selam kızlar nasılsınız?
ya niye böyle olduk dökülüyoruz.hadi artık toparlanalım kızlar.olmuyor böyle
selam kızlar ben bu gün sabah yürüyemedim ama birazdan tarçınıda alıp çıkacam .bakalım ne kadar yürüyebilirsek.yediklerime çok dikkat ediyorum ama sonuç ne olacak bilmiyorum.
slm kizlar prensesim iyi gitmesine sevindim diyetinin cnm sey bende napim iyim iste ya 2 gün biraz kacirdim ama bugün basladim sporada
prensesim regl olunca baya bi iniyo insan sis olabilirsin o yaklastigi icin
mersacim dikkat etmeye devam et tetim yediklerine bak nasil sonuc aliyosun
biyojum aynen katiliyorum sana cnm ya nereye gidiyo bu kizlarrr:44:
ins takim hareketlenir ya ben pek giremiyorum fazla oglum canavarlasti bu aralarya ondan önce daha cok girebiliyodum ins düzelir ya
iftara: kuru fasulye pilav ve k.ekmegi yogurt , salata yemegi düsünüyorm
sahurda da 1 k. ekmegi ve meyveli yogurt yedim
buradayım yeni üye adayı hazırım sizi dinliyorum
http://c1110.hizliresim.com/11/10/17/3887.jpg
http://c1110.hizliresim.com/11/10/17/3898.jpg
http://c1110.hizliresim.com/11/10/17/3911.jpg
kızlar cumartesi günü oğlum 1 yaşına bastı bu doğumgünü bana +2 kiloya mal oldu ama güzeldi:))
selam kızlar
dogumgünü hazırlıkları eşimin gece çalışması derken gelemedim kaç gündür.
hasretim ve nazkaa inşallah doğru karar vermişsinizdir hiç sanmıyorum ama.. neyse o veya bu şekilde zayıflarsınız inşallah
sezencim birkaç kişi alınır gerçekten zayıflamak isteyen, muhabbeti olan devam ederiz.
pazar günü doğumgününü atlatiyim eşim de gündüz mesaisine geçsin burdayım inşallah. az daha idare :)
kızlar takıma 4 tane yeni üye almamız lazım bu konuda yardımınızı bekliyorum gün içinde takımda değilim alım kısmında mesaj bırakıldıysa hemen takıma cağırın ki üyeleri diğer takımlara kacırmayalım..
ayrıca deniz ve eren sezen takıma daha cok girmenizi bekliyorum..
bijom ve mersacım sizlerde takıma giriyorsunuz ama kimse bişey yazmamıs diyip cıkıyorsunuz farkındayım takıma bakmaya geldiğinizde cok yada az bişiler yazarsanız canlandırmak adına ilk adımları atmıs oluruz..
bi konu daha var denizcim yardımcı olarak takımda hiç aktif değilsin yardımcılığı takımda daha aktif birinin yapmasının faydalı olcağını düşünüyorum kızlar bu konuda istekli olan varmı..
persembe sabahı tartılıyoruz artık bu bilgiyide hatırlatayım..
buradayım yeni üye adayı hazırım sizi dinliyorum
lütfen benide yarışmanıza alın.. yoksa bunalıma girip intihar edicem bıktım sürekli kilo almaktan.. 14 yıldır sporcuyum ve suan bunun zorluklarını yaşıyorum 1 yıl spora ara verdim toprak sergen gibi şiştim metabolizma yavaşladı dogal olarak normal hayat bana yavaş geldi yediklerimi yakamadım artık spora yeniden başladım ve diyete sizinle başlamak istiyorum yarışmam lazım yoksa olmıycak bu böyle..hiç evden çıkmak istemiyorum birşey giymek istemiyorumm(( eski kıyafetlerime bakıp sürekli aglıyorumm nolur yardımcı olun bana da.. burda kilo verenlere çok özeniyorum yapabilirm ama tek başına zor insanın yanında destekçileri lazım bizim evde herkes çok yemek yer sürekli tatlı olur her akşam çayın yanında bisküvi fındık fıstık konulur.. kaçıyorum bazen yanlarından ama dayanamıyorum genelde nasılsa veremicem diyerek daha cok yiyorum.. ayrıca üzülünce dolaba saldıranlardanım.. cok sıktım farkındayım ama inanın içimdeki sıkıntı daha fena.. nolur yarışmanıza dahil olayım..
günaydın kızlar
moralim neşem eşimden gelen mesajla bozuldu gitti.24 şehidimiz varmış..Allah rahmet eylesin..hepimizin başı sağolsun..az toparlanayım gelirim
evet kendimden bahsedilmem istenmiş 27 yaşındayım evliyim öğretmenim evlendikden sonra çok kilo aldım çocuğum yok bu yola önce kendi sağlığım için sonrada bi bebeğim olsun diye çıktım kilolu olmam bebek yapmama engel oluyormuş aynı zaman da ben polikistik over hastasıyım kilolu olmam hastalığımı da tetikliyor 112 kilodan kendi çabamla 106 ya düştüm sonra tıkandım ve takım ruhunun bana iyi geleceğini düşündüğümden aranıza katılmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?