Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 hafta deneme süren var canım..yarın sabah tartılıp kilonu bildirirsin..
takımın en önemli kuralı bol baylasım ne yedin ne içtin lokmasına kadar yazıcaksın yaptığın sporu içtiğin suyu paylasıcaksın takım arkadaslarını motive ediceksin ki motive edilesin ne kadar cok mesaj yazarsan o kadar cok geri bildirimin olur ..deneme sürecin basladı

tamam canım desteğini bekliyorum..

tubacım seni takımda görüyor gibiyim paylasımın bol olur inş girersin listeye..

evet canım yarın kilonu bildir sabah ac tartıl yaz takıma..
bizim takımda form falan yok canım kolaylıklar takımıyız
kilo cetvelinde prensesperi sana yardımcı olacaktık...

canım seninde deneme süren basladı bol paylasım yaparsan takımda yeterli olursan alınırsın listeye ..
yarın sabah tartılıp kilonu bildirmeyi unutma..
inş istediğn kiloya bizlerle ulasırsın...
menü bildirmeyi unutma bol paylasım yaptınmı gerisi kolay

tubacım kahvaltın güzel olmus menünü toplu yazarsan değerlendirmesi daha kolay olucaktır..

Sabah kahvaltım:

1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 parça küçük küp halinde kesilmiş light beyaz peynir
yarım litre su

afiyet olsun tatlım dukandı sanırım menünü toplu yazarsan değerlendirmesi cok daha kolay olur..

gecmiş olsun denizcim takım için yapman gerekenleri özelden yazıyorum sana..
kişisel hesaplamayı biliyormusun ..sen öğrenene kadar persembeden yapalım bildirimleri sen öğrenince cumayaalırız yine..

canım aksam yemeği pek bi yağlı olmuss... :26:

afiyet olsun cnm bnm ohh ne güzel sporunu yapiyosun
bende 45 dk bisiklet yaptim evde aksamda iftardan sonra egzersiz ve dans düsünüyorum bakalim ins benim canavarimdan firsat bulursam

ohh ohh gitsin tüm kara yağlar ...
cok cok spor yap canım ericek hepsi kacıp gidicekler def edicez onları

canım senin arkadaslarında yarın sabah tartılıp paylasıma baslasınlar takımda yerlerini 2 hafta sonra belirleriz.. bol paylasım cok önemli kurallar belli zaten bunları iletirsen sevinirim..

öğle az sarma ve tost yedim 1 bardak şekersiz çay ara öğün bir elma akşam mantar yemeği 2 dilim ekmek ve yarım kase yoğurt yedim yatmadan da bir bardak tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum ama canım çok tatlı istiyor :2:

selam kızlar ben geldim..
herkes gibi benimde cok moralim bozuk ağlamamak için zor tuttum kendimi sehit haberini görünce allahım bunu yapanların hepsini telef etsinn..
yaralı askerlerimizde inş en kısa zamanda sağlıklarına kavusurlar..

takım hareketleniyor gibi bu durum beni cok memnun ettii.. herkesden bol bo gevezelik istiyorum biz bayanız konusmayı cok severiz konusun bol bol..

bijom oğlusunun doğum günü kutlu olsun..

denizcim sünnette cocuklar cok sıkıntılı oluyor allah yardımcınız olsun tatlım..

reyhannnnnnnnnnn

canım bence iyi olmus afiyet olsun..
tarcınlı karanfilli yeşil cay iç bende pcos hastasıyım regl bile zor oluyorum .. bu cay sekerini dengelicektir daha az tatlı isteğin olur..

selam kızlar ,
akşam sporumu yaptım tarçınım sayesinde günlük olağan akşam kavgasınıda yaptım kocamla bunları yapınca epey bir kalori harcamışımdır dimiii
bu gün çok düzensiz beslendim fazla yemedim ama hatta az bile yedimde öğlen yediğim makarna kötü oldu sizlerden ne haber
tuğba seni gördüm nasıl gidiyor başlamışsın bile paylaşımlara,
meyvenül kaptanım,nasıl bu gün takımda iyi nöbet tutmuşmuyummmm

canım özelden yazıcaktım ama kızlarda öğrensin diye burdan yazıyorum ..

her cuma sabahı kilomuzu bildiriyoruz ve listeye ekliyoruz..

örneğin

meyvenull 62.7/62.5/0.2/%0.32

canım 62.7 gecen haftaki kilo 62.5 bu haftaki bildirim 0.2 adara ki fark %0.32 ise 0.2 nin eski kiloya bölünüp(62.7) 100 ile carpılması ile bulunan sonuc..

tüm üyelerin hesaplaması bu sekilde yapıldıktan sonra ilk üyeden son üyeye kadar % sayıları toplanır ve toplam takımdaki üye sayısına bölünür..bu sayıda listenin en altındaki
4. takım toplam kilo yüzdesi ısmına yazılır..

hesaplama bu sekilde..

bu listeyi hesapladıktan sonra 7.takıma onay almak için ekliyorsun kardes takımımız listemizi kontrol ediyorlar yanlıslık varmı yokmu dieve bize bildiriyor bizde listeyi

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-375.html#post21367140

paylasım alanına ekliyoruz..

kardes takımımız da bize listesini sunuyor aynı hesaplama yöntemiyle kontrollerini yapıp onlara bildiriyoruz.

yapılması gereknler bunlar tüm üyelerden kilolarını hesaplamalarını istiyorum herkes bu hesaplamayı öğrenmeli 1dk lık iş kimse için zor değil..
aklınıza takılan bir soru olursa bu konuda sorabilirsiniz..

bu günkü performans süper canım devamını bekliyoruzzz...

ok canım bekliyommmm

canım aksam yemeği pek bi yağlı olmuss... :26:
evet yaaa.bende farkındayımm..çabuk toparlamalıyım kendimiii

söyledim bakalımm..nolcekkk

saol canımm..hessaplamayı biliyodum zatenn..takım yüzdesinide daha ayrıntılı hesaplamıştım geçen..mantiken hepsii toplayıp baya uzatmıştım iişi...saol tatlım..pcde bi belge açıyorummm..her hafta güncellerim artıkın..sen olmayınca müdahale ederimm..mucksss

canım her cuma 16 ya kadar bildirimi yapmakzorundayız eğer bu saati gecirirsek o hafta cezalı oluruz ve sıralamaya alınmayız..aklında bulunsun..

canım keske yemek yeseydin nys olan olmus afiyet olsun..
iyi geceler tatlım...

Son düzenleme:
****4.takım 228. etap****

deniz1984(85.7/
iremögze(/75.1/)
mersa(81.5/)
eren sezen(72.5/
prenses68(71.0/)
meyvenull( 62.8/)
bijoux(69.6/)
nazkaa(67.6/)
prensesperi (83,1/)

4.Takim toplam yüzdesi %

mrb kızlar bende zayıflama ekıbınıze katılmak ıstıyorum 3gundur dıyetteyım kılom 62 ıstedıgım kılo ıse 55 deniz arkadasıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…