Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gülüm iyi yazmışsın hoş yazmışsın ama benim 2 kucuk çocuk var canavar gibiler.
Tam spor yapıyım lesie açtım bugün banyo paslarına şampuan dökmüşler mutfağı kartistdiklarini demiyorum bile.
Sonra hadi yataga dediğimde saat 22 30 gibi acıktık yemek diyorlar. Yemek yediler pijamalarını giydiler diş fircaladilar su saat oldu yeni uyudular benimde pilim bitti düzenli olarak giremiyorum önce takım kaptanlarımdan sonra.siz arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ama gerçekten yorucu oluyor.günlerim buraya fırsatım olmuyor.

yoo bence gayet güzel canım
Bende ilk başlarda epey zorlandım da şimdi o kadar koymuyor ama low hareketlerle yapmayı denedin mi ?
korkumu atayım üstümden tekrar bir cesaret başlarım
19 olacak o

calisacaksin senin de olacak

benim bir kez gecmisligim var kendisini, kanitim da var, yiter o bana, darisi sizlerin basina
Geçtin hatırlıyorum, bir defa bende başarmıştım diye hatırlıyorum.
Hangi gün derken sedunun yorgun olduğu günden bahsetmiştim, daha onu göremedim
İki gün önce yorma benim totişimi diyen kadına bak
su azıcık daha artarsa harika olacak kaptişim.
Evet son bir haftada falan su düzenimi bozdum ben. Toparlayacağım ama yarın dukan birasına başlayayım diyorum hatta. Onu içerken güzel kilo vermiştim.
Wc problemi yaşadım ama direkt onamı bağlı onu anlamam lazım. Bir deneme yapayım bu hafta.

Ya benım acil incelmem lazım 19 hazıran sünnet dugunumuz var sunnet annesı olucam ucus ucus bı abıyenın ıcıne gırmem lazım
19 hazirana kadar hedefine rahatlıkla ulaşırsın bence. yeter ki kaçamak olmasın menülerin düzgün olsun ve lütfen suyun bol olsun.

canım benim sen üzülme. o hengame içerisinde nasıl canla başla kilo verdiğini en iyi ben biliyorum. senin sporun belli zaten 3 çocuk dön dolaş ev topla onun kadar yorucu yıpratıcı bir spor düşünemiyorum.
tüm arkadaşlarımın durumun ciddiyetini anlamalarını istediğim için yazdım. sen hatırlarsın takımda olup cuma günleri birinci olunca yaşadığımız coşkuyu yada derece alamayınca nasıl hırslanıp sonraki hafta lider olduğumuzu. bunları hatırlatmak istedim herkese.

valla yoruluyor totişim. ne olurdu şöyle yayarak 10 kg verseydim. ama olmadı bunlar daha başlangıç beklemede kalın...

Ellerine sağlık canım.
Takım içinde eş yarışlarımız dışında tüm takım olarak diğer takımlarla olan yarışımızı unutuyor bazı arkadaşlar.
Cuma tartı bildiriminde bulunmayan yada saatini geçiren olduğunda Arrietty_ nin endişesine bizzat şahidim. Paylaşılmayan her bildirim takımın puanını düşürüyor. Özellikle esas listedeysen. Sabah bir kaç dakika bağlanıp fotoyu paylaşmak zor olmamalı. Çalışan bir kadın olarak bahane kabul edemiyorum bu konuda, çünkü bende aynı hayat telaşının içindeyim.
sedulu her gün menüleri tek tek inceliyor. Yenilen şeyleri saatlerine, kalorilerine kadar hesaplıyor. Düşündüğün zaman gerçekten ciddi zaman ve emek. Onca uyarıya rağmen günlük bildirimleri dahi tam oturtamadı. Yaptırım uygulamayı biz istemiyoruz ama kurallara uyulmadığı için mecbur kalıyoruz.
Esasında sevimli insanlarız biz

Etiketi gorunce dondum hemen ben cuma bildirimi yapmistim. Ama izinliyim bu hafta pazartesi kontrol atmam gerekiyormuydu eger gerekiyorsa bilmiyordum benim hatam olmus

Selam kizlar, ceydos'a çok hak veriyorum, yeni kaptanlar çok güzel düzen oturtmuş ve ne çok emek verdikleri ortada, çok teşekkür ederiz. Ben de elimden geldiğince katkıda bulunabilirim umarım
Bugün çok kötü bir gün geçirdim, migrenin tuttu ve hala çok canım acıyor, birazdan bir bitki çayı içip sonra yatmaya gitmeyi planlıyorum. Ufaklık zaten erkenden uyumuş bugün, yarın sabah 5te diker bizi ayağa
Bugünkü menüm
Sabah bir dilim ekşi mayalı ekmek, yarım küçük avokado, 2 yumurta (yanına söğüş salata da yapmıştım çok doydum onu yiyemedim)
Öğlen 2 haşlanmış tavuk göğsünü didikleyip tavada salça ile soteledim, bir dilim ekmek ile yedim
Sonrasında badem ve yoğurt yedim bir ara sade kahve ile 2 hurma yemistim
Çok basım agridigi için midem de bulanıyor, akşam yemeğini eş geçtim bugün
Su 2lt içtim bugün
Spor yatmadan belki challange ve yoga da yaparım, olursa eklerim
Şimdilik 75dk tenis ve 14171 adım var, 1300 puan
Aomine Daiki

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-22-21-37-46-32.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 19
Suyu 2.5 litreye tamamladım.

8000 adım: 480 puan
40 dakika yürüyüş: 40 puan
20 dakika tempolu yürüyüş: 50 puan
Challenge: 200 puan
Toplam: 770 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ E Emeeelll

Canım benim sağol.
Geçen yıl canla başla kendimi zorlayıp verdiğim kiloları yine vermek istiyorum. Ama sende biliyorsun cok zorlaniyorum
Bu saatten sonra bulaşık ve ev toplayıp çamaşır katlicam. Offf valla allahım başka dert vermesinde.biktim

ilk hafta geldiğimde bir arkadaşımız bildirimde bulunmamıştı otomatik eyvah arriety ne durumda acaba endişesi sardı. çünkü biliyorum geçmişte 20:00 olmadan ilave yapmak için bildirim yapmayan arkadaşlarımıza ulaşmak için çabaladığımızı. çok zor bir misyon üstlenmiş durumdasınız ve gerçekten harika yürütüyorsunuz defalarca söylüyorum bunu ama diğer arkadaşlarımızında bilmesini istiyorum. sporlar için senin sürekli bildirim yaptığını görüyorum ama çoğu arkadaşımız okumadan sayfaları geçip mesajını yazıp gidiyor.sedulu kendini paralıyor menüleri paylaşın diye 2 gün girmezlerse 3. gün girip sadece o günü yazıp yine gidiyorlar. bunların hepsini görüyorum canım. büyük puntolu yazarsam belki okurlar dedim.
benim üslubum hep belliydi 4. takıma kayıt olduğum anda tüm arkadaşlarımın menülerini takibe başladım. sadece menü değil kg larını da takip ettim. fazla eli maşalıydım. yine öyle olmaya niyetliyim. takım olmanın bilincine varmayan arkadaşlarımız her zaman gruplara katılıp rahatça kilo verebilirler. sizler çok sevimlisiniz kesinlikle katılıyorum seviliyorsunuz da.

şişt kızlar tüm takım beni sevmek zorunda değilsiniz ağır eleştirilere hazır olun çünkü kilo vermek zorundasınız.

bende bıktım valla bütün gün ortalık topluyorum sonra ertesi günün düşünceleri sarıyor yarın şurası burası diye. isyandayım. 6 kedi olunca zaten hergün 2 saat onların bakımları sürüyor ( engelli bebeğime ben wc yaptırıp altını bezliyorum tam bir savaş) kendi odanm haftalardır dağınık bir elim varmadı toplamaya.

Allah sana.da.kolaylik versin gülüm.
Sen kedilerin icin bahçeli eve mi taşındın ankara da.
Nereye taşındın

Bence kurallar biraz daha katılaştırılabilir. Yarışın olduğu bir ortamda tartı bildirimi yapmamak bence kabul edilebilir değil ya da bütün gün aşırı karbonhidrat ağırlıklı beslenmek.
Belirtilen saatlerin dışında yapılan bildirimlerin bile istisnasız kabul edilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben. Sonuçta herkesin kendine göre yoğunluğu var. Kaptanlarımızın hepsi gerçekten çok tatlı ve çok uğraşıyorlar. Ben evde spor yapmaya vakit çok zor bulurken, bu kızlar nasıl bu listelerle uğraşacak vakit buluyorlar merak ediyorum doğrusu.

geçmiş olsun tatlım. vücudun yeni siteme ayak uydurmaya çalışıyordur. su içiyorsun damarların genişliyor bunlar etken. ama o ekşi mayalı ekmek olmasaydı iyiydi. ekşi mayalı can evimden vurdun. üstüne tereyağla ne güzel gider. exkaptişlerimizden Kozmogirl17 ne güzel ekmekler yapardı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…