Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızının kan testlerini yaptır canım. Bizim spor hocası özellikle kandaki iyot oranına bakılmalı, gözden kaçıyor çoğu zaman ama kilo vermeyi engelliyor demişti. Ketojenik beslenmeyi duydum ama çok araştırmadım uygulamadımda.

Evet bugün tam olarak karar verdim bir diyetisyen araştırayım ben. Yeni haftaya onunla başlayıp bir ay deneme yapayım.

Vegan ve vejeteryan arasinda ki fark nedir

vejeteryanlar et yemezler, balik tavuk ne varsa iste

veganlar et urunlerinin hicbirini yemezler, tereyag, yogurt, yumurta vs vs icinde hayvansal gida olan herhangi bir gidayi.

annem vegan gibi neredeyse,
sadece yumurta, ve cok cok az tereyag, yogurt ve peynir tuketir.

Kuzu eti olsada yesem
amanın yok mu senin ecnebi ülkende. benimkinde annemler aylık kestirir dondurucuya koyarlardı. bildiğimiz eti yiyelim diye. tabi benim tante vardı üst katta ben ona gider salam jambon götürürdüm kesin helal et değildi çünkü acaip lezzetliydi.

Avakoduyı gıc sevmem yerıne tukatılevılecek bısey yok mu

Etsız olmaz aslaa. Ben hayvanın heryerını yerım dıl yanak beyın bayılırkm. Zaten 61 kg ya duseyım söğüş ödül yapcam kendıme hasretle beklıyorum.

Bizimki doner yer tek. Et degil herhal :))
Yumurta yemez, sut icmez
Peynir ve yogurt yer. Karisik bir cocuk

Etsız olmaz aslaa. Ben hayvanın heryerını yerım dıl yanak beyın bayılırkm. Zaten 61 kg ya duseyım söğüş ödül yapcam kendıme hasretle beklıyorum.
bende dil yemek istiyorum ama öyle uç parçasından değil hani arkada gerdana yakın yağlı bir bölge olur ya orasından.

Bizimki doner yer tek. Et degil herhal :))
Yumurta yemez, sut icmez
Peynir ve yogurt yer. Karisik bir cocuk

benimkiler tamamen etciller,

ama ben biraz daha cevresel olmak adina azaltmaya calisiyorum,
sutte bitkisele gectik,
yogurtta da denemeler yapiyorum.
tamamen veganligi hedeflemiyorum, cunku o zaman duzenli kontrol gerekir vitamin mineral acisindan, onu istemiyorum.

Cok cırkın arkadas yaa o ne bıcım bısey oyle avakado
kız valla bol pul biber ve limonla güzel oluyor asıl yemeklere koymayın aman dikkat bizimkiler hiç beğenmedi. geçen a'lı markette 4,75 e düşmüş doldurdum evi yazık yemeklerede koyayım dedim. isyan çıktı

ben gecen humus yaptim,

avakado nohut ve baharatlarla. gayet guzel oldu, herkes begendi,
cocuklara galeta verdim ellerine, bandirip bandirip yediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…