Ya sirf cocuklar icin. Oglum et gorunce tiksiniyor. Sofra da oturamiyor cocuk
Vegan ve vejeteryan arasinda ki fark nedirevet ben de cocukken bir kurban bayrami sonrasi tam 1 yil kadar vegan yasamisim, sonra yavastan alismisim herhalde.
zorlamamak lazim, iyidir arada hem degisiklik.
Kızının kan testlerini yaptır canım. Bizim spor hocası özellikle kandaki iyot oranına bakılmalı, gözden kaçıyor çoğu zaman ama kilo vermeyi engelliyor demişti. Ketojenik beslenmeyi duydum ama çok araştırmadım uygulamadımda.yok canım ben genele yazmıştım onu sen panik olma. iznini rahatça getir demiyeceğim lütfen dikkat et izin demek kontorlsüzlük demek. tecrübe ile sabit.
ooo nasıl güzel oluyor bir bilsen. yapabilsem ben yaparım bugün bile süt yeşil çay zencefil ve tarçın ana maddeler.
okudum canım ya hastalığını ne berbat bişey o öyle. hatta okuyunca eyvah küçük kızıma dikkat etmeliyim dedim. bu aralar çok kilo aldı ve diyette yapsa veremiyor morali bozuluyor. bu süreçte ketojenik beslenmeyi hiç düşündün mü? neden diyeceksin normalde biz enerjiyi karbonhidrattan sağlıyoruz ya, keto ise bunun yağdan enerji sağlanmasına çeviriyor. yani sen vücuda yağ alıyorsun enerjiye dönüşmesini sağlıyorsun yakıtın o oluyor. üstelik aldıklarını değil vücudundakinide kullanmaya başlıyor.
Vegan ve vejeteryan arasinda ki fark nedir
amanın yok mu senin ecnebi ülkende. benimkinde annemler aylık kestirir dondurucuya koyarlardı. bildiğimiz eti yiyelim diye. tabi benim tante vardı üst katta ben ona gider salam jambon götürürdüm kesin helal et değildi çünkü acaip lezzetliydi.Kuzu eti olsada yesem
Avakoduyı gıc sevmem yerıne tukatılevılecek bısey yok muİlk gün çeyilçay süt karışımı, 2 gün yumurta salatalık ve avokado, 3.gün yine süt yeşilçay karışımı ya da tam tersi ilk ve 3.gğn yumurta salatalık ve avokado sadece 2.gğn yeşilçay süt karışımıeğer süte alerji varsa hindistan cevizi sütü, laktozsuz süt, gibi alternatifler kullanabilirsin buradan izleyebilirsin
ben yerine ceviz kullanmıştım ilk detoksumda geçen sene. ama avokada daha iyi.Avakoduyı gıc sevmem yerıne tukatılevılecek bısey yok mu
Etsız olmaz aslaa. Ben hayvanın heryerını yerımamanın yok mu senin ecnebi ülkende. benimkinde annemler aylık kestirir dondurucuya koyarlardı. bildiğimiz eti yiyelim diye. tabi benim tante vardı üst katta ben ona gider salam jambon götürürdüm kesin helal et değildi çünkü acaip lezzetliydi.
Bizimki doner yer tek. Et degil herhal :))vejeteryanlar et yemezler, balik tavuk ne varsa iste
veganlar et urunlerinin hicbirini yemezler, tereyag, yogurt, yumurta vs vs icinde hayvansal gida olan herhangi bir gidayi.
annem vegan gibi neredeyse,
sadece yumurta, ve cok cok az tereyag, yogurt ve peynir tuketir.
Cok cırkın arkadas yaa o ne bıcım bısey oyle avakadoben yerine ceviz kullanmıştım ilk detoksumda geçen sene. ama avokada daha iyi.
bende dil yemek istiyorum ama öyle uç parçasından değil hani arkada gerdana yakın yağlı bir bölge olur ya orasından.Etsız olmaz aslaa. Ben hayvanın heryerını yerımdıl yanak beyın bayılırkm. Zaten 61 kg ya duseyım söğüş ödül yapcam kendıme hasretle beklıyorum.
Bizimki doner yer tek. Et degil herhal :))
Yumurta yemez, sut icmez
Peynir ve yogurt yer. Karisik bir cocuk
kız valla bol pul biber ve limonla güzel oluyor asıl yemeklere koymayın aman dikkat bizimkiler hiç beğenmedi. geçen a'lı markette 4,75 e düşmüş doldurdum evi yazık yemeklerede koyayım dedim. isyan çıktıCok cırkın arkadas yaa o ne bıcım bısey oyle avakado
kız valla bol pul biber ve limonla güzel oluyor asıl yemeklere koymadın aman dikkat bizimkiler hiç beğenmedi. geçen a'lı markette 4,75 e düşmüş doldurdum evi yazık yemeklerede koyayım dedim. isyan çıktı
galiba biri hayvansal gıdaları yiyor ama etlerini yemiyor diğeri hepsini reddediyor.Vegan ve vejeteryan arasinda ki fark nedir
Sen dogrusunu bulamamissin ya. Hic oyle denirmi avokadoyaCok cırkın arkadas yaa o ne bıcım bısey oyle avakado
derhal tarif yazmalısın buraya. denemeliyim .ben gecen humus yaptim,
avakado nohut ve baharatlarla. gayet guzel oldu, herkes begendi,
cocuklara galeta verdim ellerine, bandirip bandirip yediler.
U söğüş kac kalorıdır ya. Ince bı lavaş ın ıcınde soğuk et kac kalorı ederkı haftasonı gömsekbende dil yemek istiyorum ama öyle uç parçasından değil hani arkada gerdana yakın yağlı bir bölge olur ya orasından.
Gercekten mı ya bıde severek yıyosunuz oylemı. Damak tadı dıyelım. Sabun gıbı geldı banaSen dogrusunu bulamamissin ya. Hic oyle denirmi avokadoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?