Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hic yag falan da koymuyorsun sanirim,
boyle yapayim o zaman,
tembelim zati, ne kadar kolay o kadar benlik
labne var ama yetmeyebilir, biraz da kasar koyarim
Evet yagsiz nesiz. Kasar da Olur. Istersen tereyag da madem labne yetmeye bilir.
Benim antik kuntik tarifleri esime anlatinca burun kivirirdi. Ama yapinca yiyor. Simdi olur dene bakalim diyor

Somon Yemen adama somonu alistirdim

Evet yagsiz nesiz. Kasar da Olur. Istersen tereyag da madem labne yetmeye bilir.
Benim antik kuntik tarifleri esime anlatinca burun kivirirdi. Ama yapinca yiyor. Simdi olur dene bakalim diyor

Somon Yemen adama somonu alistirdim

begenmezlerse benim ceyrek porsiyon etli yemegi feda ederim

-Fotoğrafsız adım bildirimleri tabloya eklenmiyor
-Haftalık 35.000 adım altında atan ve bildirimlerini haftada 3 gün yapmayıp eşini mağdur eden sonra ki hafta eşleşemiyor.

4.Takım 719. Etap Adım Tablosu

EslerCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
@Ayse_M
H3RA_
14.106
9.017
14.131
11.059
14.154
10.137
10.046
9.414
Alys
Sismaniye
22.012
3.644
15.016
8.049
11.055
7.619
12.025
bnnu
K klbk33

1.242
6.119
4.826
10.046
Oaktree
esmeriiim

6.973
4.621

5.982
3.157
7.932
rockandroll
Asi Matmazel
12.329
1.244
10.204
5.741
10.105

13.626
Melegimkorusun
CEYDOS
10.228
2.023
8.030
10.006

11.051
15.372
15.437
Ozzybal
E Emeeelll
4.489
8.943
5.548
8.667
10.340
9.134
8.131
9.539
Aomine Daiki
stitch

11.560

12.147

2.270
14.171
istanbulin
9 92kubra

@nurdeva
noram

7.306
7.027
2.542
12.018
10.232
sedulu
AppLesma
12.156
13.022
7.235
15.559
4.402
19.080
4.723

9 92kubra önümüzdeki hafta eşleşemiyorsun. Haftada 3 gün bildirim yapmadın. Bu şekilde zayıflama sürecinden fayda görememek kadar takıma da zarar veriyorsun. Gerçekten zayıflamak istiyorsan uyarıları dikkate almanı öneririm.

Sismaniye rockandroll istanbulin fotoğrafsız adım bildirimleriniz tabloya eklenmiyor. Bu konuda her gün uyarı yapıyoruz. Lütfen biraz daha dikkat.

aslinda haftalik ortalamana da bakabilirsin,
haftada yarim kilo gidiyorsa sorun yok (ortalama tabi ki, bu hafta 400 olur sonraki hafta 600 olur)
daha fazlasi biraz bunyeye bagli, mevcut kilona bagli, bir de tabi diyetin baslarinda farkli oluyor.

daha az gidiyorsa ya yukarida yazdigin tibbi sebeplerdendir ya da bir yanlislik vardir menulerinde.

az az gitsin sorun degil, yeter ki gitsin,
bir de benzer seyler yeyip ictigin gunlerde tarti bir sey ifade ediyor,
o yuzden benim icin cuma en onemlisi, persembeleri artik direk hafif geciriyorum cunku.

haftalik dalgalanmalardansa bu tarz bir gune odaklanmak daha dogru olur analiz acisindan.

bir de su kan grubuna gore beslenme olayini tam deneme imkanin oldu mu? bir hafta tamamen ona uygun beslenip sonuclara gore karar verebilirsin.

H3RA_ ben bu hafta ara ogunsuz bir hafta deniyorum, bana daha iyi geldigine karar veriyor gibiyim, tamamen bir haftayi deneyip sonucuna gore karar vericem.

ama yedikerimi azaltmadim,
ara ogunumde yediklerimi diger 2 ogunume dagitiyorum.

bakalim hafta sonundaki duruma gore bu sekilde devam edicem,
2 ana ogun seklinde.

buna biraz alisinca da hedefe de yaklasmis olacagimi umarak 1 ana ogun ve 1 ara ogune dusmeyi planliyorum. Artik ne zaman olur bilemem.

Bildirimi sonradan yaptığın için tabloya eklemiyorum çünkü zamanında paylaşım yapanlara haksızlık oluyor. Eskiden bu konudan çok taviz verdik o yüzden kuralları esnetmemeye gayret ediyorum. Örneğin pazartesi günün menü tablosunu sali sabah paylaşıyorum zaten esnetme payı ekliyorum. Ekstrem durum varsa bize bildirince o zaman sorun olmuyor.

ne guzel kilo vermissin onceden, insallah bu sefer de vucudun hatirlayip eski hizina doner.
bence ozel hoca ile spora baslaman harika olmus, diyetisyene de baslayabiliyorsan en guzeli, cunku insan az yerse de kilo veremiyormus, burasi motivasyon ve genel bilgiler icin cok guzel bir platform ama tabii bizim bilgilerimiz de kulaktan dolma, bir uzman ile calismak en guzeli.. ama gunun sonunda da en onemli sey sureklilik, saglikli beslenme + spor birakmazsan eminim ki kilolar da dayanmaz
Benimki 2 malzemelesi. Lchf usulu
1 Karnibahar hasliyor sonra 200 gr philedelphia labnesi ile püre haline getiriyorum. Tuz ve karabiber ekliyorum birde. Bu kadar.
Bazen pureyi borcama alip Firinda biraz üstü kizarana kadar pisiriyorum
bende de karnibahar var, ne yapsam diyordum. bu fikri begendim, bu aksam yarisi ile deneyeyim bunu, diger yarisini da kiymali tencere yemegi yaparim :)

Evet feda etme hepsini Karnibaharin
Bizde artar Yemek derdi yok. Esim sagolsun silip supuruyor

Kilo eksilmese de incelmem devam ediyor. Sorunlu bölgelerim çok daha az inceliyor ama onlardan da gidiyor.
Bu hafta yeme içme işini erken kapatmayı deniyorum. Ofiste de olsam burada yiyip çıkacağım tüm hafta.
Kan grubuma göre kırmızı eti çok az tüketmem lazımmış. Onu yarıya indirdim eski porsiyonlarıma göre.
Bu aralar hızlanacak gibi doğuyor içime.
Spor hocasının önerdiği yağ yakıcı takviyeye başladım 3 gündür, aslında sonuç alırsam söyleyecektim ama dayanamadım. :))

Yaz geliyor hızlanmak istiyorum bende. Bu hafta sonucuma da bakıp önümüzde ki bir ayı diyetisyenle deneyeceğim.
En azından beslenme konusunda fikirlerim çoğalır.

fotorafi eklemistim ya gitmemis mi hatta esim flash icin dirdir edip durdu gece

Yaz geliyor hızlanmak istiyorum bende. Bu hafta sonucuma da bakıp önümüzde ki bir ayı diyetisyenle deneyeceğim.
En azından beslenme konusunda fikirlerim çoğalır.
Bu beslenme isi cok garip bir olay cidden. Umarim dogru diyetisyeni bulursun

Sporun zaten sahane. Okadar calisip Eve gec geldigin halde duzenli sporunu yapiyorsun.
Az gitsin de oz gitsin. Incelmen devam etmeside dogru yolda oldugunu gosteriyor

kendimi vejeteryan düşünemiyorum. düşünce olarak vejeteryanım ama sonra nasılsa kesilmiş ziyan olmasın diyerek kemiğine kadar yerim.
4 kaşık piyaz yiyebilirsin bence
Anladım Bim'e gitmişsin
evet kuzum bildim b'li markete gittim.

Vejeteryan dimi,
Veganlik baya zor çünkü.

Annem vejetaryen benim ve vegana cok yakin, beslenme yuzunden bir saglik sikintisi yok maasallah diyeyim.

Ama tamamen vegabliga gecilecekse takviye sart oluyor
Ya sirf cocuklar icin. Oglum et gorunce tiksiniyor. Sofra da oturamiyor cocuk

Anladim kaptanim dun ceydos bildirim yapmayanlqr falan var deyince acaba dedim yapmam mi gerekiyordu
yok canım ben genele yazmıştım onu sen panik olma. iznini rahatça getir demiyeceğim lütfen dikkat et izin demek kontorlsüzlük demek. tecrübe ile sabit.
Sütle yesilcayi ayrı ayrı içsek olmaz mı? Sütlü yeşilçay iyi görünmedi gözüme biran
Ben de mi yapsam acaba
ooo nasıl güzel oluyor bir bilsen. yapabilsem ben yaparım bugün bile süt yeşil çay zencefil ve tarçın ana maddeler.
okudum canım ya hastalığını ne berbat bişey o öyle. hatta okuyunca eyvah küçük kızıma dikkat etmeliyim dedim. bu aralar çok kilo aldı ve diyette yapsa veremiyor morali bozuluyor. bu süreçte ketojenik beslenmeyi hiç düşündün mü? neden diyeceksin normalde biz enerjiyi karbonhidrattan sağlıyoruz ya, keto ise bunun yağdan enerji sağlanmasına çeviriyor. yani sen vücuda yağ alıyorsun enerjiye dönüşmesini sağlıyorsun yakıtın o oluyor. üstelik aldıklarını değil vücudundakinide kullanmaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…