lütfen benide yarışmanıza alın.. yoksa bunalıma girip intihar edicem bıktım sürekli kilo almaktan.. 14 yıldır sporcuyum ve suan bunun zorluklarını yaşıyorum 1 yıl spora ara verdim toprak sergen gibi şiştim metabolizma yavaşladı dogal olarak normal hayat bana yavaş geldi yediklerimi yakamadım artık spora yeniden başladım ve diyete sizinle başlamak istiyorum yarışmam lazım yoksa olmıycak bu böyle..hiç evden çıkmak istemiyorum birşey giymek istemiyorumm(( eski kıyafetlerime bakıp sürekli aglıyorumm nolur yardımcı olun bana da.. burda kilo verenlere çok özeniyorum yapabilirm ama tek başına zor insanın yanında destekçileri lazım bizim evde herkes çok yemek yer sürekli tatlı olur her akşam çayın yanında bisküvi fındık fıstık konulur.. kaçıyorum bazen yanlarından ama dayanamıyorum genelde nasılsa veremicem diyerek daha cok yiyorum.. ayrıca üzülünce dolaba saldıranlardanım.. cok sıktım farkındayım ama inanın içimdeki sıkıntı daha fena.. nolur yarışmanıza dahil olayım..
2 hafta deneme süren var canım..yarın sabah tartılıp kilonu bildirirsin..
takımın en önemli kuralı bol baylasım ne yedin ne içtin lokmasına kadar yazıcaksın yaptığın sporu içtiğin suyu paylasıcaksın takım arkadaslarını motive ediceksin ki motive edilesin ne kadar cok mesaj yazarsan o kadar cok geri bildirimin olur ..deneme sürecin basladı
meyvecimm lütfennn bu günlerde takıma en sadık üye benim elimden geldiğince giriyorum ama doğru söylüyosun kimse olmayınca ne yazacam kendi kendime diyip çıkıyorum.tamam elimden geldiğince el atacam bu olaya kimse yoksa bile kendi kendime konuşacam.yeni avlar arıycam gelen olursa yakalıycammmm:)))
tamam canım desteğini bekliyorum..
evet kendimden bahsedilmem istenmiş 27 yaşındayım evliyim öğretmenim evlendikden sonra çok kilo aldım çocuğum yok bu yola önce kendi sağlığım için sonrada bi bebeğim olsun diye çıktım kilolu olmam bebek yapmama engel oluyormuş aynı zaman da ben polikistik over hastasıyım kilolu olmam hastalığımı da tetikliyor 112 kilodan kendi çabamla 106 ya düştüm sonra tıkandım ve takım ruhunun bana iyi geleceğini düşündüğümden aranıza katılmak istedim...
tubacım seni takımda görüyor gibiyim paylasımın bol olur inş girersin listeye..
ayrıca yarın perşembe kilomuzu yazacağız fakat ben bu kilo cetveli olayını bi türlü yapamadım bi yaptım sonra kaybettim falan bide bazı yerlerde form falan doldurulması gerekiyor deniyor bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim....
evet canım yarın kilonu bildir sabah ac tartıl yaz takıma..
bizim takımda form falan yok canım kolaylıklar takımıyız
kilo cetvelinde prensesperi sana yardımcı olacaktık...
Arkadaşlar merhaba :) Katılım bölümüne mesaj yazmıştım, sonradan sizin mesajınızı gördüm, 4. takıma katılmak isteyenler gelsin yazmışsınızBeni aranıza alıyor musunuz bakalım??
Yazın 80 Kilo ile başlayıp 1.5 ayda Dukan ve çeşitli diyetlerle 11 kilo vererek 69 kiloya ulaşmıştım,
diyeti bırakıp yemeye başladığımda ise 3.8 kilo alıp 72.8 olmuştum,
şimdi 1.4 kilo verdim ve 71.4 kiloya indim. İlk hedefim 67, sonra 63 :) Sonrada 58.
Günde en az 1.5 saat gym'e gidiyorum ya da yüzüyorum
Son zamanlarda sporunda etkisiyle çok fazla enerji harcadığım için daha çok acıkıyorum, kaybetmiş olduğum irademin etkisiyle de sürekli abur cubur yiyordum, bugün dukan diyetine tekrar başlamam gerektiğini hissettim ve siteye üye oldum:) Umarım hep beraber sağlıkla zayıflarız
canım seninde deneme süren basladı bol paylasım yaparsan takımda yeterli olursan alınırsın listeye ..
yarın sabah tartılıp kilonu bildirmeyi unutma..
inş istediğn kiloya bizlerle ulasırsın...
menü bildirmeyi unutma bol paylasım yaptınmı gerisi kolay
bu arada sabah kahvaltımı anlatayım okula gitmeden az yağda omlet 3 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay az peynir
ara öğün yapamadım işlerim vardı ama okulda yapcam inş öğle ne yediğimi akşam yazarım öpüyorum kızlar sizi iyi diyetler bol başarılar...
tubacım kahvaltın güzel olmus menünü toplu yazarsan değerlendirmesi daha kolay olucaktır..
Sabah kahvaltım:
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 parça küçük küp halinde kesilmiş light beyaz peynir
yarım litre su
afiyet olsun tatlım dukandı sanırım menünü toplu yazarsan değerlendirmesi cok daha kolay olur..
4 tane arkadaşım var..buraya gelmek isteyeennn..yazanalrdan başkasını almayınn..onlarada 1 hafta paylaşım yapmalarını söylüycemm..ona göre listeye ekleyelimm
meyvecim bende burda olmak istiyorum ama oğlum sünnet oldu..yanımda kimse yok ve ben tek başıma herşeye yetmeye çalışırken bi taraftanda oğlumun mızıklarını dindirmeye çalışıyorummm
bu arada tatlım bana şu paylaşım linklerini göndersene..sen geçen yoktun..cuma gnü..kardeş takıma söylemişsin ilgilenin diyee..benim haberim yokk..kk da bakmadığım topik kalmadı..bu iş nasıl yapılır, nasıl hesaplanır, nerde paylaşılır, onay vermek ne demek..adımız kaptan yardımcısı ama herşeyden bi haberizzz...oğlum bi tarafrtan ağlar eşim bi tarftan kalk artık diye kızarrr..ben topikler araştırırımm..olmadı yani öylee..
sen link yada isimlerini ersen bana gerekli olan..bende ona göre nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilsemmm..bide eğer başkasına devredeceksen listeyi benimde haberim olsa mesela ben hiç yorulmasammm..
gecmiş olsun denizcim takım için yapman gerekenleri özelden yazıyorum sana..
kişisel hesaplamayı biliyormusun ..sen öğrenene kadar persembeden yapalım bildirimleri sen öğrenince cumayaalırız yine..