derhal tarif yazmalısın buraya. denemeliyim .
niye dert ediyorsun anlamadım protein sonuçta karbonhidratta almıyorsun bunda da alma sadece söğüşünü ye olsun bitsin.U söğüş kac kalorıdır ya. Ince bı lavaş ın ıcınde soğuk et kac kalorı ederkı haftasonı gömsek
Google e sordumU söğüş kac kalorıdır ya. Ince bı lavaş ın ıcınde soğuk et kac kalorı ederkı haftasonı gömsek
ben yiyemem bunu ama çay kaşığı ucuyla tadarım. evdekilere kesin yapıcamBütün malzemeleri mutfak robotuna koyup pürüzsüz olana kadar karıştırın.
- 1 konserve nohut
- 2 avokado
- 2 YK zeytinyağı
- 1/2 YK tahin
- 3 YK limon suyu
- 1 diş sarımsak
- 1/8 TK kimyon
- Tuz
- Karabiber
buradan aldim : Avokado ile Dostluğunuzu Pekiştirip Her Öğünde Avokado Yedirtecek 15 Tarif
ben konserve nohut yerine haslanmis nohutum vardi oyle yaptim.
Cok cırkın arkadas yaa o ne bıcım bısey oyle avakado
Iste yanlis burda. Tam hazir olmadan yemissin. Baska bisey deniyordu buna. Aklima gelmedi kelimeGercekten mı ya bıde severek yıyosunuz oylemı. Damak tadı dıyelım. Sabun gıbı geldı bana
kuzucuğunu bana gönder biz et yemeyince doymayan kesimiz yaşar gider büyür aramızda.Iste yanlis burda. Tam hazir olmadan yemissin. Baska bisey deniyordu buna. Aklima gelmedi kelime
Sebze dusmani kizim haric, evde bayilarak tuketiyoruz
Tam Mira ya goresiniz :)))kuzucuğunu bana gönder biz et yemeyince doymayan kesimiz yaşar gider büyür aramızda.
Tam eşimin damak zevki. Adamın işkembecide masaya kelle söylemişliği var.Etsız olmaz aslaa. Ben hayvanın heryerını yerımdıl yanak beyın bayılırkm. Zaten 61 kg ya duseyım söğüş ödül yapcam kendıme hasretle beklıyorum.
yakmayın çocuğumu besleyin güzelce etleTam Mira ya goresiniz :)))
Oy kuzum. Kiyamam valla. Dun kresde Körili tavuk koftesi varmis. Anne 2.tabagi istedim kalmamis diye anlatiyor
Evet yarım ay şeklinde kesiyorum, üzerine 2 çorba kaşığı zeytinyağı ve baharat. Yarım saat 180-200 derece de pişiyor. Üzerine de yoğurt ve bol dereotu.Dilim dilim yapıp mi firinliyorsun kabagi?
Allah'ım bana da nasip et50 dk chloe yaptım. Son 10 dksı sadece plank hareketleri idi. Bittim allahım. Bir de üzerine wallsit yapınca şu an ayakta duramıyorum. Gözlerim yaşardı bugün 90 sn yaparken ama iç bacaklarım gözle görülür bir şekilde azaldı ya. Plank da 75-80 sn duruyorum şu an. Öldüm bittim.
Ay eder kuzum ya. Ben ki sporla alakası olmayan bir insandım şurda 2-3 haftadır chloe yapmayla cebelleşiyorum. Ben bile yaptıysam herkes yapar cidden.Allah'ım bana da nasip et
Benimde şişkinlikler başlıyor ufaktan hissediyorum takvim cumartesi diyor bakalımKızlar geçen gün regl söktürmesi için bir şey önerilmişti burada.
Varyemez senmiydin canım aklımda öyle kalmış.
Ağrısı sızısı, lekesi var kendisi yok hala. Kafama vurmaya başladı. Bir şey yapmam lazım.
soğan kaynat onun suyunu iç. bana eskiden iyi gelirdi. simdi belki olurum diye arada hayıt tohumu kaynatıp içiyorum. çivanperçemide vardı sanırım adet söktüren bitkilerde.Kızlar geçen gün regl söktürmesi için bir şey önerilmişti burada.
Varyemez senmiydin canım aklımda öyle kalmış.
Ağrısı sızısı, lekesi var kendisi yok hala. Kafama vurmaya başladı. Bir şey yapmam lazım.
Bende bugun olmam gerek. Tik yok. Gece ugrarsa kabusBenimde şişkinlikler başlıyor ufaktan hissediyorum takvim cumartesi diyor bakalım
Ya senin ağrılı oluyor tabi öyle olursa sıkıntı uyutmazBende bugun olmam gerek. Tik yok. Gece ugrarsa kabus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?