Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok cırkın arkadas yaa o ne bıcım bısey oyle avakado

kiz olayi o zaten,
avakadonun tadi cok baskin olmadigi icin her sekilde yersin.

bak yukarida humus paylastim.

bugun sabah menumde de tavuklu avakadolu sandvicim var,
yanina biraz yesillik ve domatesle guzel dengeli bir menu olacak.

Etsız olmaz aslaa. Ben hayvanın heryerını yerım dıl yanak beyın bayılırkm. Zaten 61 kg ya duseyım söğüş ödül yapcam kendıme hasretle beklıyorum.
Tam eşimin damak zevki. Adamın işkembecide masaya kelle söylemişliği var.
Hayvanı canlı bıraksalar yersin diye söylenmiştim kendisine. Sosyeteye rezil etti bizi

Tam Mira ya goresiniz :)))
Oy kuzum. Kiyamam valla. Dun kresde Körili tavuk koftesi varmis. Anne 2.tabagi istedim kalmamis diye anlatiyor
yakmayın çocuğumu besleyin güzelce etle
ilk oruç denememi unutmuyorum. bir gece önce ciğer sarma yapılmıştı evde. oruca niyetlendim. sabah gözümü açtım oruç falan hak getire ilk aklıma gelen çiğer sarma oldu aldım ve yedim. annem geldi ne yaptın dedi bende yediiiim dedim eee oruç tüh ya gitti galiba dedim.

50 dk chloe yaptım. Son 10 dksı sadece plank hareketleri idi. Bittim allahım. Bir de üzerine wallsit yapınca şu an ayakta duramıyorum. Gözlerim yaşardı bugün 90 sn yaparken ama iç bacaklarım gözle görülür bir şekilde azaldı ya. Plank da 75-80 sn duruyorum şu an. Öldüm bittim.

Allah'ım bana da nasip et

Benimde şişkinlikler başlıyor ufaktan hissediyorum takvim cumartesi diyor bakalım

soğan kaynat onun suyunu iç. bana eskiden iyi gelirdi. simdi belki olurum diye arada hayıt tohumu kaynatıp içiyorum. çivanperçemide vardı sanırım adet söktüren bitkilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…