- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Canım bende onu yapmak istiyorum yarın ama 1 günlük yapacağım olurmu sence bide çok zorlandın mı çay kahve serbest mi ya onu merak ettim . bide yeşil çay poşet değil benimki direk sütün içine mi atacağım demlemek içinGecen hafta yesilcay detoksu ile güzel sonuc aldim, bence kolay uygulanabilir, istersen bir dene. @Asi Matmazel de uyguladı.
Canim istersen bir gün dene ama ben zorlanmadim, yesilcayi önce demliyorsun, sonra bir su bardağının yarisi sut yarisi yesilcay olacak şekilde koyuyorsun, sonra aciksan da acikmasan da iki saatte bir içiyorsun. Ben sutu sıcağa yakın olacak şekilde ekledim, üstüne de tarçın attım. Cay kahve serbest.Canım bende onu yapmak istiyorum yarın ama 1 günlük yapacağım olurmu sence bide çok zorlandın mı çay kahve serbest mi ya onu merak ettim . bide yeşil çay poşet değil benimki direk sütün içine mi atacağım demlemek için
Selam canimSelam kizlar
Arrietty_
kaptancazim benim ne zaman dönüş yapmam gerekiyor. Ayrica pazartesi ve cuma bildirim yapmalıyım.l?
Sağol canım bi deneyim yarın bakalım eşim evde yokken kolay olur genel de evde oluyo daCanim istersen bir gün dene ama ben zorlanmadim, yesilcayi önce demliyorsun, sonra bir su bardağının yarisi sut yarisi yesilcay olacak şekilde koyuyorsun, sonra aciksan da acikmasan da iki saatte bir içiyorsun. Ben sutu sıcağa yakın olacak şekilde ekledim, üstüne de tarçın attım. Cay kahve serbest.
Anladim kaptanim dun ceydos bildirim yapmayanlqr falan var deyince acaba dedim yapmam mi gerekiyorduSelam canim
Izindesin o yuzden gerekmiyor
718. Etap yani gecen hafta ciktin 721. Etap da donus yapabiliyorsun en erken
Sütle yesilcayi ayrı ayrı içsek olmaz mı? Sütlü yeşilçay iyi görünmedi gözüme biranCanim istersen bir gün dene ama ben zorlanmadim, yesilcayi önce demliyorsun, sonra bir su bardağının yarisi sut yarisi yesilcay olacak şekilde koyuyorsun, sonra aciksan da acikmasan da iki saatte bir içiyorsun. Ben sutu sıcağa yakın olacak şekilde ekledim, üstüne de tarçın attım. Cay kahve serbest.
Menü su spor çok iyiMerhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah
2 dilim tb ekmeği
2 ince dilim salam
1 dilim peynir
Domates salatalık biber
2 adet zeytin
Öğle
2 minik kuru patlıcan dolmasi
1 porsiyon kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam
1 porsiyon sulu köfte
Bol salata
Süzme yoğurt
Su 3 litre
Spor 12500 adım 1250 puan
20 dk eliptik 140 puan
20 dk zumba 140 puan
Challenge 200 puan
Toplam 1730 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
cuma cumartesi menümü paylaşmıştım ama geç yazdım ona rağmen eksik mi gözüküyorumTUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @ozrengin İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ H3RA_ ÖDÜL @Serina08 İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @istanbulin ÖDÜL @sedulu ÖDÜL Alys ÖDÜL @Emeeelll bnnu 100JJ @Ceyhans ÖDÜL E English_teacherrr ÖDÜL @Aylakkadin İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @Cikocev @rockandroll ÖDÜL 30D Ozzybal @Dilber Hala @SsSiMqE İZİNLİ İZİNLİ İZİNLİ @klbk33 @Oaktree Melegimkorusun @sadece_ben ÖDÜL @esmeriiim @pisi pisi kopatim ÖDÜL @Aomine Daiki ÖDÜL @Asi Matmazel noram @AppLesma @Ceydos @nurdeva stitch @92kubra @Sade_Bilge
3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!
Evet kızlar gelelim cezaların sebebine
bnnu menüde yeşillik hiç yok bu şekilde kilo vermeyi bırak az yemene rağmen kilo alırsın. Bağırsak sistemi için yeşillik önemli 100 jumpin jack
@rockandroll sarma masum bir gıda değil maalesef sadece öğlen yediğinle kalsaydın ceza olmayacaktı akşam da yediğin için 20 dk Dans
Aksam yemegi planiniz nedir?
Bizde kapuska ve Mercimek yemegi olacak.
Ama ben Öglen mi kapuska yanina salata yesem diyorum? Sicak yemegi Öglene alip aksam hafif olsun diyorum
Aksam da kefir icine salatalik ve keten tohumu karisimi ek olarak 1 Ceviz
Karnibahar puresi deneye bilirsin :))aksama ezogelin var, buzluktan cikardim, cozunecek ins
yine gecen gunden kalma az bir etli yemegim var, kisi basi ceyrek porsiyon dusecek galiba..
bir de karnabaharim var, henuz ne yapsam bilemedigim.
napam ?
Afiyet olsun simdiden canim
Dilim dilim yapıp mi firinliyorsun kabagi?Merhaba hanımlar
Bol protein ve yeşillikle güne başladım. Ara öğün yapmam bugün. Akşama da kabağı fırınlamayı düşünüyorum tekrardan. Ama eşimle konuşmadık daha ne yeriz.
Puan artışı isabet olmuş. Ben wallsit sürelerini yapamıyorum artık. Hiç yapmamış olmayayım diye durabildiğim kadar yapmaya çalışsam. Hiç yoktan iyidir. Ama planka devamGunaydin 4.takim citirlarim
Challenge e devam ediyoruz
Plank sizler gibi benide pek zorlamiyor ama wallsit anami aglatiyor :)
Bugun ki sayilari hatirlatayim
9. Gün plank 1 dk
9. Gün wallsit 90 sn
Plank hala 100 puan
Wallsit icin kiyak gecip 150 puan yapalim artik diyorum :)
Ne dersiniz?
Canım kapuska çekti eve erken kaçabilirsem yaparım bende. Olmadı cacık yiyeceğim bu akşam. Birde salata yaparım yanına.Aksam yemegi planiniz nedir?
Bizde kapuska ve Mercimek yemegi olacak.
Ama ben Öglen mi kapuska yanina salata yesem diyorum? Sicak yemegi Öglene alip aksam hafif olsun diyorum
Aksam da kefir icine salatalik ve keten tohumu karisimi ek olarak 1 Ceviz
Canım ben bundan daha az dikkatle bir kaç sene önce 1,5 ayda 8 kg vermiştim.2 haftalık menülerini incelesene kuzum dalgalanmalar neden kaynaklanıyor belki çözebilirsin.
Karnibahar puresi deneye bilirsin :))
Etli yemegin yanina guzel olur
Benimki 2 malzemelesi. Lchf usuluKarnabahar Püresi Tarifi: Karnabahar Püresi Nasıl Yapılır? | Lezzet
20Dk Hazırlama Ve 20Dk Pişirme Süresiyle Toplam 40 Dakikada Karnabahar Püresi Nasıl Yapılır Tarifimizde Görün.www.lezzet.com.tr
patates var ama, sen baska turlu mu yapiyorsun?
Benimki 2 malzemelesi. Lchf usulu
1 Karnibahar hasliyor sonra 200 gr philedelphia labnesi ile püre haline getiriyorum. Tuz ve karabiber ekliyorum birde. Bu kadar.
Bazen pureyi borcama alip Firinda biraz üstü kizarana kadar pisiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?