evet ya cnm bende yeni ögrendim cok üzüldüm yaa
Allahtan rahmet yakinlarina bas sagligi diliyorum
evet kendimden bahsedilmem istenmiş 27 yaşındayım evliyim öğretmenim evlendikden sonra çok kilo aldım çocuğum yok bu yola önce kendi sağlığım için sonrada bi bebeğim olsun diye çıktım kilolu olmam bebek yapmama engel oluyormuş aynı zaman da ben polikistik over hastasıyım kilolu olmam hastalığımı da tetikliyor 112 kilodan kendi çabamla 106 ya düştüm sonra tıkandım ve takım ruhunun bana iyi geleceğini düşündüğümden aranıza katılmak istedim...
kızlar takıma 4 tane yeni üye almamız lazım bu konuda yardımınızı bekliyorum gün içinde takımda değilim alım kısmında mesaj bırakıldıysa hemen takıma cağırın ki üyeleri diğer takımlara kacırmayalım..
ayrıca deniz ve eren sezen takıma daha cok girmenizi bekliyorum..
bijom ve mersacım sizlerde takıma giriyorsunuz ama kimse bişey yazmamıs diyip cıkıyorsunuz farkındayım takıma bakmaya geldiğinizde cok yada az bişiler yazarsanız canlandırmak adına ilk adımları atmıs oluruz..
bi konu daha var denizcim yardımcı olarak takımda hiç aktif değilsin yardımcılığı takımda daha aktif birinin yapmasının faydalı olcağını düşünüyorum kızlar bu konuda istekli olan varmı..
persembe sabahı tartılıyoruz artık bu bilgiyide hatırlatayım..
Arkadaşlar merhaba :) Katılım bölümüne mesaj yazmıştım, sonradan sizin mesajınızı gördüm, 4. takıma katılmak isteyenler gelsin yazmışsınızBeni aranıza alıyor musunuz bakalım??
Yazın 80 Kilo ile başlayıp 1.5 ayda Dukan ve çeşitli diyetlerle 11 kilo vererek 69 kiloya ulaşmıştım,
diyeti bırakıp yemeye başladığımda ise 3.8 kilo alıp 72.8 olmuştum,
şimdi 1.4 kilo verdim ve 71.4 kiloya indim. İlk hedefim 67, sonra 63 :) Sonrada 58.
Günde en az 1.5 saat gym'e gidiyorum ya da yüzüyorum
Son zamanlarda sporunda etkisiyle çok fazla enerji harcadığım için daha çok acıkıyorum, kaybetmiş olduğum irademin etkisiyle de sürekli abur cubur yiyordum, bugün dukan diyetine tekrar başlamam gerektiğini hissettim ve siteye üye oldum:) Umarım hep beraber sağlıkla zayıflarız
4 tane arkadaşım var..buraya gelmek isteyeennn..yazanalrdan başkasını almayınn..onlarada 1 hafta paylaşım yapmalarını söylüycemm..ona göre listeye ekleyelimm
meyvecim bende burda olmak istiyorum ama oğlum sünnet oldu..yanımda kimse yok ve ben tek başıma herşeye yetmeye çalışırken bi taraftanda oğlumun mızıklarını dindirmeye çalışıyorummm
bu arada tatlım bana şu paylaşım linklerini göndersene..sen geçen yoktun..cuma gnü..kardeş takıma söylemişsin ilgilenin diyee..benim haberim yokk..kk da bakmadığım topik kalmadı..bu iş nasıl yapılır, nasıl hesaplanır, nerde paylaşılır, onay vermek ne demek..adımız kaptan yardımcısı ama herşeyden bi haberizzz...oğlum bi tarafrtan ağlar eşim bi tarftan kalk artık diye kızarrr..ben topikler araştırırımm..olmadı yani öylee..
sen link yada isimlerini ersen bana gerekli olan..bende ona göre nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilsemmm..bide eğer başkasına devredeceksen listeyi benimde haberim olsa mesela ben hiç yorulmasammm..
canım toparlanırız ama yardımın lazım duy sesimi reyhanım...
buradayım yeni üye adayı hazırım sizi dinliyorum
lütfen benide yarışmanıza alın.. yoksa bunalıma girip intihar edicem bıktım sürekli kilo almaktan.. 14 yıldır sporcuyum ve suan bunun zorluklarını yaşıyorum 1 yıl spora ara verdim toprak sergen gibi şiştim metabolizma yavaşladı dogal olarak normal hayat bana yavaş geldi yediklerimi yakamadım artık spora yeniden başladım ve diyete sizinle başlamak istiyorum yarışmam lazım yoksa olmıycak bu böyle..hiç evden çıkmak istemiyorum birşey giymek istemiyorumm(( eski kıyafetlerime bakıp sürekli aglıyorumm nolur yardımcı olun bana da.. burda kilo verenlere çok özeniyorum yapabilirm ama tek başına zor insanın yanında destekçileri lazım bizim evde herkes çok yemek yer sürekli tatlı olur her akşam çayın yanında bisküvi fındık fıstık konulur.. kaçıyorum bazen yanlarından ama dayanamıyorum genelde nasılsa veremicem diyerek daha cok yiyorum.. ayrıca üzülünce dolaba saldıranlardanım.. cok sıktım farkındayım ama inanın içimdeki sıkıntı daha fena.. nolur yarışmanıza dahil olayım..
evet kendimden bahsedilmem istenmiş 27 yaşındayım evliyim öğretmenim evlendikden sonra çok kilo aldım çocuğum yok bu yola önce kendi sağlığım için sonrada bi bebeğim olsun diye çıktım kilolu olmam bebek yapmama engel oluyormuş aynı zaman da ben polikistik over hastasıyım kilolu olmam hastalığımı da tetikliyor 112 kilodan kendi çabamla 106 ya düştüm sonra tıkandım ve takım ruhunun bana iyi geleceğini düşündüğümden aranıza katılmak istedim...
Arkadaşlar merhaba :) Katılım bölümüne mesaj yazmıştım, sonradan sizin mesajınızı gördüm, 4. takıma katılmak isteyenler gelsin yazmışsınızBeni aranıza alıyor musunuz bakalım??
Yazın 80 Kilo ile başlayıp 1.5 ayda Dukan ve çeşitli diyetlerle 11 kilo vererek 69 kiloya ulaşmıştım,
şimdi 1.4 kilo verdim ve 71.4 kiloya indim. İlk hedefim 67, sonra 63 :) Sonrada 58.
Son zamanlarda sporunda etkisiyle çok fazla enerji harcadığım için daha çok acıkıyorum, kaybetmiş olduğum irademin etkisiyle de sürekli abur cubur yiyordum, bugün dukan diyetine tekrar başlamam gerektiğini hissettim ve siteye üye oldum:) Umarım hep beraber sağlıkla zayıflarız
bu arada sabah kahvaltımı anlatayım okula gitmeden az yağda omlet 3 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay az peynir
ara öğün yapamadım işlerim vardı ama okulda yapcam inş öğle ne yediğimi akşam yazarım öpüyorum kızlar sizi iyi diyetler bol başarılar...
ayyy bu gün ne kadar çok yazmışım ,çenemmi düştü neee
bende bu gün neler yaptığımı yazayım.
sabah 1 saat ama 45 dakika sayılacak yürüyüşümü yaptım
geldim 2 tane kepekli bisküi yedim ve başka bişey yiycek vaktim olmadı.
öğlen 1 tabak domatesli makarna yedim.ve yine öğlen sporum tarçınla 15 dakika yürüme.
kızlar kendi ellerimle nar ekşisi yaptım sabah bahçeye gittim nar topladım tek tek ayıkladım şimdi pişti mis gibi kokuyor.
meyvem sen iste ben istediğin yardımı destege hazırım
canım aramıza hoşgeldin
canım aramıza hoşgeldin.öyle intihar falan kötü şeyler düşünme.yaşamak herşeye rağmen güzel.olurmu hiç.kilo neymiş veririz gider
bende 26 yaşındayım.ismim reyhan.çok memnun oldum
canımcım hoşgeldin takımımıza.takım kaptanımız akşama gelir.o sana daha ayrıntılı bilgi verebilir.takıma gelirsen sıkı dukancı meyvenull arkadaşımız.birbirinize destek olursunuz :13:
canım menünü bir ertesi gün toplu şekilde yazarsan daha kolay takip edebiliriz
kiz sendemi 26 yasindaydin hangi ayda dogdun bakim :)
ivet 26 yaşındayım sende mi 26 sın??şubat doğumluyum.balık burcuyum
bende mayis dogumluyum canim,bogayim tam bir keciyim haha evet bende 26 yasdindayim 85 liyim
afiyet olsun cnm bnm ohh ne güzel sporunu yapiyosunayyy bu gün ne kadar çok yazmışım ,çenemmi düştü neee
öğlen 1 tabak domatesli makarna yedim.ve yine öğlen sporum tarçınla 15 dakika yürüme.
kızlar kendi ellerimle nar ekşisi yaptım sabah bahçeye gittim nar topladım tek tek ayıkladım şimdi pişti mis gibi kokuyor.
deniz selam canım,
meyvenül kızlar takıma gelmek isteyen olursa ilgilenin demiş bende gelen 2 kişiyi deneme süresinde olacaklarını uyum sağlarlarsa takıma alınacaklarını yazdım.bilmiyorum hatamı yaptım eğer yanlış bişey yapmışsam sen düzelt canım.bende bu gün nöbetçi gibi burdayım geleni boş göndermiyorum takım çok sessiz biraz canlanması lazım:)))
ayyy bu gün ne kadar çok yazmışım ,çenemmi düştü neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?