Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

takımın diğer üyeleri neden cevap vermedler acaba...................???????????????????[/QUOTE]

merhaba kızlar,

Ben takımdan ayrılıyorum. Umarım hepiniz en kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşırsınız.

kızlar nereye yaa..günlük ne demekkk...

hasretim bu arada geçmiş olsun tatlımmmm.

takımın diğer üyeleri neden cevap vermedler acaba...................???????????????????

hasretim bu arada geçmiş olsun tatlımmmm.[/QUOTE]

tesekür ederim canim..

kizlar özel bir sebebi yok,2 seneyi askindir takimdayim,artik takimlarda olmak istemiyorum al ver al ver suyu cikti iyce

bugun ki menümm..sabah-öğle: yarım kk peynir, yumurta, 1 bardak çay, kepek ekmek
ara yok
akşam. 1 kepçe çorba, az pilav yanına1 adet biber dolma, 3-4 tane çiğ köfte
ara yok

Günaydın kızlar.

Zevcan canım beni listeden çıkarmanı rica ediyorum. Gerçekten olmuyor. Takımda olmam size zarar.
İstek ve heves duymuyorum artık.
İyice sinirlerim bozuluyor takımda olup kilo veremeyince.
Hepinizi öpüyorum. Kolaylıklar diliyorum.

cnm neden veremeyesin ya nereye kizlar tek tek gidiyosunuz ya anaaaa bendede böyle ilham kalmadi gitti ya

prensesim slm cnm nbr napiyosun bakim

canım önemli bir sebebi yok sadece bu şekilde birbirimize daha faydalı olabiliriz diye düşündük. umarım sen de en kısa sürede mezun olursun, fıstık olursun
cnm cok saol ins tek istegim bu zaten kendin bilirsin ne deyim in sende istedigin kiloya ulasirsin biran önce kib byyy:26::26:

takımın diğer üyeleri neden cevap vermedler acaba...................???????????????????

hasretim bu arada geçmiş olsun tatlımmmm.[/QUOTE]

canım beraber bir diyet programı yapacağız işte kk.de bir günlük oluşturduk böyle birbirimizi takip edeceğiz. Ben yapamadım böyle takımda ondan çıkacaktım zaten başka bir sebebi yok yani eski eşim benim.

prensesim slm cnm nbr napiyosun bakim

iyiyim canım ne yapayım.diyette güzel gidiyor.cuma günü regl olmam gerekiyordu hala olamadı.kendimi bir garip hissediyorum.sinir stres oldum perşembeye kadar akşam yemek yemeyeceğim bakalım kaç çıkacagım.senden ne haber?

canım allah baışlasın Allah uzun ömürler versin inşallah çok tatlı maşallah eritirsin canım o kg üzülme

dün bende akşama kadar temizlik yaptım.kışlıkları çıkarttım.arada dinlenmek için girdim sadece kk ya

merhaba kızlar,

Ben takımdan ayrılıyorum. Umarım hepiniz en kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşırsınız.

kızlar hayırdır yaa ikiniz birden nereye haa irem özgede çıkıyorum demi,ş hatta üçünüz birden nereyeee

hepimizin birbirimizin desteğine ihtiyacımız var.

canım allahım nice doğum günleri kutlamak nasip etsin.bebişinede 41 kere maşallahçok tatlı allahım esirgesin.neyse verecez bu kiloları başka çaresi yok amma yavaş amma hızlı .bir şekilde bunlardan kurtulacaz.burda yazıyor olmamız bile bir çaba içinde olduğumuzu gösteriyor.benim 20 kiloyu vermemde buranın etkisi çok büyük ama eski takımda bijo bilir mükemmel bir takım ruhu vardı.hepimiz yediklerimize dikkat etmeyi spor yao-pmayı görev sayıyorduk.inşallah bu takımdada aynı şeyi yakalıycaz ben eminimmm:))

selam kızlar ben geldim erencim doğum günü sana biraz fazlaya malolmus cabuk kurtulmlısın onlardan..

nazka ve hasretim yeni yeriniz hayırlı olsun inş istediğiniz kiloya ulasırsınız..

özgem toparlanıp dönmeni cok istiyorum tatlım..

aklım bi dünya bende son günlerde hiç iyi değilim takıma yetişemiyorum.. bu liste işinin persembeye alınması benim için cok iyi oldu.. paylasıma bildiricem şimdi durumumuzu..
nöbetim cok sakin gecti inş diğer leride öyle gecer. umarım ben yokkken fazla fazla yememişsinizdir..
mersacım aksamları azaltmakla cok iyi yapmıssın cumaya mutlaka etkisini görüceksin..

selam kızlar nasılsınız?

hasretimle nazka başka takımamı transfer oldular

ya niye böyle olduk dökülüyoruz.hadi artık toparlanalım kızlar.olmuyor böyle

selam kızlar ben bu gün sabah yürüyemedim ama birazdan tarçınıda alıp çıkacam .bakalım ne kadar yürüyebilirsek.yediklerime çok dikkat ediyorum ama sonuç ne olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…