Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün 71.4 ile başladım, şu anki kilom 70.1 kızlar. Sanırım 12den önce bildiriliyormuş ancak ben üniversitede ders veriyorum ve sabah 9da başlıyor o yüzden ancak girebiliyorum siteye. Nasıl yapacağız??

Aslında ben tickerımı sürekli güncelliyorum, tickerımı baz alsak =/

Son düzenleme:

canım normalde kilo bildirimi cuma günü.ama giremeyenler oldugu için takımca karar aldık.perşembeden bildirim yapacagız.sen öğlen geldiğin için.perşembe sabahtan aç karna tartıl.öğlen gelincede yazarsın.tickerden takip etmek zor olur kaptana

Süper canım çok sevindim 45 dk bisiklet olayına, çünkü gerçekten egzersiz çok işe yarıyor, diyet bir yere kadar.. Umarım 1.5-2 ayda ulaşıcaz hedeflerimize

eee nasil basardin kiz 1 günde 1 kilo vermeyi tebrikler cnm bnm

mrb kızlar bende zayıflama ekıbınıze katılmak ıstıyorum 3gundur dıyetteyım kılom 62 ıstedıgım kılo ıse 55 deniz arkadasıyım
hoşgeldin canım deniz sana takımı ve kuralları anlatıcaktır.. bol paylasımlı sağlıklı zayıflamalar diliyorum..

Evet biraz öncede 1 dilim hindi füme et
bir kaç parça light beyaz peynir yemiş bulunuyorum:)

Bir de 2 leblebi, 4-5 tane kuru üzüm

afiyet olsun tatlım süpersin...

kolay gelsn canım afiyetle yemeği nasip etsin allah..

kilom 106 inş diğer perşembe baya inmiş olurum öptüm kızlar....

not alıyorum tuğbacım..
Gunaydin kizlar ben 70 kiloyum optum

listeye neden eklemedin kilonu bakimmmm....

selamm
kilom aynı kızlar. temizlik var. öptüm herkesii

kolay gelsin canım...

canım prensesimde konuyu acıklamıs zaten persembe kacda bildirim yaparsan yap önemli değil..
yanlız sabah ac tartılmaya özen göster..
Kahvaltı:

1 dilim hindi füme et
3-4 parça light beyaz peynir
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
yarım litre su

Öğlen

1 kase yoğurt

afiyet olsun....
senden de cok umutluymmm inş en kısa zamanda mezun ederiz senide..

4.takım 228. etap

deniz1984(85.7/85.5/0.2/0.23)
iremögze(75.1/) geri dönmek üzere ayrıldı
mersa(81.5/80.7/0.8 %0.98)
eren sezen(72.5/) bildirim yapmadı
prenses68(71.0/70.0/1.0/1.41)
meyvenull( 62.8/62.8/0.0/%0.0)
bijoux(69.6/69.6/0.0/%0.0)
nazkaa(67.6/) kendi isteğiyle ayrıldı
PrensesPeri (83,1/82,6/0,5/%0,60)

4.Takim toplam yüzdesi % 74.8

kızlar listemizi paylasıma ekledim..
yarın yine takipde olursunuz..
özellikle deniz ve reyhan liste takibini sizlerden bekliyorum sekerler..
yarın aksam annemlere gidiyorum telim kaydı pazartesi onu yaptırıcam yine uğramaya calısıcam takıma ama ben yokken tüm sorumluluk denizdedir onun basını ağrıtabilirsiniz..

MERSACIM..

canım kilo cetveli konusu sana kalmıs ama kendini mutlu edeceğin sekilde olması bence en güzeli sonucda motive olmak için burdayız diğmi ama
canım diğer konuya gelince bunu sana daha öncede sormustum senin yarısmaya baslayıs kilon hatalı dimi yoksa dönüş kilonmu hatalı orasını anlayamadım buna acıklık getirirsek püsküüte bildiririz düzeltir ilk baslangıc kilonu eğer aradaki yokluğunda bi hata olusmussa artık bunun için bişey yapamayız..

iyi akşamlarr,
meyvecim boş ver yaa bende başka dert yokmuş gibi saçmaladım galiba çok önemli bişey değil.

takip ederimm canımmm..yarın evdeyimmm ve boş ev işlerimden ve oğlumdan başka işim yok:))

bugun süper gittim gittimmm ama akşam eşim 9 da geldi ona kurduğum sofrada makarna salatasından bi kaç çatal alamasaydımmm iyiydiii..

bugun lahana kürüne başladımm..5 gün içecem artıkk..şu boğazıda tutarsam haftaya 84 diycemmm..inşallahhhhhhhhhhhhh

Öğleden sonra

2 orta boy stabucks cappucino (yağsız sütlü)
1 hindi fümeli jambonlu sandviç (aslında diyetimde ekmek falan yasak ama yiyecek başka bir şey bulamadım orada)

Akşam:

1 kase yoğurt
1 dilim hindi füme et
2-3 parça light beyaz peynir
1 bardak coca cola zero

şimdi yine acıktım :S

biraz önce tartıldım 71 kg çıktım sinirliyim

o sandviç yüzünden mi acaba yarın sabah anlicaz kilo mu aldım azaldım mı offf bi 69a insem nasıl rahatlicam :S

Son düzenleme:
slm kızlar,ben zatuyıflama konusunda çok tutarsız bir insanım ..biraz kilo versem farklı bir iç güdüyle hemen rejimi bırakıveriyorum daha doğrusu resjim yapamıyorum.kızım 7 aylık olunca çalışmaya başladım baktım ki hiç bir kıyafetim olmuyor ve tipim kaymış okula başladığım (öğretmenim)ilk hafta 3 kilo verdim 42 beden e düştüm 44 zor oluyordu sonrasında aa dedim bak ne güzel zayıflıyorum biraz diyet yapayım ne diyeti ben yemeyi abartmaya başladım ...ciddi yardıma ihtiyacım var anlayacağınız .. zayıfladın lafını duyunca bir deri bir kemik kaldım sanıyorum (
yardımcı olursanız gaza gelebilirim diye düşünüyorum :))

Canım ben her gün 2.5 saat spor yapıyorum (gym-fitness + yüzme) ve 2 gündür dukan diyeti yapıyorum:)

ne güzel yaa ben böyle spor yapsam baya gider dee..ahhh ahhhh

baby_s canımmm kulube hoşgldinnn.......bende dahil olmak üzere emininm hepimiz aynı duyguları zaman zaman yaşıyouzz..yarından itibaren ne yedin ne içtin harfiyen yazıyosunnç..tüm takıın gözü üstünde gibi hissett..bak boğazından biley geçer miii...

yarın sabah bide aç karnına tartıl canımm..paylaşımın iyi oursa haftaya cuma atkımdasımm..

bu arada senin şu platesssss nooooolllduuuuu..aklıma düştü birdennn

ya kızlarr spor yarışması yapalım geneeee..yoksa benim kımıldıyacağım yok bu gidişleee..en son spor yarışmasında hergün 5 mil gidiyodummm..

kaptannn kardeş takımla yarışalımmmmm...

plates topunu eşim sehpa olarak kullanıyor kızıma da oyuncak yapıyoruz tepesine çıkınca çok mutlu oluyor bir de beni üstünde zıplarken göründe kahkahalara boğuyor ama sırf onu oyalamak için üstüne çıkıyoruom ( diğer zmanalar yapmıyorum ama şimdi gidip en azından biraz mekik hareketi yapayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…