Dün 71.4 ile başladım, şu anki kilom 70.1 kızlar. Sanırım 12den önce bildiriliyormuş ancak ben üniversitede ders veriyorum ve sabah 9da başlıyor o yüzden ancak girebiliyorum siteye. Nasıl yapacağız??
Aslında ben tickerımı sürekli güncelliyorum, tickerımı baz alsak =/
insallah verirsin cnm kilo bende senle ayni kilodayim hemen hemen ins bende 1,5 2 ayda 63 ü görmek istiyorum ya hadi bakalim ins bende 45 dk bisiklet sürüyorum ve egzersiz yapiyorum in ben oruc tutcam 12 .ayin 24 üne kadar sonra da normal dikkat etcem tabi o zamana kadar ins en az 58 olmayi hedefliyorum canlarim hepinize iyi geceler.....
insallah cnm bnm ya 2 ayda ins ben istedigim kiloda olicamSüper canım çok sevindim 45 dk bisiklet olayına, çünkü gerçekten egzersiz çok işe yarıyor, diyet bir yere kadar.. Umarım 1.5-2 ayda ulaşıcaz hedeflerimize
eee nasil basardin kiz 1 günde 1 kilo vermeyi tebrikler cnm bnmDün 71.4 ile başladım, şu anki kilom 70.1 kızlar. Sanırım 12den önce bildiriliyormuş ancak ben üniversitede ders veriyorum ve sabah 9da başlıyor o yüzden ancak girebiliyorum siteye. Nasıl yapacağız??
cnm sen özel bi diyet mi uyguluyosun ben hidi eti ile ilgili bi diyet duymustumda ondan soruyorumKahvaltı:
1 dilim hindi füme et
3-4 parça light beyaz peynir
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
yarım litre su
Öğlen
1 kase yoğurt
hoşgeldin canım deniz sana takımı ve kuralları anlatıcaktır.. bol paylasımlı sağlıklı zayıflamalar diliyorum..mrb kızlar bende zayıflama ekıbınıze katılmak ıstıyorum 3gundur dıyetteyım kılom 62 ıstedıgım kılo ıse 55 deniz arkadasıyım
Dukan diyetimin ilk günü zor geçmedi :) E tabi önceden alışkınım, bir de dün kafama tam koydum, o yüzden bayağı sorunsuz atlattım ilk günümü
Menüm şu şekildeydi:
SABAH:
Yarım litre su
2-3 küp şeklinde kesilmiş light beyaz peynir
ÖĞLE:
1 ayran boyutunda yoğurt
yarım litre su
ARA:
Yağsız sütlü cappucino (tabiki şekersiz)
AKŞAM:
1 kutu coca cola zero
4-5 parça tavuğun göğüs eti
1 yeşil biber
1 çeyrek domates
(aslında biber ve domates yasak ama dayanamadım :)
Bunların dışında, 30 dakika yüzme
1.5 saat fitness (cardio ağırlıklı)
yaptım. İlk günüm çok verimli geçti, fazla açlık hissetmedim. Bakalım yarın beni neler bekliyor :)))
Bu arada fitnesstaki hocamız vücut analizimi yaptı, 70.9 kilo çıktım (aç karnına değildim pek)
27.8 kg yağ varmış vücudumda, ve normal olması için 18 kg yağ olması gerekiyormuş. Yani 8 kg yağ'dan vermem gerekiyor.
Dukan + bu kadar egzersizle 1 - 1.5 ayda 8 kilo veririm kesin :)
Evet biraz öncede 1 dilim hindi füme et
bir kaç parça light beyaz peynir yemiş bulunuyorum:)
Bir de 2 leblebi, 4-5 tane kuru üzüm
kızlar bu gün nerden baksanız 25 kilo nar ayıkladım kocamla beraber onuda çalıştırdım birazını bu gün kaynattım gerisinide sabah kaynatıp nar eşkimi yapacam.ayyy bu günlerde çokmu hamarat oldum neeee:))))
yorgunluktan ölüyorum gidip yatacam sabah görüşürüzz herkese iyi gecelerrr
kilom 106 inş diğer perşembe baya inmiş olurum öptüm kızlar....
Gunaydin kizlar ben 70 kiloyum optum
selamm
kilom aynı kızlar. temizlik var. öptüm herkesii
Dün 71.4 ile başladım, şu anki kilom 70.1 kızlar. Sanırım 12den önce bildiriliyormuş ancak ben üniversitede ders veriyorum ve sabah 9da başlıyor o yüzden ancak girebiliyorum siteye. Nasıl yapacağız??
Kahvaltı:
1 dilim hindi füme et
3-4 parça light beyaz peynir
yarım litre su
Öğlen
1 kase yoğurt
kızlar listemizi paylasıma ekledim..
yarın yine takipde olursunuz..
özellikle deniz ve reyhan liste takibini sizlerden bekliyorum sekerler..
yarın aksam annemlere gidiyorum telim kaydı pazartesi onu yaptırıcam yine uğramaya calısıcam takıma ama ben yokken tüm sorumluluk denizdedir onun basını ağrıtabilirsiniz..
MERSACIM..
canım kilo cetveli konusu sana kalmıs ama kendini mutlu edeceğin sekilde olması bence en güzeli sonucda motive olmak için burdayız diğmi ama
canım diğer konuya gelince bunu sana daha öncede sormustum senin yarısmaya baslayıs kilon hatalı dimi yoksa dönüş kilonmu hatalı orasını anlayamadım buna acıklık getirirsek püsküüte bildiririz düzeltir ilk baslangıc kilonu eğer aradaki yokluğunda bi hata olusmussa artık bunun için bişey yapamayız..
kızlar listemizi paylasıma ekledim..
yarın yine takipde olursunuz..
özellikle deniz ve reyhan liste takibini sizlerden bekliyorum sekerler..
yarın aksam annemlere gidiyorum telim kaydı pazartesi onu yaptırıcam yine uğramaya calısıcam takıma ama ben yokken tüm sorumluluk denizdedir onun basını ağrıtabilirsiniz..
MERSACIM..
canım kilo cetveli konusu sana kalmıs ama kendini mutlu edeceğin sekilde olması bence en güzeli sonucda motive olmak için burdayız diğmi ama
canım diğer konuya gelince bunu sana daha öncede sormustum senin yarısmaya baslayıs kilon hatalı dimi yoksa dönüş kilonmu hatalı orasını anlayamadım buna acıklık getirirsek püsküüte bildiririz düzeltir ilk baslangıc kilonu eğer aradaki yokluğunda bi hata olusmussa artık bunun için bişey yapamayız..
canım normalde kilo bildirimi cuma günü.ama giremeyenler oldugu için takımca karar aldık.perşembeden bildirim yapacagız.sen öğlen geldiğin için.perşembe sabahtan aç karna tartıl.öğlen gelincede yazarsın.tickerden takip etmek zor olur kaptana
eee nasil basardin kiz 1 günde 1 kilo vermeyi tebrikler cnm bnm
cnm sen özel bi diyet mi uyguluyosun ben hidi eti ile ilgili bi diyet duymustumda ondan soruyorum
Canım ben her gün 2.5 saat spor yapıyorum (gym-fitness + yüzme) ve 2 gündür dukan diyeti yapıyorum:)
slm kızlar,ben zatuyıflama konusunda çok tutarsız bir insanım ..biraz kilo versem farklı bir iç güdüyle hemen rejimi bırakıveriyorum daha doğrusu resjim yapamıyorum.kızım 7 aylık olunca çalışmaya başladım baktım ki hiç bir kıyafetim olmuyor ve tipim kaymış okula başladığım (öğretmenim)ilk hafta 3 kilo verdim 42 beden e düştüm 44 zor oluyordu sonrasında aa dedim bak ne güzel zayıflıyorum biraz diyet yapayım ne diyeti ben yemeyi abartmaya başladım ...ciddi yardıma ihtiyacım var anlayacağınız .. zayıfladın lafını duyunca bir deri bir kemik kaldım sanıyorum(
yardımcı olursanız gaza gelebilirim diye düşünüyorum :))
plates topunu eşim sehpa olarak kullanıyor kızıma da oyuncak yapıyoruz tepesine çıkınca çok mutlu oluyor bir de beni üstünde zıplarken göründe kahkahalara boğuyor ama sırf onu oyalamak için üstüne çıkıyoruomne güzel yaa ben böyle spor yapsam baya gider dee..ahhh ahhhh
baby_s canımmm kulube hoşgldinnn.......bende dahil olmak üzere emininm hepimiz aynı duyguları zaman zaman yaşıyouzz..yarından itibaren ne yedin ne içtin harfiyen yazıyosunnç..tüm takıın gözü üstünde gibi hissett..bak boğazından biley geçer miii...
yarın sabah bide aç karnına tartıl canımm..paylaşımın iyi oursa haftaya cuma atkımdasımm..
bu arada senin şu platesssss nooooolllduuuuu..aklıma düştü birdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?