Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen hafta yesilcay detoksu ile güzel sonuc aldim, bence kolay uygulanabilir, istersen bir dene. @Asi Matmazel de uyguladı.
Canım bende onu yapmak istiyorum yarın ama 1 günlük yapacağım olurmu sence bide çok zorlandın mı çay kahve serbest mi ya onu merak ettim . bide yeşil çay poşet değil benimki direk sütün içine mi atacağım demlemek için

Canim istersen bir gün dene ama ben zorlanmadim, yesilcayi önce demliyorsun, sonra bir su bardağının yarisi sut yarisi yesilcay olacak şekilde koyuyorsun, sonra aciksan da acikmasan da iki saatte bir içiyorsun. Ben sutu sıcağa yakın olacak şekilde ekledim, üstüne de tarçın attım. Cay kahve serbest.

Sağol canım bi deneyim yarın bakalım eşim evde yokken kolay olur genel de evde oluyo da

Selam canim
Izindesin o yuzden gerekmiyor
718. Etap yani gecen hafta ciktin 721. Etap da donus yapabiliyorsun en erken
Anladim kaptanim dun ceydos bildirim yapmayanlqr falan var deyince acaba dedim yapmam mi gerekiyordu

Sütle yesilcayi ayrı ayrı içsek olmaz mı? Sütlü yeşilçay iyi görünmedi gözüme biran
Ben de mi yapsam acaba

Menü su spor çok iyi ama Cuma gününden beri puanlama değişti ilk sayfada var

cuma cumartesi menümü paylaşmıştım ama geç yazdım ona rağmen eksik mi gözüküyorum
bir de kırmızı mercimek köftesinde yeşil soğan maydanoz ve reyhan vardı ama yazmadım . onun dışında evet genel olarak yeşillik tüketimim az ,artırmaya çalışacağım teşekkür ederim ilgin için

aksama ezogelin var, buzluktan cikardim, cozunecek ins

yine gecen gunden kalma az bir etli yemegim var, kisi basi ceyrek porsiyon dusecek galiba..

bir de karnabaharim var, henuz ne yapsam bilemedigim.

napam ?

Puan artışı isabet olmuş. Ben wallsit sürelerini yapamıyorum artık. Hiç yapmamış olmayayım diye durabildiğim kadar yapmaya çalışsam. Hiç yoktan iyidir. Ama planka devam
Canım kapuska çekti eve erken kaçabilirsem yaparım bende. Olmadı cacık yiyeceğim bu akşam. Birde salata yaparım yanına.
2 haftalık menülerini incelesene kuzum dalgalanmalar neden kaynaklanıyor belki çözebilirsin.
Canım ben bundan daha az dikkatle bir kaç sene önce 1,5 ayda 8 kg vermiştim.

Geçen sene lipödem hastası olduğumu öğrendim, bacaklarım çok kalınlaşmaya başlamıştı. Masaj yaptırdığım bir kadın uyarmıştı beni. Türkiye de az bilinen ve tedavisi tam oturmamış bir hastalık. Damarlarda dolaşım bozukluğu diyebiliriz. Teşhisi koyan doktor kilo veremezsin ama sıkılaşabilirsin demişti. Ona rağmen 7 kg kadar gitti ama süreye bakarsan çok yavaş gitti.
Bundan hariç kadın hastalığı yaşadım erken menopoz, kilo alacaksın dikkat et dedi doktor. Oda yetmedi bağırsaklarımda problem yaşadım. 1 hafta wc ye çıkamadığım oldu. 2 aydır onun tedavisi ile uğraşıyorum. Dengeleyici ilaçlar kullanıyorum.

Bahanelerin ardına saklanmak istemiyorum ama elimden geleni yapıyorum da kendime haksızlık etmeyeyim.
Şekersiz çay içemezdim tamamen bıraktım. Bu hafta türk kahvesinde de şeker tüketmiyorum artık onuda hallettim.
Makarna, pilavsız akşam sofram olmazdı neredeyse onlar bitti. Uzun süreden sonra cuma günü makarna ödülü yaptım sadece.
Özel hoca ile spor antrenmanlarına başladım, ders harici günlerde eve geç gitmeme rağmen bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Bunlara rağmen yavaş gidince sinir oluyorum oda var.

Bu kadar detaylı yazdım ki benim görmediğim bir şeyi gören fikir evren olur diye. Diyetisyenle devam etmeyi düşünmeye başladım artık. Kendi kendime bu kadarını başardım belki bir uzmanla daha hızlı yol alabilrim

Benimki 2 malzemelesi. Lchf usulu
1 Karnibahar hasliyor sonra 200 gr philedelphia labnesi ile püre haline getiriyorum. Tuz ve karabiber ekliyorum birde. Bu kadar.
Bazen pureyi borcama alip Firinda biraz üstü kizarana kadar pisiriyorum

Benimki 2 malzemelesi. Lchf usulu
1 Karnibahar hasliyor sonra 200 gr philedelphia labnesi ile püre haline getiriyorum. Tuz ve karabiber ekliyorum birde. Bu kadar.
Bazen pureyi borcama alip Firinda biraz üstü kizarana kadar pisiriyorum

hic yag falan da koymuyorsun sanirim,
boyle yapayim o zaman,
tembelim zati, ne kadar kolay o kadar benlik
labne var ama yetmeyebilir, biraz da kasar koyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…