baget (once hasladim, sonra da firinda pişirdim.)
Salata ve yoğurt

Su: 2.5 litre
Spor: 9539 adım 572 puan
25 dk zumba 100 puan
Toplam 672 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_
Ozzybal

Eklentiler

• 20210322_212037.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 22
Analiz için ellerine sağlık canım. Gönlümüzden geçenleri yazmışsın ki artık uyara uyara yorulduk. Her gün her hafta söylüyoruz yarış var diye. Spora daha fazla nasıl teşvik ederiz diyoruz eş yarışını düzenli yapalım gazlar dedikçe son haftalarda tam tersi beni almayın free takilacagim laflarıyla doldu ortalık.
Az çok biliyorsun arka planda ne kadar konusma geçiyor daha ne yapalım aman şunu dersek üzülüp kırılır mi gibi bir sürü plan yapıyoruz.
Ozellikle son bir kaç haftadır takımda yaz çık modu var. Sohbet eden kesim belli genelde.
Bu şekilde olması da her gün istisnasız yaptığımız duyuruları görmezden gelmeye sebeb oluyor.
H3RA_ kaptis persembe gününden beri her gün adımlar fotoğraflı olacak diye uyarıyor.
Arrietty_ kaptanim spor puanları siz hesaplayacaksınız yanlışı düzeltmem diye uyarıyor.
Buna rağmen bir çok kişi haberim yok görmedim modunda.

arandaki herseyi karistirdin mi nasil yaptin, foto varsa atar misin?

merak ediyorum boyle degisik seyleri ama cok da denemeye cesaret edemiyorum
Tariflik birsey yok canım diyetisyen yazmıştı ara öğünü bu hafa ketojeniğe yakın besleniyorum yağ fazla bu hafta menülerde ben avakadoyu önce yiyip üzerine chialı yoğurt yiyorum yarın niyetim hepsini harmanlayıp yemek

Menün çok güzel eşim, ekmek hiç yememiş olman harika. İnşaallah çayı da şekersiz içersin sporun da çok iyi darısı benim başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…