Teşekkürler canım, inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alırızEşim menün müko. Afiyet bal şeker olsun, bol eksiler getirsin sana.
Saol ortakçok güzel kuzum hepsi bayıldım. yürüyüşte harika olmuş.
Harika Birgün olmuş22 Mart 15. GünOrucu 5. Gün
15:30 = 2 adetve 35 gr ile 1 tereyağda hazırlanmış omlet
20:30 = 2 adet yumurta ve 35 grile 1 tereyağda hazırlanmış omlet + 2 dilim salam
Su = 3000 ml
spor
15437 adım : 926 puan
Eki Görüntüle 2807170 Eki Görüntüle 2807168 Eki Görüntüle 2807169
Bende resimler gözükmüyor benim netimde mi sıkıntı acaba22 Mart 15. GünOrucu 5. Gün
15:30 = 2 adetve 35 gr ile 1 tereyağda hazırlanmış omlet
20:30 = 2 adet yumurta ve 35 grile 1 tereyağda hazırlanmış omlet + 2 dilim salam
Su = 3000 ml
spor
15437 adım : 926 puan
Eki Görüntüle 2807169
Cumaya götürmek için elimden geleni yapıcam sporsuz gün geçirmemek hedefim , nasıl oldu anlamadım daha bu programdan sonra da veremezsem çekilicem çünkü bu hafta hep spor hep spor hedefimRegldendir skma canini
haha bak yine dayanmadi. Cekildim ben cunku @stitch in es i ayrildi . O yuzden ikinizi esledim. Biliyorum ylan hikayesine döndü, ama düzenli paylasim olmayip ayrilan olunca boyle oluyor
fazla bir arti degil. Mutlaka cumaya gitmis olur
selam ,-100 de olsa sahane eksi : )
oo harika. Vucudu sasirtmak ise yaramis
Izinden eksi ile donmek harika.
Tekrar donmene sevindim
Sebepleri belli canim + nin. Cumaya gider eminim
1 saatlik yurumeden olurmu kiz bu kadar arti
Neler yedin haftasonu bakmam lazim
Kelebegiim. Ters yöne gidiyor senin tarti
Ah o makarnayı görene kadar çok iyi diyordum
yaşadıklarınızı biliyorum size destek olmak için yazdığım bir mesaj siz çırpınıyorsunuz bizim için ama biz karşılığını veremiyoruz. belki farklı biri söylerse buna dikkat ederler diye düşündüm bu nedenle mesajı yazdım. umarım işe yarar.Analiz için ellerine sağlık canım. Gönlümüzden geçenleri yazmışsın ki artık uyara uyara yorulduk. Her gün her hafta söylüyoruz yarış var diye. Spora daha fazla nasıl teşvik ederiz diyoruz eş yarışını düzenli yapalım gazlar dedikçe son haftalarda tam tersi beni almayın free takilacagim laflarıyla doldu ortalık.
Az çok biliyorsun arka planda ne kadar konusma geçiyor daha ne yapalım aman şunu dersek üzülüp kırılır mi gibi bir sürü plan yapıyoruz.
Ozellikle son bir kaç haftadır takımda yaz çık modu var. Sohbet eden kesim belli genelde.
Bu şekilde olması da her gün istisnasız yaptığımız duyuruları görmezden gelmeye sebeb oluyor.
H3RA_ kaptis persembe gününden beri her gün adımlar fotoğraflı olacak diye uyarıyor.
Arrietty_ kaptanim spor puanları siz hesaplayacaksınız yanlışı düzeltmem diye uyarıyor.
Buna rağmen bir çok kişi haberim yok görmedim modunda.
spor yapabiliyorum spor yapmak istemiyorum. 10 kg verdikten sonra deli spor yapacağım.Harika Birgün olmuşspor yapamıyorum dediğin halin buysa birkaç hafta sonra seni düşünemiyorum ceydoş şahane
yükledim resimleri yine bakar mısın?Bende resimler gözükmüyor benim netimde mi sıkıntı acaba
akşam barbunya ve sarma fazla olmuş. yerine bir salata gelmiş olsaydı menün güzel olacaktı.Sabah:
2 tane mercimek krebi
Suzme yogurt
Kapya biber
Öglen:
3 ufak grissini
Süzme yogurt
3 sarma
1 avuc Ceviz
Akşam:
İzgara balik
4 sarma
Barbunya 3 kaşik
Su:
2 litre su
1 litre dukan
Spor:
5883 adım
176 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Asi Matmazel
Cuma kilo: 64.9
P.tesi: 65.2
AYNI beeennnnyaşadıklarınızı biliyorum size destek olmak için yazdığım bir mesaj siz çırpınıyorsunuz bizim için ama biz karşılığını veremiyoruz. belki farklı biri söylerse buna dikkat ederler diye düşündüm bu nedenle mesajı yazdım. umarım işe yarar.
spor yapabiliyorum spor yapmak istemiyorum. 10 kg verdikten sonra deli spor yapacağım.
yükledim resimleri yine bakar mısın?
ben yapınca çılgın yaparım 2 saate yakın pilates, dünya kadar squat, aklıma geldikçe 50 şer jumping ceydoş (neden jack, hareketi ben yapıyorum dedim adını değiştirdim) tek derdim kalın kalmak istememem o yüzden adım iyidir makul geldi.
çok iyi adımlamışsın.Arrietty_ sedulu H3RA_ rockandroll bugünkü spor puanlarım
Telefonumdan öğlene kadar 10.517 adım atmıştım. Öğleden sonra bilekliğime kavuşunca 3.109 adım da öyle yaptım
Toplam adım :13.626 adım
Toplam puan: 817
Belim ağrıdığı için ve bu yarın hacamat yaptıracağım için ekstra spor yapamadım. Challenge larda kaldı bugün belimi zorlamak istemedim
su azıcık daha artarsa harika olacak kaptişim.08:30 limonlu su
10:30 Kahvaltı
2 dilim tb ekmeğine marul, maydonoz, kırmızı biber, beyaz peynirle sandviç (tost ekmeği büyüklüğünde)
Türk kahvesi
1 avuç çiğ badem, tuzlu leblebi
17:00
Tavuk suyuna çorba
3 çiğ köfte/ yeşillik ile
21:00
1 yeşil elma
2 lt sıvı (su ve limonlu açık çay)
60 dk dans 180 p
9.400 adım 564 p
Toplam 744 p
Arrietty_ sedulu E English_teacherrr Eki Görüntüle 2807202
Jumping ceydoş iyidir candırben yapınca çılgın yaparım 2 saate yakın pilates, dünya kadar squat, aklıma geldikçe 50 şer jumping ceydoş (neden jack hareketi ben yapıyorum dedim adını değiştirdim) tek derdim kalın kalmak istemem o yüzden adım iyidir makul geldi.
çok iyi adımlamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?