Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bende öyleyim 64’ü sabitleyene kadar bir tartıda 64 çıkıyorsam birinde 65 çıkıyorum. Şimdi 63’ü gördüm. Arada 64 görüyorum tartıda.
Bende de çok yavaş gidiyor hızlandırmak istiyorum.

Gecen hafta yesilcay detoksu ile güzel sonuc aldim, bence kolay uygulanabilir, istersen bir dene. Asi Matmazel de uyguladı.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Varyemez İZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİ
H3RA_ ÖDÜL
@Serina08İZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİ
istanbulin ÖDÜL
sedulu ÖDÜL
Alys ÖDÜL
E Emeeelll
bnnu 100JJ
Ceyhans ÖDÜL
@Ayse_M ÖDÜL
A Aylakkadin İZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİİZİNLİ
Cikocev
rockandroll ÖDÜL 30D
Ozzybal
Dilber Hala
SsSiMqE İZİNLİİZİNLİİZİNLİ
K klbk33
Oaktree
Melegimkorusun
S sadece_ben ÖDÜL
esmeriiim
@pisi pisi kopatim ÖDÜL
Aomine Daiki ÖDÜL
Asi Matmazel
noram
AppLesma
CEYDOS
@nurdeva
stitch
9 92kubra
S Sade_Bilge

3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

Evet kızlar gelelim cezaların sebebine
bnnu menüde yeşillik hiç yok bu şekilde kilo vermeyi bırak az yemene rağmen kilo alırsın. Bağırsak sistemi için yeşillik önemli 100 jumpin jack

rockandroll sarma masum bir gıda değil maalesef sadece öğlen yediğinle kalsaydın ceza olmayacaktı akşam da yediğin için 20 dk Dans

Ekmek sadece sabhları yarım dılım tan bugday yıyorum. Makarna pılav yok. Et sebze. Bugunde kahvaltımı yaptım aksam ınsallah sadece cacık la gecıstırırrum belkı. O detoksta sut var dıe korkuyorum ama 2 gundenemwkte ıstyorum aslında

Ah CEYDOS um hic usenmemissin tek tek tabloya eklemissin. Ellerine saglik. Ufak capli inme yasadim ama farklari görünce.

Yani olay sadece kilo vermek degil. Dedigin gibi baska gruplar, konular var. Cuma yarisi ise tamamen farkli bir olay. Kötüye giden takimlar kapaniyor. Ve 4.takimin bunu yasamasini asla istemem.

O yuzden bu hafta sIki takipdeyiz kaptanlar ile. Faydadan cok zarari olan kisiler ile cuma vedalasacagiz..

Umarim ceydosun yazisi, kendinize gelmeniz icin yeterli olmustur

Günaydın kızlar
Bir çok yerde yağmur var o yüzden evde de olsa spor yapmaya devam. Adımlama evde yapabilirsiniz leslie size güzel eşlik eder.
Kahvaltınızda ve akşam yemeğinde yeşillik unutmayın.
Akşam yemeğinde fazla bulduğum karbonhidrata mazeret olmadan ceza keseceğim.
Ekmeksiz de doyuluyor bunu unutmayın.
Akşam protein ve salata tüketerek gününüzü kapatın.

Gecen hafta yesilcay detoksu ile güzel sonuc aldim, bence kolay uygulanabilir, istersen bir dene. Asi Matmazel de uyguladı.
Aynen Oaktree H3RA_ gayet güzel sonuç 2 kilodan fazla gitti ayrıca bağırsağı şahane çalıştırdı tuvalet sorunu yaşamadım dün gece artık bağırsaklardan acayip sesler geliyordu eşim noluyo dedi acıktı mı bu sesler be falan dedi bağırsaklar savaşta sıkıntı yok dedim

Gunaydin 4.takim citirlarim

Challenge e devam ediyoruz

Plank sizler gibi benide pek zorlamiyor ama wallsit anami aglatiyor :)

Bugun ki sayilari hatirlatayim

9. Gün plank 1 dk

9. Gün wallsit 90 sn

Plank hala 100 puan
Wallsit icin kiyak gecip 150 puan yapalim artik diyorum :)

Ne dersiniz?

Herkese günaydın, bugun az karbonhodratli, bol hareketli bir gün olsun. Bu hafta guzel bir derece alalım, söz veriyorum en az %1' lik kilo vereceğim hava her ne kadar yağmurlu da olsa yaz geliyor.
hedefini çok güzel koymuşsun. işte böyle yapılırsa sonuçlar güzel oluyor. artık kim tutar seni.

Günaydıııınnnnnnnnnnnn kızlar

Yağmurlu bir sabahtan herkese merhaba
burasıda yağmurlu ve ben ne yaptım sabah sabah kalktım B'li markete pisilerime hediyeler almaya gittim.
2 haftalık menülerini incelesene kuzum dalgalanmalar neden kaynaklanıyor belki çözebilirsin.
cezalara bayıldım ellerine fikrine sağlık
sakin ol düzelecek kuzum ,herkes el birliği yapıp takımı yükseltecek bundan sonra.ben inanıyorum.

kaptanım ben planladım harika bir yemek gerçi evdekiler akşam ben öğleden sonra yiyeceğim çünkü akşam yemeklerini salata yumurta vs. ile hafif tutmayı planladım. yemeğim kremalı etli fırında brokoli olacak inşallah. güzel olursa tarif paylaşırım.

Ozaman sende suan benim kafadasin.
Ögle sicak ev yemegi
Aksam hafif :)

Tarif her zaman beklerim
Suan bizim evde vejeteryanlik ilan edildi.
Oglum et yemiyor, kizim da cok yiyor.
Kiz Sebze, baklagil bile yemiyor.
Dusunduk tasindik herkesin sagligi icin vejeteryan takilacagiz bir süre :))

İlk gün çeyilçay süt karışımı, 2 gün yumurta salatalık ve avokado, 3.gün yine süt yeşilçay karışımı ya da tam tersi ilk ve 3.gğn yumurta salatalık ve avokado sadece 2.gğn yeşilçay süt karışımı eğer süte alerji varsa hindistan cevizi sütü, laktozsuz süt, gibi alternatifler kullanabilirsin buradan izleyebilirsin

Bunu cok merak ediyorum aslinda.
Belki haftaya denerim.
Badem sutu ile deneyecegim ben

Akşam icin bir plan yapmadım daha belki ton balıklı salata yaparım pratik. Ya da pazara cikicam bugün sebze bakarım

Ben bugün sebze ağırlıklı beslenicem sabah kahvaltımı yaptım öğlen aç kalmam gerekiyor akşamda piyaz var 2 gün hayvansal gıda ve süt ürünleri yasak o yüzden sebze ve bakliyat olur muhtemelen bakalım bu 2 günüde atlatırsam şahane olacak

Sebze çorbasına devam
Belki yanına dünkü gibi doymazsam yumurta haşlarım

Bugün tartıldım 67.9 kg kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…