Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar nasılsınız?

dün moralim bozuk olunca akşam yemek yemedim erkenden de yatıım.gelemedim takıma.

meyve eğer gelme imkanın olursa listeyi takipteyim

tugba çizelgeni ne yaptın denedin mi?oldu mu?

Canım ben her gün 2.5 saat spor yapıyorum (gym-fitness + yüzme) ve 2 gündür dukan diyeti yapıyorum:)

süpersin süper süper bu kadar sporla ve dukanla en kısa sürede hedefine ulaşacaksın inşallah senden ricam hergün ne spor yaptıgını ayrıntılı yazman.bizi teşfik eder.hatta bana sık sık hadi peri sende spora diye uyar benim takipçim ol

canımcım her aklına geldiğinde tartıya çıkma bu moralini bozar.haftada 2 gün koy sabahları wc ye gittikten sonra iç çamaşırlarınla tartıl.değilse şiş olursun fazla çıkarsın.helede akşam yediklerinden içtiklerinden fazla çıkarsın moralin bozulur

prenses çizelgeyi daha deneyemedim ben bi kere yapmıştım o gitti nereye gittiyse yarın akşam yapcam çizelgeyi beide çok moralim bozuk bu grupta en kilolu benim heralde üzgünüm bu konuda

aslında feryali daha sık güldürsen belkim bişeyler olurrr:))))

perensescim liste yayınlandı..sıkıntı etmee:)

slm kizlar günaydin nasilsiniz bakim prensesim nasilsin cnm bnm aksam ac yattim demissin yine de meyve fln yeseydin ya cnm sabah daha cok acikmayasin diye
kizlar ben bugün sahura kalkamadim ya uyuyya kalmisim malum benim oglandan vakit bulamiyorum ki uyuya kalaiyorum hep yorgunluktan neyse
kizlar sahur bisey yemedim iftarada cigerli pilav var amma ben yiyemiyorum cigeri öööög
kendime artik corbayla bisey yapmam lazim kizlar öptüm hepinizi dün pek giremedim alisverise cikmistim
hadi öpüldünüz54:

Canım ben her gün 2.5 saat spor yapıyorum (gym-fitness + yüzme) ve 2 gündür dukan diyeti yapıyorum:)

vaaaav masallah ne kadar cok yapiyosun sporu tebrikler cnm
darisi ban artik yarim saat fln anca yaptim bugün step mekik yaptim ama baya terletti
nm dukan yapiyomussun hmm pek bi bilgimyok dukan hakkinda ama cok cabuk kilo verdiriyomus bildigime göre cnm bide er zaman tartilma gercekten morali bozuluyor insanin haftada bi tartil ki motuvasyonun artsin hadi kolay gele kizlarr

merhaba,
10. takım için listemizi kontrol edebilir misiniz?

**10.TAKIM 228.ETAP**
sezilmel(59.6/59.6/0.00/0.00%)
tutku(60.8/61.0/-0.20/-0.33%)
ceyce(80.5/81.7/-1.2/%-1.49)
frangipani(72.7/73.9/-1.2/-1.65%)
cemre2010(58.3) geri dönmek üzere ayrıldı
mywish89 (73.4) kendi isteğiyle ayrıldı
ayçaece (66.0) geri dönmek üzere ayrıldı
tecnesyum(89.5/89.5/0.00/%0.0)
tuna08(81.7) kendi isteğiyle ayrıldı
duru81(76.9/78.0/-1.10/%-1.43)
dinmeyen(62.2/61.0/1.20/%1.93)
celudar(80.1/80.1/0.0/%0.0)
daesi(65.9/64.9/1.0/1.52%)
10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI : -0.18%

canım tüm hesaplar doğruu..ama ben takım yüzdesini -o.16 buluyorumm...takımdan ayrılanları saymadan 9 a böldüm toplamı..

canım 20,30 da falan yattım meyve falan da yesem uyurken ağırlaşacak gibi geldi.o yüzden hiç yemedm

7.TAKIM *** 228. ETAP***

kırmızıgül06(77,2/76.4/0.8/1.04%)

doga3(91.5/93/-1,5/%-1,64)

nev81 (75.4/75.1/0.3/%0.40)

hulyaeyup(67.1/ bildirimde bulunmadi

aysen34(64.2/63.7/0.5/0.78)

SAPHIRA(94.5/94.4/0.1/%0.11)

ipekyol51(75.4/74.9/0.5/%0.66)

saferan(121.7/118.6/3.1/%2.55)

7. takım yüzde 0.56%

sekerler onay alabilirmiyim??

Son düzenleme:

canım saaat ikiye kadar bekledimm..sizin topiğe de geldimm..kimsecikler tyoktuu..çıktım bendee..zaten paylaşımda bulunmuşunnn...kesin doğrudurrr:)))

hatunlar bugun normalde misafirlerim vardı ama iptal oldu..bende pasta makarna salatası yapmıştımm..git gel onları yiyorumm..gerçi pastam ligt pasta o yağ ama k.h var sonuç olarak..sabah öğle ve akşam şimdiye kadar yokkk..

ne yyedim..toplamda 3 ince dilim pasta, 1 tabak makkarna salatası(yoğurtlu), 6 minicik tavuk pirzola.

bu kadarrrr..en son saat 3.20 de yedimm..daha da yeniycem inşallahh

bugun lahana suyunun 2 .ci günü ama ben böyle dengesiz yemeye devam edersem zor gider bu kilolarrrr..uffff..

şu boğazı tutabilsem 1 ayda dağ devircem deee...

selam kızlar
bu gün hep dışardaydım.şimdide aşağıdayım tarçını gezdiriyorum.o yüzden giremedim.akşam görüşürüz
.

Bugün 45 dakika yapabildim sadece. sol bacağımın kası fena derecede ağrıyor o yüzden kısa kestim.

15 dakika koşu
5 dakika yürüyüş
20 dakika bisiklet
5 dakika kürek

bu sabah 70.9 kg çıktım çok moralim bozuk :S

spora gittim akşam, oradaki teraziyle 71.5 çıktım :S:S:S:S:S:S:S

biraz önce eve geldim yine 70.9 çıktım ayyyyyyyyy çıldırıciiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyi aksamlar kizlar hepinize ben iftarda :1 tabak corba bi dilim k.ekmegi, 1 s.b yogurt,biraz üzüm
ara 2 tane elma, az sekerli kahve ,su bu kadar kizlar bununla yaticam cok bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…