Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet ya cnm bende yeni ögrendim cok üzüldüm yaa

Allahtan rahmet yakinlarina bas sagligi diliyorum

offff allahım televizyona bakma fırsatım olmadı şimdi senden duydum.allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin.bu şehitlerin çoğu daha bebek yaa kaç yaşındalar hiç uğruna gidiyolar kimseninde ruhu duymuyor.allahım mekanları cennet olsun,inşallah bu şehitler son olsun ama hiç sanmıyorummmmm......

tuğbacım hoş geldin,
öncelikle polikistik over kistini bende yakından biliyorum çünki kızımda var .daha 15 yaşında ama öyle bir illetki o kiloyu tetikliyor kilo onu tetikliyor tam bir kısır döngü.bizde bu illetle mücadele içindeyiz en azından birbirimizin bilgilerinden faydalanabiliriz.sakın azmini yitirme kilo vermenin bence sırrı burda ayy kaçamak yaptım bütün emeklerim boşa gitti deme arada kaçamakta yapacaksın ama abartmamaya çalışacaz.akşam takım kaptanıda gelir ben bu gün nöbet tutuyorum burda :)))

4 tane arkadaşım var..buraya gelmek isteyeennn..yazanalrdan başkasını almayınn..onlarada 1 hafta paylaşım yapmalarını söylüycemm..ona göre listeye ekleyelimm

meyvecim bende burda olmak istiyorum ama oğlum sünnet oldu..yanımda kimse yok ve ben tek başıma herşeye yetmeye çalışırken bi taraftanda oğlumun mızıklarını dindirmeye çalışıyorummm

bu arada tatlım bana şu paylaşım linklerini göndersene..sen geçen yoktun..cuma gnü..kardeş takıma söylemişsin ilgilenin diyee..benim haberim yokk..kk da bakmadığım topik kalmadı..bu iş nasıl yapılır, nasıl hesaplanır, nerde paylaşılır, onay vermek ne demek..adımız kaptan yardımcısı ama herşeyden bi haberizzz...oğlum bi tarafrtan ağlar eşim bi tarftan kalk artık diye kızarrr..ben topikler araştırırımm..olmadı yani öylee..

sen link yada isimlerini ersen bana gerekli olan..bende ona göre nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilsemmm..bide eğer başkasına devredeceksen listeyi benimde haberim olsa mesela ben hiç yorulmasammm..

hoş geldin arkadaşım kaptanımız akşam gelir ,zaten 2 haftalık denem süresi var paylaşımın ve motivasyonun bol olduktan sonra alır seni kaptan.
ne güzel 11 kilo vermişsin bence burda dahada motive olup verirsin kilolarını ,hepimiz bir çaba içindeyiz inşallah hep beraber veririz.

deniz selam canım,
meyvenül kızlar takıma gelmek isteyen olursa ilgilenin demiş bende gelen 2 kişiyi deneme süresinde olacaklarını uyum sağlarlarsa takıma alınacaklarını yazdım.bilmiyorum hatamı yaptım eğer yanlış bişey yapmışsam sen düzelt canım.bende bu gün nöbetçi gibi burdayım geleni boş göndermiyorum takım çok sessiz biraz canlanması lazım:)))

ayyy bu gün ne kadar çok yazmışım ,çenemmi düştü neee
bende bu gün neler yaptığımı yazayım.
sabah 1 saat ama 45 dakika sayılacak yürüyüşümü yaptım
geldim 2 tane kepekli bisküi yedim ve başka bişey yiycek vaktim olmadı.
öğlen 1 tabak domatesli makarna yedim.ve yine öğlen sporum tarçınla 15 dakika yürüme.

kızlar kendi ellerimle nar ekşisi yaptım sabah bahçeye gittim nar topladım tek tek ayıkladım şimdi pişti mis gibi kokuyor.

canım toparlanırız ama yardımın lazım duy sesimi reyhanım...

meyvem sen iste ben istediğin yardımı destege hazırım

buradayım yeni üye adayı hazırım sizi dinliyorum

canım aramıza hoşgeldin

canım aramıza hoşgeldin.öyle intihar falan kötü şeyler düşünme.yaşamak herşeye rağmen güzel.olurmu hiç.kilo neymiş veririz gider

bende 26 yaşındayım.ismim reyhan.çok memnun oldum

canımcım hoşgeldin takımımıza.takım kaptanımız akşama gelir.o sana daha ayrıntılı bilgi verebilir.takıma gelirsen sıkı dukancı meyvenull arkadaşımız.birbirinize destek olursunuz :13:

canım menünü bir ertesi gün toplu şekilde yazarsan daha kolay takip edebiliriz

ohh ellerin kolların dert görmesin canım.iyiki yazmıssın

dünkü menüm

sabah:2 dilim ekmek arasında peynirli maydonozlu tost
öğle:zeytin peynir yumurta domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
ara: 3 tane kepekli bisküvi
akşam.yarım porsiyon nohut yemeği,2 tane minik salatalık turşusu,domates
ara üzüm

dün tüm akşam nerdeyse ütü yaptım.spor yapmam lazımmmmmm ama işim hiç bitmiyor.bayramda da taşınacagım.şimdide onun hazırlıkları çıktı başıma

kiz sendemi 26 yasindaydin hangi ayda dogdun bakim :)

afiyet olsun cnm bnm ohh ne güzel sporunu yapiyosun
bende 45 dk bisiklet yaptim evde aksamda iftardan sonra egzersiz ve dans düsünüyorum bakalim ins benim canavarimdan firsat bulursam

hosgeldin cnm bnm aramiza ins biran önce listeye girersinde veririz beraber vericez tabi yaa kilolar gitsin gelsin 90 60 90 vücut ins

iyi yapmşsın tatlımmm..benim gibi şubat annesi olan arkadaşalr var..zayıflamak isteyenn..onlar da gelemk istiyolarr..bi başlasınlar paylaşımaa da görelimmm...

bu arada bugun beslenmeni hiçççç beğenmedimm mersamm..çok azz geldi banaa..dengesizzz..
şu tarcından bide bana lazım :)ne güzel yürüyosunnn

kızlar öncelikle hoşgeldinizzz..yarın kilonuzu not etmeyi unutmayınn..eğer paylaşımınız yükek olursa haftaya cuma günü listeye ekleriz sizi..

menümü yazıvereyim hemenn..

sabah. peynir, 1 zeytin, 1 tatlı k.pekmez, ince dilim kepek ekmeği
ara cıkssss
öğle. 50 gr et,ekmek, salata
ara cıks
akşam..2 içli köfte, salata, 9-10 tane hamsii(tavada kızartılmış)

1 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…