Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah sana.da.kolaylik versin gülüm.
Sen kedilerin icin bahçeli eve mi taşındın ankara da.
Nereye taşındın
keşke ağzın bal yesin emekli olmadan bahçeli ev bize hayal. apartmanda oturuyorum. 3 kedi ile iyiydik ama bonus olarak 3 bebeleri oldu.sağolsun benim zeyna 2,5 ay baktı sonra sanki ben peydahladım gibi bana attı topu. şimdi habire yavrularına çemkiriyor. ama çoooook seviyorum hepsini.

H3RA_
@92kubra
Spor
7000 adım: 420 p
30 dk yürüyüş yaptım ama adım saydı zaten yazmıyorum.. sevgiler iyi geceler
Yürüyüşünün tarzına bağlıcolaral 30 dk tempolu yürüyüş yada yavaş yürüyüş olarak bunuda puanlamalısın canım. İlk sayfada var puanları

Evde hayvan beslemek zor oluyordur. Valla ben hic cesaret edemem benim bebeler bana yetiyor
Aman Amannn

evet en kötüsü karbonhidrat zaten.buna bir sınır getirilse aslında çoğu kişi o kadar hızlı kilo verecek ki kendileri bile inanamayacak.
bir kaptan veya kaptan yardımcısının kendine zaman ayırması çok mümkün olmuyor ne yazık ki. bazen o kadar fazla mesaj yazılıyor ki hepsini tek tek okumaları saatler alabiliyor. sürekli takipte kalmak zorundalar. cuma günleri en kötü zamanları sabahtan beklemeye başlıyorlar kilo bildirimleri için gelen her bildirimi not alıyorlar bizler yüzdeleri hesaplamış olsak bile onlar herkesin yüzdesini yeniden kontrol ediyorlar. tabi derece stresi hat safhada oluyor . sonra sonuçalrı bildirip yine bekleme faslı başlıyor. derece öğrenmek için. her düşük derecede o gün onlara korkunç bir çöküş yaşatıyor.bütün haftanın emekleri boşa gitmiş oluyor.

Son düzenleme:
Evde hayvan beslemek zor oluyordur. Valla ben hic cesaret edemem benim bebeler bana yetiyor
Aman Amannn
ama çok tatlılar ortada atlıyor zıplıyor ben pamuk gibi gevşiyorum onları izlerken. ben hep sokaktan sahiplendim. ama evinde doğan çok başka oluyormuş. nasıl seviyorlar bizi patileriyle yüzümüzü okşuyorlar öpmek için bin takla atıyorlar. can onlar can

Geçmiş olsun canımcım.. sporun herşeyin harika bravo sana çok güzel

Merhaba bayanlar dünden beri giremedim. Moralim bozuktu. Dün çok sevdiğim muhabbet kuşum öldü. Hem de hiçbir sebep yokken. Henüz 5 aylıktı. Biliyorum insana çok saçma geliyor ama içimden hiçbir şey yapmak gelmedi. Bunun için kusura bakmayın. Bugün daha iyiyim yarın da artık başlarım yavaş yavaş. Neyse menümü yazayım bugün sabah yumurta domates zeytin 1 dilim ekmek öğlen bir şey yemedim akşam et haşlama 1 dilim ekmek salata.. Spor olarak 6400 adım. 192 puan CEYDOS sedulu H3RA_ A arrietty

ah canım çok üzüldüm ve hiç saçma gelmiyor. 2 yıl önce çok sevdiğim kedimi kaybettim. hala neden o diye oturup ağladığım oluyor. benide etiketlemişsin hiç gerek yok.kaptan ve kaptişlerimizi etiketlemen ve o haftaki eşini etiketlemen yeterli . hiç su içmedin mi kuzum?

Sismaniye
Bence bugun menun gayet guzel, daha iyiye gidiyor. Meyve bile azalmis, gayet basarili

Kizlar iyi geceler tatlı rüyalar
sagol canim takimda olmak birbirimizden ornek almak cok guzel.

sporumu da yazayim:
4278 adim 128 puan
30 dk bisiklet 120 puan
wallsit plank challange 200 puan
toplam 428 puan
H3RA_
80 sn wallsit bacaklarimi mahvetti
her gun yarin nasil artiracam diyorum yine pes etmiyorum masallah bana o degil de yarin 90 sn nasil olucuk

Allah size de sabır versin. Zor gerçekten. Siz tablo yapmışsınız galiba o nedenle etiketlenmiştim. Günde 6 bardağa tamamlamaya çalışıyorum bu gruba girdiğimden beri.

Insallah ya yapmıyorum kacamak bakalım ınsallah verırıım
Proteine ağırlık verip karbonhidratı en aza indirirsen şahane incelme oluyor zaman da var daha tabata gerçekten şahane inceltiyor. Birde Taylan kümeli'nin 3 günlük yeşilçay+süt detoksunu yapabilirsiniz. Duraklama olduğunda ya da motive olmak istediğinizde şahane iyi geliyor ben 3 günde 2 kilo verdim

Günaydın canlar bişey sorucam Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS şimdi ben dün 13. 000 küsür adım atmışım ama bunun 1 saati yüksek tempolu yürüyüşdü şimdi bunu nasıl hesaplıyoruz. Ben adım hesabı yapıyordum ya da sadece tempolu yürüyüş diyordum biraz önce okuduğum mesajda tempolu yürüyüş ayrı puan toplam adım ayrı puan diyordu ya da ben mi yanlış anladım aydınlatın beni canlar. Yoksa bütün adım ve puanlarım boşa mı gittiyanlış hesabımdan

Günaydın şekerler

yepyeni bir gün
Ve sularımı içtim 1 litre su ve vitanler
Şimdide sıcacık mis kokulu filtre kahvem ve ben daha ne isteyebilirim ki

kilo bende mehter takımı gibi ama fazla yediğim hiç bir şey yok yavaş ama sağlam ilerliyor

bu hafta kesin 63,8 leri göreceğim
Arrietty_ sedulu H3RA_ esmeriiim

Günaydın canım adım sayını yaptığın tüm sporlardan ayrı sayacaksın.
Tempolu yürüyüş 60dk*2.5 150 p
13.000 adım 390 p gibi yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…