canım bende öyleyim 64’ü sabitleyene kadar bir tartıda 64 çıkıyorsam birinde 65 çıkıyorum. Şimdi 63’ü gördüm. Arada 64 görüyorum tartıda.Günaydın şekerler
yepyeni bir gün
Ve sularımı içtim 1 litre su ve vitanler
Şimdide sıcacık mis kokulu filtre kahvem ve ben daha ne isteyebilirim ki
kilo bende mehter takımı gibi ama fazla yediğim hiç bir şey yok yavaş ama sağlam ilerliyor
Eki Görüntüle 2807275
bu hafta kesin 63,8 leri göreceğim
Arrietty_ sedulu H3RA_ esmeriiim
Gecen hafta yesilcay detoksu ile güzel sonuc aldim, bence kolay uygulanabilir, istersen bir dene.canım bende öyleyim 64’ü sabitleyene kadar bir tartıda 64 çıkıyorsam birinde 65 çıkıyorum. Şimdi 63’ü gördüm. Arada 64 görüyorum tartıda.
Bende de çok yavaş gidiyor hızlandırmak istiyorum.
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ |
| |||||||
@Serina08 | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
E Emeeelll | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Ayse_M | |||||||
A Aylakkadin | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| İZİNLİ | İZİNLİ | İZİNLİ | ||||
K klbk33 | |||||||
| |||||||
| |||||||
S sadece_ben | |||||||
| |||||||
@pisi pisi kopatim | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@nurdeva | |||||||
| |||||||
9 92kubra | |||||||
S Sade_Bilge |
Ekmek sadece sabhları yarım dılım tan bugday yıyorum. Makarna pılav yok. Et sebze. Bugunde kahvaltımı yaptım aksam ınsallah sadece cacık la gecıstırırrum belkı. O detoksta sut var dıe korkuyorum ama 2 gundenemwkte ıstyorum aslındaProteine ağırlık verip karbonhidratı en aza indirirsen şahane incelme oluyor zaman da var dahatabata gerçekten şahane inceltiyor. Birde Taylan kümeli'nin 3 günlük yeşilçay+süt detoksunu yapabilirsiniz. Duraklama olduğunda ya da motive olmak istediğinizde şahane iyi geliyor ben 3 günde 2 kilo verdim
Ah4. Takımın harika ama bir o kadarda vurdumduymaz kadınları lütfen hepiniz bu yazımı dikkatle okuyunuz.
8 mart tarihinden beri aranızdayım ve takımı gözlemleme şansı buldum. sistem ve kader size harika bir kaptan ve iki adet kaptiş bahşetmiş. sistemi çok güzel oturtmuşlar açıkçası geçen yıl kaptişlik yaptığımda ben bu kadar güzel bir sistem oturtamamıştım. kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.
şimdi gelelim bu mesajı sizlere neden yazdığıma arkadaşlarım, canlarım burası laylaylom kilo verelim ama nasıl olsa verelim konusu değil. takımlar yarışıyor bu konular altında (rahat rahat kilo vermek istiyorsanız başka gruplar var onlara katılmak sizi daha mutlu edebilir) buraya gelmeyi talep ettiğinizde bunu kabul etmiş oluyorsunuz. düzenli menü paylaşmak, haftalık olarak kilo vermek (özellikle asıl takımdakiler), arkadaşlarınızı takip etmek sadece eşlerinizi değil tüm takım arkadaşlarınızı ve yanlış yapanları uyarmak sorumluluğunuz oluyor. işi sadece kaptan ve kaptişlere bırakmamanız gerekiyor. gerekirse ciğerini sökün yanlış yapanın ama yanlıştan döndürün onu.
cuma günleri kilo bildirimleri yapılıyor sonra bir bakıyorum herkes bir kenara çekilmiş bir heyecan bir tutku yok takım kaçıncı olacak, eyvah bu hafta dereceye giremezsek kaptanın başı yanar mı (siz derece alamazsanız kaptana yönetim tarafından ekstra görevler veriliyor) kimse bunları düşünmüyor. bir kaç notadan sonra takım kapatılır mı endişesi bile yaşamıyorsunuz. kaptan ve kaptişlerimiz ailelerinden işlerinden fedakarlık ederek emek veriyor bizlere, emeklerini takımı liderliğe taşıyarak alkışlayalım arkadaşlar lütfen.
4. takım 703. etapta en son bir birincilik almış. biz 719. etaba merhaba demek üzereyiz. hiç mi o coşkuyu yaşamak istemiyorsunuz. nasıl güzel bir duygudur bilemezsiniz. hadi artık hep beraber takımı liderlik koltuğuna oturtmak için çalışalım. hepimizin yüzü gülsün
nasıl mı yapacağız çok kolay aslında karbonhidratı sadece sabah öğünlerinde alıp ,akşam yemeklerini hafif ve bol salatalı yiyeceğiz. günde 2,5 lt den az su içmeyeceğiz. sporumuzu düzenli yapacağız. menüler bir gün var bir gün yok olmayacak şeffaf ne yedik ne içtik yazacağız. olur bir gün işiniz çıkar yazamazsınız not alın ertesi gün yazamadığınız menüyü de yazın. kontrol günü ölçümünü atlamamalısınız. cuma sonucunu gösterecek olan kilo kontrol kilosudur. olmazsa ne durumdasınız bilinmesi mümkün değil.
VAKİT 4. TAKIMI LİDER YAPMA VAKTİDİR KIZLAR
HADİ GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN
CUMA VE PAZARTESİ ARASINDAKİ FARK TABLOSU KİMLER KAÇAMAK YAPMIŞ İFŞA EDİYOR.
REGL OLANLAR ÜSTÜNE ALINMASIN
hiç bildirim yapmayan arkadaşlarım durumlar çok fena diye düşündürüyor beni.
İSİM CUMA PAZARTESİ FARK @Ayse_M 89,5 90,9 -1,4bnnu 61,4 62,5 -1,1AppLesma 71,85 72,8 -1,0@graphicdesigner 71,8 72,6 -0,8E Emeeelll 72,6 73,3 -0,7Oaktree 64,1 64,7 -0,6Ceyhans 60,9 61,5 -0,6K klbk33 52,6 53,2 -0,6Varyemez 67,9 68,5 -0,6stitch 71,2 71,7 -0,5H3RA_ 63,7 64,1 -0,4Ozzybal 76,9 77,3 -0,4istanbulin 55,2 55,5 -0,3Aomine Daiki 59,6 59,8 -0,2noram 64 63,9 0,1Melegimkorusun 65,8 65,6 0,2@nurdeva 63,3 62,9 0,4sedulu 64,8 64,1 0,7Alys 63,1 62,3 0,8Asi Matmazel 77,8 76,5 1,3SsSiMqE 82,2 80,8 1,49 92kubra ? ? #####Cikocev ? ? #####Dilber Hala ? ? #####esmeriiim mazeretli mazeretli #####@pisi pisi kopatim ? ? #####rockandroll ? ? #####S Sade_Bilge ? ? #####S sadece_ben ? ? #####@Serina08 ? ? #####
AynenGecen hafta yesilcay detoksu ile güzel sonuc aldim, bence kolay uygulanabilir, istersen bir dene.Asi Matmazel de uyguladı.
hedefini çok güzel koymuşsun. işte böyle yapılırsa sonuçlar güzel oluyor. artık kim tutar seni.Herkese günaydın, bugun az karbonhodratli, bol hareketli bir gün olsun. Bu hafta guzel bir derece alalım, söz veriyorum en az %1' lik kilo vereceğimhava her ne kadar yağmurlu da olsa yaz geliyor.
burasıda yağmurlu ve ben ne yaptım sabah sabah kalktım B'li markete pisilerime hediyeler almaya gittim.Günaydıııınnnnnnnnnnnn kızlar
Yağmurlu bir sabahtan herkese merhaba
2 haftalık menülerini incelesene kuzum dalgalanmalar neden kaynaklanıyor belki çözebilirsin.canım bende öyleyim 64’ü sabitleyene kadar bir tartıda 64 çıkıyorsam birinde 65 çıkıyorum. Şimdi 63’ü gördüm. Arada 64 görüyorum tartıda.
Bende de çok yavaş gidiyor hızlandırmak istiyorum.
cezalara bayıldımTUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Varyemez İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ H3RA_ ÖDÜL @Serina08 İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ istanbulin ÖDÜL sedulu ÖDÜL Alys ÖDÜL E Emeeelll bnnu 100JJ Ceyhans ÖDÜL @Ayse_M ÖDÜL A Aylakkadin İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ Cikocev rockandroll ÖDÜL 30D Ozzybal Dilber Hala SsSiMqE İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ K klbk33 Oaktree Melegimkorusun S sadece_ben ÖDÜL esmeriiim @pisi pisi kopatim ÖDÜL Aomine Daiki ÖDÜL Asi Matmazel noram AppLesma CEYDOS @nurdeva stitch 9 92kubra S Sade_Bilge
3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
Evet kızlar gelelim cezaların sebebine
bnnu menüde yeşillik hiç yok bu şekilde kilo vermeyi bırak az yemene rağmen kilo alırsın. Bağırsak sistemi için yeşillik önemli 100 jumpin jack
rockandroll sarma masum bir gıda değil maalesef sadece öğlen yediğinle kalsaydın ceza olmayacaktı akşam da yediğin için 20 dk Dans
sakin ol düzelecek kuzum ,herkes el birliği yapıp takımı yükseltecek bundan sonra.ben inanıyorum.AhCEYDOS um hic usenmemissin tek tek tabloya eklemissin. Ellerine saglik. Ufak capli inme yasadim ama farklari görünce.
Yani olay sadece kilo vermek degil. Dedigin gibi baska gruplar, konular var. Cuma yarisi ise tamamen farkli bir olay. Kötüye giden takimlar kapaniyor. Ve 4.takimin bunu yasamasini asla istemem.
O yuzden bu hafta sIki takipdeyiz kaptanlar ile. Faydadan cok zarari olan kisiler ile cuma vedalasacagiz..
Umarim ceydosun yazisi, kendinize gelmeniz icin yeterli olmustur
kaptanım ben planladım harika bir yemek gerçi evdekiler akşam ben öğleden sonra yiyeceğim çünkü akşam yemeklerini salata yumurta vs. ile hafif tutmayı planladım. yemeğim kremalı etli fırında brokoli olacak inşallah. güzel olursa tarif paylaşırım.Aksam yemegi planiniz nedir?
Bizde kapuska ve Mercimek yemegi olacak.
Ama ben Öglen mi kapuska yanina salata yesem diyorum? Sicak yemegi Öglene alip aksam hafif olsun diyorum
Aksam da kefir icine salatalik ve keten tohumu karisimi ek olarak 1 Ceviz
Ozaman sende suan benim kafadasin.kaptanım ben planladım harika bir yemek gerçi evdekiler akşam ben öğleden sonra yiyeceğim çünkü akşam yemeklerini salata yumurta vs. ile hafif tutmayı planladım. yemeğim kremalı etli fırında brokoli olacak inşallah. güzel olursa tarif paylaşırım.
İlk gün çeyilçay süt karışımı, 2 gün yumurta salatalık ve avokado, 3.gün yine süt yeşilçay karışımı ya da tam tersi ilk ve 3.gğn yumurta salatalık ve avokado sadece 2.gğn yeşilçay süt karışımıEkmek sadece sabhları yarım dılım tan bugday yıyorum. Makarna pılav yok. Et sebze. Bugunde kahvaltımı yaptım aksam ınsallah sadece cacık la gecıstırırrum belkı. O detoksta sut var dıe korkuyorum ama 2 gundenemwkte ıstyorum aslında
Bunu cok merak ediyorum aslinda.İlk gün çeyilçay süt karışımı, 2 gün yumurta salatalık ve avokado, 3.gün yine süt yeşilçay karışımı ya da tam tersi ilk ve 3.gğn yumurta salatalık ve avokado sadece 2.gğn yeşilçay süt karışımıeğer süte alerji varsa hindistan cevizi sütü, laktozsuz süt, gibi alternatifler kullanabilirsin buradan izleyebilirsin
Akşam icin bir plan yapmadım daha belki ton balıklı salata yaparım pratik. Ya da pazara cikicam bugün sebze bakarımAksam yemegi planiniz nedir?
Ama ben Öglen mi kapuska yanina salata yesem diyorum? Sicak yemegi Öglene alip aksam hafif olsun diyorum
Ben bugün sebze ağırlıklı beslenicem sabah kahvaltımı yaptım öğlen aç kalmam gerekiyor akşamda piyaz varAksam yemegi planiniz nedir?
Anladım Bim'e gitmişsinburasıda yağmurlu ve ben ne yaptım sabah sabah kalktım B'li markete pisilerime hediyeler almaya gittim.
Sebze çorbasına devamAksam yemegi planiniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?