bu bir hayal paylaşımıdır.
şimdi kızlar ben zayıflayacağım ya. saçlarımı kasımdan beri kesmiyorum. istediğim kiloya düşene kadar biraz daha uzarlar. işte o aşamada saçımı aşağıdaki gibi yapıp gezicem... çok istiyorum
çok güzel bir renk benimde en çok kullandıklarımdan. cerise olarak geçiyor. ama yarı kalıcı boya oldukları için en fazlla 2 hafta kalıcılığı oluyor. kuaföre gidip boyatmak sıkıntı. bu renkler için daha fazla para alıyorlar. gözün kesiyorsa evde kendin boya. açıcı olarak iyi bir marka seç. saçında kızıllık varsa turuncu kırıcı boya al açıcının içine onu kat. sonra boyanı sürebilirsin.ben de bu rengi istiyorum
çok az kalmış o zaman hedefine ulaşmak için azıcık daha gayret bitti. saç senindir.Benim hayal paylaşımım eski kiloma gelince tekrar bu saç rengime dönmek
Eki Görüntüle 2807787
çok güzel bir renk benimde en çok kullandıklarımdan. cerise olarak geçiyor. ama yarı kalıcı boya oldukları için en fazlla 2 hafta kalıcılığı oluyor. kuaföre gidip boyatmak sıkıntı. bu renkler için daha fazla para alıyorlar. gözün kesiyorsa evde kendin boya. açıcı olarak iyi bir marka seç. saçında kızıllık varsa turuncu kırıcı boya al açıcının içine onu kat. sonra boyanı sürebilirsin.
Hedefe az kaldıkça gözüm daha fazlasını vermeyi istiyorçok az kalmış o zaman hedefine ulaşmak için azıcık daha gayret bitti. saç senindir.
1 tatlı kaşığı ya da çay kaşığı bal ile 1/2 çay kaşığı çörek otunu karıştır ye canımKızlar geçen gün regl söktürmesi için bir şey önerilmişti burada.
Varyemez senmiydin canım aklımda öyle kalmış.
Ağrısı sızısı, lekesi var kendisi yok hala. Kafama vurmaya başladı. Bir şey yapmam lazım.
ay sağol canım hemen denicem1 tatlı kaşığı ya da çay kaşığı bal ile 1/2 çay kaşığı çörek otunu karıştır ye canım
haklısın bende bekleyemediğim için dayanamıyorum ortama kendim evde boyamaya başladım. en son 2005 yılında gitmiştim son oldu. açıcı çok önemli ama bir markanın blonde açıcı serisi var . koyu saçı 8-9 ton açıyor yıpratmadan. ben onunla %70 i siyah olan saçlarımı bembeyaz yaptım.evde denedim de ben baya esmerim baya zor oluyor tutturmasi,
tuttursan da dedigin gibi cok kisa sureli,
yine de deniyorum.
kuafore gidip saatlerce bekleyemem, zamanim ve de sabrim yok o kadar.
hedefe ulaş -5 için devam ettir diyetini. ama ulaştığında mutlaka ödüllendir . ben dün alışverişe gittim -4000 gr hediyesi aldım kendime, ama küçük bedenHedefe az kaldıkça gözüm daha fazlasını vermeyi istiyor
şöyle yap kilo beklemeden değil bu hafta -8000 görürsem gidip yaptıracağım de. bak nasıl gelecek eksilerBen kilomu falan beklemeden gidip açtırıcam saçlarımı bu hafta. Birde modern bir kesim yaptırıcam.
Genç gösteren cinsten
Kilo verene kadar rengi oturur hiç değilse .
görüşmeni sabırsızlıkla bekliyorum. tüm detayları not et ve bizimle paylaş.Kıssslar ben az önce bir şey yaptım.
Niye ve neyi bekliyorum ki diyerekten bir diyetisyenden randevu aldım.
17 de gideceğim inşallah.
Özel spor hocası+diyetisyen eşliğinde de veremezsem yağ aldırırım artık
O kadar masrafı bir daha yapmaktansa yağ aldırmaya öderim
Çok iyi yapmışsın canım sonuçları bekliyorum meraklaKıssslar ben az önce bir şey yaptım.
Kız beyazlarım çıktı mecbur gidicem kuaföre, sprey boyalarla saklayıp duruyorum.şöyle yap kilo beklemeden değil bu hafta -8000 görürsem gidip yaptıracağım de. bak nasıl gelecek eksiler
Adam bu kadar masraf edeceğime sıfır km hatun alırdım demesindeÇok iyi yapmışsın canım sonuçları bekliyorum merakla
Cok iyi yapmissin :)Kıssslar ben az önce bir şey yaptım.
hic motivasyonum kalmadiBir dönüp baksaydın be canım. Yazık oldu 4 bine
Bugün artı 4.000 yap farkı kapat derim. Yaktığın kaloride kârın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?