yavrum kaç gündür adımlar azdı anca bugün oldu hava güzel vesileyle gezdim azıcıkNaptın sen hacıı..
Offf sedu ya serinlede yarışılmıyo hiç
Hahah kız siz spor yapın da beni geçin yeter ki bak bugün chloe yapmak istemedi canım o yok puanlamadaonun da yorgun gununu bulacaksin, o zaman yarisacaksin.
olmaz demeyin sansinizi deneyin.
ben bosuna paylasmiyorum seduluyu puanda gectigimde
16.000 adım atıyor bugün hiç spor yapmadım diyor. Hangi gün o gün ben göremedim dahaonun da yorgun gununu bulacaksin, o zaman yarisacaksin.
olmaz demeyin sansinizi deneyin.
ben bosuna paylasmiyorum seduluyu puanda gectigimde
Chloe ben yapmak istiyorumda vücudum kabul etmiyoryavrum kaç gündür adımlar azdı anca bugün oldu hava güzel vesileyle gezdim azıcık
Hahah kız siz spor yapın da beni geçin yeter ki bak bugün chloe yapmak istemedi canım o yok puanlamada
Bende bugün a101 den xiaomi mi pad 4 aldım her yerde kalmamış ama 169₺ liradan aldım. A101 in İnternet sitesinden bakabilirsiniz kalmışsa online alışverişte ona bakabilirsinizEki Görüntüle 2806954
Bugün menumle geldim kizlar
Uzun zamandir ekmek makarna bulgur pirinc yemiyordum. Artik canim son derece karbonhidrat çekti.Dün gece eşimin kollarını ısırıyordum ama o da protein olunca karbonhidrat eksikligimi bastırmadı
Neyse bugun kendime haftalik kilo verme durumum da iyi olunca azicik izin verdim. Diyetimi etkilemeyecek kadar tabiki...
Sabah
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Menemen
Peynir
Küçük Muz
Oglen çeyrek elma
Aksam
Salata
Tavuk göğsü haşlaması ile cok az kepekli makarna karistirdim yağsız tabiki biraz daha baharat ekledim ve yedim. Kendime kızıp sonra leslie yaptim
Adim 6.000 30*6= 180 p
Leslie 2 mil 30 dk = 90 p
Bugün ender saracın videosunu izledim. Kaynar su bi sürahi icin bi tepeleme yemek kaşığı Yeşilçay 1 buçuk tatil kaşığı turk kahvesi 1 kabuk tarçın 6 karanfil demledim ictim ama en iyisi aksamdan yapmak gerekiyormus. Birde yasemin çayı kakule falan da dedi ama bende yoktu ekleyemedim
Birde uygun fiyatlı adimsayar saat önerecek varmi internetten alabilecegim memnun kaldığınız?
Senin Yürüyüş maceraya dönmüş90 lar partisi ne ola hiç bilmiyorum 90'lar kızı olmama rağmen. ama dolu beni yıldırmadı canımcım hava düzeldi dedik giyindik çıktık koşa koşa. önce telefonu almadığımı fark ettim acil kızımın telefona programı yükledik yola deva ettik daha 1 km gittik nasıl dolu başladı tekrar resmen dövdü bizi. ama dönmedik ve yürüyüşü tamamladık.
Ayy plank demeChloe ben yapmak istiyorumda vücudum kabul etmiyorPlanklara kadar her şey güzeldi iyiymiş dedim. Sonra aldım ağzımın payını.
Bende ilk başlarda epey zorlandım da şimdi o kadar koymuyor ama low hareketlerle yapmayı denedin mi ?Chloe ben yapmak istiyorumda vücudum kabul etmiyorPlanklara kadar her şey güzeldi iyiymiş dedim. Sonra aldım ağzımın payını.
İyi akşamlar
Pazartesi menüm
Sabah
2 yumurtalı omlet, 30gr peynir, 5-6 kadar zeytin, roka, domates
Ara
Yarım avakado, 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı chia tohumu, tarçın
Ara
Sütlü kahve, 20 kadar çiğ badem
Akşam
Ispanak yemeği, yoğurt, salata
Gün içinde 2 tane de yeşil çay içtim
Su: 2,5lt
Spor:
2 saat tempolu yürüyüş: 300puan
15000adım: 450*2: 900p
Top: 1200p
Arrietty_ sedulu H3RA_ @ceydoş
Arkadaşla çıktım bugün yürüyüşe muhabbet ederken baya yürümüşüzbir baktım 2 saat olmuş
İSİM | CUMA | PAZARTESİ | FARK |
E English_teacherrr | 89,5 | 90,9 | -1,4 |
| 61,4 | 62,5 | -1,1 |
| 71,85 | 72,8 | -1,0 |
| 71,8 | 72,6 | -0,8 |
E Emeeelll | 72,6 | 73,3 | -0,7 |
| 64,1 | 64,7 | -0,6 |
| 60,9 | 61,5 | -0,6 |
K klbk33 | 52,6 | 53,2 | -0,6 |
| 67,9 | 68,5 | -0,6 |
| 71,2 | 71,7 | -0,5 |
| 63,7 | 64,1 | -0,4 |
| 76,9 | 77,3 | -0,4 |
| 55,2 | 55,5 | -0,3 |
| 59,6 | 59,8 | -0,2 |
| 64 | 63,9 | 0,1 |
| 65,8 | 65,6 | 0,2 |
| 63,3 | 62,9 | 0,4 |
| 64,8 | 64,1 | 0,7 |
| 63,1 | 62,3 | 0,8 |
| 77,8 | 76,5 | 1,3 |
| 82,2 | 80,8 | 1,4 |
9 92kubra | ? | ? | ##### |
| ? | ? | ##### |
| ? | ? | ##### |
| mazeretli | mazeretli | ##### |
| ? | ? | ##### |
| ? | ? | ##### |
S Sade_Bilge | ? | ? | ##### |
S sadece_ben | ? | ? | ##### |
@Serina08 | ? | ? | ##### |
16.000 adım atıyor bugün hiç spor yapmadım diyor. Hangi gün o gün ben göremedim daha
ifşa etmeyeyim kendi çıksın dedim suçlu kesinlikle
hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz... hemen lavaboya git ağzını çalkala tövbe etdur dur hemen kizma,
komsumun da aklini celiyorum,
o da baslamis if yapmaya,
daha tam diyete adapte olmadi ama yavas yavas onu da kazanicaz.
Keki de cidden saglikli diyebilecegim bir versiyonda yapmis (kotunun iyisi diyeyim).
çok güzel kuzum hepsi bayıldım. yürüyüşte harika olmuş.İyi akşamlar
Pazartesi menüm
Sabah
2 yumurtalı omlet, 30gr peynir, 5-6 kadar zeytin, roka, domates
Ara
Yarım avakado, 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı chia tohumu, tarçın
Ara
Sütlü kahve, 20 kadar çiğ badem
Akşam
Ispanak yemeği, yoğurt, salata
Gün içinde 2 tane de yeşil çay içtim
Su: 2,5lt
Spor:
2 saat tempolu yürüyüş: 300puan
15000adım: 450*2: 900p
Top: 1200p
Arrietty_ sedulu H3RA_ @ceydoş
Arkadaşla çıktım bugün yürüyüşe muhabbet ederken baya yürümüşüzbir baktım 2 saat olmuş
İsteğim bugün daha fazla adım atmaktı olmadı regl im ya asabiyetim üstümde diyelimay noldu niye kotusun,
gayet guzel sporunu yapmissin, hem de reglsin.
super olmus.
yeter da 10000 adım atmışsın fotoğraf yükledin mi? bak adımların heba olmasınİsteğim bugün daha fazla adım atmaktı olmadı regl im ya asabiyetim üstümde diyelim
Analiz için ellerine sağlık canım. Gönlümüzden geçenleri yazmışsın ki artık uyara uyara yorulduk. Her gün her hafta söylüyoruz yarış var diye. Spora daha fazla nasıl teşvik ederiz diyoruz eş yarışını düzenli yapalım gazlar dedikçe son haftalarda tam tersi beni almayın free takilacagim laflarıyla doldu ortalık.4. Takımın harika ama bir o kadarda vurdumduymaz kadınları lütfen hepiniz bu yazımı dikkatle okuyunuz.
8 mart tarihinden beri aranızdayım ve takımı gözlemleme şansı buldum. sistem ve kader size harika bir kaptan ve iki adet kaptiş bahşetmiş. sistemi çok güzel oturtmuşlar açıkçası geçen yıl kaptişlik yaptığımda ben bu kadar güzel bir sistem oturtamamıştım. kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.
şimdi gelelim bu mesajı sizlere neden yazdığıma arkadaşlarım, canlarım burası laylaylom kilo verelim ama nasıl olsa verelim konusu değil. takımlar yarışıyor bu konular altında (rahat rahat kilo vermek istiyorsanız başka gruplar var onlara katılmak sizi daha mutlu edebilir) buraya gelmeyi talep ettiğinizde bunu kabul etmiş oluyorsunuz. düzenli menü paylaşmak, haftalık olarak kilo vermek (özellikle asıl takımdakiler), arkadaşlarınızı takip etmek sadece eşlerinizi değil tüm takım arkadaşlarınızı ve yanlış yapanları uyarmak sorumluluğunuz oluyor. işi sadece kaptan ve kaptişlere bırakmamanız gerekiyor. gerekirse ciğerini sökün yanlış yapanın ama yanlıştan döndürün onu.
cuma günleri kilo bildirimleri yapılıyor sonra bir bakıyorum herkes bir kenara çekilmiş bir heyecan bir tutku yok takım kaçıncı olacak, eyvah bu hafta dereceye giremezsek kaptanın başı yanar mı (siz derece alamazsanız kaptana yönetim tarafından ekstra görevler veriliyor) kimse bunları düşünmüyor. bir kaç notadan sonra takım kapatılır mı endişesi bile yaşamıyorsunuz. kaptan ve kaptişlerimiz ailelerinden işlerinden fedakarlık ederek emek veriyor bizlere, emeklerini takımı liderliğe taşıyarak alkışlayalım arkadaşlar lütfen.
4. takım 703. etapta en son bir birincilik almış. biz 719. etaba merhaba demek üzereyiz. hiç mi o coşkuyu yaşamak istemiyorsunuz. nasıl güzel bir duygudur bilemezsiniz. hadi artık hep beraber takımı liderlik koltuğuna oturtmak için çalışalım. hepimizin yüzü gülsün
nasıl mı yapacağız çok kolay aslında karbonhidratı sadece sabah öğünlerinde alıp ,akşam yemeklerini hafif ve bol salatalı yiyeceğiz. günde 2,5 lt den az su içmeyeceğiz. sporumuzu düzenli yapacağız. menüler bir gün var bir gün yok olmayacak şeffaf ne yedik ne içtik yazacağız. olur bir gün işiniz çıkar yazamazsınız not alın ertesi gün yazamadığınız menüyü de yazın. kontrol günü ölçümünü atlamamalısınız. cuma sonucunu gösterecek olan kilo kontrol kilosudur. olmazsa ne durumdasınız bilinmesi mümkün değil.
VAKİT 4. TAKIMI LİDER YAPMA VAKTİDİR KIZLAR
HADİ GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN
CUMA VE PAZARTESİ ARASINDAKİ FARK TABLOSU KİMLER KAÇAMAK YAPMIŞ İFŞA EDİYOR.
REGL OLANLAR ÜSTÜNE ALINMASIN
hiç bildirim yapmayan arkadaşlarım durumlar çok fena diye düşündürüyor beni.
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK E English_teacherrr 89,5 90,9 -1,4bnnu 61,4 62,5 -1,1AppLesma 71,85 72,8 -1,0graphicdesigner 71,8 72,6 -0,8E Emeeelll 72,6 73,3 -0,7Oaktree 64,1 64,7 -0,6Ceyhans 60,9 61,5 -0,6K klbk33 52,6 53,2 -0,6Varyemez 67,9 68,5 -0,6stitch 71,2 71,7 -0,5H3RA_ 63,7 64,1 -0,4Ozzybal 76,9 77,3 -0,4istanbulin 55,2 55,5 -0,3Aomine Daiki 59,6 59,8 -0,2noram 64 63,9 0,1Melegimkorusun 65,8 65,6 0,2Lenochka 63,3 62,9 0,4sedulu 64,8 64,1 0,7Alys 63,1 62,3 0,8Asi Matmazel 77,8 76,5 1,3SsSiMqE 82,2 80,8 1,49 92kubra ? ? #####Cikocev ? ? #####Dilber Hala ? ? #####esmeriiim mazeretli mazeretli #####Sismaniye ? ? #####rockandroll ? ? #####S Sade_Bilge ? ? #####S sadece_ben ? ? #####@Serina08 ? ? #####
Tariflik birsey yok canımarandaki herseyi karistirdin mi nasil yaptin, foto varsa atar misin?
merak ediyorum boyle degisik seyleri ama cok da denemeye cesaret edemiyorum
Menün çok güzel eşim, ekmek hiç yememiş olman harika. İnşaallah çayı da şekersiz içersinSelam hanımlar
Bugünkü menüm:
Kahvaltı 10.00
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salata
Tek şekerli çay
Ara 15.00
2 hurma
1 maden suyu
Akşam 19.00
Bir kabağı baharatlayıp fırına attım, üzerine de yoğurt
Domates-salata
Spor:
45 dk chloe 450 puan
Plank CH. 200 puan
10232 adım 610 ouam
Toplam 1260 puan
Az su içtim bugün 1 litre ama yatana kadar 2lerim onu.
sedulu Arrietty_ H3RA_ Lenochka Eki Görüntüle 2807059
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?