Evet yagsiz nesiz. Kasar da Olur. Istersen tereyag da madem labne yetmeye bilir.hic yag falan da koymuyorsun sanirim,
boyle yapayim o zaman,
tembelim zati, ne kadar kolay o kadar benlik
labne var ama yetmeyebilir, biraz da kasar koyarim
Evet yagsiz nesiz. Kasar da Olur. Istersen tereyag da madem labne yetmeye bilir.
Benim antik kuntik tarifleri esime anlatinca burun kivirirdi. Ama yapinca yiyor. Simdi olur dene bakalim diyor
Somon Yemen adama somonu alistirdim
Esler | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
@Ayse_M | 14.106 9.017 | 14.131 11.059 | 14.154 10.137 | 10.046 9.414 | ||||
| 22.012 3.644 | 15.016 8.049 | 11.055 7.619 | 12.025 | ||||
K klbk33 | 1.242 | 6.119 | 4.826 10.046 | |||||
| 6.973 | 4.621 | 5.982 | 3.157 7.932 | ||||
| 12.329 | 1.244 10.204 | 5.741 10.105 | 13.626 | ||||
| 10.228 2.023 | 8.030 10.006 | 11.051 | 15.372 15.437 | ||||
E Emeeelll | 4.489 8.943 | 5.548 8.667 | 10.340 9.134 | 8.131 9.539 | ||||
| 11.560 | 12.147 | 2.270 14.171 | |||||
9 92kubra | ||||||||
@nurdeva | 7.306 | 7.027 2.542 | 12.018 10.232 | |||||
| 12.156 | 13.022 7.235 | 15.559 4.402 | 19.080 4.723 |
Puan artışı isabet olmuş. Ben wallsit sürelerini yapamıyorum artık. Hiç yapmamış olmayayım diye durabildiğim kadar yapmaya çalışsam. Hiç yoktan iyidir. Ama planka devam
Canım kapuska çekti eve erken kaçabilirsem yaparım bende. Olmadı cacık yiyeceğim bu akşam. Birde salata yaparım yanına.
Canım ben bundan daha az dikkatle bir kaç sene önce 1,5 ayda 8 kg vermiştim.
Geçen sene lipödem hastası olduğumu öğrendim, bacaklarım çok kalınlaşmaya başlamıştı. Masaj yaptırdığım bir kadın uyarmıştı beni. Türkiye de az bilinen ve tedavisi tam oturmamış bir hastalık. Damarlarda dolaşım bozukluğu diyebiliriz. Teşhisi koyan doktor kilo veremezsin ama sıkılaşabilirsin demişti. Ona rağmen 7 kg kadar gitti ama süreye bakarsan çok yavaş gitti.
Bundan hariç kadın hastalığı yaşadım erken menopoz, kilo alacaksın dikkat et dedi doktor. Oda yetmedi bağırsaklarımda problem yaşadım. 1 hafta wc ye çıkamadığım oldu. 2 aydır onun tedavisi ile uğraşıyorum. Dengeleyici ilaçlar kullanıyorum.
Bahanelerin ardına saklanmak istemiyorum ama elimden geleni yapıyorum da kendime haksızlık etmeyeyim.
Şekersiz çay içemezdim tamamen bıraktım. Bu hafta türk kahvesinde de şeker tüketmiyorum artık onuda hallettim.
Makarna, pilavsız akşam sofram olmazdı neredeyse onlar bitti. Uzun süreden sonra cuma günü makarna ödülü yaptım sadece.
Özel hoca ile spor antrenmanlarına başladım, ders harici günlerde eve geç gitmeme rağmen bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Bunlara rağmen yavaş gidince sinir oluyorum oda var.
Bu kadar detaylı yazdım ki benim görmediğim bir şeyi gören fikir evren olur diye. Diyetisyenle devam etmeyi düşünmeye başladım artık. Kendi kendime bu kadarını başardım belki bir uzmanla daha hızlı yol alabilrim
Sut sicak olursa, tarçınlı beraber tadını ben beğeniyorum, bir bardaklik yapıp tadına bakabilirsin, bence begeneceksinSütle yesilcayi ayrı ayrı içsek olmaz mı? Sütlü yeşilçay iyi görünmedi gözüme biran
Ben de mi yapsam acaba
Bildirimi sonradan yaptığın için tabloya eklemiyorum çünkü zamanında paylaşım yapanlara haksızlık oluyor. Eskiden bu konudan çok taviz verdik o yüzden kuralları esnetmemeye gayret ediyorum. Örneğin pazartesi günün menü tablosunu sali sabah paylaşıyorum zaten esnetme payı ekliyorum. Ekstrem durum varsa bize bildirince o zaman sorun olmuyor.cuma cumartesi menümü paylaşmıştım ama geç yazdım ona rağmen eksik mi gözüküyorum
bir de kırmızı mercimek köftesinde yeşil soğan maydanoz ve reyhan vardı ama yazmadım . onun dışında evet genel olarak yeşillik tüketimim az ,artırmaya çalışacağım teşekkür ederim ilgin için
ne guzel kilo vermissin onceden, insallah bu sefer de vucudun hatirlayip eski hizina doner.Puan artışı isabet olmuş. Ben wallsit sürelerini yapamıyorum artık. Hiç yapmamış olmayayım diye durabildiğim kadar yapmaya çalışsam. Hiç yoktan iyidir. Ama planka devam
Canım kapuska çekti eve erken kaçabilirsem yaparım bende. Olmadı cacık yiyeceğim bu akşam. Birde salata yaparım yanına.
Geçen sene lipödem hastası olduğumu öğrendim, bacaklarım çok kalınlaşmaya başlamıştı. Masaj yaptırdığım bir kadın uyarmıştı beni. Türkiye de az bilinen ve tedavisi tam oturmamış bir hastalık. Damarlarda dolaşım bozukluğu diyebiliriz. Teşhisi koyan doktor kilo veremezsin ama sıkılaşabilirsin demişti. Ona rağmen 7 kg kadar gitti ama süreye bakarsan çok yavaş gitti.
Bundan hariç kadın hastalığı yaşadım erken menopoz, kilo alacaksın dikkat et dedi doktor. Oda yetmedi bağırsaklarımda problem yaşadım. 1 hafta wc ye çıkamadığım oldu. 2 aydır onun tedavisi ile uğraşıyorum. Dengeleyici ilaçlar kullanıyorum.
Bahanelerin ardına saklanmak istemiyorum ama elimden geleni yapıyorum da kendime haksızlık etmeyeyim.
Şekersiz çay içemezdim tamamen bıraktım. Bu hafta türk kahvesinde de şeker tüketmiyorum artık onuda hallettim.
Makarna, pilavsız akşam sofram olmazdı neredeyse onlar bitti. Uzun süreden sonra cuma günü makarna ödülü yaptım sadece.
Özel hoca ile spor antrenmanlarına başladım, ders harici günlerde eve geç gitmeme rağmen bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Bu kadar detaylı yazdım ki benim görmediğim bir şeyi gören fikir evren olur diye. Diyetisyenle devam etmeyi düşünmeye başladım artık. Kendi kendime bu kadarını başardım belki bir uzmanla daha hızlı yol alabilrim
bende de karnibahar var, ne yapsam diyordum. bu fikri begendim, bu aksam yarisi ile deneyeyim bunu, diger yarisini da kiymali tencere yemegi yaparim :)Benimki 2 malzemelesi. Lchf usulu
1 Karnibahar hasliyor sonra 200 gr philedelphia labnesi ile püre haline getiriyorum. Tuz ve karabiber ekliyorum birde. Bu kadar.
Bazen pureyi borcama alip Firinda biraz üstü kizarana kadar pisiriyorum
Evet feda etme hepsini Karnibaharinne guzel kilo vermissin onceden, insallah bu sefer de vucudun hatirlayip eski hizina doner.
bence ozel hoca ile spora baslaman harika olmus, diyetisyene de baslayabiliyorsan en guzeli, cunku insan az yerse de kilo veremiyormus, burasi motivasyon ve genel bilgiler icin cok guzel bir platform ama tabii bizim bilgilerimiz de kulaktan dolma, bir uzman ile calismak en guzeli.. ama gunun sonunda da en onemli sey sureklilik, saglikli beslenme + spor birakmazsan eminim ki kilolar da dayanmaz
bende de karnibahar var, ne yapsam diyordum. bu fikri begendim, bu aksam yarisi ile deneyeyim bunu, diger yarisini da kiymali tencere yemegi yaparim :)
Kilo eksilmese de incelmem devam ediyor. Sorunlu bölgelerim çok daha az inceliyor ama onlardan da gidiyor.aslinda haftalik ortalamana da bakabilirsin,
haftada yarim kilo gidiyorsa sorun yok (ortalama tabi ki, bu hafta 400 olur sonraki hafta 600 olur)
daha fazlasi biraz bunyeye bagli, mevcut kilona bagli, bir de tabi diyetin baslarinda farkli oluyor.
daha az gidiyorsa ya yukarida yazdigin tibbi sebeplerdendir ya da bir yanlislik vardir menulerinde.
az az gitsin sorun degil, yeter ki gitsin,
bir de benzer seyler yeyip ictigin gunlerde tarti bir sey ifade ediyor,
o yuzden benim icin cuma en onemlisi, persembeleri artik direk hafif geciriyorum cunku.
haftalik dalgalanmalardansa bu tarz bir gune odaklanmak daha dogru olur analiz acisindan.
bir de su kan grubuna gore beslenme olayini tam deneme imkanin oldu mu? bir hafta tamamen ona uygun beslenip sonuclara gore karar verebilirsin.
Yaz geliyor hızlanmak istiyorum bende. Bu hafta sonucuma da bakıp önümüzde ki bir ayı diyetisyenle deneyeceğim.ne guzel kilo vermissin onceden, insallah bu sefer de vucudun hatirlayip eski hizina doner.
bence ozel hoca ile spora baslaman harika olmus, diyetisyene de baslayabiliyorsan en guzeli, cunku insan az yerse de kilo veremiyormus, burasi motivasyon ve genel bilgiler icin cok guzel bir platform ama tabii bizim bilgilerimiz de kulaktan dolma, bir uzman ile calismak en guzeli.. ama gunun sonunda da en onemli sey sureklilik, saglikli beslenme + spor birakmazsan eminim ki kilolar da dayanmaz
bende de karnibahar var, ne yapsam diyordum. bu fikri begendim, bu aksam yarisi ile deneyeyim bunu, diger yarisini da kiymali tencere yemegi yaparim :)
fotorafi eklemistim ya gitmemis mi
-Fotoğrafsız adım bildirimleri tabloya eklenmiyor
-Haftalık 35.000 adım altında atan ve bildirimlerini haftada 3 gün yapmayıp eşini mağdur eden sonra ki hafta eşleşemiyor.
4.Takım 719. Etap Adım Tablosu
Esler Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @Ayse_M
H3RA_ 14.106
9.01714.131
11.05914.154
10.13710.046
9.414Alys
Sismaniye 22.012
3.64415.016
8.04911.055
7.61912.025
bnnu
K klbk33
1.2426.119
4.826
10.046Oaktree
esmeriiim
6.9734.621
5.9823.157
7.932rockandroll
Asi Matmazel 12.329
1.244
10.2045.741
10.105
13.626Melegimkorusun
CEYDOS 10.228
2.0238.030
10.006
11.05115.372
15.437Ozzybal
E Emeeelll4.489
8.9435.548
8.66710.340
9.1348.131
9.539Aomine Daiki
stitch
11.560
12.147
2.270
14.171istanbulin
9 92kubra
@nurdeva
noram
7.3067.027
2.54212.018
10.232sedulu
AppLesma 12.156
13.022
7.23515.559
4.40219.080
4.723
9 92kubra önümüzdeki hafta eşleşemiyorsun. Haftada 3 gün bildirim yapmadın. Bu şekilde zayıflama sürecinden fayda görememek kadar takıma da zarar veriyorsun. Gerçekten zayıflamak istiyorsan uyarıları dikkate almanı öneririm.
Sismaniye rockandroll istanbulin fotoğrafsız adım bildirimleriniz tabloya eklenmiyor. Bu konuda her gün uyarı yapıyoruz. Lütfen biraz daha dikkat.
Bu beslenme isi cok garip bir olay cidden. Umarim dogru diyetisyeni bulursunYaz geliyor hızlanmak istiyorum bende. Bu hafta sonucuma da bakıp önümüzde ki bir ayı diyetisyenle deneyeceğim.
En azından beslenme konusunda fikirlerim çoğalır.
kendimi vejeteryan düşünemiyorum. düşünce olarak vejeteryanım ama sonra nasılsa kesilmiş ziyan olmasın diyerek kemiğine kadar yerim.Ozaman sende suan benim kafadasin.
Ögle sicak ev yemegi
Aksam hafif :)
Tarif her zaman beklerim
Suan bizim evde vejeteryanlik ilan edildi.
Oglum et yemiyor, kizim da cok yiyor.
Kiz Sebze, baklagil bile yemiyor.
Dusunduk tasindik herkesin sagligi icin vejeteryan takilacagiz bir süre :))
4 kaşık piyaz yiyebilirsin benceBen bugün sebze ağırlıklı beslenicem sabah kahvaltımı yaptım öğlen aç kalmam gerekiyor akşamda piyaz var2 gün hayvansal gıda ve süt ürünleri yasak o yüzden sebze ve bakliyat olur muhtemelen bakalım bu 2 günüde atlatırsam şahane olacak
evet kuzum bildim b'li markete gittim.Anladım Bim'e gitmişsin
Bir dönüp baksaydın be canım. Yazık oldu 4 binefotorafi eklemistim ya gitmemis mihatta esim flash icin dirdir edip durdu gece
Kuzu eti olsada yesemkendimi vejeteryan düşünemiyorum. düşünce olarak vejeteryanım ama sonra nasılsa kesilmiş ziyan olmasın diyerek kemiğine kadar yerim.
4 kaşık piyaz yiyebilirsin bence
evet kuzum bildim b'li markete gittim.
Kuzu eti olsada yesem
Off kuzu şişKuzu eti olsada yesem
Ya sirf cocuklar icin. Oglum et gorunce tiksiniyor. Sofra da oturamiyor cocukVejeteryan dimi,
Veganlik baya zor çünkü.
Annem vejetaryen benim ve vegana cok yakin, beslenme yuzunden bir saglik sikintisi yok maasallah diyeyim.
Ama tamamen vegabliga gecilecekse takviye sart oluyor
yok canım ben genele yazmıştım onu sen panik olma. iznini rahatça getir demiyeceğim lütfen dikkat et izin demek kontorlsüzlük demek. tecrübe ile sabit.Anladim kaptanim dun ceydos bildirim yapmayanlqr falan var deyince acaba dedim yapmam mi gerekiyordu
ooo nasıl güzel oluyor bir bilsen. yapabilsem ben yaparım bugün bile süt yeşil çay zencefil ve tarçın ana maddeler.Sütle yesilcayi ayrı ayrı içsek olmaz mı? Sütlü yeşilçay iyi görünmedi gözüme biran
Ben de mi yapsam acaba
okudum canım ya hastalığını ne berbat bişey o öyle. hatta okuyunca eyvah küçük kızıma dikkat etmeliyim dedim. bu aralar çok kilo aldı ve diyette yapsa veremiyor morali bozuluyor. bu süreçte ketojenik beslenmeyi hiç düşündün mü? neden diyeceksin normalde biz enerjiyi karbonhidrattan sağlıyoruz ya, keto ise bunun yağdan enerji sağlanmasına çeviriyor. yani sen vücuda yağ alıyorsun enerjiye dönüşmesini sağlıyorsun yakıtın o oluyor. üstelik aldıklarını değil vücudundakinide kullanmaya başlıyor.Puan artışı isabet olmuş. Ben wallsit sürelerini yapamıyorum artık. Hiç yapmamış olmayayım diye durabildiğim kadar yapmaya çalışsam. Hiç yoktan iyidir. Ama planka devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?