çok iyi forma sokuyor tüm vücut çalışıyor. üstelik onu yapınca takıldığım haftalarda düşüş yaşardım ben.Jumping ceydoş iyidir candır
Gülüm iyi yazmışsın hoş yazmışsın ama benim 2 kucuk çocuk var canavar gibiler.4. Takımın harika ama bir o kadarda vurdumduymaz kadınları lütfen hepiniz bu yazımı dikkatle okuyunuz.
8 mart tarihinden beri aranızdayım ve takımı gözlemleme şansı buldum. sistem ve kader size harika bir kaptan ve iki adet kaptiş bahşetmiş. sistemi çok güzel oturtmuşlar açıkçası geçen yıl kaptişlik yaptığımda ben bu kadar güzel bir sistem oturtamamıştım. kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.
şimdi gelelim bu mesajı sizlere neden yazdığıma arkadaşlarım, canlarım burası laylaylom kilo verelim ama nasıl olsa verelim konusu değil. takımlar yarışıyor bu konular altında (rahat rahat kilo vermek istiyorsanız başka gruplar var onlara katılmak sizi daha mutlu edebilir) buraya gelmeyi talep ettiğinizde bunu kabul etmiş oluyorsunuz. düzenli menü paylaşmak, haftalık olarak kilo vermek (özellikle asıl takımdakiler), arkadaşlarınızı takip etmek sadece eşlerinizi değil tüm takım arkadaşlarınızı ve yanlış yapanları uyarmak sorumluluğunuz oluyor. işi sadece kaptan ve kaptişlere bırakmamanız gerekiyor. gerekirse ciğerini sökün yanlış yapanın ama yanlıştan döndürün onu.
cuma günleri kilo bildirimleri yapılıyor sonra bir bakıyorum herkes bir kenara çekilmiş bir heyecan bir tutku yok takım kaçıncı olacak, eyvah bu hafta dereceye giremezsek kaptanın başı yanar mı (siz derece alamazsanız kaptana yönetim tarafından ekstra görevler veriliyor) kimse bunları düşünmüyor. bir kaç notadan sonra takım kapatılır mı endişesi bile yaşamıyorsunuz. kaptan ve kaptişlerimiz ailelerinden işlerinden fedakarlık ederek emek veriyor bizlere, emeklerini takımı liderliğe taşıyarak alkışlayalım arkadaşlar lütfen.
4. takım 703. etapta en son bir birincilik almış. biz 719. etaba merhaba demek üzereyiz. hiç mi o coşkuyu yaşamak istemiyorsunuz. nasıl güzel bir duygudur bilemezsiniz. hadi artık hep beraber takımı liderlik koltuğuna oturtmak için çalışalım. hepimizin yüzü gülsün
nasıl mı yapacağız çok kolay aslında karbonhidratı sadece sabah öğünlerinde alıp ,akşam yemeklerini hafif ve bol salatalı yiyeceğiz. günde 2,5 lt den az su içmeyeceğiz. sporumuzu düzenli yapacağız. menüler bir gün var bir gün yok olmayacak şeffaf ne yedik ne içtik yazacağız. olur bir gün işiniz çıkar yazamazsınız not alın ertesi gün yazamadığınız menüyü de yazın. kontrol günü ölçümünü atlamamalısınız. cuma sonucunu gösterecek olan kilo kontrol kilosudur. olmazsa ne durumdasınız bilinmesi mümkün değil.
VAKİT 4. TAKIMI LİDER YAPMA VAKTİDİR KIZLAR
HADİ GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN
CUMA VE PAZARTESİ ARASINDAKİ FARK TABLOSU KİMLER KAÇAMAK YAPMIŞ İFŞA EDİYOR.
REGL OLANLAR ÜSTÜNE ALINMASIN
hiç bildirim yapmayan arkadaşlarım durumlar çok fena diye düşündürüyor beni.
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK @Ayse_M 89,5 90,9 -1,4@bnnu 61,4 62,5 -1,1AppLesma 71,85 72,8 -1,0@graphicdesigner 71,8 72,6 -0,8E Emeeelll 72,6 73,3 -0,7@Oaktree 64,1 64,7 -0,6@Ceyhans 60,9 61,5 -0,6@klbk33 52,6 53,2 -0,6@ozrengin 67,9 68,5 -0,6stitch 71,2 71,7 -0,5H3RA_ 63,7 64,1 -0,4Ozzybal 76,9 77,3 -0,4istanbulin 55,2 55,5 -0,3Aomine Daiki 59,6 59,8 -0,2noram 64 63,9 0,1@Melegimkorusun 65,8 65,6 0,2@nurdeva 63,3 62,9 0,4sedulu 64,8 64,1 0,7@Alys 63,1 62,3 0,8@Asi Matmazel 77,8 76,5 1,3@SsSiMqE 82,2 80,8 1,49 92kubra ? ? #####@Cikocev ? ? #####@Dilber Hala ? ? #####esmeriiim mazeretli mazeretli #####@pisi pisi kopatim ? ? #####@rockandroll ? ? #####@Sade_Bilge ? ? #####@sadece_ben ? ? #####@Serina08 ? ? #####
yoo bence gayet güzel canım
korkumu atayım üstümden tekrar bir cesaret başlarımBende ilk başlarda epey zorlandım da şimdi o kadar koymuyor ama low hareketlerle yapmayı denedin mi ?
Geçtin hatırlıyorum, bir defa bende başarmıştım diye hatırlıyorum.19 olacak o
calisacaksin senin de olacak
benim bir kez gecmisligim var kendisini, kanitim da var, yiter o bana, darisi sizlerin basina
İki gün önce yorma benim totişimi diyen kadına bak22 Mart 15. GünOrucu 5. Gün
15:30 = 2 adetve 35 gr ile 1 tereyağda hazırlanmış omlet
20:30 = 2 adet yumurta ve 35 grile 1 tereyağda hazırlanmış omlet + 2 dilim salam
Su = 3000 ml
spor
15437 adım : 926 puan
Eki Görüntüle 2807169 Eki Görüntüle 2807178 Eki Görüntüle 2807179
Evet son bir haftada falan su düzenimi bozdum ben. Toparlayacağım ama yarın dukan birasına başlayayım diyorum hatta. Onu içerken güzel kilo vermiştim.su azıcık daha artarsa harika olacak kaptişim.
19 hazirana kadar hedefine rahatlıkla ulaşırsın bence. yeter ki kaçamak olmasın menülerin düzgün olsun ve lütfen suyun bol olsun.Ya benım acil incelmem lazım 19 hazıran sünnet dugunumuz var sunnet annesı olucam ucus ucus bı abıyenın ıcıne gırmem lazım
canım benim sen üzülme. o hengame içerisinde nasıl canla başla kilo verdiğini en iyi ben biliyorum. senin sporun belli zaten 3 çocuk dön dolaş ev topla onun kadar yorucu yıpratıcı bir spor düşünemiyorum.Gülüm iyi yazmışsın hoş yazmışsın ama benim 2 kucuk çocuk var canavar gibiler.
Tam spor yapıyım lesie açtım bugün banyo paslarına şampuan dökmüşler mutfağı kartistdiklarini demiyorum bile.
Sonra hadi yataga dediğimde saat 22 30 gibi acıktık yemek diyorlar. Yemek yediler pijamalarını giydiler diş fircaladilar su saat oldu yeni uyudular benimde pilim bitti düzenli olarak giremiyorum önce takım kaptanlarımdan sonra.siz arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ama gerçekten yorucu oluyor.günlerim buraya fırsatım olmuyor.
Insallah ya yapmıyorum kacamak bakalım ınsallah verırıım19 hazirana kadar hedefine rahatlıkla ulaşırsın bence. yeter ki kaçamak olmasın menülerin düzgün olsun ve lütfen suyun bol olsun.
valla yoruluyor totişim. ne olurdu şöyle yayarak 10 kg verseydim. ama olmadı bunlar daha başlangıç beklemede kalın...yoo bence gayet güzel canım
korkumu atayım üstümden tekrar bir cesaret başlarım
Geçtin hatırlıyorum, bir defa bende başarmıştım diye hatırlıyorum.
Hangi gün derken sedunun yorgun olduğu günden bahsetmiştim, daha onu göremedim
İki gün önce yorma benim totişimi diyen kadına bak
Evet son bir haftada falan su düzenimi bozdum ben. Toparlayacağım ama yarın dukan birasına başlayayım diyorum hatta. Onu içerken güzel kilo vermiştim.
Wc problemi yaşadım ama direkt onamı bağlı onu anlamam lazım. Bir deneme yapayım bu hafta.
ne yedin ne yaptın lütfen düzenli yaz kaçamakları bile. fikrimiz olur kilo veremezsen geri dönüp net menü kontrolü yaparız. ihmal etme.Insallah ya yapmıyorum kacamak bakalım ınsallah verırıım
Ellerine sağlık canım.4. Takımın harika ama bir o kadarda vurdumduymaz kadınları lütfen hepiniz bu yazımı dikkatle okuyunuz.
8 mart tarihinden beri aranızdayım ve takımı gözlemleme şansı buldum. sistem ve kader size harika bir kaptan ve iki adet kaptiş bahşetmiş. sistemi çok güzel oturtmuşlar açıkçası geçen yıl kaptişlik yaptığımda ben bu kadar güzel bir sistem oturtamamıştım. kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.
şimdi gelelim bu mesajı sizlere neden yazdığıma arkadaşlarım, canlarım burası laylaylom kilo verelim ama nasıl olsa verelim konusu değil. takımlar yarışıyor bu konular altında (rahat rahat kilo vermek istiyorsanız başka gruplar var onlara katılmak sizi daha mutlu edebilir) buraya gelmeyi talep ettiğinizde bunu kabul etmiş oluyorsunuz. düzenli menü paylaşmak, haftalık olarak kilo vermek (özellikle asıl takımdakiler), arkadaşlarınızı takip etmek sadece eşlerinizi değil tüm takım arkadaşlarınızı ve yanlış yapanları uyarmak sorumluluğunuz oluyor. işi sadece kaptan ve kaptişlere bırakmamanız gerekiyor. gerekirse ciğerini sökün yanlış yapanın ama yanlıştan döndürün onu.
cuma günleri kilo bildirimleri yapılıyor sonra bir bakıyorum herkes bir kenara çekilmiş bir heyecan bir tutku yok takım kaçıncı olacak, eyvah bu hafta dereceye giremezsek kaptanın başı yanar mı (siz derece alamazsanız kaptana yönetim tarafından ekstra görevler veriliyor) kimse bunları düşünmüyor. bir kaç notadan sonra takım kapatılır mı endişesi bile yaşamıyorsunuz. kaptan ve kaptişlerimiz ailelerinden işlerinden fedakarlık ederek emek veriyor bizlere, emeklerini takımı liderliğe taşıyarak alkışlayalım arkadaşlar lütfen.
4. takım 703. etapta en son bir birincilik almış. biz 719. etaba merhaba demek üzereyiz. hiç mi o coşkuyu yaşamak istemiyorsunuz. nasıl güzel bir duygudur bilemezsiniz. hadi artık hep beraber takımı liderlik koltuğuna oturtmak için çalışalım. hepimizin yüzü gülsün
nasıl mı yapacağız çok kolay aslında karbonhidratı sadece sabah öğünlerinde alıp ,akşam yemeklerini hafif ve bol salatalı yiyeceğiz. günde 2,5 lt den az su içmeyeceğiz. sporumuzu düzenli yapacağız. menüler bir gün var bir gün yok olmayacak şeffaf ne yedik ne içtik yazacağız. olur bir gün işiniz çıkar yazamazsınız not alın ertesi gün yazamadığınız menüyü de yazın. kontrol günü ölçümünü atlamamalısınız. cuma sonucunu gösterecek olan kilo kontrol kilosudur. olmazsa ne durumdasınız bilinmesi mümkün değil.
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK @Ayse_M 89,5 90,9 -1,4@bnnu 61,4 62,5 -1,1AppLesma 71,85 72,8 -1,0@graphicdesigner 71,8 72,6 -0,8E Emeeelll 72,6 73,3 -0,7@Oaktree 64,1 64,7 -0,6@Ceyhans 60,9 61,5 -0,6@klbk33 52,6 53,2 -0,6@ozrengin 67,9 68,5 -0,6stitch 71,2 71,7 -0,5H3RA_ 63,7 64,1 -0,4Ozzybal 76,9 77,3 -0,4istanbulin 55,2 55,5 -0,3Aomine Daiki 59,6 59,8 -0,2noram 64 63,9 0,1@Melegimkorusun 65,8 65,6 0,2@nurdeva 63,3 62,9 0,4sedulu 64,8 64,1 0,7@Alys 63,1 62,3 0,8@Asi Matmazel 77,8 76,5 1,3@SsSiMqE 82,2 80,8 1,49 92kubra ? ? #####@Cikocev ? ? #####@Dilber Hala ? ? #####esmeriiim mazeretli mazeretli #####@pisi pisi kopatim ? ? #####@rockandroll ? ? #####@Sade_Bilge ? ? #####@sadece_ben ? ? #####@Serina08 ? ? #####
Etiketi gorunce dondum hemen ben cuma bildirimi yapmistim. Ama izinliyim bu hafta pazartesi kontrol atmam gerekiyormuydu4. Takımın harika ama bir o kadarda vurdumduymaz kadınları lütfen hepiniz bu yazımı dikkatle okuyunuz.
Suyu 2.5 litreye tamamladım.11:00 2 kk peynir, 3 dilim hindi füme et, 1 kayısı,1/2 yesil elma, 1/4 greyfurt, 1/2 muz
14:00 1 bardak kefir, 2 wasa
18:30 kabak sote, salata, yoğurt, vee maalesef esim ve oğluma yaptığım 1 kase tavuklu arpa sehriye çorbası
1.5 litre su, 1 duble turk kahvesi
Sporlari sonra yazacağım.
sedulu
Canım benim sağol.canım benim sen üzülme. o hengame içerisinde nasıl canla başla kilo verdiğini en iyi ben biliyorum. senin sporun belli zaten 3 çocuk dön dolaş ev topla onun kadar yorucu yıpratıcı bir spor düşünemiyorum.
tüm arkadaşlarımın durumun ciddiyetini anlamalarını istediğim için yazdım. sen hatırlarsın takımda olup cuma günleri birinci olunca yaşadığımız coşkuyu yada derece alamayınca nasıl hırslanıp sonraki hafta lider olduğumuzu. bunları hatırlatmak istedim herkese.
ilk hafta geldiğimde bir arkadaşımız bildirimde bulunmamıştı otomatik eyvah arriety ne durumda acaba endişesi sardı. çünkü biliyorum geçmişte 20:00 olmadan ilave yapmak için bildirim yapmayan arkadaşlarımıza ulaşmak için çabaladığımızı. çok zor bir misyon üstlenmiş durumdasınız ve gerçekten harika yürütüyorsunuz defalarca söylüyorum bunu ama diğer arkadaşlarımızında bilmesini istiyorum. sporlar için senin sürekli bildirim yaptığını görüyorum ama çoğu arkadaşımız okumadan sayfaları geçip mesajını yazıp gidiyor.sedulu kendini paralıyor menüleri paylaşın diye 2 gün girmezlerse 3. gün girip sadece o günü yazıp yine gidiyorlar. bunların hepsini görüyorum canım. büyük puntolu yazarsam belki okurlar dedim.Ellerine sağlık canım.
Takım içinde eş yarışlarımız dışında tüm takım olarak diğer takımlarla olan yarışımızı unutuyor bazı arkadaşlar.
Cuma tartı bildiriminde bulunmayan yada saatini geçiren olduğundaArrietty_ nin endişesine bizzat şahidim. Paylaşılmayan her bildirim takımın puanını düşürüyor. Özellikle esas listedeysen. Sabah bir kaç dakika bağlanıp fotoyu paylaşmak zor olmamalı. Çalışan bir kadın olarak bahane kabul edemiyorum bu konuda, çünkü bende aynı hayat telaşının içindeyim.
sedulu her gün menüleri tek tek inceliyor. Yenilen şeyleri saatlerine, kalorilerine kadar hesaplıyor. Düşündüğün zaman gerçekten ciddi zaman ve emek. Onca uyarıya rağmen günlük bildirimleri dahi tam oturtamadı. Yaptırım uygulamayı biz istemiyoruz ama kurallara uyulmadığı için mecbur kalıyoruz.
Esasında sevimli insanlarız biz
bende bıktım valla bütün gün ortalık topluyorum sonra ertesi günün düşünceleri sarıyor yarın şurası burası diye. isyandayım. 6 kedi olunca zaten hergün 2 saat onların bakımları sürüyor ( engelli bebeğime ben wc yaptırıp altını bezliyorum tam bir savaş) kendi odanm haftalardır dağınık bir elim varmadı toplamaya.Canım benim sağol.
Geçen yıl canla başla kendimi zorlayıp verdiğim kiloları yine vermek istiyorum. Ama sende biliyorsun cok zorlaniyorum
Bu saatten sonra bulaşık ve ev toplayıp çamaşır katlicam. Offf valla allahım başka dert vermesinde.biktim
Allah sana.da.kolaylik versin gülüm.bende bıktım valla bütün gün ortalık topluyorum sonra ertesi günün düşünceleri sarıyor yarın şurası burası diye. isyandayım. 6 kedi olunca zaten hergün 2 saat onların bakımları sürüyor ( engelli bebeğime ben wc yaptırıp altını bezliyorum tam bir savaş) kendi odanm haftalardır dağınık bir elim varmadı toplamaya.
Selam kizlar, ceydos'a çok hak veriyorum, yeni kaptanlar çok güzel düzen oturtmuş ve ne çok emek verdikleri ortada, çok teşekkür ederiz. Ben de elimden geldiğince katkıda bulunabilirim umarım
Bugün çok kötü bir gün geçirdim, migrenin tuttu ve hala çok canım acıyor, birazdan bir bitki çayı içip sonra yatmaya gitmeyi planlıyorum. Ufaklık zaten erkenden uyumuş bugün, yarın sabah 5te diker bizi ayağa
Bugünkü menüm
Sabah bir dilim ekşi mayalı ekmek, yarım küçük avokado, 2 yumurta (yanına söğüş salata da yapmıştım çok doydum onu yiyemedim)
Öğlen 2 haşlanmış tavuk göğsünü didikleyip tavada salça ile soteledim, bir dilim ekmek ile yedim
Sonrasında badem ve yoğurt yedim bir ara sade kahve ile 2 hurma yemistim
Çok basım agridigi için midem de bulanıyor, akşam yemeğini eş geçtim bugün
Su 2lt içtim bugün
Spor yatmadan belki challange ve yoga da yaparım, olursa eklerim
Şimdilik 75dk tenis ve 14171 adım var, 1300 puan
Aomine Daiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?