keşke ağzın bal yesin emekli olmadan bahçeli ev bize hayal. apartmanda oturuyorum. 3 kedi ile iyiydik ama bonus olarak 3 bebeleri oldu.sağolsun benim zeyna 2,5 ay baktı sonra sanki ben peydahladım gibi bana attı topu. şimdi habire yavrularına çemkiriyor. ama çoooook seviyorum hepsini.Allah sana.da.kolaylik versin gülüm.
Sen kedilerin icin bahçeli eve mi taşındın ankara da.
Nereye taşındın
Evde hayvan beslemek zor oluyordur. Valla ben hic cesaret edemem benim bebeler bana yetiyorkeşke ağzın bal yesin emekli olmadan bahçeli ev bize hayal. apartmanda oturuyorum. 3 kedi ile iyiydik ama bonus olarak 3 bebeleri oldu.sağolsun benim zeyna 2,5 ay baktı sonra sanki ben peydahladım gibi bana attı topu. şimdi habire yavrularına çemkiriyor. ama çoooook seviyorum hepsini.
evet en kötüsü karbonhidrat zaten.buna bir sınır getirilse aslında çoğu kişi o kadar hızlı kilo verecek ki kendileri bile inanamayacak.Bence kurallar biraz daha katılaştırılabilir. Yarışın olduğu bir ortamda tartı bildirimi yapmamak bence kabul edilebilir değil ya da bütün gün aşırı karbonhidrat ağırlıklı beslenmek.
Belirtilen saatlerin dışında yapılan bildirimlerin bile istisnasız kabul edilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben. Sonuçta herkesin kendine göre yoğunluğu var. Kaptanlarımızın hepsi gerçekten çok tatlı ve çok uğraşıyorlar. Ben evde spor yapmaya vakit çok zor bulurken, bu kızlar nasıl bu listelerle uğraşacak vakit buluyorlar merak ediyorum doğrusu.
ama çok tatlılar ortada atlıyor zıplıyor ben pamuk gibi gevşiyorum onları izlerken. ben hep sokaktan sahiplendim. ama evinde doğan çok başka oluyormuş. nasıl seviyorlar bizi patileriyle yüzümüzü okşuyorlar öpmek için bin takla atıyorlar. can onlar canEvde hayvan beslemek zor oluyordur. Valla ben hic cesaret edemem benim bebeler bana yetiyor
Aman Amannn
Geçmiş olsun canımcım.. sporun herşeyin harika bravo sana çok güzelSelam kizlar, ceydos'a çok hak veriyorum, yeni kaptanlar çok güzel düzen oturtmuş ve ne çok emek verdikleri ortada, çok teşekkür ederiz. Ben de elimden geldiğince katkıda bulunabilirim umarım
Bugün çok kötü bir gün geçirdim, migrenin tuttu ve hala çok canım acıyor, birazdan bir bitki çayı içip sonra yatmaya gitmeyi planlıyorum. Ufaklık zaten erkenden uyumuş bugün, yarın sabah 5te diker bizi ayağa
Bugünkü menüm
Sabah bir dilim ekşi mayalı ekmek, yarım küçük avokado, 2 yumurta (yanına söğüş salata da yapmıştım çok doydum onu yiyemedim)
Öğlen 2 haşlanmış tavuk göğsünü didikleyip tavada salça ile soteledim, bir dilim ekmek ile yedim
Sonrasında badem ve yoğurt yedim bir ara sade kahve ile 2 hurma yemistim
Çok basım agridigi için midem de bulanıyor, akşam yemeğini eş geçtim bugün
Su 2lt içtim bugün
Spor yatmadan belki challange ve yoga da yaparım, olursa eklerim
Şimdilik 75dk tenis ve 14171 adım var, 1300 puan
Aomine Daiki
Ekleyeyim o zaman kaptancimYürüyüşünün tarzına bağlıcolaral 30 dk tempolu yürüyüş yada yavaş yürüyüş olarak bunuda puanlamalısın canım. İlk sayfada var puanları
Ya benım acil incelmem lazım 19 hazıran sünnet dugunumuz var sunnet annesı olucam ucus ucus bı abıyenın ıcıne gırmem lazım
ah canım çok üzüldüm ve hiç saçma gelmiyor. 2 yıl önce çok sevdiğim kedimi kaybettim. hala neden o diye oturup ağladığım oluyor. benide etiketlemişsin hiç gerek yok.kaptan ve kaptişlerimizi etiketlemen ve o haftaki eşini etiketlemen yeterli . hiç su içmedin mi kuzum?Merhaba bayanlar dünden beri giremedim. Moralim bozuktu. Dün çok sevdiğim muhabbet kuşum öldü. Hem de hiçbir sebep yokken. Henüz 5 aylıktı. Biliyorum insana çok saçma geliyor ama içimden hiçbir şey yapmak gelmedi. Bunun için kusura bakmayın. Bugün daha iyiyim yarın da artık başlarım yavaş yavaş. Neyse menümü yazayım bugün sabah yumurta domates zeytin 1 dilim ekmek öğlen bir şey yemedim akşam et haşlama 1 dilim ekmek salata.. Spor olarak 6400 adım. 192 puanCEYDOS sedulu H3RA_ A arrietty
sagol canim takimda olmak birbirimizden ornek almak cok guzel.Sismaniye
Bence bugun menun gayet guzel, daha iyiye gidiyor. Meyve bile azalmis, gayet basarili
Kizlar iyi geceler tatlı rüyalar
Allah size de sabır versin. Zor gerçekten. Siz tablo yapmışsınız galiba o nedenle etiketlenmiştim. Günde 6 bardağa tamamlamaya çalışıyorum bu gruba girdiğimden beri.ah canım çok üzüldüm ve hiç saçma gelmiyor. 2 yıl önce çok sevdiğim kedimi kaybettim. hala neden o diye oturup ağladığım oluyor. benide etiketlemişsin hiç gerek yok.kaptan ve kaptişlerimizi etiketlemen ve o haftaki eşini etiketlemen yeterli . hiç su içmedin mi kuzum?
Proteine ağırlık verip karbonhidratı en aza indirirsen şahane incelme oluyor zaman da var dahaInsallah ya yapmıyorum kacamak bakalım ınsallah verırıım
Günaydın canım adım sayını yaptığın tüm sporlardan ayrı sayacaksın.Günaydın canlar bişey sorucamArrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS şimdi ben dün 13. 000 küsür adım atmışım ama bunun 1 saati yüksek tempolu yürüyüşdü şimdi bunu nasıl hesaplıyoruz. Ben adım hesabı yapıyordum ya da sadece tempolu yürüyüş diyordum biraz önce okuduğum mesajda tempolu yürüyüş ayrı puan toplam adım ayrı puan diyordu ya da ben mi yanlış anladım aydınlatın beni canlar. Yoksa bütün adım ve puanlarım boşa mı gitti yanlış hesabımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?