Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

insallah cnmm cokkk gecmis olsun aman dikkat et kenine sen bana lazimsin bitanemmm

selam kızlarrr,
bu gün sabah akupunktur a gittik neyseki merviş bu hafta 700 gram vermiş ve baya cm lerde incelme olmuş.bende başlıycaktım ama doktorun acil bir işi çıkmış benimki haftaya kaldı.dün ve bu gün akşam hiç bişey yemedim vee çok acım.dün karatayı dinledim akşam 8 den sonra ağzınıza meyve dahi koymayın diyor.inşallah bu düzeni bir oturtabilirsem yani akşam hiç bişey yememeyi en azından kaçamak yapmamayı inşallah o zaman başarırım heralde.

bijom bu hafta biz eş olmuşuz beni boş bırakma ama birazda yüreklendir.:)))))

günaydin kizlar,

hayirli pazarlar hepnize.ben sifayi kaptim malesef sogu alginligi pazarteside isebasliyorum..kendimden umutluyum beni bitiren aksam atistirmalariydi,bu sefer olucak ins.

nazkacim nerdesin benim hazirliklar tamam sayilir bi kavun ve dondurma almam lazim 3 günlük liste icin,baska türlü bomba gibi hazirim

mersiii

bana da uyar perşembe

gecmiş olsun canım inş iyilesmişsindir..
dikkat et kendine..

selam fıstıklarr..bugun iyi dayandım 1 milde leslie yaptım ama çekirdeğe dadandımm

denizcim spor güzel sey her zaman faydası var vücuda ama o yediğin cekirdekler hiç hos değil ...
takımada daha cok uğramaya calıs tatlım sen kaptan yardımcısısın ortalarda olmanı bekliyorum..

mersacım valla ne yalan söylim su akupunktur işi senden cok heycandırıyor beni ne zaman baslıcan ne kadar vericen die sürekli aklımdasın.. ama yine haftaya kalmıs...
kızın cok güzel veriyor anlattığına göre darısı sana :))

günaydın canım.. yeni işin hayırlı olsun inş memnun kalırsın..
diyet hazırlıkları bitmiş bile ohh ne güzel 3 günlük vaktim olsa bende yapardım..

selam kızlar..
hastaneye gidicem 4 de hazırlanmaya baslamadan size bi bakayım dedim.. sekerler ben artık yarın aksama dönerim pc yi tasımıcam yanımda çünkü yarın sorun olucak inş nöbetim iyi gecer hayatımda ilk defa nöbet tutucam.. uyumaktan cok korkuyorum

öpüldünüzzzzzzzz

****4.takım****

deniz1984
iremögze
mersa
eren sezen
prenses68 EVET
meyvenull EVET
bijoux EVET
nazkaa
prensesperi EVET

takımın diğer üyeleri neden cevap vermedler acaba...................???????????????????

sporsuz ben çok verim alamıyorum diyetten onu anladım.işten gelince çok yorgun oluyorum.sabahları erken kalkayım dedim onu da yapamadım.bakalım bir çözüm bulacagım
geçmiş olsun canım.bende dün akşam dinlendim.bugun dinlendim.biraz iyi gibiyim.inşallah iyice tutulmam..

gecmiş olsun canım inş iyilesmişsindir..
dikkat et kendine..

teşekürler canım
Allah yardımcın olsun.inşallah gönlünce geçer

meyvecim Allah yardimcin olsun canim..

prensesim sagol canim sanada gecmis olsun,ben hafif atlaticam gibi ama bakalim basim agriyo biraz bide burnumun ici sizliyo :)

meyvecim Allah yardimcin olsun canim..

prensesim sagol canim sanada gecmis olsun,ben hafif atlaticam gibi ama bakalim basim agriyo biraz bide burnumun ici sizliyo :)

çok geçmiş olsun canım....dikkat et kendne...

Son düzenleyen: Moderatör:

aman kendine dikkat et tam hastalık havası gece yatarken sıcak oluyor sonra bir uyanıyorum donmuşum havalar çok dengesiz.

of of geçmiş olsun.tamda işe başlıycaktın hasretim.kendine iyi bak.iş saatlerin bencede çok güzel sana çok faydası olacak.

meyvecim bende büyük bir umutla beklemiştim cumartesiyi ama haftaya kaldı.bende akşamları yemek yememeye çalışıyorum gündüzleride abartmıyorum bakalım bu hafta nolacak.

tesekür ederim canim,Allah büyük yardim edicektir ins

bende ayriliyorum kizlar,nazkayla beraber günlük actik,lütfen hic kimse kisisel algilamasin,2 senedir bu takimdayim ama artik bu sorumluluk fazla geliyor bana,hepiniz cok iyi bakin kendinize .arada bir ugrarim yine sizi kontrole öptüm hepiciginzi

gecmis olsun cnmcim neoldu kiz tek tek gidiyosunuz ya nereye cnm neden ayriliyosun

nazkaa cim sende gidiyosun neden acaba

prensesim ins cnm hersey gönlünce olur kizlar bu gün pek giremedim aksama kadar derinde temizlik yaptim sonra da bi yere gittim simdi geldim bi bskim dedim

meyvem ins nöbetiniii gecer cnm
eee napiyosun prensesim nasil gidiyor cnmcimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…