insallah cnmm cokkk gecmis olsun aman dikkat et kenine sen bana lazimsin bitanemmmbugun hasta gibiyim.midem çok kötü nane limon yaptım kendime.bide sıtma tuttu.ısıtamıyorum kendimi.inşallah hastalanmam.işe de yeni girdim.izin almak istemiyorum.biraz kitap okuyacagım uğrarım yine.iyi akşamlar
tsk ederim cnm bnmtamam cnm öptüm seni sen napiosun cnm diyetin nasil gidiyor
insallah cnmm cokkk gecmis olsun aman dikkat et kenine sen bana lazimsin bitanemmm
benim iyi canım yeme içmeyi kestim ama spor yapamıyorum.onu sıkmam lazım bir türlü olmuyor
sanirim islerinde dolayi yapamiyosun cnm bari eve gelince biraz egzersiz fln yapbence yapabilirsen ama diyet spordan daha önemliymis diyetisyenler öyle diyor
ama tabi sporda vücudun sekil almasi icin gereklidir tamammii cnm bnm kib
mersiii
bana da uyar perşembe
bugun hasta gibiyim.midem çok kötü nane limon yaptım kendime.bide sıtma tuttu.ısıtamıyorum kendimi.inşallah hastalanmam.işe de yeni girdim.izin almak istemiyorum.biraz kitap okuyacagım uğrarım yine.iyi akşamlar
selam fıstıklarr..bugun iyi dayandım 1 milde leslie yaptım ama çekirdeğe dadandımm
selam kızlarrr,
bu gün sabah akupunktur a gittik neyseki merviş bu hafta 700 gram vermiş ve baya cm lerde incelme olmuş.bende başlıycaktım ama doktorun acil bir işi çıkmış benimki haftaya kaldı.dün ve bu gün akşam hiç bişey yemedim vee çok acım.dün karatayı dinledim akşam 8 den sonra ağzınıza meyve dahi koymayın diyor.inşallah bu düzeni bir oturtabilirsem yani akşam hiç bişey yememeyi en azından kaçamak yapmamayı inşallah o zaman başarırım heralde.
günaydin kizlar,
hayirli pazarlar hepnize.ben sifayi kaptim malesef sogu alginligi pazarteside isebasliyorum..kendimden umutluyum beni bitiren aksam atistirmalariydi,bu sefer olucak ins.
nazkacim nerdesin benim hazirliklar tamam sayilir bi kavun ve dondurma almam lazim 3 günlük liste icin,baska türlü bomba gibi hazirim
sanirim islerinde dolayi yapamiyosun cnm bari eve gelince biraz egzersiz fln yapbence yapabilirsen ama diyet spordan daha önemliymis diyetisyenler öyle diyor
ama tabi sporda vücudun sekil almasi icin gereklidir tamammii cnm bnm kib
günaydin kizlar,
hayirli pazarlar hepnize.ben sifayi kaptim malesef sogu alginligi pazarteside isebasliyorum..kendimden umutluyum beni bitiren aksam atistirmalariydi,bu sefer olucak ins.
nazkacim nerdesin benim hazirliklar tamam sayilir bi kavun ve dondurma almam lazim 3 günlük liste icin,baska türlü bomba gibi hazirim
gecmiş olsun canım inş iyilesmişsindir..
dikkat et kendine..
selam kızlar..
hastaneye gidicem 4 de hazırlanmaya baslamadan size bi bakayım dedim.. sekerler ben artık yarın aksama dönerim pc yi tasımıcam yanımda çünkü yarın sorun olucak inş nöbetim iyi gecer hayatımda ilk defa nöbet tutucam.. uyumaktan cok korkuyorum
öpüldünüzzzzzzzz
meyvecim Allah yardimcin olsun canim..
prensesim sagol canim sanada gecmis olsun,ben hafif atlaticam gibi ama bakalim basim agriyo biraz bide burnumun ici sizliyo :)
****4.takım****
deniz1984
iremögze
mersa EVET
eren sezen
prenses68 EVET
meyvenull EVET
bijoux EVET
nazkaa
prensesperi EVET
takımın diğer üyeleri neden cevap vermedler acaba...................???????????????????
çok geçmiş olsun canım....dikkat et kendne...
bugun hasta gibiyim.midem çok kötü nane limon yaptım kendime.bide sıtma tuttu.ısıtamıyorum kendimi.inşallah hastalanmam.işe de yeni girdim.izin almak istemiyorum.biraz kitap okuyacagım uğrarım yine.iyi akşamlar
günaydin kizlar,
gecmiş olsun canım inş iyilesmişsindir..
dikkat et kendine..
denizcim spor güzel sey her zaman faydası var vücuda ama o yediğin cekirdekler hiç hos değil ...
takımada daha cok uğramaya calıs tatlım sen kaptan yardımcısısın ortalarda olmanı bekliyorum..
mersacım valla ne yalan söylim su akupunktur işi senden cok heycandırıyor beni ne zaman baslıcan ne kadar vericen die sürekli aklımdasın.. ama yine haftaya kalmıs...
kızın cok güzel veriyor anlattığına göre darısı sana :))
günaydın canım.. yeni işin hayırlı olsun inş memnun kalırsın..
diyet hazırlıkları bitmiş bile ohh ne güzel 3 günlük vaktim olsa bende yapardım..
aman kendine dikkat et tam hastalık havası gece yatarken sıcak oluyor sonra bir uyanıyorum donmuşum havalar çok dengesiz.
of of geçmiş olsun.tamda işe başlıycaktın hasretim.kendine iyi bak.iş saatlerin bencede çok güzel sana çok faydası olacak.
meyvecim bende büyük bir umutla beklemiştim cumartesiyi ama haftaya kaldı.bende akşamları yemek yememeye çalışıyorum gündüzleride abartmıyorum bakalım bu hafta nolacak.
gecmis olsun cnmcim neoldu kiz tek tek gidiyosunuz yabende ayriliyorum kizlar,nazkayla beraber günlük actik,lütfen hic kimse kisisel algilamasin,2 senedir bu takimdayim ama artik bu sorumluluk fazla geliyor bana,hepiniz cok iyi bakin kendinize .arada bir ugrarim yine sizi kontrole öptüm hepiciginzi
gecmis olsun cnmcim neoldu kiz tek tek gidiyosunuz yanereye cnm neden ayriliyosun
nazkaa cim sende gidiyosun neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?