Dukan diyetimin ilk günü zor geçmedi :) E tabi önceden alışkınım, bir de dün kafama tam koydum, o yüzden bayağı sorunsuz atlattım ilk günümü
Menüm şu şekildeydi:
SABAH:
Yarım litre su
2-3 küp şeklinde kesilmiş light beyaz peynir
ÖĞLE:
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 ayran boyutunda yoğurt
yarım litre su
ARA:
Yağsız sütlü cappucino (tabiki şekersiz)
AKŞAM:
1 kutu coca cola zero
4-5 parça tavuğun göğüs eti
1 yeşil biber
1 çeyrek domates
(aslında biber ve domates yasak ama dayanamadım :)
Bunların dışında, 30 dakika yüzme
1.5 saat fitness (cardio ağırlıklı)
yaptım. İlk günüm çok verimli geçti, fazla açlık hissetmedim. Bakalım yarın beni neler bekliyor :)))
Bu arada fitnesstaki hocamız vücut analizimi yaptı, 70.9 kilo çıktım (aç karnına değildim pek)
27.8 kg yağ varmış vücudumda, ve normal olması için 18 kg yağ olması gerekiyormuş. Yani 8 kg yağ'dan vermem gerekiyor.
Dukan + bu kadar egzersizle 1 - 1.5 ayda 8 kilo veririm kesin :)
bence günün süper geçmiş.dukan diyetini bilmediğim için fazla bişey söyliyemiycem ama yediklerin aslında çok az görünüyor.vücudundaki yağ oranıda korktuğun kadar çok değil bence.sen bu tempoda spor yapmaya devam edersen bencede kilo vermen çok uzun sürmez.
kızlar bu gün nerden baksanız 25 kilo nar ayıkladım kocamla beraber onuda çalıştırdım birazını bu gün kaynattım gerisinide sabah kaynatıp nar eşkimi yapacam.ayyy bu günlerde çokmu hamarat oldum neeee:))))
yorgunluktan ölüyorum gidip yatacam sabah görüşürüzz herkese iyi gecelerrr
canım her cuma 16 ya kadar bildirimi yapmakzorundayız eğer bu saati gecirirsek o hafta cezalı oluruz ve sıralamaya alınmayız..aklında bulunsun..
mrb kızlar bende zayıflama ekıbınıze katılmak ıstıyorum 3gundur dıyetteyım kılom 62 ıstedıgım kılo ıse 55 deniz arkadasıyım
kızlar bu gün nerden baksanız 25 kilo nar ayıkladım kocamla beraber onuda çalıştırdım birazını bu gün kaynattım gerisinide sabah kaynatıp nar eşkimi yapacam.ayyy bu günlerde çokmu hamarat oldum neeee:))))
yorgunluktan ölüyorum gidip yatacam sabah görüşürüzz herkese iyi gecelerrr
Dukan diyeti protein ağırlıklı bir diyet. Dr. Pierre Dukan kendi çalışmaları sonucunda insanların sadece protein tüketerek ve sonra buna belli sebzeleri de ekleyerek, vücuda 0 şeker ve yağ alımıyla kısa sürede kilo verebildiğini gözlemleyip bu kitabı yazmış. Aslında çok uzun süre yapılması sakıncalı bir diyet çünkü vücudumuzun alıştığı belli bir denge var, bu diyetin mantığıda o dengeyi sarsmak ve vücudu şaşırtarak farklı bir dengeye oturtma sürecinde, vücudun o şaşkın halinden yararlanarak o sırada yağları yakmak. Dediğim gibi ben daha önce bu diyetle 1.5 ayda 10 kg verdim. Ve gerçekten çok güzel bir motivasyon kaynağı. Eski halim aklıma geliyorda ne rezaletmişim. En azından şu an idare ediyorum balık etliyim falan diye :) 10 kg daha vermek şart, başladım bugün tekrardan diyetime. 1 haftadırda spor yapıyorum her gün en az 1.5 saat.. Umuyorumki kilolarımdan çok çabuk kurtulucam ve 61-62 kg olucam en azından :)) Umarım hepimiz sağlıkla veririz kilolarımızı
evet canım yarın kilonu bildir sabah ac tartıl yaz takıma..
bizim takımda form falan yok canım kolaylıklar takımıyız
kilo cetvelinde prensesperi sana yardımcı olacaktık...
selam kızlar ben geldim..
herkes gibi benimde cok moralim bozuk ağlamamak için zor tuttum kendimi sehit haberini görünce allahım bunu yapanların hepsini telef etsinn..
yaralı askerlerimizde inş en kısa zamanda sağlıklarına kavusurlar..
takım hareketleniyor gibi bu durum beni cok memnun ettii.. herkesden bol bo gevezelik istiyorum biz bayanız konusmayı cok severiz konusun bol bol..
reyhannnnnnnnnnn
****4.takım 228. etap****
deniz1984(85.7/
iremögze(/75.1/)
mersa(81.5/80.7/0.8 %0.98)
eren sezen(72.5/
prenses68(71.0/)
meyvenull( 62.8/)
bijoux(69.6/)
nazkaa(67.6/)
PrensesPeri (83,1/82,6/0,5/% 0,60)
4.Takim toplam yüzdesi %
günaydın kızlarr,
dünki olaylardan çok moralim bozuk allahım hepimize sabır versin.tüm şehitlerin mekanı cennet olsun.
bu kadar acı olaydan sonra benimkinin şu an lafı bile olmaz ama sabah yine eşimle tartıştım moralim çok bozuk güne böyle başlamak çok kötü oluyor.ama bu arada azıcıkta olsa sevindirici bir haber kilom 80.7
bu gün yürüyüşte yapmadım tarçını kızım götürdü elim ayağım tutmuyor kendimi çok yorgun hissediyorum.ama toparlanma vaktiiiii
inşallah doğru yapmışımdır hesaplamayı
tugbacıgım burda adım adım resimleriyle açıklamış.sen bir dene yapamazsan bana haber et.ben sana yine yardımcı olmaya çalışırım.gün içide iş yerinde fırsatım oldukça geliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bunu akşam deniyeceğim prenses şimdi sadece tartıldım ve onu yazmak için girdim vaktim yok çünkü çıkmam gerekiyor akşam menümü paylaşırım ve kilo cetvelimi yaparım...
günaydın mersacıgımAllah hepimize sabır versin.inşallah birgün hakettiklerini bulurlar..bende eşimle tartıştım benimde moralim çok bozuk ama yinede yemekten çıkartmayacagız hıncımızı.
senin hesaplamanı aynı şekilde alıp tekrar yazdım.başındaki quote leri silmediğin için alıntı olarak çıkmıs.kafalar karışmasın diye mesaja aldım
kilom 106 inş diğer perşembe baya inmiş olurum öptüm kızlar....
Gunaydin kizlar ben 70 kiloyum optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?